کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-02-16 ساعت 15:53)hamidzxc نوشته:  
(2016-02-15 ساعت 17:06)matin86 نوشته:  راستى سايت سفارت ارمنستان ديگه ف ي ل ت ر نيست؟

(2016-02-16 ساعت 14:51)Persian-Gulf نوشته:  دوستان مدیر
من 8 روز از عوض شدن / به or میگذره ولی هیچ خبری نیست در سایت ابوظبی و ایمیل هم نگرفتم. میشه راهنمایی کنید که ایا کلیرشدم یا نه؟دیگه نگرانی واقعا کلافم کرده

با سلام
شما وضعیت سربازی و شغلیتون چی بوده ؟
کار حساس یا کار دولتی داشتید ؟
آیا همسر شما ، شغلی حساس یا دولتی یا پزشکی داشتند؟

سلام 
من سربازی معاف بودم ولی کار قبلیم یه جورایی باعث ap شده شبکه پرس تی وی کار میکردم.
تشکر کنندگان: hamidzxc ، matin86
(2016-02-14 ساعت 14:32)Norton1 نوشته:  
(2016-02-14 ساعت 14:18)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  
(2016-02-14 ساعت 14:05)sasachi نوشته:  بچه ها به هیچکدوم از شما افیسر نگفت چند ماه طول میکشه؟

به ما گفت دو تا سه ماه حداکثر من با توجه به چیزهایی که تو کلیرنس ۲۰۱۵دیده بودم پرسیدم اگر بیشتر طول کشید باید باهاتون تماس بگیریم گفت اصلا نگران نباشید این یه روتین عادی هست و حداکثر دو تا سه ماه انجام می گیره ولی به هر حال اگر طول کشید ایمیل من رو برگه ای که بهتون دادم هست به من اطلاع بدین من فرستادم ولی نه اپدیتی به خاطر ایمیل اومد نه جوابی!!

فکر کنم منبع مشخصی وجود نداره و فقط طبق تجربه های سال های پیش هست. اگه سربازی رفته باشی و رشته های تحصیلی حساس مثل کامپیوتر و هسته ای و ... و مشاغل دولتی حتی معلم

(2016-02-16 ساعت 10:34)Lolita123 نوشته:  سلام به همه ی دوستان
من فک کنم همون کیس تک نفره از ابوطبی هستم که دیروز کلیر شده
دوستان من میخوام واسه گرفتم ویزا خودم برم و مدیکال مجدد بدهم آیا کسی هست که بخواهد با هم همسفر شیم و با هم بریم و یا اینکه من پاسپورتش رو ببرم ؟
من خانم مجرد
مصاحبه 8 اکتبر و دیروز کلیر شدم
تشکر کنندگان:
من 8 روز از عوض شدن / به or میگذره ولی هیچ خبری نیست در سایت ابوظبی و ایمیل هم نگرفتم. میشه راهنمایی کنید که ایا کلیرشدم یا نه؟دیگه نگرانی واقعا کلافم کرده

سلام دوست عزیز ، اگه تغییر / به or داشتین با اطمینان بهتوم می گم کلیر شدین ، گاها ایمیل سفارت تا 3 هفته بعد و آپدیت سایت سفارت هم تا دو سه هفته زمان می بره !!! به نظرم برای ویزای امارات اقدام کنید ، و اینکه زمانی که ویزا رو می گیرید ، روز کلیر شدنتون دقیقا روی ویزا با روز تبدیل / به or یکی خواهد بود !! تنها مشکل کند بودن سفارت و تاخییر داشتن !
 بابت کلیر شدن هم تبریک می گم
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
تشکر کنندگان: Persian-Gulf ، sahar2016 ، hamidzxc ، matin86 ، milad_magnet ، j.modarres ، مل مل
Smile 
سلام دوستان عزیز.
ما هم امروز بالاخره بعد کلی ایمیل زدن 4 بار ایمیل زدم طبق همیشه ایمیل زدن که فعلاً تحت بررسی هستی من نمیدونم این بررسی چیه Big Grin
خودم که واقعاً خسته شدم اونها هم فکر کنم خسته شده باشن تقریبا داریم داخل 5 ماه تبریک میگم به این سفارت ها و نحوه عملکردشون. امیدوارم موفق باشن و براشون آرزوی موفقیت میکنم.
برام جالب بود که حتی نگفتن که آقا فعلاً با یکبار ایمیل زدن داریم پیگیری میکنیم و باید با 4 بار ایمیل زدن من 4 بار آپدیت میشدم ولی جالب هست که فقط یکبار آپدیت شدم.
کلاً برای من شده یک صحنه کمدی کلاسیک زیبا از بی برنامگی سفارت ها و لاتاری. چون خودشون هم یک برنامه منظم برای کلیر کردن ندارن.
دوستان موفق باشید.
میخوام به دوستان توصیه کنم که به هیچ وجه دست به رفتار های هیجانی نزنید و همچنین وسیله ای چیزی رو نفروشید. حداقل این لاتاری این هست که برای برندگان:
1- معنی و مفهوم انتظار را متوجه میشن.
2- اونهایی که دارای اعصاب ضعیف هستن اعصابشون تقویت میشه.
3- اونهایی که زبانشون مشکل داره زبانشون تقویت میکنن.
4-اونهایی که کار عقب افتاده دارن سعی میکنن که تمام کاراشون رو انجام بدن و کارا تقریباً به روز میشه.
دوستان موفق باشید توکل به خدا کنید.
آنچه یار پسندد به از آن است که خویشتن پسندد.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,652)
تشکر کنندگان: sahar2016 ، chakavakl ، rezamehrzad ، Amir.AA ، behjan ، nimashariat ، 2ladan ، matin86 ، milad_magnet ، j.modarres ، Siamak ، مل مل
سلام دوستان من 1 هفته پیش به سفارت ایمیل زدم ولی جوابی ندادن به نظر شما باز ایمیل بزنم؟
#برنده لاتاری 2016
تعداد کیس: 1 نفرBig Grin        
محل مصاحبه:  ابوظبی ( سفارت اول آنکارا)
تاریخ مصاحبه :هفته دوم نوامبر
وضعیت:ApSad      اپدیت :6 دسامبر، 9 دسامبر،25 ژانویه. 18 مارچ 22مارچ در سیس
و سرانجام کلییر: 22 مارچ
تشکر کنندگان: behjan
دوستان وب سايت سفارت انكارا اپديت شد امروز اما امان از ابوظبي

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
اپديت ٢٥ ژانويه در سايت سيس
خدمت انجام ندادم
تشکر کنندگان:
(2016-02-16 ساعت 19:33)usmamal نوشته:  دوستان وب سايت سفارت انكارا اپديت شد امروز اما امان از ابوظبي

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
خدمت انجام ندادم
داداش شما چظوری خدمت انجام ندادی؟!
چند سالتون هست جسارتاً؟ منظورم اینه که از افراد کیس هستید یا برنده اصلی؟
اخه چطوری شما میری برای مصاحبه و خروج از کشور و ورود به کشور ثالث حتی امریکا؟!

(2016-02-16 ساعت 19:38)milade نوشته:  
(2016-02-16 ساعت 19:33)usmamal نوشته:  دوستان وب سايت سفارت انكارا اپديت شد امروز اما امان از ابوظبي

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
خدمت انجام ندادم
داداش شما چظوری خدمت انجام ندادی؟!
چند سالتون هست جسارتاً؟ منظورم اینه که از افراد کیس هستید یا برنده اصلی؟
اخه چطوری شما میری برای مصاحبه و خروج از کشور و ورود به کشور ثالث حتی آمریکا؟!

شما امضا تون را كامل كنيد! همه اقايون نبايد خدمت وظيفه انجام بدن. به اين حالت مي گن معاف از خدمت[emoji16][emoji16]

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
خدمت انجام ندادم
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، milade

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
خدمت انجام ندادم
واقعا امان امان امان از ابوظبی...
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان: behjan
سلام دوستان
تو سايت انكارا قسمت كيس استيس نوشته error از امروز . موضوع چيه؟
شماره کیس:2016as7xx ، تاریخ رویت قبولی: May 17 ،کنسولگری:آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر، ارسال فرمهای سری اول:2 jun، کارنت شدن کیس:12 aug، دريافت نامه دوم:29 sep، مصاحبه:هفته اول Nov، دریافت کلیرنس:24 ساعت، دریافت ویزا:10 Novورود به آمریکا:***دریافت گرین کارت:***جمع تقریبی هزینه‌ها:***
تشکر کنندگان: smpf
(2016-02-16 ساعت 20:33)Ryan 2014 نوشته:  سلام دوستان

شماره كيس را اشتباه وارد كرديد

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
خدمت انجام ندادم
(2016-02-16 ساعت 20:34)Uusmamal نوشته:  
(2016-02-16 ساعت 20:33)Ryan 2014 نوشته:  سلام دوستان

شماره كيس را اشتباه وارد كرديد

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
خدمت انجام ندادم
نه درست وارد كردم فقط قسمت كيس استاتوس ايرور ميده بقيش درسته
شماره کیس:2016as7xx ، تاریخ رویت قبولی: May 17 ،کنسولگری:آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر، ارسال فرمهای سری اول:2 jun، کارنت شدن کیس:12 aug، دريافت نامه دوم:29 sep، مصاحبه:هفته اول Nov، دریافت کلیرنس:24 ساعت، دریافت ویزا:10 Novورود به آمریکا:***دریافت گرین کارت:***جمع تقریبی هزینه‌ها:***
(2016-02-16 ساعت 16:29)Persian-Gulf نوشته:  
(2016-02-16 ساعت 15:53)hamidzxc نوشته:  
(2016-02-15 ساعت 17:06)matin86 نوشته:  راستى سايت سفارت ارمنستان ديگه ف ي ل ت ر نيست؟

با سلام
شما وضعیت سربازی و شغلیتون چی بوده ؟
کار حساس یا کار دولتی داشتید ؟
آیا همسر شما ، شغلی حساس یا دولتی یا پزشکی داشتند؟

سلام 
من سربازی معاف بودم ولی کار قبلیم یه جورایی باعث ap شده شبکه پرس تی وی کار میکردم.

با سلام
دوست عزیز ،  در فرم 260 هم نوشته بودید که دراین شبکه کار میکنید ؟
ببخشید چون مشخصات و شرایط شما را نمی دانم ، سوال میکنم
-مصاحبه کی بوده ؟
- آیا شما تنها نفر و نفر اصلی کیس هستید؟( کیس شما یک نفره است )
تشکر کنندگان: smpf ، sahar2016
(2016-02-16 ساعت 11:52)a4542 نوشته:  دوستان یک خانمی با نام کاربری حوراعین هم بودن که مصاحبشون ابوظبی بوده و مدتهاست که خبری ازشون نیست.همینطور از دوست عزیزمون گروهبان دو دو نیز خبری نیست.

دوست عزيز 
حورالعين همين جناب  norton 1هستن !
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: smpf ، sahar2016
(2016-02-17 ساعت 01:40)matin86 نوشته:  
(2016-02-16 ساعت 11:52)a4542 نوشته:  دوستان یک خانمی با نام کاربری حوراعین هم بودن که مصاحبشون ابوظبی بوده و مدتهاست که خبری ازشون نیست.همینطور از دوست عزیزمون گروهبان دو دو نیز خبری نیست.

دوست عزيز 
حورالعين همين جناب  norton 1هستن !

اره  من هستم اسمش عوض کردم بچه ها گذاشته بودن حورالعین عوضش کردم
کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct  آپدیت سفارتOct/27-Jan/27  آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر Feb/3
ISSUE: Feb/10

با آرزوی موفقیت
سفرنامه من

تشکر کنندگان: smpf ، golia ، sahar2016 ، PNM ، SornaSoftt ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان