موضوعها: 5
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
سلام.
دوستان عزیز، من در آمریکا هستم و برای خواهرم وقت مصاحبه برای دریافت ویزای توریستی گرفتم. آیا کسی تجربه ای در این زمینه داره؟ یا نکات که کمک کنه آفیسر متقاعد بشه. خواهرم مجرده و تو یک شرکت خصوصی کار میکنه.
ممنون
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2016-03-10 ساعت 15:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-10 ساعت 15:04 توسط sepidar.)
(2016-03-09 ساعت 07:39)Neda نوشته: سلام.
دوستان عزیز، من در آمریکا هستم و برای خواهرم وقت مصاحبه برای دریافت ویزای توریستی گرفتم. آیا کسی تجربه ای در این زمینه داره؟ یا نکات که کمک کنه آفیسر متقاعد بشه. خواهرم مجرده و تو یک شرکت خصوصی کار میکنه.
ممنون
هرگونه مدارکی که آفیسر را بیشتر متقاعد کنه که ایشون برمیگرده
از قبیل اسناد مالکیت و شغلی که ادامه ی حیاتشون به حضور ایشون نیاز داشته باشه . وابستگی و علایقی که ایشون رو ملزم به بازگشت میکنه (خانواده و همسر یا نامزد یا .....) و وضعیت مالی بسیار مناسب در ایران و سابقه ی مسافرتهای متعدد به کشورهای مختلف بخصوص اروپایی (ویزای شینگن) و .......
و از همه مهمتر
بخت و اقبال
ایشاله موفق باشند
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من ی سوالی داشتم میخوام بدونم این عکسهایی ک ما باید برای سفارت و مدیکال میبریم برای خانومها باید حجاب داشته باشه یا نه مثل عکس ثبتنام لاتاری بدون حجابم میشه؟
CN:2016AS00000054##
رویت قبولی: may
ارسال فرم : July
کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
مصاحبه : April 12, 2016
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
پیام خصوصی شما بسته بود دوست عزیزalfa_a_h
سلام . لینکش را براتون گذاشتم.
http://www.hyurservice.com
Apartment Sayat-Nova IV<911830155-945c.u4gw.ktnf.wjrv@property.booking.com
خیلی تمیز و در مرکز شهر بود چون ما یک هفته باید می ماندیم اگه حوصلمون سر می رفت به مراکز اصلی دسترسی داشت.چون آدرس سفارت یک جای تقریبا دورتری از مر کز شهر است باید با ماشین کرایه ای که جلوی آپارتمانتون وایسین . پر از ماشین های کرایه ای هستند که آدرس را نشان بدید می برنتون و تاکسی متر دارند و قیمتش هم خیلی خوبه و برای بیمارستان هم باید همین کار را بکنید که البته بیمارستان نزدیکتره نبست به سفارت
از اپارتمان راضی بودم . خیلی راحت بودم توش. امنیت عالی . به هیچ مشکلی برنخوردم. تمام وسایل آشپزی را داشت ولی من ظروف و ادریه جات با خودم برده بودم . گاز ، یخچال ، ماکرو فر . وای فای ، ماشین لباسشویی ،پارکینگ ،اتو و تلوزیون را داشت و در کل راحت بودم توش . موفق باشید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میدونم شاید سوالم ربطی ب این صفحه نداشته باشه ولی ی سوال دیگه این 2سری عکس (سفارت و مدیکال) ویژگیشون چی باید باشه؟ دقیقا باید مثا همون عکس ثبتنام لاتاری باشه اندازه و سایز و رزولوشن و.. ؟
CN:2016AS00000054##
رویت قبولی: may
ارسال فرم : July
کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
مصاحبه : April 12, 2016
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من 7 فروردین برای دومین بار عازم ارمنستان هستم خوشحال می شم با دوستانی که برای مصاحبه و یا ویزا می رند همسفر باشم
شماره کیس:$$2016AS2$ ، کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC، تعداد افراد کیس: 1نفر، تاريخ مصاحبه: هفته دوم اكتبر، آپديت : 16 اكتبر ، 3 مارچ ، کلیرنس : 3 مارچ
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان خوب مهاجرسرا
پیشاپیش فرا رسیدن سال جدید رو به شما و خانواده هاتون تبریک میگم و آرزوی سالی سرشار از پیروزی و موفقیت دارم براتون
و اما اینکه ما امروز در ایروان و پیش خانوم دکتر کریستین کارهای پزشکیمون رو انجام دادیم و خیلی راحت کارهامون در طی حدود ۲ ساعت و نیم انجام شد و اما نکته جدیدی که اتفاق افتاد و من که یه کم هم وسواس دارم و دوباره خانومم رو از طبقه پایین به طبقه دوم فرستادم که بره و از منشی دکتر سوال کنه این بود که برای پسر ۹ ساله ما نه عکس از قفسه سینه و نه آزمایش هیچکدوم رو ننوشت و گفت تا دو هفته گذشته نیاز بود که الان ۲ هفته است که به ما گفتن دیگه نیازی نیس و پسر منم شاد و خوشحال به ما میخندید . روزهای خوب و شادی رو براتون ارزومندم. و اگر سوالی داشتین که بتونم جواب بدم در خدمتم
CN:2016as00004### رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم : July کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
کارنت : 8 ژانویه 2016
نامه دوم : 26 ژانویه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مصاحبه: هفته چهارم مارس- سه شنبه بعدازظهر
مدیکال : به دلیل داشتن فرزند زیر ۱۲ سال ۴ روز قبل از مصاحبه
نتیجه : ویزای یکضرب برای کل اعضای کیس- تحویل پاس و ویزا جمعه ساعت 12
ورود به آمریکا:۳۱ جولای۲۰۱۶ مقصد : کالیفرنیا
دریافت سوشال : ۱۰ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت : ۴۳ روز پس از ورود
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
مدارکی که امروز به دکتر ارایه دادیم
۱- کارت زرد بین المللی واکسیناسیون + کپی
۲- پاسپورت + کپی
۳- ۶ قطعه عکس ۳*۴ پشت نویسی شده با اسم و فامیل و شماره کیس نامبر
۴- فرم کانتکت شیت شامل آدرس ایران و آم ر ی ک ا
۵- نامه دعوت به مصاحبه ( یا همان نامه معروف به نامه دوم)
۶- نفری ۴۵۰۰۰ درام برای بزرگسال و ۳۲۵۰۰ درام برای پسرم
CN:2016as00004### رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم : July کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
کارنت : 8 ژانویه 2016
نامه دوم : 26 ژانویه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مصاحبه: هفته چهارم مارس- سه شنبه بعدازظهر
مدیکال : به دلیل داشتن فرزند زیر ۱۲ سال ۴ روز قبل از مصاحبه
نتیجه : ویزای یکضرب برای کل اعضای کیس- تحویل پاس و ویزا جمعه ساعت 12
ورود به آمریکا:۳۱ جولای۲۰۱۶ مقصد : کالیفرنیا
دریافت سوشال : ۱۰ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت : ۴۳ روز پس از ورود