کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-12-06 ساعت 15:39)Hosein_hhs نوشته:  
(2015-12-06 ساعت 15:11)f.shafeei نوشته:  
(2015-12-06 ساعت 15:06)Hosein_hhs نوشته:  
(2015-12-06 ساعت 13:04)f.shafeei نوشته:  
(2015-12-06 ساعت 09:49)Hosein_hhs نوشته:  سلام
من براش ميل زدم و كمتر از ٢٤ ساعت جوابم رو داد و يك ايميل حاوي يك فايل ورد برام فرستاد و براي روز قبل مصاحبه يعني ٢٥ ژانويه وقت داد

مرسی...به چه ایمیلی شما زدی؟میشه به ما هم بفرمایید...؟؟؟
حسین جان ممنونم اما منظورم آدرس ایمیل بود...
من به KRISTINE KHACHATRYAN @YMAIL ایمیل زدم درسته؟؟؟؟

Dear Dr
My exact date of interview is on....,January...,۲۰۱۶...:00 AM at U.S embassy in Yerevan for diversity immigration visa. I would be grateful if you set me an appointment(for me/my family members) a few days before my interview to meet its requirements in time
Best regards

Name & Family name
البته در تاپيكه گرفتن وقت دكتر هم سه نمونه از ايميل ها اومده
kristinekhachatryan@ymail.com
من هم دقیقاً به همین آدرس ایمیل فرستادم اما متأسفانه هنوز جوابی نگرفتم
به نظرتون عجیب نیست ؟
تشکر کنندگان: سعید صادقی فر2
(2015-12-06 ساعت 17:06)ستوده نوشته:  
(2015-12-06 ساعت 13:04)f.shafeei نوشته:  مرسی...به چه ایمیلی شما زدی؟میشه به ما هم بفرمایید...؟؟؟

Dear Dr
My exact date of interview is on....,January...,۲۰۱۶...:00 AM at U.S embassy in Yerevan for diversity immigration visa. I would be grateful if you set me an appointment(for me/my family members) a few days before my interview to meet its requirements in time
Best regards

Name & Family name
به نظرتون عجیب نیست ؟

نه بنظرم عجيب نيست ولي ميتونين تماس بگيرين باهاشون

10) My phone number 00374-91-205143 if phoning from abroad.
If you phone from Yerevan, just dial 091 205143 or (10)567265
People speaking only Farsi can call 00374-94-408992
E-mail – kristinekhachatryan@ymail.com
اينرو تو ايميلش فرستاده راحت تماس بگيرين يا با خودشون (انگليسي)يا با منشيشون (فارسي)صحبت كنين و به راحتي وقت بگيرين.
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه 
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
تشکر کنندگان: matin86 ، omid40 ، ستوده ، سعید صادقی فر2
دوستان میشه در رابطه با نامه اشتغال به کار توضیح بدین
که شامل چه متنی باشه برای ترجمه؟

من 6سال تو شرکت تولید برد سابقه دارم
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
تشکر کنندگان: matin86
(2015-12-06 ساعت 13:04)f.shafeei نوشته:  مرسی...به چه ایمیلی شما زدی؟میشه به ما هم بفرمایید...؟؟؟

Dear Dr
Best regards

Name & Family name
به نظرتون عجیب نیست ؟
دوستان دكتر شب به شب به ايميلها پاسخ ميدن امكان نداره پاسخ ايميلى رو ندن مگر اينكه ايميلتون واسشون نرفته باشه draft رو چك كنين يا اينكه ايميلشون واستون ارسال شده تو قسمت spam رفته باشه حتما چك كنيد!
به من روزى كه ايميل زدم واسشون ٩شب جواب دادن .
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: Hosein_hhs
(2015-12-06 ساعت 17:52)matin86 نوشته:  
(2015-12-06 ساعت 15:06)Hosein_hhs نوشته:  حسین جان ممنونم اما منظورم آدرس ایمیل بود...

Dear Dr
Best regards

Name & Family name
به نظرتون عجیب نیست ؟
دوستان دكتر شب به شب به ايميلها پاسخ ميدن امكان نداره پاسخ ايميلى رو ندن مگر اينكه ايميلتون واسشون نرفته باشه draft رو چك كنين يا اينكه ايميلشون واستون ارسال شده تو قسمت spam رفته باشه حتما چك كنيد!
به من روزى كه ايميل زدم واسشون ٩شب جواب دادن .

ممکنه چون روز تعطیه جواب نمیدن؟؟؟؟
تشکر کنندگان:

Dear Dr
Best regards

Name & Family name
به نظرتون عجیب نیست ؟
دکتر کریستین امشب بلاخره جواب ایمیل منو داد.بازم از همه دوستان واسه کمکهاشون ممنونم.
سلام من الان ارمنستانم ۴شنبه مصاحبه داشتم پاسپورتمو ازم گرفتن ولی تا امروز۲شنبه خبری نشده منتظرم ببینم چی پیش میاد تا ۵شنبه اینجام اگه کسی کمکی خواست درخدمتم
با سلام
بالاخره ايروان هم دست بكار شد و امروز اولين كليري خودشو رو سايت اعلام كرد
كيس نامبره٢٦٢٩
بهشون تبريك و اميدوارم اين روند ادامه داشته باشه
٢ نفر
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
تشکر کنندگان: sara20e ، matin86 ، omid40 ، nimashariat ، hasanhamedi2000 ، maral-map
(2015-12-07 ساعت 12:10)farzadakshi1 نوشته:  سلام من الان ارمنستانم ۴شنبه مصاحبه داشتم پاسپورتمو ازم گرفتن ولی تا امروز۲شنبه خبری نشده منتظرم ببینم چی پیش میاد تا ۵شنبه اینجام اگه کسی کمکی خواست درخدمتم
جناب farzadakshi1
درود و آرزوی سفری خوش برای شما
میشه لطفاً ابتدا درباره شرایط کیستون و سپس درباره مصاحبه ، مدارکی که ازتون خواسته شد و سؤالات آفیسر توضیح بدین ؟
(2015-12-07 ساعت 12:10)farzadakshi1 نوشته:  سلام من الان ارمنستانم ۴شنبه مصاحبه داشتم پاسپورتمو ازم گرفتن ولی تا امروز۲شنبه خبری نشده منتظرم ببینم چی پیش میاد تا ۵شنبه اینجام اگه کسی کمکی خواست درخدمتم

تبريك ميگم بهتون كه يكضرب گرفتيد انشاءا...روزيه ما و همه دوستان مهاجرسرا باشه!
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون

سلام امید وارم موفق باشید
ولی چرا انقدر طول کشیده؟
من که پنجشنبه مصاحبه دارم بلیط برگشتم یکشنبه ظهره
پیس اگه یکضرب بگیرم داستان دارم؟
کیس نامبر :2016AS40XX --> رویت قبولی: May 10 --> تکمیل فرم: May 27 -->تعداد افراد :1 --> کارنت شدن: Nov --> نامه دوم :Nov 17--> سفارت : ایروان -->تاریخ مصاحبه :هفته دوم ژانویه --> مدیکال: دو روز قبل از مصاحبه --> نتیجه : AP --> کلیرینس --> 1 آگوست(200 روز).اولین سفر به آمریکا: 5 اکتبر> مقصد : هیوستن، تگزاس
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2015-12-07 ساعت 21:51)aha2012 نوشته:  

سلام امید وارم موفق باشید
ولی چرا انقدر طول کشیده؟
من که پنجشنبه مصاحبه دارم بلیط برگشتم یکشنبه ظهره
پیس اگه یکضرب بگیرم داستان دارم؟

سلام
دوست عزيز اوضاع آب و هوا چطوره!؟
٢ نفر
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.متاسفانه به خاطر تعدد مدارک تحصیلی و مقاطع تحصیلی و افراد کیس،فرم ها رو حدودا ۲ ماه بعد از اعلام نتایج(جولای) ارسال کردیم.با توجه به شماره کیس،این ماه کارنت میشیم.سوالم اینه ک با توجه به تاخیر در ارسال فرم،آیا ممکنه برای فوریه ما هم نامه دوم مونو بگیریم و مصاحبه بشیم؟
تشکر کنندگان:
(2015-12-08 ساعت 16:29)Barana نوشته:  سلام دوستان.متاسفانه به خاطر تعدد مدارک تحصیلی و مقاطع تحصیلی و افراد کیس،فرم ها رو حدودا ۲ ماه بعد از اعلام نتایج(جولای) ارسال کردیم.با توجه به شماره کیس،این ماه کارنت میشیم.سوالم اینه ک با توجه به تاخیر در ارسال فرم،آیا ممکنه برای فوریه ما هم نامه دوم مونو بگیریم و مصاحبه بشیم؟

با اجازه از مدیر بزرگوار
بستگی به شماره کیستون داره.بهتره شماره کیستونو حدودی اعلام کنید تا بچه ها بهتر راهنماییتون کنن
کیس نامبر:2016AS0000046xx
رویت قبولی: May 2, 2015
ارسال فرم: May 28, 2015
کارنت شدن: january 09 .2016
تعداد افراد: ۱  خودم تنها
نامه ی دوم:  2016 january 26
محل سفارت: ایروان توسط kcc تغییر داده شد به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2016 8 march
دریافت ویزا: یکضرب 10/03/2016
تاریخ کلیرنس: ....
دریافت گرین کارت: بعد از ورود به آ م ری ک ا
اولین ورود به آمریکا: نهایتا تا august 2016
مقصد : UTAH
جمع تقریبی مخارج تاحالا : محاسبه نکردم

تشکر کنندگان:
(2015-12-08 ساعت 16:49)سعید صادقی فر2 نوشته:  
(2015-12-08 ساعت 16:29)Barana نوشته:  سلام دوستان.متاسفانه به خاطر تعدد مدارک تحصیلی و مقاطع تحصیلی و افراد کیس،فرم ها رو حدودا ۲ ماه بعد از اعلام نتایج(جولای) ارسال کردیم.با توجه به شماره کیس،این ماه کارنت میشیم.سوالم اینه ک با توجه به تاخیر در ارسال فرم،آیا ممکنه برای فوریه ما هم نامه دوم مونو بگیریم و مصاحبه بشیم؟

با اجازه از مدیر بزرگوار
بستگی به شماره کیستون داره.بهتره شماره کیستونو حدودی اعلام کنید تا بچه ها بهتر راهنماییتون کنن

4200 هست حدود کیس مون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان