کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
وضعیت هیچکس بدتر من نیست که 28 مارچ ویزام تمام میشه و هنوز ویزای شوهرم نیومده و منو دخترم مجبور میشیم(خداکنه این روزا بیاد)تنها بریم..امید دارم همگی از بلاتکلیفی مرخص بشیم
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان: sahar2016 ، لطف اله ، مل مل ، matin86 ، Joje mohajer ، sheinos
(2016-02-22 ساعت 23:53)hamidzxc نوشته:  
(2016-02-22 ساعت 22:11)masoud1362 نوشته:  سلام به همه دوستان منتظر
ما هم از اکتبر تا الان منتظریم .اولین ایمیل پیگیری خودم را دیروز فرستادم و پاسخ به شرح ذیل برام از سفارت برام اومده:

According to our records, your administrative process has not been completed yet. For Iranian applicants it takes over six months. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site

at http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html

Once your case number is posted on our web site you will also receive an email update. At that time, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 to 12:00pm.After your personal appearance at our office, we will review your case again.  At that time your medical report expires, you will need to provide a new one. And if everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to PTT office which you registered for.  We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely

Immigrant Visa Unit

همونطور که ملاحظه میکنید به صراحت اعلام کرده که با توجه به اینکه چندین اداره در خصوص هر کیس دخیل هستند، لذا تخمین زمان دقیق مشخص نیست ولی برای کیس های ایرانی این پروسه بیشتر از 6 ماه بطول خواهد انجامید. من که دیگه راحت میرم برنامه ریزی سفرهای نوروزی و خونه تکانی و ...

خواستم اطلاع رسانی کرده باشم .همگی شاد و پیروز باشید.

با سلام
شما مصاحبه در کدام سفارت بودید؟
آنکارا... البته تو متن هم، آدرس ایمیل سفارت مشخص هست.
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: hamidzxc
(2016-02-23 ساعت 08:27)masoud1362 نوشته:  
(2016-02-22 ساعت 23:53)hamidzxc نوشته:  
ما هم از اکتبر تا الان منتظریم .اولین ایمیل پیگیری خودم را دیروز فرستادم و پاسخ به شرح ذیل برام از سفارت برام اومده:

According to our records, your administrative process has not been completed yet. For Iranian applicants it takes over six months. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site

Once your case number is posted on our web site you will also receive an email update. At that time, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 to 12:00pm.After your personal appearance at our office, we will review your case again.  At that time your medical report expires, you will need to provide a new one. And if everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to PTT office which you registered for.  We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely

Immigrant Visa Unit

همونطور که ملاحظه میکنید به صراحت اعلام کرده که با توجه به اینکه چندین اداره در خصوص هر کیس دخیل هستند، لذا تخمین زمان دقیق مشخص نیست ولی برای کیس های ایرانی این پروسه بیشتر از 6 ماه بطول خواهد انجامید. من که دیگه راحت میرم برنامه ریزی سفرهای نوروزی و خونه تکانی و ...

با سلام

دوست عزیز چه کار خوبی کردید که این جواب سفارت رو گذاشتید.پس ما هم فعلا با خیال راحت به کار و زندگیمون برسیم.یکی از همکاران همسرم که چند سال پیش برنده شده بودن و سربازیش هم مربوط به زمان شاه بود هم گفته بودن زودتر از 6 ماه جوابتون نمیاد.باز هم ممنون.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: مل مل ، matin86 ، golia ، j.modarres
(2016-02-22 ساعت 23:19)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  

Sincerely

Immigrant Visa Unit

البته که باید از بودن در کنار عزیزان در این تعطیلات سال نو هم نهایت لذت را برد چون شاید دیگه تکرار نشه ولی توجه داشته باشید که در خط بعد گفته "اینکه چه مدت طول بکشه برای ما قابل پیش بینی نیست"

دوست خوبم ...برا ما کیس بالایی ها اگه ای پی بخوریم اگه بخوان 6 ماه چک کنن که دیگه سپتمبرهم تمام میشه ولاتاری 2016 بسته میشه Sad
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: sahar2016 ، matin86
شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان:
با سلام دوست عزیز
اگه ممکنه متن ایمیلی که برای پیگیری زدین رو در سایت قرار بدین تا من هم ایمیل بزنم
تشکر کنندگان:
سلام
بچه هاي انكارا كيس نامبرشون چك كنن تو سفارت، من دارم الان ماله يكي از دوستامو چك ميكنم error ميده ببينين بقيه هم همينن!؟
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه 
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
تشکر کنندگان:
دوستان سال لاتاری کی تموم میشه ؟
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان:
(2016-02-23 ساعت 12:17)samira2016 نوشته:  دوستان سال لاتاری کی تموم میشه ؟

30 سپتامبر 2016
تشکر کنندگان: samira2016 ، matin86 ، j.modarres
(2016-02-23 ساعت 09:51)لطف اله نوشته:  
(2016-02-22 ساعت 23:19)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  

Sincerely

Immigrant Visa Unit

البته که باید از بودن در کنار عزیزان در این تعطیلات سال نو هم نهایت لذت را برد چون شاید دیگه تکرار نشه ولی توجه داشته باشید که در خط بعد گفته "اینکه چه مدت طول بکشه برای ما قابل پیش بینی نیست"

دوست خوبم ...برا ما کیس بالایی ها اگه ای پی بخوریم اگه بخوان 6 ماه چک کنن که دیگه سپتمبرهم تمام میشه ولاتاری 2016 بسته میشه  Sad

البته من تو این پروسه کاملا بی تقصیرم Smile ولی بصورت غیر رسمی شنیدم ( بازم تاکید میکنم غیر رسمی ) که زمان چک کیس ها حالت عکس داره انگار... حالا نمیشه به این چیزها استناد کرد. من خودم هم منتظر خبرهای خوبم اما بنظرم ذهنتون رو نباید درگیر این چیزا بکنید. زندگیتون رو راحت بکنید و زبان بخونید. یکی از دوستان مطلب خوبی نوشته بود که الان بگن اکی شدید بفرمایید تشریف بیارید... واقعا شما آماده اید؟ همه کارهاتون رو کردید؟ یکم رو این چیزها زمان بذاریم بهتره وگرنه درگیر این پروسه بشید میریزید بهم و اذیت میشید. من ولی یک چیز رو مطمئنم و اون اینه که همگی میریم. هر کسی رفته مصاحبه میره اونور بغیر از موارد خاص که ماها جزوش نیستیم. موفق باشید.
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، hamidzxc ، مل مل ، matin86 ، j.modarres
(2016-02-23 ساعت 09:38)a4542 نوشته:  
(2016-02-23 ساعت 08:27)masoud1362 نوشته:  
(2016-02-22 ساعت 23:53)hamidzxc نوشته:  با سلام

دوست عزیز چه کار خوبی کردید که این جواب سفارت رو گذاشتید.پس ما هم فعلا با خیال راحت به کار و زندگیمون برسیم.یکی از همکاران همسرم که چند سال پیش برنده شده بودن و سربازیش هم مربوط به زمان شاه بود هم گفته بودن زودتر از 6 ماه جوابتون نمیاد.باز هم ممنون.
خواهش میکنم. وظیفه ام بود. باید تا میتونیم به هم کمک کنیم و از این جسارتا ببخشن بزرگترها، حسادت ها و تو خود نگه داشتن اطلاعات که یکی از خواص ما ایرانی ها شده، فاصله بگیریم تا بتونیم پیشرفت کنیم. همه با هم. Smile
تشکر کنندگان: sahar2016 ، پرسپولیس6 ، ho_tasha ، samira2016 ، rezamehrzad ، مل مل ، matin86 ، j.modarres
(2016-02-23 ساعت 12:11)Hosein_hhs نوشته:  سلام
بچه هاي انكارا كيس نامبرشون چك كنن تو سفارت، من دارم الان ماله يكي از دوستامو چك ميكنم error ميده ببينين بقيه هم همينن!؟

بله دوست عزیز، برای همه همین هست و داره میگه سایت رو داریم Maintain میکنیم.
تشکر کنندگان: matin86 ، j.modarres
بچه ها آخرین آپدیت برای کسایی که ابوظبی بودند کی بوده؟
Case Number: 2016AS2*** , Interview: 27th October, Abu Dhabi, Status : AP
تشکر کنندگان: golia
(2016-02-23 ساعت 13:31)azarang نوشته:  بچه ها آخرین آپدیت برای کسایی که ابوظبی بودند کی بوده؟

سلام فکر کنم 25 ژانویه بوده اکثرا
البته من یه ایمیل زدم شد 9 فوریه که این به خاطر ایمیلم بوده
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS4**:‎ ‎‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو  ap‎
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تشکر کنندگان: behjan ، matin86 ، j.modarres
و البته که تو 25 ژانویه هم خوابش برده
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: sahar2016

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان