موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-19 ساعت 21:30)hamidzxc نوشته: (2016-02-19 ساعت 21:11)masoud_shj نوشته: دوستان عزیز، کیس ما هم تو این چند وقت آپدیت داشته، که آپدیت امروز همراه بود به تبدیل / به OR بود. امیدوارم که این دوران انتظار برای همه ما تموم شود و فقط یه خاطره قشنگ براموم بمونه
با تبریک
یک سوال ،
آیا قبل از این هم OR شده بودید ؟
و آیا همسر شما هم AP شده بودند ؟ ( بر اساس گفته آفیسر ، اگر گقته باشه که هر دوی شما احتیاج به پروسه اداری دارید)
حمید جان، امروز برای اولین بار (OR) شدیم، بارند اصلی همسر من بودن که از اول (AP) شده بود.
شماره کیس:2016AS000010XX تاریخ رویت قبولی:۵ May کنسولگری: فرانكفورت, تعداد افراد منظور در کیس :۲, ارسال فرمهای سری اول:23 May,
کارنت شدن کیس: ١٢ آگوست
, مصاحبه: ٦ اكتبر,
آپدیت: ۲۸ دسامبر --- ۰۸ فوریه--- ۱۸ فوریه -۱۹ فوریه-۲۶ فوریه , ۱ مارچ , ۴ مارچ , ۷ مارچ
دریافت کلیرنس: ۱ مارچ ,دریافت ویزا:۷ مارچ
ورود به آمریکا:۱۵ مارچ
دریافت گرین کارت:....جمع تقریبی هزینهها:...
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-20 ساعت 02:06)masoud_shj نوشته: (2016-02-19 ساعت 21:30)hamidzxc نوشته: (2016-02-19 ساعت 21:11)masoud_shj نوشته: دوستان عزیز، کیس ما هم تو این چند وقت آپدیت داشته، که آپدیت امروز همراه بود به تبدیل / به OR بود. امیدوارم که این دوران انتظار برای همه ما تموم شود و فقط یه خاطره قشنگ براموم بمونه
با تبریک
یک سوال ،
آیا قبل از این هم OR شده بودید ؟
و آیا همسر شما هم AP شده بودند ؟ ( بر اساس گفته آفیسر ، اگر گقته باشه که هر دوی شما احتیاج به پروسه اداری دارید)
حمید جان، امروز برای اولین بار (OR) شدیم، بارند اصلی همسر من بودن که از اول (AP) شده بود.
خیر پیش دوست عزیز
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-20 ساعت 08:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-20 ساعت 08:42 توسط kamran.irani.)
درود
امیدوارم هفته خوبی رو شروع کنید.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-20 ساعت 08:41)kamran.irani نوشته: درود بر دوستان عزیزم
من چند مدت پیش در خصوص پروسه AP توضیحات کامل را دادم.
در طول این مدت همه دنبال کنترل آپدیت ها و اینجور مسایل هستند. اجازه بدین در این مورد هم توضیحاتی ارائه کنم. از یک مثال ساده شروع می کنم. وقتی شما وارد ایمیل خودتون می شید(به فرض جی میل) سمت راست پاایین صفحه نوشته Last account activity: 1 hour ago
فکر می کنید این نوشته یعنی چی؟ یعنی شما ایمیلتون رو حدود 1 ساعت پیش چک کردید.
در مورد سایت سیس و سفارت هم خدمت دوستان عرض کنم وقتی اپراتور سایت های مختلف در آنکارا و ابوظبی سایت رو کنترل می کنند کل ملحقات این سایت در سیس آپدیت می شه. پس معنای خاصی نداره. دقیقا مثل اون مثالی که زدم در مورد اکانت ایمیل تون. پس وقتی کل سایت آپدیت می شه این یک کار نرم افزاریه نه بررسی پرونده شما.
حالا یه جور دیگه به موضوع نگاه کنیم. شما برای پیگیری پروندتون ایمیل به سفارت می زنید. اپراتور و یا کارکنان مسیول سفارت اکانت شما رو باز می کنند و چک می کنند. عین اون چیزی که بالا گفتم خوب پروفایل شما تو سیس آپدیت می شه. به نظر دوستان این تو پرونده شما تاثیری می ذاره؟ خیر قطعا.
خواهشمند است لطفا و لطفا مبناتون برای آپدیت های آمریکا سایت سیس و برای کلیر شدن نهایی دیدین کیس نامبرتون و دریافت ایمیل از سفارت .
این رو مطمین باشید زمانیکه که سفارت پاسخ مثبت رو از ارگان هایی که دارند پرونده شما رو کنترل می کنند دریافت کنه به شما اطلاع می ده. به خاطر همینه که من کلا اعتقادی به چیزی به اسم کلیر گروهی ندارم و چیز من در آوردی هست. ممکنه دو نفر با کیس نامبر های بسیار نزدیک و شرایط یکسان باشند. بسته به نظر افسر ممکنه یکی تو 2 ماه کلیر بشه و یکی تو 6 ماه.
پس لطفا این صفحه رو از این مسایل که من امروز آپدیت داشتم و دیشب آپدیتم کم رنگ بود و پر رنگ بود پر نکنیم. آپدیتی که بدرد نخور باشه اعلامش به چه درد می خوره؟
ضمنا مهم اونه که شما کلیر بشین. نه اینکه فقط آپدیت داشته باشید.
روزتون زیبا
سلام دوست عزیز فرمایش شما به نظر صحیح میاد ولی با این وجود ما الان یه تعداد هستیم که همه ۹دسامبر ۲۵ژانویه اپدیت داشتیم نه همه اعضای تاپیک با توجه به شرح قبلی که نمیدونم شما یا دیگری از دوستان گذاشته بودن به نظر می رسه همه با هم داریم چک میشیم خوب اسم این میشه اپدیت گروهی و توی تاپیک ۲۰۱۵هم دیدیم که یه همچین گروهی همه با هم کلیر شدن که امیدوارم هر چه زودتر روزی ما هم بشه در ضمن می خواستم خواهش کنم شما هم امضاتون را کامل کنید تا ما هم از شرایط کیس شما اطلاع داشته باشیم ممنون
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-20 ساعت 08:41)kamran.irani نوشته: درود بر دوستان عزیزم
سلام دوست عزیزم
ممنونم از توضیحات خوبتون
یک راهنمایی نیاز دارم:
کجا می شه کیس نامبرهایی که کلیر می شوند رو دید؟
هنوز نمی دونم
سپاس
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
سایت ابوضبی فقط می نویسه فلانی عزیز شما در مرحله چک هستید و ... و هیچ اسمی از همراهان و تعداد اعضا توش نیست درسته؟؟
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه = > دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه)
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!
ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-21 ساعت 01:18)Norton1 نوشته: (2016-02-20 ساعت 09:48)مل مل نوشته: (2016-02-20 ساعت 08:41)kamran.irani نوشته: درود بر دوستان عزیزم
سلام دوست عزیزم
ممنونم از توضیحات خوبتون
یک راهنمایی نیاز دارم:
هنوز نمی دونم
سپاس
تو این آدرس کیس نامبر وارد کنید متوجه میشید
ممنونم نورتون عزیز، بابت توجهتون
در این آدرس، کیس خودم رو چک می کنم
می خواستم بدونم آیا سایتی موجود است که جدولی مبنی بر وضعیت کلیه کیس ها داشته باشه؟
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-21 ساعت 10:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-21 ساعت 10:53 توسط Khosrow_53.)
(2016-02-21 ساعت 10:48)مل مل نوشته: (2016-02-21 ساعت 01:18)Norton1 نوشته: (2016-02-20 ساعت 09:48)مل مل نوشته: سلام دوست عزیزم
...
...
سپاس
تو این آدرس...
ممنونم نورتون عزیز، بابت توجهتون
... آیا سایتی موجود است که جدولی مبنی بر وضعیت کلیه کیس ها داشته باشه؟
توی همون سایت CEAC همونجایی که وضعیت خودتون را چک کردید، در پایین شمارههای بقیه افراد کیس هم موجوده. روی هرکدوم کلیک کنید وضعیتش نمایش داده میشه.
شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینهها: 11M
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی امروز صبح پاسپورت همسرم رو بردند سفارت ابوظبی و انها هم پاسپورت رو تحویل گرفتند
شماره کیس: 2016as 28 **
تاریخ مصاحبه: 16 نوامبر که بنده ویزای یکضرب گرفتم و همسرم ap خوردند .در سایت سیس 5 ژانویه، 25 ژانویه، 5 و 8 و 9 15 و 17 فوریه آپدیت داشتند که در 17 فوریه ایشود شدند.