کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-02-18 ساعت 13:25)hamidzxc نوشته:  
(2016-02-18 ساعت 13:11)Haghighat نوشته:  یک سوالی داشتم از دوستان عزیزی که بعد از کلیری سفارت ارمنستان رفتن. آیا سفارت ارمنستان پیک آپ ویزا رو قبول میکنه یا خیر؟
من خانم هستم و به خاطر شرایط جسمی که دارم سخته که بخوام دوباره به سفارت برم. اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم من رو در جریان بگذارید.

با سلام
تا انجایی که من میدونم نه.
موقع مصاحبه ، آفیسر به ما گفت که احتیاج به پروسه اداری داریم
وقتی کلیر شدید یکی از شما دو تا حتما بیاد و ویزاها رو بگیره.
فکر میکنم منپورش این بود که ، پیک آپ ویزا نمیشه
ممنون که پاسخ دادید. راستش قانونا آفیسر نمیاد بگه که میتونید پاسپورت رو بدید شحص دیگه ایی براتون پیک آپ کنه! پس نباید انتظار یه همچین پاسخی داشت چون خودتون بهتر از ریسکی بودن این کار خبر دارید. من فقط میخوام بدونم اگر یک مورد هم از بچه های ارمنستان این کار رو انجام داده من هم انجام بدم.
CR1
تشکر کنندگان: مل مل
آخرین آمار سایت سیمون با آپدیت 16 فوریه برای سه سفارت ابوظبی،آنکارا،ایروان
کیس : 2016َُAS 1xxx
رویت قبولی : 9 می => سابمیت : 31 می => نامه دوم  : 29 سپتامبر => مصاحبه : هفته آخر نوامبر - ابوظبی => نتیجه : ای پی => آپدیت : 9 دسامبر / 25 ژانویه
کلیرنس : Smile coming soon 
تشکر کنندگان: behjan ، ghobad2121 ، مل مل
(2016-02-18 ساعت 13:35)Haghighat نوشته:  
(2016-02-18 ساعت 13:25)hamidzxc نوشته:  
(2016-02-18 ساعت 13:11)Haghighat نوشته:  یک سوالی داشتم از دوستان عزیزی که بعد از کلیری سفارت ارمنستان رفتن. آیا سفارت ارمنستان پیک آپ ویزا رو قبول میکنه یا خیر؟
من خانم هستم و به خاطر شرایط جسمی که دارم سخته که بخوام دوباره به سفارت برم. اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم من رو در جریان بگذارید.

با سلام
تا انجایی که من میدونم نه.
موقع مصاحبه ، آفیسر به ما گفت که احتیاج به پروسه اداری داریم
وقتی کلیر شدید یکی از شما دو تا حتما بیاد و ویزاها رو بگیره.
فکر میکنم منپورش این بود که ، پیک آپ ویزا نمیشه
ممنون که پاسخ دادید. راستش قانونا آفیسر نمیاد بگه که میتونید پاسپورت رو بدید شحص دیگه ایی براتون پیک آپ کنه! پس نباید انتظار یه همچین پاسخی داشت چون خودتون بهتر از ریسکی بودن این کار خبر دارید. من فقط میخوام بدونم اگر یک مورد هم از بچه های ارمنستان این کار رو انجام داده من هم انجام بدم.

افیسر تو ابوظبی بهمون گفت خودتون لازم نیست بیایید و بدید شرکتهایی که اینکار را انجام میدن بیارند ویزاتون را بگیرن پس اگر شدنی باشه خود افیسر می گه

نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
تشکر کنندگان: j.modarres ، Haghighat ، مل مل ، matin86
(2016-02-18 ساعت 01:19)ارشان پناهی نوشته:  سلام من ارشان هستم،13 دی 94 مصاحبم بود و آفیسر بهم گفت تا دو هفته و یا دو ماه دیگه ویزات میاد فقط باید ی سری مراحل اداری انجام بشه...ولی تا امروز که 26 بهمن هست خبری نشد،،،لطفا راهنماییم کنید استرس عجیبی دارم،،،سپاس از دوستان...متاسفانه مدرکم دکتری هست..!!!!!،35 ساله.مجرد.سربازیم ا بودم نه س...

سلام
من کیسم خیلی راحت تر از شماست،لیسانس ، کار ازاد ، سربازی هم معاف شدم ، افیسر گفت خیلی زود کلییر میشی ولی الان ۲ ماه خدمت دوستان هستم، شما هم نگران نباش هستیم دور هم فعلا 
پروسه زمان بره نگران نباشید ، من که یه جوری زندگی میکنم که انگار لاتاری نبردم، 
موفق باشید
رویت قبولی : ۸ می  ، ارسال فرم ۲۸ جون ، مصاحبه : ۲۲ دسامبر ابوظبی ، وظعیت AP  
اپدیتها ۵ و ۲۵ ژانویه و ۲۲ اپریل
لیسانس بازرگانی ، معافیت سربازی ، کار در شرکت بازرگانی خصوصی
تشکر کنندگان: ghobad2121 ، hamidzxc ، behjan ، پرسپولیس6 ، dd7472003 ، مل مل ، matin86 ، لطف اله
(2016-02-18 ساعت 21:02)kavehsharifi نوشته:  
(2016-02-18 ساعت 01:19)ارشان پناهی نوشته:  سلام من ارشان هستم،13 دی 94 مصاحبم بود و آفیسر بهم گفت تا دو هفته و یا دو ماه دیگه ویزات میاد فقط باید ی سری مراحل اداری انجام بشه...ولی تا امروز که 26 بهمن هست خبری نشد،،،لطفا راهنماییم کنید استرس عجیبی دارم،،،سپاس از دوستان...متاسفانه مدرکم دکتری هست..!!!!!،35 ساله.مجرد.سربازیم ا بودم نه س...

سلام
من کیسم خیلی راحت تر از شماست،لیسانس ، کار ازاد ، سربازی هم معاف شدم ، افیسر گفت خیلی زود کلییر میشی ولی الان ۲ ماه خدمت دوستان هستم، شما هم نگران نباش هستیم دور هم فعلا 
پروسه زمان بره نگران نباشید ، من که یه جوری زندگی میکنم که انگار لاتاری نبردم، 
موفق باشید

دوست خوبم
ایکاش لطف میکردی همین کیستون رو تو امضاتون میذاشتید تا دفعه دیگه وضعیتتون رو نپرسیم شرمنده شیم !
موفق باشید
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: chakavakl ، مل مل ، matin86
دوستان برای مشاهده آمار مصاحبه شدگان سه سفارت آنکارا، ابوظبی و ایروان به این آدرس برید
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، ho_tasha ، behjan ، ستوده ، matin86
(2016-02-18 ساعت 01:19)ارشان پناهی نوشته:  سلام من ارشان هستم،13 دی 94 مصاحبم بود و آفیسر بهم گفت تا دو هفته و یا دو ماه دیگه ویزات میاد فقط باید ی سری مراحل اداری انجام بشه...ولی تا امروز که 26 بهمن هست خبری نشد،،،لطفا راهنماییم کنید استرس عجیبی دارم،،،سپاس از دوستان...متاسفانه مدرکم دکتری هست..!!!!!،35 ساله.مجرد.سربازیم ا بودم نه س...
دوست عزیز؛
شما باید وقتی نگران بشید که همه پرونده‌های قبل از شما تعیین تکلیف شده باشه و یه چندتایی هم پرونده بعد از شما به جایی برسه. من آخر اکتبر مصاحبه داشتم و از سه ماه بیشتره که منتظرم، اما هنوز جایی برای نگرانی نمی‌بینم.

شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، nimashariat ، chakavakl ، golia ، behjan ، msr839 ، مل مل ، j.modarres ، matin86
دوستان عزیز بحث های غیر مرتبط با موضوع کلیرنس رو در تاپیکهای دیگه دنبال کنید .
این تاپیک فقط مختص موضوع کلیرنس هست .

ممنون از توجهتون
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
(2016-02-18 ساعت 23:05)Khosrow_53 نوشته:  
دوست عزیز؛
شما باید وقتی نگران بشید که همه پرونده‌های قبل از شما تعیین تکلیف شده باشه و یه چندتایی هم پرونده بعد از شما به جایی برسه. من آخر اکتبر مصاحبه داشتم و از سه ماه بیشتره که منتظرم، اما هنوز جایی برای نگرانی نمی‌بینم.

سلام دوست من
پس من که هفته دوم اکتبر بودم و تقریبا همین شرایطی که شما فرمودید رو دارم باید چه کار کنم آیا مکاتبه سودی داره یا همچنان باید صبر کنم 130 روز هم رد شده
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: behjan ، matin86
(2016-02-19 ساعت 18:55)heidary1356 نوشته:  
(2016-02-18 ساعت 23:05)Khosrow_53 نوشته:  
دوست عزیز؛

سلام دوست من
پس من که هفته دوم اکتبر بودم و تقریبا همین شرایطی که شما فرمودید رو دارم باید چه کار کنم آیا مکاتبه سودی داره یا همچنان باید صبر کنم 130 روز هم رد شده
سلام به همه دوستان در انتظار

ما هم امروز 120 رد کردیم. ولی بیخیال به زندگیتون برسید Tongue زبان بخونید زبان Tongue
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: behjan ، مل مل ، matin86
دوستان عزیز، کیس ما هم تو این چند وقت آپدیت داشته، که آپدیت امروز همراه بود به تبدیل / به OR  بود. امیدوارم که این دوران انتظار برای همه ما تموم شود و فقط یه خاطره قشنگ براموم بمونه
شماره کیس:2016AS000010XX تاریخ رویت قبولی:۵  May کنسولگری: فرانكفورت, تعداد افراد منظور در کیس :۲, ارسال فرمهای سری اول:23 May,
کارنت شدن کیس: ١٢ آگوست
, مصاحبه: ٦ اكتبر,
 آپدیت: ۲۸ دسامبر --- ۰۸ فوریه--- ۱۸ فوریه -۱۹ فوریه-۲۶ فوریه , ۱ مارچ , ۴ مارچ , ۷ مارچ
   دریافت کلیرنس:  ۱ مارچ  ,دریافت ویزا:۷ مارچ
ورود به آمریکا:۱۵  مارچ
دریافت گرین کارت:....جمع تقریبی هزینه‌ها:...
تشکر کنندگان: hamidzxc ، Siamak ، mehdihk ، مل مل ، Joje mohajer ، omid40 ، matin.sh ، پرسپولیس6 ، behjan ، j.modarres ، matin86
(2016-02-19 ساعت 21:11)masoud_shj نوشته:  دوستان عزیز، کیس ما هم تو این چند وقت آپدیت داشته، که آپدیت امروز همراه بود به تبدیل / به OR  بود. امیدوارم که این دوران انتظار برای همه ما تموم شود و فقط یه خاطره قشنگ براموم بمونه

با تبریک
یک سوال ،
آیا قبل از این هم  OR  شده بودید ؟
و آیا همسر شما هم  AP   شده بودند ؟ ( بر اساس گفته آفیسر ، اگر گقته باشه که هر دوی شما احتیاج به پروسه اداری دارید)
تشکر کنندگان:
آیا پرونده همسر شما هم AP شده است ؟
تشکر کنندگان: smpf
سلام دوستان ميخاستم بدونم رنگ برگه اي كه در سفارت بعد از مصاحبه ميدن فرق داره يا نداره ؟
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: sahar2016
(2016-02-20 ساعت 00:18)samira2016 نوشته:  سلام دوستان ميخاستم بدونم رنگ برگه اي كه در سفارت بعد از مصاحبه ميدن فرق داره يا نداره ؟
رنگ برگه اصلا مهم نیست. بی‌خود درگیر این مساله نشید.

شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان: hamidzxc ، samira2016 ، j.modarres ، matin86 ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان