کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-02-29 ساعت 16:28)ben123 نوشته:  سلام دوستان ببخشین سوال خیلی اورژانسیه و توو گروه ترجمه کسی جواب نداد
این سوال یکی از دوستانمون هست که خیلی کارش گیره لطفا پاسخ بدین

ایشون برندۀ اصلی هستن. خانمشون یک بار قبلا ازدواج کرده بودن و جدا شدن و الان با ایشون ازدواج کردن
برا مصاحبه از سند طلاق خانمشون هم دو نسخه باید ترجمه کنه یا یه نسخه کافیه؟
ممنون

به نظرم ریسک نکنن چراکه زیاد هم هزینه ندارد
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت Rolleyes
تشکر کنندگان: smpf
(2016-02-29 ساعت 16:20)Amirreza65 نوشته:  
(2016-02-29 ساعت 03:35)آنیسا91 نوشته:  ماهم ایمیل زدیم و خبری نشد.

شما هم هنوز مثل ما منتظرید؟
فقط من و شما موندیم از هفته اول اکتبر تا الان!!!!!

ما هم از اکتبر منتظریم!

شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان: behjan ، sahar2016 ، asal1372 ، smpf
(2016-02-29 ساعت 14:57)farzaneh_saremi نوشته:  دوستان عزیزم سلام. بنده با یک سال سابقه کار در مدرسه غیرانتفاعی به عنوان معلم زبان امروز و تقریبا 1 ساعت پیش چک خوردم که تقصیر خودم بود که متذکر نشدم مدرسه خصوصی بوده و اونم نپرسید. حالاهم بدجور عذاب وجدان گرفتم. اما در هر صورت باید بگم منم به جمع شما دوستان پیوستم و اگر راهنمایی دارید من پذیرا هستم با کمال میل چونکه هیچی از این پروسه نمیدونم.ممنونم

ببينيد به نظر من يك اكثريت كساني كه قراره كليرنس بخورن قبل از مصاحبه مشخصه و احتمالا فقط ميخوان پول بگيرن، مديكال رو چك كنن و افسر ظاهر طرف رو هم ببينه و اصلا سوالاي آفيسر تاثيري در نتيجه اون لحظه از مصاحبه نداره. از من كلا سه سوال پرسيد راجع به مدرك ، محل سربازي و درجه خدمتي. همين! حتي به زور نگاه ميكرد به من.
جالبه در مرحله تحويل دادن مدارك به مامور سفارت اون خانم بهم گفت حالا كه بريد مصاحبه يك برگه آبي به شما خواهد داد كه ايميل ما اونجا هست و شما بايد قبل از صدور ويزا يك شماره تلفن جديد واسه ما بفرستي. ايشون حتي قبل مصاحبه ميدونست نتيجه قراره چي باشه.
بنابراين خيلي نگران پاسختون نباشيد
مسلما شما كلير خواهيد شد
موفق باشيد.
تشکر کنندگان: مل مل ، smpf ، لطف اله ، cupcake
(2016-02-29 ساعت 03:35)آنیسا91 نوشته:  ماهم ایمیل زدیم و خبری نشد.اون دوستی که گفتن کلیر شدن لطف کنید از وضعیتون بگین..چون اولی ها اکتبری ها بودن...شما کی رفتین مصاحبه که شده 6ماه؟؟؟؟؟امضاء تون رو لطفا تکمیل کنید

دوست عزیز فکر کنم شما هم کلیر شده ای چون فقط فکر کنم از هفته اول اکتبر اقای کاظمی مانده باشد و از هفته دوم هم دو نفر که یکی من هستم سایت را چک کنید و خبر خوش را اعلام نمایید
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
(2016-02-29 ساعت 17:39)heidary1356 نوشته:  
(2016-02-29 ساعت 03:35)آنیسا91 نوشته:  ماهم ایمیل زدیم و خبری نشد.اون دوستی که گفتن کلیر شدن لطف کنید از وضعیتون بگین..چون اولی ها اکتبری ها بودن...شما کی رفتین مصاحبه که شده 6ماه؟؟؟؟؟امضاء تون رو لطفا تکمیل کنید

دوست عزیز فکر کنم شما هم کلیر شده ای چون فقط فکر کنم از هفته اول اکتبر اقای کاظمی مانده باشد و از هفته دوم هم دو نفر که یکی من هستم سایت را چک کنید و خبر خوش را اعلام نمایید

ما هم از 15 اكتبر منتظريم ..هنوز هيچ خبري نيست
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: sahar2016 ، behjan ، smpf ، لطف اله
(2016-02-29 ساعت 14:53)پرشان نوشته:  با سلام خدمت دوستان
كيس من از ديروز تو سايت انكارا processing complete شد ولي تو سيس همچنان اپديت 25feb رو دارم وحتي به or نيز تبديل نشده  يعني كليير شديم؟ بايد منتظر ايميل باشم؟
مصاحبه 06 oct     من و پسرم ويزا يكضرب همسرم ap  مصاحبه انكارا  اپدبت تو سيس:15 jan ,12 feb  25 feb بواسطه ايميل زدن

سلام
ماهم دقيقا شرايط شمارو داريم بااين تفاوت كه ما سه ماهه امريكا تنهاييمو منتظر اومدن همسر
من هر چى جستجو كردم متوجه نشدم كه از كجا شماره كيسشونو تو سايت پيدا ميكنن
و پرسيدم اينجام همه گفتن تو سايت شماره هارو زده كه هرچى گشتم نفهميدم چه جورى بايد فهميد
همسرمو راهى انكارا كردم هر چى خدا بخواد ان شاء لله كه موفق بشه و بگيره

لطفا شماهم اگه راهى پيدا كردين منو درجريان بذارين كه بد جور درگيريم ممنون
تشکر کنندگان: مل مل ، smpf
(2016-02-29 ساعت 19:50)elhamh123 نوشته:  
كيس من از ديروز تو سايت انكارا processing complete شد ولي تو سيس همچنان اپديت 25feb رو دارم وحتي به or نيز تبديل نشده  يعني كليير شديم؟ بايد منتظر ايميل باشم؟
مصاحبه 06 oct     من و پسرم ويزا يكضرب همسرم ap  مصاحبه انكارا  اپدبت تو سيس:15 jan ,12 feb  25 feb بواسطه ايميل زدن

سلام
ماهم دقيقا شرايط شمارو داريم بااين تفاوت كه ما سه ماهه امريكا تنهاييمو منتظر اومدن همسر
و پرسيدم اينجام همه گفتن تو سايت شماره هارو زده كه هرچى گشتم نفهميدم چه جورى بايد فهميد

دوست عزيز امضاتون را كامل كنيد

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
اپديت ٢٥ ژانويه در سايت سيس
خدمت انجام ندادم
تشکر کنندگان: A2000 ، smpf

مت کاظمی هستم دیگه☺
شماره کیس:**15
مصاحبه:5اکتبر ابوظبی
برنده اصلی:همسرم
دریافت ویزا:همسر و فرزندم یکضرب و خودمAp
ورود برنده اصلی به امریکا:22مارچ،3فروردین
سربازی:س پ ا ه
مدرک:لیسانس معماری؛شغل آزاد
اپدیت:9دسامبر و 25 ژانویه و 15فوریه 18و21 مارچ(البته این3تاآپ آخر جواب ایمیل هام بوده) 20اپریل سایت ceac
روز مصاحبه در سایت ابوظبی
کلیر:؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام

سايت آنكارا متاسفانه در چند مورد نشون داده كه ايراد داره در حال حاضر
يعني وضعيت ها هي تغيير ميكنه
هفته پيش هم دوستان مراجعه كردند گفتند سايت مشكل داره ،تا وقتي كه ايميلي دريافت نكرديد نميتونيد اقدامي كنيد
بمحض اينكه ايميل كليري دريافت كرديد ميتونيد تشريف ببريد سفارت
موفق باشيد
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: matin.sh ، smpf ، j.modarres ، matin86 ، مل مل
(2016-02-29 ساعت 20:40)Interuniversal نوشته:  

سلام

سايت آنكارا متاسفانه در چند مورد نشون داده كه ايراد داره در حال حاضر
يعني وضعيت ها هي تغيير ميكنه
هفته پيش هم دوستان مراجعه كردند گفتند سايت مشكل داره ،تا وقتي كه ايميلي دريافت نكرديد نميتونيد اقدامي كنيد
بمحض اينكه ايميل كليري دريافت كرديد ميتونيد تشريف ببريد سفارت
موفق باشيد
ممنون از راهنماييتون
الان برام ايميل اومد كه درصورت كامل شدن پرونده مارودرجريان ميذارن
بليط كنسل شد ?
تشکر کنندگان: nimashariat ، smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-02-29 ساعت 20:27)Amirreza65 نوشته:  
(2016-02-29 ساعت 16:20)Amirreza65 نوشته:  شما هم هنوز مثل ما منتظرید؟

مت کاظمی هستم دیگه☺
همسر من هم هستن..ویزای ایشون هم نیومده هنوز 4اکتبر تا الان ?????
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان: smpf ، matin86 ، rezamehrzad
(2016-03-01 ساعت 02:24)آنیسا91 نوشته:  
(2016-02-29 ساعت 17:39)heidary1356 نوشته:  دوست عزیز فکر کنم شما هم کلیر شده ای چون فقط فکر کنم از هفته اول اکتبر اقای کاظمی مانده باشد و از هفته دوم هم دو نفر که یکی من هستم سایت را چک کنید و خبر خوش را اعلام نمایید

مت کاظمی هستم دیگه☺

سلام دوستان خيلي خوشحالم كه نتايج كليرنس مخصوصا ماههاي اول مصاحبه داره تموم ميشه اميدوارم كه بقيه دوستان كه تو ٣ ماه اول رفتن مصاحبه هر چه سريعتر تكليف شون روشن شه.
البته يكي از دلائل اين قضيه جدا كردن حساب نپال از بقيه آسياست . بعدا اينجا خيلي خوبه به شرطي كه ١. زبان بلد باشين ٢. مرد مهاجرت باشين و طاقت دوري رو داشته باشين
بدون زبان به مشكلات اساسي بر خواهيد خورد و هزينه هاتون سنگين تَر ميشه سعي كنيد راهنمايي هاي دوستان تو ايالت هاي مختلف رو بخونين خيلي ميتونه موثر باشه و قضيه دوري و غربت هم كه يه مسئله مربوط به روحيات شخص هستش. خوشحالم تو اين همه كار و گرفتاري تونستم بازم سري به مهاجر سرايي ها بزنم. موفق باشين
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

(2016-03-01 ساعت 02:24)آنیسا91 نوشته:  
(2016-02-29 ساعت 17:39)heidary1356 نوشته:  دوست عزیز فکر کنم شما هم کلیر شده ای چون فقط فکر کنم از هفته اول اکتبر اقای کاظمی مانده باشد و از هفته دوم هم دو نفر که یکی من هستم سایت را چک کنید و خبر خوش را اعلام نمایید

مت کاظمی هستم دیگه☺

ما هم از اول اکتبر منتظر کلیر شدن همسرم هستیم. من رو کلیر کردن ولی چه فایده....
کیس نامبر:       2016AS2xxx
تعداد افراد:       2 نفر
تاریخ مصاحبه:   اول اکتبر 2015
سفارت:           ایروان
نتیجه مصاحبه:  AP
آپدیت کیس اصلی:  3Nov, 10Feb, 11Feb, 12Feb, 21Mar, 25Mar
کلییر کیس اصلی: 12Feb
آپدیت همسر: 16Oct,12Feb,24Mar,25Mar
کلییر همسر: 25Mar
دریافت ویزا: 20April
تشکر کنندگان: matin86 ، asal1372
دوستان عزیز به نظر شما حال که ap خیلی از دوستان طولانی شده ،بهتر نیست کیسهای اکتبر و نوامبر که هنوز منتظرن رنگ برگه اشون رو بگن یا تو امضاشون قرار بدن؟چون به نظر میرسه هر سه سفارت از سه رنگ صورتی و آبی و سفید استفاده میکنن و بعید به نظر میرسه که هدف سفارتها از چاپ سه رنگ برگه فقط تنوع و سرگرمی باشه.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: tala82
من از مقایسه ای که با سال قبل انجام دادم اینطور بوده که اکثر اکتبر ونوامبرها تا این وقت سال کلیر شده بودند و همه پیگر ماههای بعدی بودند . چرا امسال به این شکل هستش؟ . من نگرانم. از هفته دوم اکتبر منتظرم.
تشکر کنندگان: behjan ، sahar2016 ، matin86 ، asal1372 ، rezamehrzad ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان