کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
دوستان کسی اطلاع داره سفارت چه روزهایی پاسپورت رو تحویل میگیره و چه روزهایی میده؟
چون این متن سفارت هست

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.

New medical examination is required.
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

تشکر کنندگان: behjan ، USIMMIGRANT ، smpf
سلام دوستان
کسانی که دیروز در ابوظبی آپ خوردند و تبدیل به or شدند امروز کلیر شده لطفا اطلاع رسانی کنید
با تشکر
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: behjan ، smpf ، مل مل
(2016-03-10 ساعت 20:29)farzaneh_saremi نوشته:  ببخشید میشه بگید از چه طریقی برای پیکاپ ویزا باید اقدام کرد و هزینه اش چقدر میشه و آیا قابل اعتماد هست یا نه؟

آژانسهای هواپیمایی کار پیکاپ رو انجام میدن با هزینه حدود 200 تا 300 تومن .

ولی اینکه آیا قابل اعتماد هستند رو باید بگم که آژانسها اکثرا قابل اعتماد هستند ولی اصولا حمل کردن پاسپورت یک نفر توسط شخص دیگر غیر قانونی بحساب میاد و پیکاپ کردن کمی ریسک داره.

البته من خودم ریسکش رو پذیرفتم و پیکاپ کردم ولی در این مورد هر شخصی باید خودش تصمیم بگیره و ریسکش رو بپذیره .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: behjan ، matin86 ، smpf ، مل مل
(2016-03-10 ساعت 14:38)shahabjafari نوشته:  سلام دوستان

شکر خدا امروز ما هم کلیر شدیم
دوستان حتما ایمیل بدید بهشون چون من ایمیل دادم

دوستان کسی اطلاع داره اگر پاسپورتا رو بفرستی چقدر طول میکشه ویزا رو چاپ کنن؟؟؟

ممنون

بهتون تبريك ميگم شهاب جان. چند بار ايميل زديد و به چه آدرسي؟ ميشه متن ايميل و قسمت هاي مختلفش را واسه بچه ها بزاريد. ممنون
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: 2ladan ، shahabjafari ، smpf
دوستان ارمنستانی من امروز 2 دفعه ایمیل زدم به سفارت ولی جوابی نگرفتم یک ماه پیش که ایمیل زدم بلافاصله جواب اتوماتیک وار اومد ولی الان هیچ [DISAPPOINTED FACE][DISAPPOINTED FACE][DISAPPOINTED FACE][DISAPPOINTED FACE]شاید دستگاه ایمیلشون خاموش نه[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
از شوخی بگزریم میخواهم بدونم امروز یا دیروز کسی ایمیل زده بهشون که جواب هم گرفته باشن

کیس نامبر @@29
تعداد افراد کیس 2
تاریخ مصاحبه 3 نوامبر در ارمنستان
مهندس عمران کار آزاد
سربازی در س [DISAPPOINTED FACE]
شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است  ???????
تشکر کنندگان: nimashariat ، hamidzxc ، matin86 ، smpf ، مل مل
(2016-03-10 ساعت 20:34)shahabjafari نوشته:  دوستان کسی اطلاع داره سفارت چه روزهایی پاسپورت رو تحویل میگیره و چه روزهایی میده؟
چون این متن سفارت هست

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.

New medical examination is required.
سلام دوست عزيز سفارت ابوظبي روز هاي يكشنبه و سه شنبه تحويل ميگيره و روز هاي يكشنبه سه شنبه و پنج شنبه تحويل ميده
تشکر کنندگان: shahabjafari ، smpf ، مل مل
(2016-03-10 ساعت 19:26)USIMMIGRANT نوشته:  
(2016-03-10 ساعت 19:06)milaveh نوشته:  
(2016-03-10 ساعت 17:10)USIMMIGRANT نوشته:  سلام دوست عزيز
با توجه اينكه شوهر شما فقط ٧ ماه خدمت كرده، آفيسر نگفت چقدر وقته كلير ميشين؟ آيا زودتر كلير ميشين؟

سلام ، بهمون گفت یک ماه دیگه جوابتان میاد و سایت رو چک کنید

به خاطر اينكه كمتر خدمت رفتن گفت يكماه ديگه؟؟ كدوم سفارت بودين؟

ابوظبی بودیم ، نه کلا گفت یک ماه دیگه ، اصلا از اینکه چرا هفت ماه بود چیزی نپرسید
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT ، smpf
(2016-03-10 ساعت 21:14)m.abdeahad نوشته:  دوستان ارمنستانی من امروز 2 دفعه ایمیل زدم به سفارت ولی جوابی نگرفتم یک ماه پیش که ایمیل زدم بلافاصله جواب اتوماتیک وار اومد ولی الان هیچ [DISAPPOINTED FACE][DISAPPOINTED FACE][DISAPPOINTED FACE][DISAPPOINTED FACE]شاید دستگاه ایمیلشون خاموش نه[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
از شوخی بگزریم میخواهم بدونم امروز یا دیروز کسی ایمیل زده بهشون که جواب هم گرفته باشن  

کیس نامبر @@29
تعداد افراد کیس 2
مهندس عمران کار آزاد

دوست عزیز نگران نباشید جواب میدن. دیروز من از سفارت ارمنستان جواب ایمیل یک هفته پیش رو گرفتم. در صورتی که دو بار قبلا ایمیل زده بودم و در عرض یک ساعت جواب داده بودند.
کیس نامبر:       2016AS2xxx
تعداد افراد:       2 نفر
تاریخ مصاحبه:   اول اکتبر 2015
سفارت:           ایروان
نتیجه مصاحبه:  AP
آپدیت کیس اصلی:  3Nov, 10Feb, 11Feb, 12Feb, 21Mar, 25Mar
کلییر کیس اصلی: 12Feb
آپدیت همسر: 16Oct,12Feb,24Mar,25Mar
کلییر همسر: 25Mar
دریافت ویزا: 20April
تشکر کنندگان: asal1372 ، hamidzxc ، matin86 ، smpf ، مل مل
(2016-03-11 ساعت 00:56)sara20e نوشته:  
(2016-03-10 ساعت 21:14)m.abdeahad نوشته:  دوستان ارمنستانی من امروز 2 دفعه ایمیل زدم به سفارت ولی جوابی نگرفتم یک ماه پیش که ایمیل زدم بلافاصله جواب اتوماتیک وار اومد ولی الان هیچ [DISAPPOINTED FACE][DISAPPOINTED FACE][DISAPPOINTED FACE][DISAPPOINTED FACE]شاید دستگاه ایمیلشون خاموش نه[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]

کیس نامبر @@29
تعداد افراد کیس 2
مهندس عمران کار آزاد

دوست عزیز نگران نباشید جواب میدن. دیروز من از سفارت ارمنستان جواب ایمیل یک هفته پیش رو گرفتم. در صورتی که دو بار قبلا ایمیل زده بودم و در عرض یک ساعت جواب داده بودند.

سلام .تا اونجا كه من مي دونم شما خودتون كلير شديد اما همسرتون هنوز كلير نشده.مي تونم بدونم شرايط همسرتون چي بوده؟
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-11 ساعت 01:08)asal1372 نوشته:  

کیس نامبر @@29
تعداد افراد کیس 2
مهندس عمران کار آزاد

سلام .تا اونجا كه من مي دونم شما خودتون كلير شديد اما همسرتون هنوز كلير نشده.مي تونم بدونم شرايط همسرتون چي بوده؟

سلام بر شما. بله متاسفانه هنوز هیچ خبری از کلیرنس همسرم نیست. با اینکه مصاحبه ما در اولین روز شروع مصاحبه ها بود. همسرم شاغل در بانک خصوصی هستن و سربازی رو در نیروی انتظامی بودن.
کیس نامبر:       2016AS2xxx
تعداد افراد:       2 نفر
تاریخ مصاحبه:   اول اکتبر 2015
سفارت:           ایروان
نتیجه مصاحبه:  AP
آپدیت کیس اصلی:  3Nov, 10Feb, 11Feb, 12Feb, 21Mar, 25Mar
کلییر کیس اصلی: 12Feb
آپدیت همسر: 16Oct,12Feb,24Mar,25Mar
کلییر همسر: 25Mar
دریافت ویزا: 20April
تشکر کنندگان: matin86 ، smpf ، asal1372
باسلام و عرض تبریک به دوستان ابوظبی برای کلیری و or شدن کیستون آیا تا امروز براتون ایمیل کلیری آمده ویا توسایت سفارت در ابوظبی هم اعلام شده که کلیر شدید یا نه چون دوستان انکارا گفتن که همزمان براشون ایمیل هم آمده .اگر بزرگواری بفرمایید و بگویید در صورت کلیری فقط باید به تبدیل / به or بسنده کرد یا باید منتظر ایمیل واعلام سایت در ابوظبی هم بودبا سپاس
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

تشکر کنندگان: milad_magnet ، roteil ، smpf ، asal1372 ، مل مل

کیس نامبر @@29
تعداد افراد کیس 2
مهندس عمران کار آزاد

خوب خداروشکر . ممنونم از تو دوست خوبم که من و مطلع کردی[emoji120]

کیس نامبر @@29
تعداد افراد کیس 2
مهندس عمران کار آزاد
شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است  ???????
تشکر کنندگان: smpf ، sara20e ، مل مل
(2016-03-11 ساعت 01:37)behjan نوشته:  باسلام و عرض تبریک به دوستان ابوظبی برای کلیری و or شدن کیستون آیا تا امروز براتون ایمیل کلیری آمده ویا توسایت سفارت در ابوظبی هم اعلام شده که کلیر شدید یا نه چون دوستان انکارا گفتن که همزمان براشون ایمیل هم آمده .اگر بزرگواری بفرمایید  و بگویید در صورت کلیری فقط باید به تبدیل / به or بسنده کرد یا باید منتظر ایمیل واعلام سایت در ابوظبی هم بودبا سپاس

با سلام دوست گرامی
شماره همسرم علامت اسلش تبدیل به orشده خودم هم فقط آپدیت 9 مارچ .ولی هنوز نامه ای از سفارت بدستمون نرسیده .تا اونجایی که میدونم باید منتظر باشیم تا نامه سفارت هم برامون ارسال بشه .با آرزوی موفقیت
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان: matin86 ، smpf ، behjan ، mehdihk ، مل مل
(2016-03-11 ساعت 02:43)panizrm نوشته:  
(2016-03-11 ساعت 01:37)behjan نوشته:  باسلام و عرض تبریک به دوستان ابوظبی برای کلیری و or شدن کیستون آیا تا امروز براتون ایمیل کلیری آمده ویا توسایت سفارت در ابوظبی هم اعلام شده که کلیر شدید یا نه چون دوستان انکارا گفتن که همزمان براشون ایمیل هم آمده .اگر بزرگواری بفرمایید  و بگویید در صورت کلیری فقط باید به تبدیل / به or بسنده کرد یا باید منتظر ایمیل واعلام سایت در ابوظبی هم بودبا سپاس

با سلام دوست گرامی
شماره همسرم علامت اسلش تبدیل به orشده خودم هم فقط آپدیت 9 مارچ .ولی هنوز نامه ای از سفارت بدستمون نرسیده .تا اونجایی که میدونم باید منتظر باشیم تا نامه سفارت هم برامون ارسال بشه .با آرزوی موفقیت

ابوظبی ایمیلی مبنی بر کلیر شدن شما ارسال نمیکنه و فقط تغییر وضعیت شما در سایت سفارت مشخص میکنه که شما کلیر شدین .

البته آنکارا عملکردش متفاوته و کلیر شدن رو با ایمیل اطلاع میده .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: matin.sh ، smpf ، behjan ، sepidar ، مل مل ، ghobad2121
(2016-03-11 ساعت 02:46)siamak نوشته:  
(2016-03-11 ساعت 02:43)panizrm نوشته:  

با سلام دوست گرامی

ابوظبی ایمیلی مبنی بر کلیر شدن شما ارسال نمیکنه و فقط تغییر وضعیت شما در سایت سفارت مشخص میکنه که شما کلیر شدین .

البته آنکارا عملکردش متفاوته و کلیر شدن رو با ایمیل اطلاع میده .

با تشکر از شما آقای سیامک مدیر محترم
منظور من ایمیل نبود .abudhabiivo.netاز این آدرس که شماره کیسمون رو چک میکنیم .وقتی متنش عوض میشه و مینویسه که مراحل اداری تموم شده متوجه میشیم که کلیر شدیم .ولی بعد از تغییر علامت /به orهنوز متن نوشته سفارت عوض نشده .با تشکر
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان: smpf ، behjan ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان