کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-12-05 ساعت 16:40)Sdfghz نوشته:  
(2015-12-05 ساعت 03:29)matin86 نوشته:  دوستان عزيزى كه دارن براى مصاحبه ميرن لطفا اعلام كنن تا هم دعاشون كنيم كه انشاءا...راحت ويزاشرن رو بگيرن و هم در جريان پيشرفت كار دوستان قرار بگيريم .شايد همسفرى پيدا كرديد !ببينيم اصلا اونجا چه خبره!نكنه كسى اصلا اين روزها براى مصاحبه نميره ارمنستان؟؟؟؟!!!

من۲۶ژانویه مصاحبه دارم و ۲۰ژانویه میرم.ظاهرا شما هم همون حدودا مصاحبه دارین؟

من هم ٢٦ ژانويه مصاحبه دارم ولي ٢٤ ژانويه ميرم
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه 
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
تشکر کنندگان: matin86
ما هم اواسط اکتبر مصاحبه داشتیم . نه رشته حساس ونه کار دولتی ولی کلیر خوردیم . بعد از حدود 5 دقیقه سوال بیشتر در مورد کارمون . گفت مدارک کامله . 3 تا 6 ماه منتظر باش . توسفارتهای دیگه تمام کیسها می تونند مراحل پرونده شون را ببینند . کجا هستش و یا چند تا اپ خورده . ولی برای ایروان معمول نیست از کجا باید پروندهمون را پیگیری کنیم.بایدد منتظر سایت سیس باشیم فقط.
تشکر کنندگان: matin86 ، maral-map
تشکر کنندگان:
(2015-12-05 ساعت 03:29)matin86 نوشته:  دوستان عزيزى كه دارن براى مصاحبه ميرن لطفا اعلام كنن تا هم دعاشون كنيم كه انشاءا...راحت ويزاشرن رو بگيرن و هم در جريان پيشرفت كار دوستان قرار بگيريم .شايد همسفرى پيدا كرديد !ببينيم اصلا اونجا چه خبره!نكنه كسى اصلا اين روزها براى مصاحبه نميره ارمنستان؟؟؟؟!!!

سلام
دو حالت بیشتر امکان نداره
1- یا دوستانی که ایروان مصاحبه دارن اصلا عضو این سایت نیستن
2- یا دوستانی که عضو هستند و ایروان مصاحبه دارن مثل من تنبل هستن و فقط نظاره گرند
CN:2016as00004###            رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم : July           کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
کارنت : 8 ژانویه 2016
نامه دوم : 26 ژانویه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مصاحبه: هفته چهارم مارس- سه شنبه بعدازظهر
مدیکال : به دلیل داشتن فرزند زیر ۱۲ سال ۴ روز قبل از مصاحبه
نتیجه : ویزای یکضرب برای کل اعضای کیس- تحویل پاس و ویزا جمعه ساعت 12
ورود به آمریکا:۳۱ جولای۲۰۱۶ مقصد : کالیفرنیا
دریافت سوشال : ۱۰ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت : ۴۳ روز پس از ورود
تشکر کنندگان: matin86 ، سعید صادقی فر2
(2015-12-05 ساعت 18:11)Hosein_hhs نوشته:  

وقت مدیکالتون چندمه؟
کیس نامبر:**2016as38
رویت قبولی:8may2015Smile
سفارت:آنکارا تغییر به ایروان
سابمیت فرم۲۶۰_دی اس:1june2015
کارنت شدن :9november2015
تعداد افراد:1
نامه دوم :17november2015
مدیکال:22jan 2016
مصاحبه: 26ژانویه
نتیجه:ap
آپدیتها:۱٬۲،۳feb,با ایمیل12july  
27جولای تبدیل به or
۲۹جولای
کلیر ۱ آگوست بعد از ۱۸۸روز
دریافت ویزا:
مقصد:washington dc
تاریخ ورود:
جمع تقریبی مخارج:
تشکر کنندگان:
(2015-12-05 ساعت 18:11)Hosein_hhs نوشته:  

سلام.من و همسرم هم 26 ژانویه هستیم اما هنوز معلوم نیست کی میریم..شما همه کاراتون رو انجام دادین؟؟
تشکر کنندگان: matin86
دوستان من برای وقت مدیکال به دکتر کریستین ایمیل زدم اما جواب نداد...دوستانی که واسه 26 ژانویه ایروان مصاحبه دارن آیا وقت مدیکال رو گرفتن؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2015-12-05 ساعت 23:53)f.shafeei نوشته:  دوستان من برای وقت مدیکال به دکتر کریستین ایمیل زدم اما جواب نداد...دوستانی که واسه 26 ژانویه ایروان مصاحبه دارن آیا وقت مدیکال رو گرفتن؟؟؟؟

سلام
یه نگاه به ایمیلت بنداز ... شاید اصن سند نشده و رفته توی قسمت Draft یا جوابش اومده و رفته توی قسمت اسپم ... همچنین قسمت سنت رو هم چک کن شاید کلمه ای رو موقع نوشتن ایمیل اشتباه نوشتی و اصن ایمیل به مقصد نرسیده!
فقط برای کمک اینها رو نوشتم

موفق باشید
stock-FEx-bond
Market

و دیگر هیچCool
تشکر کنندگان: matin86 ، lighthouse
(2015-12-06 ساعت 00:11)Danoosh نوشته:  
(2015-12-05 ساعت 23:53)f.shafeei نوشته:  دوستان من برای وقت مدیکال به دکتر کریستین ایمیل زدم اما جواب نداد...دوستانی که واسه 26 ژانویه ایروان مصاحبه دارن آیا وقت مدیکال رو گرفتن؟؟؟؟

سلام
یه نگاه به ایمیلت بنداز ... شاید اصن سند نشده و رفته توی قسمت Draft یا جوابش اومده و رفته توی قسمت اسپم ... همچنین قسمت سنت رو هم چک کن شاید کلمه ای رو موقع نوشتن ایمیل اشتباه نوشتی و اصن ایمیل به مقصد نرسیده!
فقط برای کمک اینها رو نوشتم

موفق باشید
دوستان واسه گرفتن وقت دکتر حتما زنگ بزنید ایمیل به نظر من فایده ای نداره . نگران زبان هم نباشید منشیشون خانم جنیس فارسی صحبت میکنن

شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است  ???????
تشکر کنندگان: matin86 ، Danoosh
من بالاخره سفرناممو گذاشتم.
امیدوارم مفید باشه.
هر کسیم سوال داشت پیام بده در اولین فرصت حتما جواب میدم.
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: emix ، Rira_1982 ، omid40 ، matin86 ، Danoosh ، سعید صادقی فر2

سلام
من براش ميل زدم و كمتر از ٢٤ ساعت جوابم رو داد و يك ايميل حاوي يك فايل ورد برام فرستاد و براي روز قبل مصاحبه يعني ٢٥ ژانويه وقت داد
٢ نفر
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
تشکر کنندگان:
(2015-12-06 ساعت 09:49)Hosein_hhs نوشته:  

سلام
من براش ميل زدم و كمتر از ٢٤ ساعت جوابم رو داد و يك ايميل حاوي يك فايل ورد برام فرستاد و براي روز قبل مصاحبه يعني ٢٥ ژانويه وقت داد
به ایمیل من هم جوابی داده نشده !
کسی هست که هفته دوم در ایروان وقت مصاحبه داشته باشه ؟
تشکر کنندگان:

سلام

مرسی...به چه ایمیلی شما زدی؟میشه به ما هم بفرمایید...؟؟؟
تشکر کنندگان:

سلام
به ایمیل من هم جوابی داده نشده !
کسی هست که هفته دوم در ایروان وقت مصاحبه داشته باشه ؟
تشکر کنندگان:
(2015-12-06 ساعت 13:04)f.shafeei نوشته:  

سلام

مرسی...به چه ایمیلی شما زدی؟میشه به ما هم بفرمایید...؟؟؟

Dear Dr
My exact date of interview is on....,January...,2016...:00 AM at U.S embassy in Yerevan for diversity immigration visa. I would be grateful if you set me an appointment(for me/my family members) a few days before my interview to meet its requirements in time
Best regards

Name & Family name
البته در تاپيكه گرفتن وقت دكتر هم سه نمونه از ايميل ها اومده
٢ نفر
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم