کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-17 ساعت 08:08)kamran.irani نوشته:  با درود خدمت همه دوستان عزیز
سال نو را به همه عزیزان پیشاپیش تبریک عرض می کنم.
امیدوارم سال جدید پر از شادی و سلامتی باشه براتون و در آخرین روزهای سال امیدوارم خبرهای خوش و عالی بگیرید.

به نظر میاد که در خصوص کسانیکه در هفته آخر اکتبر و هفته اول نوامبر مصاحبه داشتند داره پاسخ از محل ارگانهایی که دارن پرونده شان را بررسی می کنند رسیده است.
طبق بررسی که من کردم اکثر دوستان آپدیت هایی رو به موخ 16 مارچ از سوی محل بررسی (نه سفارت) داشتند. چون آخر شب بوده و بعد از ساعت کاری سفارت ها.
پیش بینی من این هست که علی الخصوص ارمنستان امروز چند تا کیس رو اعلام کنه.

براتون بهترین ها رو آرزو می کنم.
کامی

کامی جان منم پیشاپیش سال نو رو تبریک عرض میکنم. من هفته دوم اکتبر بودم آنکارا اما خبری نیست. یک سوال دارم روند کلیرنس طبیعی هست الان یا کند هستن؟
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: asal1372 ، smpf ، مل مل
(2016-03-17 ساعت 09:58)masoud1362 نوشته:  

کامی جان منم پیشاپیش سال نو رو تبریک عرض میکنم. من هفته دوم اکتبر بودم آنکارا اما خبری نیست. یک سوال دارم روند کلیرنس طبیعی هست الان یا کند هستن؟

درود به شما
سپاس از تبریکت
من فکر نمی کنم کند باشه.
یک نکته بسیار مهم و ظریف در خصوص کسانیکه در اکتبر و نوامبر مصاحبه داشتند رو باید عرض کنم.
با یه مثال ساده.
اگر شما یک کار اداری داشته باشید در ایران که باید رسیدگی بشه و کل مدت زمان تخمین شما برای انجام این کار 3 ماه باشه در دو حالت زیر کدوم زودتر به نتیجه می رسه:
1- زمانیکه در بهمن ماه این کار رو شروع کنید
2- زمانیکه در اردیبهشت

قطعا در اردیبهشت. چون روال اداری ادارات برقراراه و لی اگه بهمن شروع کنید بدلیل تعطیلات نوروز قطعا یکماهی بیشتر طول می کشه.

پس دوستان اکتبری و نوامبری هرچی تخمین می زنند از پروسه اداریشون یه 40 روزی بهش اضافه کنند. چون تعطیلات ژانویه و اواخر دسامبر رو در نظر بگیرند.
من قبلا هم کامل در مورد پروسه اداری توضیح داده بودم که می شه یه جورایی تخمین زد زمانش و .
پس صبور باشید و انشالله خبرهای خوب بشنوید.

کامی
تشکر کنندگان: tala82 ، 2ladan ، behjan ، asal1372 ، matin86 ، smpf ، مل مل
امیدوارم سال جدید پر از شادی و سلامتی باشه براتون و در آخرین روزهای سال امیدوارم خبرهای خوش و عالی بگیرید.

به نظر میاد که در خصوص کسانیکه در هفته آخر اکتبر و هفته اول نوامبر مصاحبه داشتند داره پاسخ از محل ارگانهایی که دارن پرونده شان را بررسی می کنند رسیده است.
طبق بررسی که من کردم اکثر دوستان آپدیت هایی رو به موخ 16 مارچ از سوی محل بررسی (نه سفارت) داشتند. چون آخر شب بوده و بعد از ساعت کاری سفارت ها.

کامی

تا اونجا که من می دونم حدود 1/4 از اکتبریها در هر سه سفارت هنوز کلیر نشدن و آپدیت نخوردن. فکر می کنم بیشترشون هم یا سربازی سپاه بودن یا شاغل در شرکت دولتی.
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: sepidar ، matin86 ، smpf ، مل مل
(2016-03-17 ساعت 11:49)asal1372 نوشته:  

کامی

تا اونجا که من می دونم حدود 1/4 از اکتبریها در هر سه سفارت هنوز کلیر نشدن و آپدیت نخوردن. فکر می کنم بیشترشون هم یا سربازی سپاه بودن یا شاغل در شرکت دولتی.

سرکار خانم عسل 1372، ضمن تشکر. میخوام بدونم که شما اطلاعات 1/4 در هر سه سفارت رو از کجا دارید؟ بنظرم دیتابیس خیلی مشخصی هیچکدوم نداریم. واسم سوال شد.
تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-17 ساعت 10:09)kamran.irani نوشته:  

درود به شما
سپاس از تبریکت
من فکر نمی کنم کند باشه.
یک نکته بسیار مهم و ظریف در خصوص کسانیکه در اکتبر و نوامبر مصاحبه داشتند رو باید عرض کنم.
با یه مثال ساده.
اگر شما یک کار اداری داشته باشید در ایران که باید رسیدگی بشه و کل مدت زمان تخمین شما برای انجام این کار 3 ماه باشه در دو حالت زیر کدوم زودتر به نتیجه می رسه:
1- زمانیکه در بهمن ماه این کار رو شروع کنید
2- زمانیکه در اردیبهشت

قطعا در اردیبهشت. چون روال اداری ادارات برقراراه و لی اگه بهمن شروع کنید بدلیل تعطیلات نوروز قطعا یکماهی بیشتر طول می کشه.

پس دوستان اکتبری و نوامبری هرچی تخمین می زنند از پروسه اداریشون یه 40 روزی بهش اضافه کنند. چون تعطیلات ژانویه و اواخر دسامبر رو در نظر بگیرند.
من قبلا هم کامل در مورد پروسه اداری توضیح داده بودم که می شه یه جورایی تخمین زد زمانش و .
پس صبور باشید و انشالله خبرهای خوب بشنوید.

کامی
آقا کامی عزیز، قطعا راهنمایی خوبی فرمودید اما موضوع اینجاست که کلا برآوردی که تو ذهنم بود و در پست های قبلی هم اشاره کردم بر اساس ابتدا صحبت آفیسر ( یک تا دو ماه دیگه) در روز مصاحبه، متن خود سایت( در حدود 4 ماه) و نهایتا پاسخ ایمیل( 6 ماه ) بوده و هست. لذا بنظرم باید با این تفاسیر که حدود 160 روز از آغاز کلیرنس من گذشته بایستی 20+40 روز هم با توجه به توضیحات شما صبر کنم Smile یعنی دو ماه دیگه؟؟؟ خداییش خیلی ستم هست Sad
کامی جان یکم بیا دلداری بده برادر Smile اینجوری خیلی طولانی شد، یک چیزی حدود 200 روز میشه در کل Big Grin
تشکر کنندگان: asal1372 ، golia ، smpf ، مل مل
سلام دوستان امروز همسرم اپديت داشت و هر دو به or تبديل شديم
تشکر کنندگان: 2ladan ، behjan ، sepidar ، masoud398 ، matin86 ، smpf
(2016-03-17 ساعت 13:49)Arezoo.senator نوشته:  سلام دوستان امروز همسرم اپديت داشت و هر دو به or تبديل شديم

مبارکه به سلامتی... آماده بشید واسه رفتن به سفارت و گرفتن ویزای خوشگل آمریکا
تشکر کنندگان: masoud398 ، smpf ، مل مل
(2016-03-17 ساعت 13:49)Arezoo.senator نوشته:  سلام دوستان امروز همسرم اپديت داشت و هر دو به or تبديل شديم

سلام اگه امکان داره مشخصات کیستون رو مینویسین؟
محل مصاحبه و تاریخ مصاجبه
(2016-03-17 ساعت 13:34)masoud1362 نوشته:  
(2016-03-17 ساعت 11:49)asal1372 نوشته:  
(2016-03-17 ساعت 09:58)masoud1362 نوشته:  کامی جان منم پیشاپیش سال نو رو تبریک عرض میکنم. من هفته دوم اکتبر بودم آنکارا اما خبری نیست. یک سوال دارم روند کلیرنس طبیعی هست الان یا کند هستن؟

سرکار خانم عسل 1372، ضمن تشکر. میخوام بدونم که شما اطلاعات 1/4  در هر سه سفارت رو از کجا  دارید؟ بنظرم  دیتابیس خیلی مشخصی هیچکدوم نداریم. واسم سوال شد.

lمن یک آماری از کسانی که در پروسه کلیرنس به سر میبرند از فایل سیمون استخراج کردم. این آمار رو از این طریق به دست اوردم. مثلا از اکتبریهای ارمنستان حدود 4 تا 5 کیس دیگه باقی موندند که کلیر بشن.
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: matin86 ، sepidar ، masoud1362 ، smpf ، مل مل
تاريخ مصاحبه ٥ نوامبر ارمنستان خودمويزا يكضرب بودم و همسرم امروز به or تبديل شد
تشکر کنندگان: asal1372 ، sepidar ، behjan ، matin86 ، مل مل
تببببببببببببببببببرییک
2920
3080
2832
2814
2907
10
2811
2918
269
از سفارت ارمنستان کلیر شدند
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد  به امید خدا  میتون
تشکر کنندگان: behjan ، nimashariat ، sepidar ، Interuniversal ، asal1372 ، USIMMIGRANT ، golia ، matin86 ، ستوده ، مل مل
(2016-03-17 ساعت 15:56)2ladan نوشته:  تببببببببببببببببببرییک
2920
3080
2832
2814
2907
10
2811
2918
269
از سفارت ارمنستان کلیر شدند

خیلی خیلی تبریک . دوستانی که از سفارت ارمنستان عیدی به این خوبی گرفتن اگه عضو مهاجرسرا هستن لطفاً شرایطشون رو اعلام کنن.
سپاس
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد  به امید خدا  میتون
تشکر کنندگان: behjan ، USIMMIGRANT ، nimashariat ، sepidar ، matin86 ، ستوده ، smpf
(2016-03-17 ساعت 14:02)usamohajer نوشته:  

مبارکه به سلامتی... آماده بشید واسه رفتن به سفارت و گرفتن ویزای خوشگل آمریکا

سلام. مبارک باشه. دو تا سوال داشتم.
اول اینکه or شدن کیس اصلی کافیه یا اینکه همه نفرات کیس باید or بشن؟
دوم اینکه چند روز بعد از or شدن سایت سفارت به شما اعلام میکنه که کلیر شدید آخه من از 9 مارچ or شدم و خودم کیس اصلی هستم ولی هنوز هیچ خبری از اعلام سفارت ابوظبی نیست. البته دو نفر زیزمجموعه من هنوز / هستن و or نشدن.
تشکر کنندگان: smpf ، مل مل
من شکه شدم خدااااا مرسی از عیدیت من کلیر شدم

کیس نامبر @@29
تعداد افراد کیس 2
تاریخ مصاحبه 3 نوامبر در ارمنستان
مهندس عمران کار آزاد
سربازی در س [DISAPPOINTED FACE]
شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است  ???????
دوستان دیگه خیلی نگران شدیم.هنوز خبری از ابوظبی نیست.
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان