کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-12 ساعت 01:13)panizrm نوشته:  
(2016-03-12 ساعت 00:55)sepidar نوشته:  
(2016-03-12 ساعت 00:25)panizrm نوشته:  دوست گرامی همسر بنده در سپاه خدمت کرده و 9 مارچ مراحل اداری ایشون به پایان رسیده ولی چون من برنده اصلی هستم و هنوز کلیر نشدم بایستی برای گرفتن ویزاشون صبر کنن تا من کلیر بشم .
دوست عزیز
آیا خودتون میدونید دقیقا برای چی AP خوردید ؟ (یا حداقل میتونین حدس بزنین)
ضمنا از کجا متوجه شدین همسرتون کلیر شدن ؟
ممنون
دوست عزیز روزی که ما به مصاحبه رفتیم تا ظهر که اونجا بودیم به هیچ کس ویزا ندادند نمیدونم به چه دلیل .یادمه در باره خدمت خیلی دقیق سئوال کرد.روز 9 مارچ هر دو آپدیت داشتیم  علامت / برای ایشون تبدیل به or شده که نشون دهنده کلیر شدن میباشد ولی کیس من هنوز علامت /میباشد
ممنون از وقتی که برای پاسخ دادن گذاشتید
آرزو میکنم شما هم سریعتر کلیر شوید.
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
تشکر کنندگان: لطف اله ، asal1372 ، panizrm
ماهم هنوز کلیر نشدیم...6ماه داره کامل میشه متاسفانه
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان: asal1372 ، masoud1362 ، behjan ، alakanzas ، panizrm ، tala82 ، matin86
(2016-03-11 ساعت 11:32)مه لقا نوشته:  ? دقيقا بر عكس اين براي من اتفاق افتاده توي سايت سيس هنوز هيچ تغيري به وجود نيامده ولي توي سايت سفارت كلير شديم ، به نظرتون بايد صبر كنيم تا توي سايت سيس هم اسلش برداشته بشه ؟

خیر دوست عزیز

اگر توی سایت سفارت ازتون خواسته شده که پاسپورتهاتون رو بفرستید برای صدور ویزا دیگه نیاز نیست صبر کنید .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: Danoosh ، panizrm ، matin86 ، مل مل
(2016-03-11 ساعت 16:17)sepidar نوشته:  مدیر محترم (آقا سیامک)
اگه تایید میفرمایید و ایشون رو میشناسید لطفا نام کاربری ایشون رو ارسال کنید تا بتونم باهاشون تماس داشته باشم
ممنون

دوستان این پستها رو ببینید

687203

687131
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: panizrm ، sepidar ، matin86
(2016-03-12 ساعت 09:42)lupyien نوشته:  سلام، من این علامت / که میگین رو نمی‌بینم تواین صفحه ceac که نگاه می‌کنم هیچ‌جا...بزرگ نوشته administraive process؟؟یعنی‌ مشکلیه؟؟؟؟؟

دوست عزیز خط چهارم بین دو کلمهmailed /available
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان: matin86
دوستان عزیزم میشه به سوالات من هم پاسخ بدید؟
1-من متوجه اینکه باید 3 بار هر نفر آپدیت شه نشدم. یعنی پروسه کلیر شدن با 3 مرتبه آپدیت تموم میشه؟ و این سه آپدیت باید تو سایت سفارت باشه یا سیس؟
2-آیا به ازای هر آپدیت در سیس یک آپدیت در سایت سفارت باید وجود داشته باشه یا خیر؟ چون من 1 آپدیت فردای مصاحبه داشتم اما تا الان هیچ آپدیتی در سایت سفارت نبوده. ممنونتون هستم

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان:
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
تشکر کنندگان:
(2016-03-12 ساعت 17:42)NGNJ نوشته:  
(2016-03-12 ساعت 17:34)farzaneh_saremi نوشته:  دوستان عزیزم میشه به سوالات من هم پاسخ بدید؟
1-من متوجه اینکه باید 3 بار هر ......

اصلا تا حالا کسی راجع به تعداد اپدیتها و ارتباط ان با کلیر صحبتی نکرده .....

عذر میخوام ولی من از برنامه tapatalk استفاده میکنم اما نمیدونم چرا نه امضاهی دوستان رو نشون میده و نه عکسهای اول تاپیک رو ....و قضیه تعداد آپدیتها رو هم همینجا بود که خوندم نمیدونستم حالا چشم بیشتر تلاش میکنم

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان:
هنوز زوده ولی دوست دارم اولین نفری باشم که بهت تبریک میگم
http://dl.payamneshan.com/index.html?m=%...u=yon_eyd2

کیس نامبر @@29
تعداد افراد کیس 2
تاریخ مصاحبه 3 نوامبر در ارمنستان
مهندس عمران کار آزاد
سربازی در س [DISAPPOINTED FACE]
شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است  ???????
تشکر کنندگان:
عذر میخوام ولی من از برنامه tapatalk استفاده میکنم اما نمیدونم چرا نه امضاهی دوستان رو نشون میده و نه عکسهای اول تاپیک رو ....و قضیه تعداد آپدیتها رو هم همینجا بود که خوندم نمیدونستم حالا چشم بیشتر تلاش میکنم

نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
تشکر کنندگان: nimashariat
(2016-03-12 ساعت 17:34)farzaneh_saremi نوشته:  دوستان عزیزم میشه به سوالات من هم پاسخ بدید؟
1-من متوجه اینکه باید 3 بار هر نفر آپدیت شه نشدم. یعنی پروسه کلیر شدن با 3 مرتبه آپدیت تموم میشه؟ و این سه آپدیت باید تو سایت سفارت باشه یا سیس؟
2-آیا به ازای هر آپدیت در سیس یک آپدیت در سایت سفارت باید وجود داشته باشه یا خیر؟ چون من 1 آپدیت فردای مصاحبه داشتم اما تا الان هیچ آپدیتی در سایت سفارت نبوده. ممنونتون هستم

دوست گرامی گاها بودند کسانی که آپدیتهای زیادی داشتند بیشتر از سه تا کلیر نشدند ولی دوستانی هم بودند با دو تا آپدیت کلیر شدند. سایت سفارت عمدتا یک آپدیت بیشتر ندارد که نشون دهنده این هست که پرونده شما به جریان افتاده .
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل
(2016-03-12 ساعت 11:19)MSDJVD نوشته:  
(2016-03-12 ساعت 00:12)panizrm نوشته:  
(2016-03-11 ساعت 23:32)2ladan نوشته:  دوست عزیز تو همون برگه آبی علامت زده که چه مدارکی می خوای. معمولاً فقط پاسپورت و همون برگ آبی رو میخوان

دوست گرامی اگر قصد ندارید مدیکالتونو تمدید کنید فقط پاسپورت برگه ای که روز مصاحبه دریافت کردید و یک پرینت هم از متنی که سفارت براتون اومده و کلیر شدنتونو  توش نوشته.اگر مدیکالتونو تجدید میکنید قطعا مدارک جدید رو هم باید اضافه کنید.با آرزوی موفقیت

پس این متن در سفارت ایروان در بالای لیست کلیر شده ها نوشته چیه ؟
The administrative processing on your file has been completed. However, some of your documents may have expired. Please check that your medical examinations are still valid and that your federal tax returns (1040 and W2) are from the most recent tax year. Please submit these updated documents along with two new photos (5x5) and any listed in the 221(g) Additional Information sheet.
دوست گرامی چون رسما اعلام کردن برای عکس پس بعلاوه بقیه مدارک همراه داشته باشید .
تشکر کنندگان: MSDJVD
(2016-03-12 ساعت 16:53)panizrm نوشته:  
(2016-03-12 ساعت 09:42)lupyien نوشته:  سلام، من این علامت / که میگین رو نمی‌بینم تواین صفحه ceac که نگاه می‌کنم هیچ‌جا...بزرگ نوشته administraive process؟؟یعنی‌ مشکلیه؟؟؟؟؟

من کیسم cr1 هستش، ممکن نوشتها رو سایت ceac فرق کنه؟
تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-12 ساعت 23:04)lupyien نوشته:  
(2016-03-12 ساعت 16:53)panizrm نوشته:  

من کیسم cr1 هستش، ممکن نوشتها رو سایت ceac فرق کنه؟
دوست گرامی
اگه منظورتون نوشته ها در مراحل کلیرنسه , تفاوتی نداره .
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
باسلام دوستان عزیز لطفا بزرگواری بفرماییداگرکیستان در سایت ceac علامت / تبدیل به or در تاریخ 8و9 مارس شده آیا ایمیل دریافت کردید ویا در سایت سفارت در ابوظبی متن کیستون عوض شده یا نه با سپاس
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان