کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-01 ساعت 16:59)MSDJVD نوشته:  2371 منم . من ف ی ل ت ر شکن ندارم . آیا مطمئن هستید شما.؟
شرکت خصوصی . مهندس(لیسانس) عمران . من وهمسرم هر دو یک شرایط داشتیم . و شوهرم س . ارتش

بله دوست عزيز مبارك هست در سايت سيس هم امروز اپديت شديد كيس سه نفره

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
اپديت ٢٥ ژانويه در سايت سيس
خدمت انجام ندادم
تشکر کنندگان: MSDJVD ، matin86 ، golia ، مل مل ، Hana2015
خیلی ممنون از لطفطون. من یک تشکر به مهاجر سرا بدهکارم که خیلی کمکم کردن و از شما دوستای عزیز.
ولی به نظر من شما تا می تونید ایمیل بدهید وپیگیری کنید . چون با اولین ایمیلم دو روز بعدش شوهرم کلیر شد و باایمیل بعدی یک روز بعد خودم.انشالله همه به زودی کلیر بشن
تشکر کنندگان: matin86 ، golia ، asal1372 ، مل مل ، Hana2015
(2016-03-01 ساعت 16:59)MSDJVD نوشته:  2371 منم . من ف ی ل ت ر شکن ندارم . آیا مطمئن هستید شما.؟
شرکت خصوصی . مهندس(لیسانس) عمران . من وهمسرم هر دو یک شرایط داشتیم . و شوهرم س . ارتش

بله 100% . مبارکه . پس مژدگانی دارم من Smile
شماره کیس:$$2016AS2$ ، کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC، تعداد افراد کیس: 1نفر، تاريخ مصاحبه: هفته دوم اكتبر، آپديت : 16 اكتبر ، 3 مارچ ، کلیرنس : 3 مارچ
تشکر کنندگان: MSDJVD ، مل مل ، Hana2015 ، لطف اله
با تبریک به دوست عزیز که در ایروان کلیر شدند.
یک نکته ظریف دیگه هم کشف شد.وقتی که در خط۴اسلش/تبدیل به or میشه در خط یکی مونده به اخر هم in addition به نقطه جمله قبلی میچسبه و در واقع فاصله ی بین نقطه و in addition وجود نداره اما در اپدیت های سفارت یک فاصله بین نقطه اخر جمله و شروع جمله بعد که همون با in additionشروع میشه هست
امیدوارم نکته مفیدی باشه :-)
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: مل مل ، A2000 ، hamidzxc ، matin86 ، Hana2015 ، لطف اله ، cupcake ، j.modarres ، nik.truth
سلام دوستان همسر من امروز كلير شد
ديشب ساعت ٩شب آپديت از طرف كي سي سي داشت
صبح ساعت ١١ از طرف سفارت هر دو آپديت داشتيم
و ساعت 15 سايت سفارت ارمنستان كلير شد
کيس نامبر: 2016AS23## ♥
تعداد افراد:2نفر ♥
کنسولگری: آنکارا به ایروان (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 10 می خودم همسرم 12 می
کارنت: 12august ♥
نامه دوم : august 25
تاریخ مصاحبه : 20 october
visa: من (لیسانس معماری و شاغل در مغازه شخصی خودم یک ضرب)
شوهرم(لیسانس عمران و شاغل در مغازه شخصی با سربازی ارتش ap)
Wink
آپديت فقط 29 فبريه از طرف كي سي سي
كلير ١ مارچ
تشکر کنندگان: golia ، asal1372 ، behjan ، MSDJVD ، rezamehrzad ، Siamak ، Joje mohajer ، masoud398 ، مل مل ، hamidzxc ، matin86 ، Hana2015 ، لطف اله
(2016-03-01 ساعت 04:19)mfte.teacher نوشته:  
(2016-03-01 ساعت 02:24)آنیسا91 نوشته:  
(2016-02-29 ساعت 20:27)Amirreza65 نوشته:  مت کاظمی هستم دیگه☺
همسر من هم هستن..ویزای ایشون هم نیومده هنوز 4اکتبر تا الان ?????

سلام دوستان خيلي خوشحالم كه نتايج كليرنس مخصوصا ماههاي اول مصاحبه داره تموم ميشه اميدوارم كه بقيه دوستان كه تو ٣ ماه اول رفتن مصاحبه هر چه سريعتر تكليف شون روشن شه.
البته يكي از دلائل اين قضيه جدا كردن حساب نپال از بقيه آسياست . بعدا اينجا خيلي خوبه به شرطي كه ١. زبان بلد باشين ٢. مرد مهاجرت باشين و طاقت دوري رو داشته باشين
بدون زبان به مشكلات اساسي بر خواهيد خورد و هزينه هاتون سنگين تَر ميشه سعي كنيد راهنمايي هاي دوستان تو ايالت هاي مختلف رو بخونين خيلي ميتونه موثر باشه و قضيه دوري و غربت هم كه يه مسئله مربوط به روحيات شخص هستش. خوشحالم تو اين همه كار و گرفتاري تونستم بازم سري به مهاجر سرايي ها بزنم. موفق باشين
سلام آقای تیچر.ممنون که به ما بچه های 2016 سر زدید. امیدوارم که زندگی جدیدتون مملو از شادی و موفقیت باشه. ما 15 اکتبر جزئ سری اول مصاحبه داشتیم اما تا الان هیچ خبری نشده...
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: matin86 ، Hana2015 ، لطف اله
(2016-03-01 ساعت 16:28)aminreza نوشته:  سلام

دوستان 2 کیس 2330 و 2371 از ایروان کلیر شدند مبارکشون باشه . اگه از دوستان مهاجر سرا هستند شرایط کیسشون رو بگند ممنون

من تمام شرايط را در امضام نوشتم ولي اگر باز سوالي داشتيد در خدمت هستم
کيس نامبر: 2016AS23## ♥
تعداد افراد:2نفر ♥
کنسولگری: آنکارا به ایروان (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 10 می خودم همسرم 12 می
کارنت: 12august ♥
نامه دوم : august 25
تاریخ مصاحبه : 20 october
visa: من (لیسانس معماری و شاغل در مغازه شخصی خودم یک ضرب)
شوهرم(لیسانس عمران و شاغل در مغازه شخصی با سربازی ارتش ap)
Wink
آپديت فقط 29 فبريه از طرف كي سي سي
كلير ١ مارچ
تشکر کنندگان: asal1372 ، MSDJVD ، NGNJ ، rezamehrzad ، Joje mohajer ، masoud398 ، 2ladan ، matin86 ، Hana2015 ، j.modarres

دوستان یه سوال ایا برای چک کردن سایت سیس ویا ابوظبی شما از ف ی ل ت ر شکن استفاده میکنید؟چون من هردو رو از ادرس هایی چک میکنم بدون ف ی ل ت ر ش ک ن.نگران شدم شاید سایت درست رو چک نمیکنم... Sad
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: hamidzxc ، nik.truth
(2016-03-01 ساعت 14:56)پرشان نوشته:  
(2016-02-29 ساعت 19:50)elhamh123 نوشته:  
(2016-02-29 ساعت 14:53)پرشان نوشته:  با سلام خدمت دوستان
كيس من از ديروز تو سايت انكارا processing complete شد ولي تو سيس همچنان اپديت 25feb رو دارم وحتي به or نيز تبديل نشده  يعني كليير شديم؟ بايد منتظر ايميل باشم؟
مصاحبه 06 oct     من و پسرم ويزا يكضرب همسرم ap  مصاحبه انكارا  اپدبت تو سيس:15 jan ,12 feb  25 feb بواسطه ايميل زدن

سلام
ماهم دقيقا شرايط شمارو داريم بااين تفاوت كه ما سه ماهه امريكا تنهاييمو منتظر اومدن همسر
من هر چى جستجو كردم متوجه نشدم كه از كجا شماره كيسشونو تو سايت پيدا ميكنن
و پرسيدم اينجام همه گفتن تو سايت شماره هارو زده كه هرچى گشتم نفهميدم چه جورى بايد فهميد
همسرمو راهى انكارا كردم هر چى خدا بخواد ان شاء لله كه موفق بشه و بگيره

لطفا شماهم اگه راهى پيدا كردين منو درجريان بذارين كه بد جور درگيريم ممنون

بله حتما در جريان ميزارمتون . ايا همسرتون موفق شدن ويزا رو بگيرن؟
نه نرفتن چون از طرف سفارت ايميل اومد كه اگه pendingتموم شده باشه بهتون ايميل ميديم
شماهم اگه ايميل بزنين و سوال كنين خوبه فكر كنم تسريع بشه
تشکر کنندگان: matin86
(2016-03-01 ساعت 18:54)Joje mohajer نوشته:  

دوستان یه سوال ایا برای چک کردن سایت سیس ویا ابوظبی شما از ف ی ل ت ر شکن استفاده میکنید؟چون من هردو رو از ادرس هایی چک میکنم بدون ف ی ل ت ر ش ک ن.نگران شدم شاید سایت درست رو چک نمیکنم... Sad

سلام دوست عزیز

سایت سیس و ابوظبی هیچکدام نیاز به ف ی ل ت ر ش ک ن ندارند و شما سایت درست رو چک میکنید

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: Joje mohajer ، مل مل ، matin86 ، Hana2015 ، j.modarres
(2016-03-01 ساعت 17:35)Joje mohajer نوشته:  با تبریک به دوست عزیز که در ایروان کلیر شدند.
یک نکته ظریف دیگه هم کشف شد.وقتی که در خط۴اسلش/تبدیل به or میشه در خط یکی مونده به اخر هم  in addition به نقطه جمله قبلی میچسبه و در واقع فاصله ی بین نقطه و in addition وجود نداره اما در اپدیت های سفارت یک فاصله بین نقطه اخر جمله و شروع جمله بعد که همون با in additionشروع میشه هست
امیدوارم نکته مفیدی باشه :-)

سلام. من راستش کل متنی که تو سایت CEAS می بینم اصلا نه علامت /توش هست و نه OR یه کم گیج شدم. کل متنی که من در سیس میبینم اینه :
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. As the officer told you in the interview, if further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved when administrative processing is finished, you will receive notification to collect the passport with the visa from the Loomis branch you selected when you booked your appointment.

Please note: Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. Also, some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.
هیچ جای دیگه هم نوشته ای نیست جز شماره کیس. میشه دوستان راهنمایی کنن من کجا این علامت ها رو باید ببینم ؟
تشکر کنندگان:
(2016-03-01 ساعت 14:53)masoud_shj نوشته:  دوستان با تجربه یک سوال : از ما سفارت خواست که پاسپورت ها رو براشون بفرستیم, ولی راجب تمدید مدیکال هیچی نگفته !!! و مدیکال ما ۲۴ روز دیگه تموم میشه , نظرتون چی هست؟

با تبریک مجدد
اگرمی خواهیدو میتوانید ظرف 24 روز به خاک آمریکا وارد شوید
نیاز به تمدید مدیکال نیست
در غیر اینصورت ، مدیکال را تمدید کنید و با پاسپورت به سفارت بدهیید
تا 6 ماه فرصت ورود به آمریکا داشته باشید
تشکر کنندگان: matin86 ، Hana2015 ، مل مل
(2016-03-01 ساعت 15:52)masoud_shj نوشته:  
(2016-03-01 ساعت 15:31)Khosrow_53 نوشته:  
(2016-03-01 ساعت 14:53)masoud_shj نوشته:  دوستان با تجربه یک سوال : از ما سفارت خواست که پاسپورت ها رو براشون بفرستیم, ولی راجب تمدید مدیکال هیچی نگفته !!! و مدیکال ما ۲۴ روز دیگه تموم میشه , نظرتون چی هست؟
مسعود گرامی؛
من با تجربه نیستم و مثل شما اولین مرتبه است که برای مهاجرت به آمریکا دارم اقدام می‌کنم. بر طبق مطالبی که از منابع رسمی (سایت سفارت و سی‌ای‌اِی‌سی) استنباط کردم، اعتبار ویزا مستقل از اعتبار مدیکال به مدت شش ماهه که هر دو به هنگام ورود به آمریکا باید دارای اعتبار باشند. با این توضیح، اگر ظرف ۲۴ روز آینده شما وارد خاک آمریکا بشین، قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد.
از طرفی من نگاهی به برگه سفارت که روز مصاحبه به ما دادن انداختم. خط آخر نوشته که اعتبار ویزای شما به اعتبار مدیکال وابسته است. لذا منطقی تر به نظر میاد که شما مدیکال را تمدید کنید و بعد از اون اقدام به دریافت ویزا کنید.

[عکس: 5d3785b90c5f6a9cad6798437f173f72.jpg]

ممنون خسرو جان, راستش من پاسپورت ها رو فرستادم به سفارت آمریکا در فرانکفورت , و میدونم که در  به دلیل کارم در حال حاضر مرخصی ندارم و فقط در سپتامبر میتونم مسافرت برم, ممکنه الان ویزای ۶ ماهه بدند بدون توجه به مدیکال ! چون برای من عجیب هست که چرا از من نخواستند که مدیکال رو تمدید کنم !!

آقا مسعود
در سایت سفارت ارمنستان ، جایی که شماره شما اعلان شده
علامت # را میبینید و این علامت اینکه یکی از مدارک شما نیاز دارد یا بهتر است
Update شود
و این مدرک ، قطعا مدرک مدیکال است
تشکر کنندگان: matin86 ، Hana2015
(2016-03-01 ساعت 18:54)Joje mohajer نوشته:  

من سایت ارمنستان را با https وارد میشم و چک میکنم .
و ف ی ل ت ر شکن ندارم
تشکر کنندگان: matin86
سلام دوستاااااان
خواهش ميكنم لينك صفحه اي كه همه كيس نامبر هاي كلير شده در اون هستو اينجا بذارين واسه سفارت آنكارا
خواهشننننننننن
ممنونم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان