کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-02-17 ساعت 02:05)Norton1 نوشته:  
(2016-02-17 ساعت 01:40)matin86 نوشته:  
(2016-02-16 ساعت 11:52)a4542 نوشته:  دوستان یک خانمی با نام کاربری حوراعین هم بودن که مصاحبشون ابوظبی بوده و مدتهاست که خبری ازشون نیست.همینطور از دوست عزیزمون گروهبان دو دو نیز خبری نیست.

دوست عزيز 
حورالعين همين جناب  norton 1هستن !

اره  من هستم اسمش عوض کردم بچه ها گذاشته بودن حورالعین عوضش کردم
چطوري اسمتو عوض كردي؟
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: smpf ، sahar2016
(2016-02-16 ساعت 00:44)fatemeh qanbari نوشته:  
(2016-02-15 ساعت 23:04)usmamal نوشته:  
(2016-02-15 ساعت 23:00)fatemeh qanbari نوشته:  یک کیس تک نفره هزار به بالا در ابوظبی که آخرین آپدیتش ۲۵ ژانویه بود امروز آپدیت شد . خوش به حالش

شما هر روز تمامي كيس هاي ابوظبي را كنترل مي كنيد خانم قرباني؟!؟

بله تقریبا بررسی می کنم . البته نه همه کیس هارو اونهایی که زیر ۲۸۰۰ هستند . چون خودمم جزو اونها هستم . اینجوری هم خیال خودم راحت میشه که شرایطم با بقیه یکسانه هم می تونم به دوستان دیگه هم خبر بدم که اوضاع از چه قراره . 
سلام
ببخشيد مزاحم شدم ميشه لطف كنيد بفرماييد چطور ميشه كيس نامبر را براي كلير شدن در سفارت ابوظبي چك كرد
البته به غير از ادرسي كه سفارت داده
البته در زمان ما بچه ها يه جدولي از كيسهايي كه كليرنس ميشدند درست كرده بودند و هميشه ميشد اونا چك كرد
به هر حال ممنون اگر راهنمايي كنيد
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان:
دوستان الکی به خودتون نگرانی راه ندید دیروز با یک وکیل خبره در این خصوص صحبت کردم گفت چون تا پایان سال لاتاری زمان زیادی مونده سفارتها عجله ای نمیکنند و هر چی به زمان پایان نزدیکتر بشیم کلیر شدن روندش تسریع پیدا میکنه
گفتم تو سایت مهاجرسرا خیلی ها 4 ماهه کلیر نشدن گفت قول میدم همه تون ویزا میگیرید
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
(2016-02-17 ساعت 07:32)abloom_ma نوشته:  
(2016-02-15 ساعت 23:04)usmamal نوشته:  شما هر روز تمامي كيس هاي ابوظبي را كنترل مي كنيد خانم قرباني؟!؟

بله تقریبا بررسی می کنم . البته نه همه کیس هارو اونهایی که زیر ۲۸۰۰ هستند . چون خودمم جزو اونها هستم . اینجوری هم خیال خودم راحت میشه که شرایطم با بقیه یکسانه هم می تونم به دوستان دیگه هم خبر بدم که اوضاع از چه قراره . 
سلام
ببخشيد مزاحم شدم ميشه لطف كنيد بفرماييد چطور ميشه كيس نامبر را براي كلير شدن در سفارت ابوظبي چك كرد
البته در زمان ما بچه ها يه جدولي از كيسهايي كه كليرنس ميشدند درست كرده بودند و هميشه ميشد اونا چك كرد
سلام دوست عزیز و گرامی.
امیدوارم همیشه موفق باشید ولی در حال حاضر برای چک کردن وضعیت خودتون میتونید در اینجا هم چک کنید البته بسته به کیسی که داشته باشید.
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==

و این هم آدرس کلی هست:
https://ceac.state.gov/ceac/
امیدوارم که موفق باشید.
تمامی کیس ها رو میشه این چک کرد.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,653)
تشکر کنندگان: samira2016 ، golia ، panizrm ، lotfe.kh ، behjan ، sahar2016 ، Siamak ، matin.sh ، matin86 ، مل مل
سلام دوستان لطفا آدرس ایمیل سفارت ابوظبی رو محبت کنید
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

تشکر کنندگان:
(2016-02-17 ساعت 07:32)abloom_ma نوشته:  
(2016-02-15 ساعت 23:04)usmamal نوشته:  شما هر روز تمامي كيس هاي ابوظبي را كنترل مي كنيد خانم قرباني؟!؟

سلام

غیر از سایت ابوظبی تنها میشه از سایت سیس شماره ها رو چک کرد البته از برنامه DV helper هم میشه که خیلی راحتتره . کلا تو سیس همه شماره کیس ها رو میشه چک کرد .
تشکر کنندگان: behjan ، پرسپولیس6 ، abloom_ma ، مل مل
(2016-02-16 ساعت 20:41)hamidzxc نوشته:  
(2016-02-16 ساعت 16:29)Persian-Gulf نوشته:  
(2016-02-16 ساعت 15:53)hamidzxc نوشته:  با سلام
شما وضعیت سربازی و شغلیتون چی بوده ؟
کار حساس یا کار دولتی داشتید ؟
آیا همسر شما ، شغلی حساس یا دولتی یا پزشکی داشتند؟

سلام 
من سربازی معاف بودم ولی کار قبلیم یه جورایی باعث ap شده شبکه پرس تی وی کار میکردم.

با سلام
دوست عزیز ،  در فرم 260 هم نوشته بودید که دراین شبکه کار میکنید ؟
ببخشید چون مشخصات و شرایط شما را نمی دانم ، سوال میکنم
-مصاحبه کی بوده ؟
- آیا شما تنها نفر و نفر اصلی کیس هستید؟( کیس شما یک نفره است )
بله نوشته بودم. 
مصاحبه اکتبر و خیر
تشکر کنندگان:
(2016-02-17 ساعت 12:09)alakanzas نوشته:  سلام دوستان لطفا آدرس ایمیل سفارت ابوظبی رو محبت کنید

http://www.abudhabiivo.net/contactus.aspx
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، alakanzas ، matin86 ، مل مل
(2016-02-17 ساعت 12:09)alakanzas نوشته:  سلام دوستان لطفا آدرس ایمیل سفارت ابوظبی رو محبت کنید
از طریق این لینک میتونید با سفارت مکاتبه کنید 
اینم ادرس ایمیل سفارت AbuDhabiIV@state.gov
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: Siamak ، alakanzas ، مل مل
(2016-02-16 ساعت 17:43)ho_tasha نوشته:  سلام دوستان عزیز.
ما هم امروز بالاخره بعد کلی ایمیل زدن 4 بار ایمیل زدم طبق همیشه ایمیل زدن که فعلاً تحت بررسی هستی من نمیدونم این بررسی چیه Big Grin
خودم که واقعاً خسته شدم اونها هم فکر کنم خسته شده باشن تقریبا داریم داخل 5 ماه تبریک میگم به این سفارت ها و نحوه عملکردشون. امیدوارم موفق باشن و براشون آرزوی موفقیت میکنم.
برام جالب بود که حتی نگفتن که آقا فعلاً با یکبار ایمیل زدن داریم پیگیری میکنیم و باید با 4 بار ایمیل زدن من 4 بار آپدیت میشدم ولی جالب هست که فقط یکبار آپدیت شدم.
کلاً برای من شده یک صحنه کمدی کلاسیک زیبا از بی برنامگی سفارت ها و لاتاری. چون خودشون هم یک برنامه منظم برای کلیر کردن ندارن.
دوستان موفق باشید.
میخوام به دوستان توصیه کنم که به هیچ وجه دست به رفتار های هیجانی نزنید و همچنین وسیله ای چیزی رو نفروشید. حداقل این لاتاری این هست که برای برندگان:
1- معنی و مفهوم انتظار را متوجه میشن.
2- اونهایی که دارای اعصاب ضعیف هستن اعصابشون تقویت میشه.
3- اونهایی که زبانشون مشکل داره زبانشون تقویت میکنن.
4-اونهایی که کار عقب افتاده دارن سعی میکنن که تمام کاراشون رو انجام بدن و کارا تقریباً به روز میشه.
دوستان موفق باشید توکل به خدا کنید.
آنچه یار پسندد به از آن است که خویشتن پسندد.

حسین جون نگران نباش همین روزا اون خبر خوبه رو بهمون میدی بعدش ما میایم ازت شیرینی میگیریم  Big Grin
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: matin.sh ، asal1372 ، ho_tasha ، golia ، matin86 ، مل مل
(2016-02-17 ساعت 13:02)Persian-Gulf نوشته:  
(2016-02-16 ساعت 20:41)hamidzxc نوشته:  
(2016-02-16 ساعت 16:29)Persian-Gulf نوشته:  سلام 
من سربازی معاف بودم ولی کار قبلیم یه جورایی باعث ap شده شبکه پرس تی وی کار میکردم.

با سلام
-مصاحبه کی بوده ؟
بله نوشته بودم. 
مصاحبه اکتبر و خیر

با سلام
پس شاید منتظر نتیجه کلیرنس همسرتون هستند
(بخصوص اگر در زمان مصاحبه ، آفیسر به شما گفته باشه که هر دوی شما احتیاج به پروسه اداری دارید)
به نظر من شخص شما کلیر شده اید
تبریک
تشکر کنندگان: sepideh81
سلام
همسرم تو سایت سیس issued شدند
اما تو سایت ابوظبی هیچ چیزی ننوشتند.
منتظر ایمیل باشیم؟؟
سلام
منتظر ایمیل باشیم؟؟
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-02-17 ساعت 14:24)hamidzxc نوشته:  
(2016-02-17 ساعت 13:02)Persian-Gulf نوشته:  
(2016-02-16 ساعت 20:41)hamidzxc نوشته:  با سلام
-مصاحبه کی بوده ؟
بله نوشته بودم. 
مصاحبه اکتبر و خیر

با سلام
پس شاید منتظر نتیجه کلیرنس همسرتون هستند
(بخصوص اگر در زمان مصاحبه ، آفیسر به شما گفته باشه که هر دوی شما احتیاج به پروسه اداری دارید)
به نظر من شخص شما کلیر شده اید
تبریک

فک نمیکنم چون همسرم کیسش رو سیس اصلا ready هستش نه ap. کارشم حساس نبود و افیسر هم چیزی نگفت فقط منو گفت
(2016-02-17 ساعت 14:28)samiin نوشته:  سلام
منتظر ایمیل باشیم؟؟

یعنی پاسپورت همسرتون دست سفارت بوده و ویزاشون رو صادر کردن 
لطف کنید شرایطتون رو توضیح بدید
خیر منتظر ایمیل نباشید در ضمن سایت سفارت هم بعد از صدور ویزا تغییری نخواهد داشت
تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres ، مل مل ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان