کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-14 ساعت 18:55)sepidar نوشته:  
(2016-03-14 ساعت 11:15)yassin30 نوشته:  
(2016-03-14 ساعت 09:01)arvin1978 نوشته:  دوستان عزیز از قسمت contact us ابوظبی تا به حال دو بار ایمیل زدم ولی بعد یک هفته هنوز جواب ندادن با این اوضاع کیسم فکر نکنم به این زودی کلیر شم سربازی س رشته تحصیلی متالوژی مصاحبه هفته اول نوامبر
سلام دوست عزیز..
بنده هم هفته اول نوامبر سربازی س پ هستم.. نگران نباشید ،منم نزدیک به چهل روز پیش ایمیل یبار دادم و جواب ندادن.. ایمیل مهم نیست
دوست عزیز
شما آپدیت 25 ژانویه را نداشته اید ؟ چون در امضاتون مشاهده نمیشه .
اکثر دوستانی که مشابه کیس شما بودن این آپدیت رو داشته اند.
بله داشتم.. بله درست نکردم هنوز
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان: sahar2016 ، sepidar
(2016-03-14 ساعت 19:20)hamidzxc نوشته:  
(2016-03-09 ساعت 16:30)asal1372 نوشته:  ما همچنان از 15 اکتبر منتظریم. همسرم تاریخ 2 مارچ کلیر و تبدیل به OR شده اما من که نفر برنده هستم هنوز آبدیتی نداشتم. این روز ها رو واقعا دارم به سختی سبری میکنم.

با سلام
ما هم ایروان مصاحبه داشتیم . چند سوال داشتم که سپاسگزار می شوم اگر محبت کرده و پاسخ دهید.
1-میبخشید ولی شما از کجا متوجه شدید که همسرتان کلیر شده اند ؟
2-ممکن است از وضعیت سربازی ایشان هم بگویید؟
3-خود شما شغلتان چه بوده که هنوز کلیر نشده اید؟
4- آفیسر گفته بود که شما و همسرتان ( هردو نفر) احتیاج به مراحل اداری دارید ؟
سلام
1.تاریخ 1 مارچ شب فقط همسرم توی سایت سیس آپدیت شبانه خوردو 2 مارچ و 3 مارچ ما هر دو در سایت سیس اپدیت روزانه داشتیم . در روز 3 مارچ همسرم تبدیل به or شد اما من همچنان حالت / هستم. با توجه به اینکه من کیس اصلی هستم مشخصه که من هنوز تو کلیرنسم و اپدیت به دلیل کلیر شدن همسرمه
2.ایشون معاف از سربازی و کار خصوصی داشتن.
3. شغل من فوق لیسانس مهندسی در شرکت دولتی در فیلد نفت و گازم
4. نه آفیسر به صورت مستقیم به ما گفت نیاز به پروسه اداری دارید
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: sahar2016 ، hamidzxc ، behjan ، matin86 ، مل مل ، sepidar ، لطف اله
ما 2 مارچ در آنکارا مصاحبه داشتیم و تا امروز 8 بار سیس و سفارت ما آپدیت شده
امیدوار کننده هستش؟
تشکر کنندگان: behjan ، nimashariat ، لطف اله
سلام خدمت دوستان،من فوریه در سفارت ابوظبی مصاحبه داشتم و AP خوردم،از همون موقع سایتCEAC رو چک میکنم که یکبار همMarch 08 اپدیت شده ولی در سایت سفارت ابوظبی http://abudhabiivo.net شماره کیس من رو که بادقت و صحیح هم میزنم نمیشناسه و این پیغام رو میده:
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
ایمیل هم زدم و هنوز هیچ جوابی ندادن،دوستان به نظرتون مشکلی وجود داره ؟باید چکار کنم ؟
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-03-15 ساعت 19:16)Elyar84 نوشته:  ما 2 مارچ در آنکارا مصاحبه داشتیم و تا امروز 8 بار سیس و سفارت ما آپدیت شده
امیدوار کننده هستش؟
والا آنکارا که مدام داره سایت رو آپدیت میکنه اما خبری نیست واسه ما... ایشالا که خبری بشه. واسه من آخرین آپدیت سفارت امروز بود و سیس برای هفته پیش.
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
(2016-03-15 ساعت 19:16)Elyar84 نوشته:  ما 2 مارچ در آنکارا مصاحبه داشتیم و تا امروز 8 بار سیس و سفارت ما آپدیت شده
امیدوار کننده هستش؟

چرا نبااشه? ماه 7 مارچ ابوظبی بودیم و تنها یک بار آپدیت شدیم ، پس امیدوار باشید
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان:
(2016-03-16 ساعت 01:13)milaveh نوشته:  
امیدوار کننده هستش؟

چرا نبااشه? ماه 7 مارچ ابوظبی بودیم و تنها یک بار آپدیت شدیم ، پس امیدوار باشید
من هم ابوظبی 29 فوریه بودم و فقط یک بار سیس آپدیت داشته سفارت نداشته

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان:
حالا حالاها باید منتظر باشید..
ما ها از نوامبر و اکتبر منتظریم

کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان: مل مل ، asal1372 ، armina.a
(2016-03-16 ساعت 01:15)farzaneh_saremi نوشته:  
(2016-03-16 ساعت 01:13)milaveh نوشته:  
امیدوار کننده هستش؟

چرا نبااشه?  ماه 7 مارچ ابوظبی بودیم و تنها یک بار آپدیت شدیم ، پس امیدوار باشید
من هم ابوظبی 29 فوریه بودم و فقط یک بار سیس آپدیت داشته سفارت نداشته

من هم 2 مارچ انکارا مصاحبه داشتم 2 بار سیس و 9 بار سفارت اپ داشتم به امید خبرهای خوب برای همگی
تشکر کنندگان:
تشکر کنندگان:
(2016-03-15 ساعت 21:12)RJR نوشته:  سلام خدمت دوستان،من فوریه در سفارت ابوظبی مصاحبه داشتم و AP خوردم،از همون موقع سایتCEAC رو چک میکنم که یکبار همMarch 08 اپدیت شده ولی در سایت سفارت ابوظبی http://abudhabiivo.net شماره کیس من رو که بادقت و صحیح هم میزنم نمیشناسه و این پیغام رو میده:
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
ایمیل هم زدم و هنوز هیچ جوابی ندادن،دوستان به نظرتون مشکلی وجود داره ؟باید چکار کنم ؟

دوست عزیز فکر می کنم در این مورد جای نگرانی نباشد
ما هم هفته دوم ژانویه مصاحبه داشتیم و هنوز از موقع سایت ابوظبی کیس ما رو نمی شناسه
دوستان به من هم گفتند چندان مهم نیست
به امید موفقیت برای همه دوستان Smile
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3 
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
تشکر کنندگان: sahar2016 ، smpf ، matin86
(2016-03-14 ساعت 14:11)alakanzas نوشته:  دوستان آیا کسی در این 3 روز آپدیت داشته.؟

بله برادر من امروز یعنی 15 مارچ اپدیت خورده ولی or نشده
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: sahar2016 ، مل مل ، smpf ، matin86
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: مل مل ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان