کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام. عزیزان دل. سایت booking.com برا هتل سیلاچی یه اتاق دوتختهtwin را داده میده 470 هزار تومن. سوال من اینه که این قیمت برای هر نفر هست یا کلا برا یک اتاق دوتخته. ممنون

Category: F2A
Priority Date: Oct 2014
NVC Welcome Letter: Jul 2015
DS 261: Jul 2015
Pay 120: Jul 2015
Pay 325: Aug 2015
NVC Required Document Sending(Both Affidavit and Domicile): Nov 2015
DS 260: Nov 2015
NVC Complete Letter: Dec 2015
NVC Interview Letter: Feb 2016
Interview Appointment: April 2016_ Yerevan, Armenia
تشکر کنندگان:
سلام لطفا دوستانی که رفتن به ارمنستان در مورد تور یا هتل که استفاده کردن و راضی بودن از نظر قیمت و نظافت و موقعیت هتل اطلاعات بدن
تشکر کنندگان:
(2016-03-08 ساعت 18:51)chakavakl نوشته:  
(2016-03-08 ساعت 00:48)poram نوشته:  با سلام دوستان
کسی هست که تجربه گرفتن آپارتمان در ایروان از سایت ایر بی ان بی رو داشته باشه؟ یه خانمی هست که چند تا آپارتمان  اجاره ای گذاشته. به نظرتون میشه اعتماد کرد؟ من و خانواده ام تا به حال تجربه آپارتمان اجاره کردن بجای هتل و نداریم. کسانی که تجربه کردین میشه لطف کنین بگین کدوم آپارتمان  خوبه؟ و چطور رزرو کنم؟ ما می خوایم که واقعا تو هزینه هامون صرفه جویی بشه اما هاستل هم نمی خوایم بریم.
از کمکتون ممنونم

منم از سایت بوکینگ گرفنم خیلی راضی بودم خواستین پیام بدین لینک خونه واستون میفرستم
سلام میشه برای من بفرستید؟

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می
تشکر کنندگان: nimashariat
سلام دوستان. از کسانی که بعد از کلیر شدن به ایروان مراجعه کردن خواهشمندم بگن چند روز بعد از تحویل پاسپورت به سفارت ویزاشون آماده شده.
کیس نامبر:       2016AS2xxx
تعداد افراد:       2 نفر
تاریخ مصاحبه:   اول اکتبر 2015
سفارت:           ایروان
نتیجه مصاحبه:  AP
آپدیت کیس اصلی:  3Nov, 10Feb, 11Feb, 12Feb, 21Mar, 25Mar
کلییر کیس اصلی: 12Feb
آپدیت همسر: 16Oct,12Feb,24Mar,25Mar
کلییر همسر: 25Mar
دریافت ویزا: 20April
تشکر کنندگان: dv2017
من هم دیروز زنگ زدم و از منشی دکتر کریستین وقت گرفتم فارسی صحبت میکنه و خیلی خوش برخورده
تلفن 0037494408992
این تاپیک خیلی سوت و کوره. دوستان خواهشا به سوالات جواب بدین که به ما خیلی کمک ميشه و از استرسمون کم میکنه.

افراد کیس: 2/ کیس نامبر: **66/ارسال فرم: 15 می/ سفارت: آنکارا زده بودیم انداختن ایروان /تاریخ مصاحبه: نیمه اول می
تشکر کنندگان: copol
(2016-03-27 ساعت 10:41)lottory نوشته:  سلام. عزیزان دل. سایت booking.com برا هتل سیلاچی یه اتاق دوتختهtwin را داده میده 470 هزار تومن. سوال من اینه که این قیمت برای هر نفر هست یا کلا برا یک اتاق دوتخته. ممنون

دوست من خسته نباشی
من خودم از بوکینگ دات کام استفاده کردم . شما درست حدس زدید برای دونفر در یک اتاق دوتخته هستش. ولی من یک توصیه دارم اگر آپارتمان بتونید اجاره کنید خوب خیلی بهتر هستش و به صرفه حالا من نمیدونم 470 هزار تومان برای چند شب هستش ولی من واسه مصاحبه که رفتم یک آپارتمان در مرکزیت گرفتم 1 هفته 300 دلار که با دوستانم در میان گزاشتم همه به اتفاق گفتند عالیه .
ببخشید خیلی زیاده گویی کردم موفق باشید

[STATUE OF LIBERTY]
کیس نامبر @@29
تعداد افراد کیس 2[COUPLE WITH HEART]
تاریخ مصاحبه 3 نوامبر در ارمنستان[DEPARTMENT STORE]
مهندس عمران کار آزاد [CONSTRUCTION WORKER]
سربازی در س [DISAPPOINTED FACE]
تاریخ کلیری 17 مارس [FACE WITH TEARS OF JOY]
شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است  ???????
(2016-03-29 ساعت 11:05)Haniusa نوشته:  من هم دیروز زنگ زدم و از منشی دکتر کریستین وقت گرفتم فارسی صحبت میکنه و خیلی خوش برخورده
تلفن 0037494408992
این تاپیک خیلی سوت و کوره. دوستان خواهشا به سوالات جواب بدین که به ما خیلی کمک ميشه و از استرسمون کم میکنه.

دوست من موفق باشین هر سوالی بود در خدمتم

[STATUE OF LIBERTY]
کیس نامبر @@29
شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
(2016-03-29 ساعت 19:36)m.abdeahad نوشته:  
(2016-03-29 ساعت 11:05)Haniusa نوشته:  من هم دیروز زنگ زدم و از منشی دکتر کریستین وقت گرفتم فارسی صحبت میکنه و خیلی خوش برخورده
تلفن 0037494408992

[STATUE OF LIBERTY]
کیس نامبر @@29
ممنون دوست عزيز سوالم در مورد هتل و آپارتمان هست؟ اگه از سایت ها بخوايم بگیریم امنیت داره؟ شما از سایت گرفتید یا رفتید همون جا گرفتید؟

تشکر کنندگان: پرشین20
(2016-03-26 ساعت 19:08)nimashariat نوشته:  سلام.دوستان برای سفارت ایروان اگه برای تمکن مالی سند ببریم نیاز به ارزش یابی ملک هم هست؟  بعضی از دوستان میگن نیاز به ارزش یابی توسط کارشناس رسمی نیست.دوستانی که رفتن مصاحبه جواب بدن ممنون میشم.

سلام فقط تمکن مالی نیاز هست
کیس نامبر: 2016AS0004nnn
نفرات : 1
سفارت : ایروان
رویت قبولی : 5 may
ارسال فرم :23  jun
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
اولین اپدیت 29 مارچ و 28 اپریل و 16 می و27 جولای و 2 اگوست
کلیر : 3 اگوست
تشکر کنندگان:
(2016-03-29 ساعت 19:34)m.abdeahad نوشته:  
(2016-03-27 ساعت 10:41)lottory نوشته:  سلام. عزیزان دل. سایت booking.com برا هتل سیلاچی یه اتاق دوتختهtwin را داده میده 470 هزار تومن. سوال من اینه که این قیمت برای هر نفر هست یا کلا برا یک اتاق دوتخته. ممنون

دوست من خسته نباشی
من خودم از بوکینگ دات کام استفاده کردم . شما درست حدس زدید برای دونفر در یک اتاق دوتخته هستش.  ولی من یک توصیه دارم اگر آپارتمان بتونید اجاره کنید خوب خیلی بهتر هستش و به صرفه حالا من نمیدونم 470 هزار تومان برای چند شب هستش ولی من واسه مصاحبه که رفتم یک آپارتمان در مرکزیت گرفتم 1 هفته 300 دلار که با دوستانم در میان گزاشتم همه به اتفاق گفتند عالیه .

[STATUE OF LIBERTY]
کیس نامبر @@29

سلام ما 26 می مصاحبه داریم میشه شماره ای که شما از اون طریق اپارتمان گرفتید رو بدید مرسی
تشکر کنندگان:
سلام
به من یه برگه ابی دادن منظورشون چیه؟
ممنون میشم جواب بدید؟
کیس نامبر: 2016AS0004nnn
نفرات : 1
سفارت : ایروان
رویت قبولی : 5 may
ارسال فرم :23  jun
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
اولین اپدیت 29 مارچ و 28 اپریل و 16 می و27 جولای و 2 اگوست
کلیر : 3 اگوست
تشکر کنندگان:
(2016-03-08 ساعت 18:51)chakavakl نوشته:  
(2016-03-08 ساعت 00:48)poram نوشته:  با سلام دوستان
کسی هست که تجربه گرفتن آپارتمان در ایروان از سایت ایر بی ان بی رو داشته باشه؟ یه خانمی هست که چند تا آپارتمان  اجاره ای گذاشته. به نظرتون میشه اعتماد کرد؟ من و خانواده ام تا به حال تجربه آپارتمان اجاره کردن بجای هتل و نداریم. کسانی که تجربه کردین میشه لطف کنین بگین کدوم آپارتمان  خوبه؟ و چطور رزرو کنم؟ ما می خوایم که واقعا تو هزینه هامون صرفه جویی بشه اما هاستل هم نمی خوایم بریم.
از کمکتون ممنونم

منم از سایت بوکینگ گرفنم خیلی راضی بودم خواستین پیام بدین لینک خونه واستون میفرستم

سلام لطفا لینک خونه رو برای منم بفرستید مرسی
تشکر کنندگان:
(2016-03-29 ساعت 22:45)Haniusa نوشته:  
(2016-03-29 ساعت 19:36)m.abdeahad نوشته:  
تلفن 0037494408992

[STATUE OF LIBERTY]
کیس نامبر @@29
ممنون دوست عزيز سوالم در مورد هتل و آپارتمان هست؟ اگه از سایت ها بخوايم بگیریم امنیت داره؟ شما از سایت گرفتید یا رفتید همون جا گرفتید؟

سایت امنیت داره و من از سایت گرفتم حتی این دفعه که میخواهم برای تجدید مدیکال برم هم دوباره اقدام کردم

[STATUE OF LIBERTY]
کیس نامبر @@29
شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
تشکر کنندگان:
(2016-03-29 ساعت 22:59)پرشین20 نوشته:  
(2016-03-29 ساعت 19:34)m.abdeahad نوشته:  

دوست من خسته نباشی
من خودم از بوکینگ دات کام استفاده کردم . شما درست حدس زدید برای دونفر در یک اتاق دوتخته هستش.  ولی من یک توصیه دارم اگر آپارتمان بتونید اجاره کنید خوب خیلی بهتر هستش و به صرفه حالا من نمیدونم 470 هزار تومان برای چند شب هستش ولی من واسه مصاحبه که رفتم یک آپارتمان در مرکزیت گرفتم 1 هفته 300 دلار که با دوستانم در میان گزاشتم همه به اتفاق گفتند عالیه .

[STATUE OF LIBERTY]
کیس نامبر @@29

سلام ما 26 می مصاحبه داریم میشه شماره ای که شما از اون طریق اپارتمان گرفتید رو بدید مرسی
من از سایت بوکینگ دات کام گرفتم حتی اپلیکیشن آندروید هم داره

[STATUE OF LIBERTY]
کیس نامبر @@29
شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
تشکر کنندگان:
(2016-03-29 ساعت 23:02)masiharezoo نوشته:  سلام
به من یه برگه ابی دادن منظورشون چیه؟
ممنون میشم جواب بدید؟
یعنی شما شامل کلیرنس شدید . راستی بگید که آیا پاسپورت ها تون و نگه داشتن یا نه..؟

[STATUE OF LIBERTY]
کیس نامبر @@29
شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
تشکر کنندگان: matin86