کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
دوستان این هم ویزا ما که توی پاسپورت خیلی تمیز چسبونده بودنش

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct  آپدیت سفارتOct/27-Jan/27  آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر Feb/3
ISSUE: Feb/10

با آرزوی موفقیت
سفرنامه من

(2016-02-22 ساعت 12:24)مريم احساني نوشته:  
(2016-02-20 ساعت 02:06)masoud_shj نوشته:  
(2016-02-19 ساعت 21:30)hamidzxc نوشته:  با تبریک
یک سوال ،
آیا قبل از این هم  OR  شده بودید ؟
و آیا همسر شما هم  AP   شده بودند ؟ ( بر اساس گفته آفیسر ، اگر گقته باشه که هر دوی شما احتیاج به پروسه اداری دارید)

حمید جان، امروز برای اولین بار (OR) شدیم، بارند اصلی‌ همسر من بودن که از اول (AP) شده بود.
سلام ببخشيد اين كلمه or يا علامت / در كدوم قسمت سايت قابل مشاهده هست. ممنون ميشم جواب بديد.

ببخشید من فکر نمیکنم / و or تحلیلی درستی نباشه، چون از شروع ژانویه که سایت سیس باز شد هم در صفحه اول و هم در صفخه دوم برای همسرم زده بود or ، اما چند روز قبل از ایشود شدن / شد!!!!
با صبر و بدون استرس باشید و دریابید دمی که با طرب میگذرد و روزی به خودتون میگید چرا الکی روزهایی که میتونستم خوش باشم رو تلخ کردم...
تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل
(2016-02-22 ساعت 16:14)samiin نوشته:  ببخشید من فکر نمیکنم / و or  تحلیلی درستی نباشه، چون از شروع ژانویه که سایت سیس باز شد هم در صفحه اول و هم در صفخه دوم برای همسرم زده بود or ، اما چند روز قبل از ایشود شدن / شد!!!!
با صبر و بدون استرس باشید و دریابید دمی که با طرب میگذرد و روزی به خودتون میگید چرا الکی روزهایی که میتونستم خوش باشم رو تلخ کردم...

طبق چیزی که تجربه نشون داده آپدیتهایی که با علامت / همراه هستند از سمت سفارت و آپدیتهایی که با OR همراه هستند از طرف KCC انجام میشن.
همسر شما به این خاطر چند روز قبل از ایشود شدن آپدیت با علامت / داشتن که آپدیتشون از سمت سفارت بوده و بخاطر رسیدن پاسپورت ایشون به سفارت آپدیت داشتن .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: j.modarres ، matin86 ، مل مل ، hamidzxc ، golia
(2016-02-22 ساعت 15:38)Norton1 نوشته:  

شما که همه جاشو پوشوندی دیگه چیزیش معلوم نیست  Big Grin

در ضمن داشتن بیشتر از یک اکانت در مهاجرسرا خلاف قوانین انجمن هستش لطفا رعایت بفرمایید .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، Interuniversal ، matin86 ، matin.sh ، golia ، j.modarres
(2016-02-22 ساعت 16:14)samiin نوشته:  
(2016-02-22 ساعت 12:24)مريم احساني نوشته:  
(2016-02-20 ساعت 02:06)masoud_shj نوشته:  حمید جان، امروز برای اولین بار (OR) شدیم، بارند اصلی‌ همسر من بودن که از اول (AP) شده بود.
سلام ببخشيد اين كلمه or يا علامت / در كدوم قسمت سايت قابل مشاهده هست. ممنون ميشم جواب بديد.

ببخشید من فکر نمیکنم / و or تحلیلی درستی نباشه، چون از شروع ژانویه که سایت سیس باز شد هم در صفحه اول و هم در صفخه دوم برای همسرم زده بود or ، اما چند روز قبل از ایشود شدن / شد!!!!

سلام دوست عزيز : اين پروسه طبيعيه ، بعد اينكه پاسپورت رو تحويل مي دين ، قبل ايشود دوباره به / تبديل ميشه ، ( اين رو از تجربه حداقل ٣-٤ نفر مي گم ) بعد كه ديگه تبديل مي شهربه ايشود ، ولي اصلا به OR شك نكنيد ! به نظر من اون كلير شدنه مهمه ! بعدش كه ديگه ميبري پاسو و حله ، به اميدو كلير شدن همه دوستان .

category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
تشکر کنندگان: milad_magnet ، پرسپولیس6 ، مل مل ، hamidzxc ، matin86 ، j.modarres ، عاشق
دوستان عزیز , الان از سفارت به ما ایمیل زدن که پاسپورت رو بفرستین برای صدور ویزا, البته در مورد مدیکال تست چیزی نگفتن !!!
شماره کیس:2016AS000010XX تاریخ رویت قبولی:۵  May کنسولگری: فرانكفورت, تعداد افراد منظور در کیس :۲, ارسال فرمهای سری اول:23 May,
کارنت شدن کیس: ١٢ آگوست
, مصاحبه: ٦ اكتبر,
 آپدیت: ۲۸ دسامبر --- ۰۸ فوریه--- ۱۸ فوریه -۱۹ فوریه-۲۶ فوریه , ۱ مارچ , ۴ مارچ , ۷ مارچ
   دریافت کلیرنس:  ۱ مارچ  ,دریافت ویزا:۷ مارچ
ورود به آمریکا:۱۵  مارچ
دریافت گرین کارت:....جمع تقریبی هزینه‌ها:...
تشکر کنندگان: Siamak ، behjan ، matin86 ، omid40 ، مل مل ، sheinos ، hamidzxc ، usatravel ، golia ، j.modarres

خوب از اين ويزا متوجه ميشيم كه ايشون يك مرد ايراني هستند كه برنده لاتاري شدند!!!! چه جالب

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
اپديت ٢٥ ژانويه در سايت سيس
خدمت انجام ندادم
تشکر کنندگان: matin86 ، sheinos ، nimashariat
(2016-02-22 ساعت 16:34)roteil نوشته:  
(2016-02-22 ساعت 16:14)samiin نوشته:  
(2016-02-22 ساعت 12:24)مريم احساني نوشته:  سلام ببخشيد اين كلمه or يا علامت / در كدوم قسمت سايت قابل مشاهده هست. ممنون ميشم جواب بديد.

ببخشید من فکر نمیکنم / و or  تحلیلی درستی نباشه، چون از شروع ژانویه که سایت سیس باز شد هم در صفحه اول و هم در صفخه دوم برای همسرم زده بود or ، اما چند روز قبل از ایشود شدن / شد!!!!

سلام دوست عزيز : اين پروسه طبيعيه ، بعد اينكه پاسپورت رو تحويل مي دين ، قبل ايشود دوباره به / تبديل ميشه ، ( اين رو از تجربه حداقل ٣-٤ نفر مي گم ) بعد كه ديگه تبديل مي شهربه ايشود ، ولي اصلا به OR شك نكنيد ! به نظر من اون كلير شدنه مهمه ! بعدش كه ديگه ميبري پاسو و حله ، به اميدو كلير شدن همه دوستان .
سلام خدمت همه عزیزان لاتاری جهت اطلاع عرض میکنم از دیروز ) روز یکشنبه که تعطیل باید باشه )ابوظبی شروع کرده به کلیر کردن کیس های خانوادگی و چند نفری از بچه های ما کلیر شدن همه با همین OR شروع شده و به میل یا اطلاع از سایت سفارت تبدیل شده در یک روز , امیدوارم تک تک شما عزیزان کلیر بشید و این هفته اخر فوریه ان موج کلیر شدنی که منتظرش هستید شروع بشه و شادی شما دوستان خوب را اینجا ببینیم

راستی روتیل هرز میپری خخخخ تاپیک لاتاری چیکار میکنی ؟  Big Grin
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

اووووووووفففففففففف
مبارکه
حال اومدیم قربان
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل

مبارک باشه, دوست عزیز ی سوال داشتم , ویزای شما چند وقته هستش ؟ و اینکه مدیکال تست را تمدید کردی؟
شماره کیس:2016AS000010XX تاریخ رویت قبولی:۵  May کنسولگری: فرانكفورت, تعداد افراد منظور در کیس :۲, ارسال فرمهای سری اول:23 May,
کارنت شدن کیس: ١٢ آگوست
, مصاحبه: ٦ اكتبر,
 آپدیت: ۲۸ دسامبر --- ۰۸ فوریه--- ۱۸ فوریه -۱۹ فوریه-۲۶ فوریه , ۱ مارچ , ۴ مارچ , ۷ مارچ
   دریافت کلیرنس:  ۱ مارچ  ,دریافت ویزا:۷ مارچ
ورود به آمریکا:۱۵  مارچ
دریافت گرین کارت:....جمع تقریبی هزینه‌ها:...
تشکر کنندگان: masoud1362 ، 2ladan
سلام و تبریک به همگی دوستانی که کلیر شدن و ارزوی موفقیت برای همگی باقی مونده ها
من و خانومم در اکتبر ابوظبی مصاحبه داشتیم، هر دو دانشجوی دکتری رشته غیر حساس هستیم و معافیت سربازی دارم و هیچ جا هم کار دولتی نداشتیم، ولی متاسفانه هر دو AP خوردیم تصورم اینه ک علتش این بود که ما گفتیم کارمون تدریسه دانشگاهیه (حق التدریس) ولی اون فک کرد کارمند رسمی هستیم، ولی افیسر گفت که هیچ مشکلی ندارین و یه روال اداری ساده 2-3 ماهه اس (که الان شده 4 ماه). حالا میخواستم ببینم آیا نیازی هست به سفارت ایمیلی بزنم و آیا این ایمیل تاثیری تو فرایند کارمون داره؟ ضمنا با فرض اینکه اون فک کرده باشه هیات علمی هستیم میتونه این موضوع مشکلی ایجاد کنه؟
تشکر کنندگان: sahar2016 ، matin86
سلام به همه دوستان منتظر
ما هم از اکتبر تا الان منتظریم .اولین ایمیل پیگیری خودم را دیروز فرستادم و پاسخ به شرح ذیل برام از سفارت برام اومده:

According to our records, your administrative process has not been completed yet. For Iranian applicants it takes over six months. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site

at http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html

Once your case number is posted on our web site you will also receive an email update. At that time, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 to 12:00pm.After your personal appearance at our office, we will review your case again. At that time your medical report expires, you will need to provide a new one. And if everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to PTT office which you registered for. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely

Immigrant Visa Unit

همونطور که ملاحظه میکنید به صراحت اعلام کرده که با توجه به اینکه چندین اداره در خصوص هر کیس دخیل هستند، لذا تخمین زمان دقیق مشخص نیست ولی برای کیس های ایرانی این پروسه بیشتر از 6 ماه بطول خواهد انجامید. من که دیگه راحت میرم برنامه ریزی سفرهای نوروزی و خونه تکانی و ...

خواستم اطلاع رسانی کرده باشم .همگی شاد و پیروز باشید.
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: nimashariat ، behjan ، hamidzxc ، matin.sh ، rezamehrzad ، roteil ، sara20e ، sheghi ، sahar2016 ، مل مل ، matin86 ، golia ، sheinos ، j.modarres
(2016-02-22 ساعت 22:11)masoud1362 نوشته:  سلام به همه دوستان منتظر
ما هم از اکتبر تا الان منتظریم .اولین ایمیل پیگیری خودم را دیروز فرستادم و پاسخ به شرح ذیل برام از سفارت برام اومده:

According to our records, your administrative process has not been completed yet. For Iranian applicants it takes over six months. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site

Once your case number is posted on our web site you will also receive an email update. At that time, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 to 12:00pm.After your personal appearance at our office, we will review your case again. At that time your medical report expires, you will need to provide a new one. And if everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to PTT office which you registered for. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely

Immigrant Visa Unit

همونطور که ملاحظه میکنید به صراحت اعلام کرده که با توجه به اینکه چندین اداره در خصوص هر کیس دخیل هستند، لذا تخمین زمان دقیق مشخص نیست ولی برای کیس های ایرانی این پروسه بیشتر از 6 ماه بطول خواهد انجامید. من که دیگه راحت میرم برنامه ریزی سفرهای نوروزی و خونه تکانی و ...

البته که باید از بودن در کنار عزیزان در این تعطیلات سال نو هم نهایت لذت را برد چون شاید دیگه تکرار نشه ولی توجه داشته باشید که در خط بعد گفته "اینکه چه مدت طول بکشه برای ما قابل پیش بینی نیست"

نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
تشکر کنندگان: A2000 ، hamidzxc ، مل مل ، matin86 ، sahar2016 ، j.modarres
(2016-02-22 ساعت 22:11)masoud1362 نوشته:  سلام به همه دوستان منتظر

Once your case number is posted on our web site you will also receive an email update. At that time, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 to 12:00pm.After your personal appearance at our office, we will review your case again.  At that time your medical report expires, you will need to provide a new one. And if everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to PTT office which you registered for.  We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely

Immigrant Visa Unit

با سلام
شما مصاحبه در کدام سفارت بودید؟
تشکر کنندگان:
نه به اون که به بعضی از ایرانی ها یکضرب ویزا میدن نه به این که ممکنه بیش از شش ماه طول بکشه . من موندم چطوری در مدت خیلی کوتاه تشخیص میدن که کیسی بی خطره و باید یکضرب بگیره بعد ما رو باید با چند تا سازمان و تشکیلات بررسی کنن که ببینن بی خطریم یا نه . اگه قانونشون اینه که هر ایرانی باید این پروسه رو طی کنه که همه رو ap بزنن چرا فرق می زارن . تو هر جایی باید چوب تبعیض رو بخوریم .
تشکر کنندگان: hamidzxc ، sahar2016 ، مل مل ، matin86 ، milad_magnet ، j.modarres

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان