کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-11 ساعت 02:57)panizrm نوشته:  با تشکر از شما آقای سیامک مدیر محترم
منظور من ایمیل نبود .abudhabiivo.netاز این آدرس که شماره کیسمون رو چک میکنیم .وقتی متنش عوض میشه و مینویسه که مراحل اداری تموم شده متوجه میشیم که کلیر شدیم .ولی بعد از تغییر علامت /به orهنوز متن نوشته سفارت عوض نشده .با تشکر

بله من فکر کردم منظورتون ارسال ایمیل هستش .

نگران نباشید گاها 2- 3 روز طول میکشه تا کلیر شدن توسط سفارت اعلام بشه .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: behjan ، panizrm ، smpf ، مل مل
(2016-03-11 ساعت 02:57)panizrm نوشته:  
(2016-03-11 ساعت 02:46)siamak نوشته:  
(2016-03-11 ساعت 02:43)panizrm نوشته:  با سلام دوست گرامی
شماره همسرم علامت اسلش تبدیل به orشده خودم هم فقط آپدیت 9 مارچ .ولی هنوز نامه ای از سفارت بدستمون نرسیده .تا اونجایی که میدونم باید منتظر باشیم تا نامه سفارت هم برامون ارسال بشه .با آرزوی موفقیت

ابوظبی ایمیلی مبنی بر کلیر شدن شما ارسال نمیکنه و فقط تغییر وضعیت شما در سایت سفارت مشخص میکنه که شما کلیر شدین .

البته آنکارا عملکردش متفاوته و کلیر شدن رو با ایمیل اطلاع میده .

با تشکر از شما آقای سیامک مدیر محترم
منظور من ایمیل نبود .abudhabiivo.netاز این آدرس که شماره کیسمون رو چک میکنیم .وقتی متنش عوض میشه و مینویسه که مراحل اداری تموم شده متوجه میشیم که کلیر شدیم .ولی بعد از تغییر علامت /به orهنوز متن نوشته سفارت عوض نشده .با تشکر

? دقيقا بر عكس اين براي من اتفاق افتاده توي سايت سيس هنوز هيچ تغيري به وجود نيامده ولي توي سايت سفارت كلير شديم ، به نظرتون بايد صبر كنيم تا توي سايت سيس هم اسلش برداشته بشه ؟
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز بین شما عزیزان کسی هم هست که از برندگان ‎2016‎ باشه و خدمت سربازی در س بوده باشه و تا کنون ویزا گرفته باشه اگر پاسخ مثبت هست لطفا توضیح بدین چقدر کلیری ظول کیشیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: smpf ، hamidzxc
(2016-03-11 ساعت 01:15)sara20e نوشته:  
(2016-03-11 ساعت 01:08)asal1372 نوشته:  
(2016-03-11 ساعت 00:56)sara20e نوشته:  دوست عزیز نگران نباشید جواب میدن. دیروز من از سفارت ارمنستان جواب ایمیل یک هفته پیش رو گرفتم. در صورتی که دو بار قبلا ایمیل زده بودم و در عرض یک ساعت جواب داده بودند.

سلام .تا اونجا كه من مي دونم شما خودتون كلير شديد اما همسرتون هنوز كلير نشده.مي تونم بدونم شرايط همسرتون چي بوده؟

سلام بر شما. بله متاسفانه هنوز هیچ خبری از کلیرنس همسرم نیست. با اینکه مصاحبه ما در اولین روز شروع مصاحبه ها بود. همسرم شاغل در بانک خصوصی هستن و سربازی رو در نیروی انتظامی بودن.

سارا خانوم ما هم شرايط برعكس شما رو داريم،.همسرم ٢ مارچ كلير شده اما هنوز خودم كه برنده هستم از ١٥ اكتبر تو كليرنسم.انشالله تا قبل از عيد همه اكتبريها كلير مي شن
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: smpf ، chakavakl ، sara20e ، مل مل
سلام.به دوستانی که کلییر شدن تبریک میگم.میشه لطفا یه آمار از تعداد ویزاهای صادر شده و تعداد کسانی که در پروسه ی کلییرنس هستند بذارین؟با تشکر
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: smpf ، مل مل
سلام خبر جدیدی نیست؟ کسی کلیر نشد امروز؟
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

تشکر کنندگان:
(2016-03-11 ساعت 12:19)ghobad2121 نوشته:  دوستان عزیز بین شما عزیزان کسی هم هست که از برندگان ‎2016‎ باشه و خدمت سربازی در س بوده باشه و تا کنون ویزا گرفته باشه اگر پاسخ مثبت هست لطفا توضیح بدین چقدر کلیری ظول کیشیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
یک نفر با سربازی س پ و شغل در نیروگاه مصاحبه ابوظبی زیر پنجاه روز کلیر شدن
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان: 2ladan ، behjan ، matin86 ، مل مل
(2016-03-11 ساعت 14:10)yassin30 نوشته:  
(2016-03-11 ساعت 12:19)ghobad2121 نوشته:  دوستان عزیز بین شما عزیزان کسی هم هست که از برندگان ‎2016‎ باشه و خدمت سربازی در س بوده باشه و تا کنون ویزا گرفته باشه اگر پاسخ مثبت هست لطفا توضیح بدین چقدر کلیری ظول کیشیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوست خوبم
لطف میکنید نام کاربریشونو بگذارید تا بنده با ایشون تماس داشته باشم . سوال مهمی ازشون دارم . ممنون میشم .
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
تشکر کنندگان:

سلام
امسال رو خبر ندارم ولی پارسال و سالهای پیش
تعداد زیادی از س پوده اند که ویزا گرفتند
نگران نباشید
انها میدانند که انتخاب س در دست شما نبوده است
تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل
(2016-03-11 ساعت 14:47)sepidar نوشته:  
(2016-03-11 ساعت 14:10)yassin30 نوشته:  
سلام
دوست خوبم
لطف میکنید نام کاربریشونو بگذارید تا بنده با ایشون تماس داشته باشم . سوال مهمی ازشون دارم . ممنون میشم .

اسم ایشون بهروز بود
در سفارت ابوظبی مصاحبه داشت
و 28 روزه کلیر شدند
با آقا سیامک ( مدیر محترم گروه) در یک روز مصاحبه داشتند
تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل
(2016-03-11 ساعت 15:41)hamidzxc نوشته:  
(2016-03-11 ساعت 14:47)sepidar نوشته:  
(2016-03-11 ساعت 14:10)yassin30 نوشته:  سلام
دوست خوبم

اسم ایشون بهروز بود
و 28 روزه کلیر شدند
مدیر محترم (آقا سیامک)
اگه تایید میفرمایید و ایشون رو میشناسید لطفا نام کاربری ایشون رو ارسال کنید تا بتونم باهاشون تماس داشته باشم
ممنون
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
تشکر کنندگان:
(2016-03-11 ساعت 16:17)sepidar نوشته:  
(2016-03-11 ساعت 15:41)hamidzxc نوشته:  
(2016-03-11 ساعت 14:47)sepidar نوشته:  دوست خوبم

اسم ایشون بهروز بود
و 28 روزه کلیر شدند
مدیر محترم (آقا سیامک)
اگه تایید میفرمایید و ایشون رو میشناسید لطفا نام کاربری ایشون رو ارسال کنید تا بتونم باهاشون تماس داشته باشم
ممنون

بله آقا سیامک ما کلی سواال داریم از اون آقا
تشکر کنندگان:
اقا منم س پ ا ه بودم . اما از 5 اکتبر تا حالا منتظرم.
اگه راه حلی هست بگین مام استفاده کنیم
شماره کیس:**15
مصاحبه:5اکتبر ابوظبی
برنده اصلی:همسرم
دریافت ویزا:همسر و فرزندم یکضرب و خودمAp
ورود برنده اصلی به امریکا:22مارچ،3فروردین
سربازی:س پ ا ه
مدرک:لیسانس معماری؛شغل آزاد
اپدیت:9دسامبر و 25 ژانویه و 15فوریه 18و21 مارچ(البته این3تاآپ آخر جواب ایمیل هام بوده) 20اپریل سایت ceac
روز مصاحبه در سایت ابوظبی
کلیر:؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: hamidzxc ، panizrm
(2016-03-11 ساعت 18:41)Amirreza65 نوشته:  اقا منم س پ ا ه بودم . اما از 5 اکتبر تا حالا منتظرم.
اگه راه حلی هست بگین مام استفاده کنیم
مثل من... چه راهی جز صبر؟ پیگیری های من همش منجر به این شده که بگن منتظر بمانید تا پروسه شما کامل بشه. سپس برای شما ایمیل ارسال خواهد شد....
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: matin86 ، hamidzxc ، ghobad2121 ، panizrm
(2016-03-11 ساعت 12:38)asal1372 نوشته:  
(2016-03-11 ساعت 01:15)sara20e نوشته:  
(2016-03-11 ساعت 01:08)asal1372 نوشته:  سلام .تا اونجا كه من مي دونم شما خودتون كلير شديد اما همسرتون هنوز كلير نشده.مي تونم بدونم شرايط همسرتون چي بوده؟

سلام بر شمات. بله متاسفانه هنوز هیچ خبری از کلیرنس همسرم نیست. با اینکه مصاحبه ما در اولین روز شروع مصاحبه ها بود. همسرم شاغل در بانک خصوصی هستن و سربازی رو در نیروی انتظامی بودن.

سارا خانوم ما هم شرايط برعكس شما رو داريم،.همسرم ٢ مارچ كلير شده اما هنوز خودم كه برنده هستم از ١٥ اكتبر تو كليرنسم.انشالله تا قبل از عيد همه اكتبريها كلير مي شن
سلام دوست عزیز... منبع شما واسه اینکه همه اکتبری ها قبل عید کلییر میشن چی هست؟؟؟ البته اگه بشه( که خدا از دهنتون بشنوه )عالی میشه اما بنظرم این صرفا یک حدس هست از طرف شما. درسته؟
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: behjan ، smpf ، panizrm ، matin86 ، مل مل ، لطف اله ، hamidzxc

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان