(2015-10-23 ساعت 11:55)mohsen88 نوشته:ممنونم از پاسختون.اميدوارم موفق باشيد.البته من شركتم دولتيه،همسرم شركتش خصوصي و مشاور نفت و گازه.(2015-10-22 ساعت 22:10)asal1372 نوشته:خواهش میکنم، والا من لیسانس بودم و توی قسمت برنامه ریزی یه شرکت خصوصی کار میکردم، خب روز مصاحبه هم همینو گفتم و این گذشت تا بعد از چهار ماه یه ایمیل بهم زدن و خواستن که شرح کارم رو به جزئیات بگم و اینکه تو آمریکا تمایل دارم تو چه شرکتهایی کار کنم که من هم جوابشونو دادم و بعد از دو ماه کلیر شدم(در کل شیش ماه). بنابراین خودم فک میکنم چهار ماه واسه سربازی بوده و دو ماه هم واسه کارم. برای کیس شما هم اگه فقط بخاطر شغل شما کلیرنس خورده باشین به نظر من که صددرصد کلیر میشین و فک نمیکنم بیشتر از سه ماه طول بکشه.(2015-10-22 ساعت 13:33)mohsen88 نوشته:سلام آقا محسن,.من هم فوق مهندسي شاغل در فيلد نفت و گازم و همسرم معاف از سربازي.ما هفته پيش ارمنستان مصاحبه داشتيم،.آفيسر به من گفت به دليل تحريم نفت وگاز شما نياز به پروسه اداري داريد،.نظرتون راجع به كيس من چيه؟آيا شما هم در اين فيلد مهندس بوديد.ممنونم از جوابتون(2015-10-21 ساعت 15:30)yassin30 نوشته: سلام
دوستان عزیزی که مصاحبه رفتن و به هر دلیلی کلیرنس شدن لطف بفرمایید علت کلیرنس شدن را اینجا بفرمایید و همچنین تجربیاتتون رو تا همه ما استفاده کنیم.
رشته تحصیلی سربازی و یا هر موضوعی که مهم بوده.. واقعاً میتونه کمک کنه
ممنون
سلام
من پارسال مصاحبه رفتم و علت کلیرنس هم یکی سربازی بود که س پ ا ه بود و دیگه کارم بود که مربوط به نفت و گاز میشد، که شیش ماه طول کشید تا کلیر بشم.
موفق باشید
موفق باشین.
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/ ارسال فرمds260 : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون