کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-04-02 ساعت 14:25)Joje mohajer نوشته:  
(2016-04-02 ساعت 11:41)shram نوشته:  سلام من ،همسرم و پسرم 16 نوامبر مصاحبه در ابوظبي داشتيم ديروز 1 اپريل ايميل زديم به سفارت ابوظبي و همون 1 اپريل آپديت شديم آيا باتوجه به اينكه ديروز جمعه بوده و سفارت تعطيله ممكنه آپديتمون به خاطر ايميل باشه ؟ كس ديگه اي اون تاريخ آپديت نشده؟ و اينكه من و همسرم آپديت شديم و پسرم آپديت نشده.اگر آپديت ما به خاطر ايميل باشه آيا هر دو نفر بايد آپديت بشن و يه نفر همون 25ژاويه بمونه يا فقط نفر اصلي آپديت مي شه؟ ممنون ميشم كسي ما را راهنمايي كنه .درضمن علامت / به or  تبديل نشده
با سلام
من وهمسرم هم در اون تاریخ مصاحبه داشتیم و ۱ اپریل اپدیت شدیم و مطمین باشید به خاطر ایمیل شما نبوده چون این اپدیت از طرف آمریکا بوده و در ضمن پسر شما شامل کلیرنس نبوده به همین علت اون تاریخ مونده به امید خدا تا چند روز اینده تبدیل به اور میشود و کلیر میشوید.
ممنونم بابت پاسختون خيلي لطف داشتيد.اگه خبري شد لطفا به من هم خبر بديد.باز هم سپاسگزارم.
تشکر کنندگان: Joje mohajer
سلام من امروز دقیقاً دو ماه است که رفتم مصاحبه و هنوز اپدیت هم نشدم 4 فوریه مصاحبه داشتم 9 فوریه اپدیت شدم
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-04-03 ساعت 10:16)samira2016 نوشته:  سلام من امروز دقیقاً دو ماه است که رفتم مصاحبه و هنوز اپدیت هم نشدم 4 فوریه مصاحبه داشتم 9 فوریه اپدیت شدم

فکر کنم متوسط زمان انتظار برای کلیری حداقل 4 ماه باشه که تمیدوارم برای همه ما کوتاه تر بشه البته ظاهرا حساب کتاب و قاعده درستی هم نداره Sad
تشکر کنندگان: samira2016 ، مل مل
واقعا هیچ حساب و کتابی نداره، ما هم یک ماهه رفتیم دریغ از آپدیت ، به نظرتون کسایی که تو مارچ مصاحبه شدن حدودا کی باید منتظر کلیر شدن باشن؟
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
(2016-04-03 ساعت 11:15)milaveh نوشته:  واقعا هیچ حساب و کتابی نداره، ما هم یک ماهه رفتیم دریغ از آپدیت ، به نظرتون کسایی که تو مارچ مصاحبه شدن حدودا کی باید منتظر کلیر شدن باشن؟
بستگی به کیس داره فعلا صبور باشید نمیخوام دلتون رو خالی کنم اما اکثرا رو 4 ماه بودن من خودم 6 ماهم داره پر میشه و همچنان منتظر... اما شما شاید کسی باشید که یک ماهه کلیر بشید.
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: milaveh ، moh.saee ، matin86 ، مل مل
(2016-04-03 ساعت 11:55)masoud1362 نوشته:  
(2016-04-03 ساعت 11:15)milaveh نوشته:  واقعا هیچ حساب و کتابی نداره، ما هم یک ماهه رفتیم دریغ از آپدیت ، به نظرتون کسایی که تو مارچ مصاحبه شدن حدودا کی باید منتظر کلیر شدن باشن؟
بستگی به کیس داره  فعلا صبور باشید نمیخوام دلتون رو خالی کنم اما اکثرا رو 4 ماه بودن من خودم 6 ماهم داره پر میشه و همچنان منتظر... اما شما شاید کسی باشید که یک ماهه کلیر بشید.

ایشالا همه به زودی کلیر میشیم ، مخصوصا شما که چه صبری داده بهتون خدا Shy
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر

تشکر کنندگان: masoud1362 ، Joje mohajer ، moh.saee ، matin86 ، مل مل ، behjan
سلام ماهم دوماهه از مصاحبه میگذره حتی اپديت هم نداشتیم انگار اصلا پروندمون رو نگاه هم نکردن
تشکر کنندگان: milaveh ، matin86
(2016-04-03 ساعت 12:00)milaveh نوشته:  
(2016-04-03 ساعت 11:55)masoud1362 نوشته:  
بستگی به کیس داره  فعلا صبور باشید نمیخوام دلتون رو خالی کنم اما اکثرا رو 4 ماه بودن من خودم 6 ماهم داره پر میشه و همچنان منتظر... اما شما شاید کسی باشید که یک ماهه کلیر بشید.

ایشالا همه به زودی کلیر میشیم ، مخصوصا شما که چه صبری داده بهتون خدا  Shy

دوست عزیز پروسه کلیر شدن امسال بین ۴تا ۶ ماه طول میکشد بنابراین تنها صبر و تحمل نیاز دارد.
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل
(2016-04-03 ساعت 14:32)farsan نوشته:  سلام ماهم دوماهه از مصاحبه میگذره حتی اپديت هم نداشتیم انگار اصلا پروندمون رو نگاه هم نکردن

از دوستاني كه امضا ندارن خواهش ميكنم امضاشونو كامل كنن با اين كار كمك بزرگي به ما ميكنيد و اگر هم سوالي بپرسيد شايد بچه ها بسته به شرايطتتون بتونن كمكتون كنن. ممنون دوستان.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: milaveh ، matin86 ، مل مل ، پرسپولیس6
(2016-04-03 ساعت 14:32)farsan نوشته:  سلام ماهم دوماهه از مصاحبه میگذره حتی اپديت هم نداشتیم انگار اصلا پروندمون رو نگاه هم نکردن
من هم آپدیت نداشتم. نگران نباشید. آفیسر به من گفت یک ماه ولی خبری نیست به شما چند وقت رو وعده داد؟

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان: milaveh ، matin86 ، مل مل

من هم از زمان مصاحبهه تا کلیر شدن که نزدیک 5 ماه شد فقط یک اپ دیت داشتیم نگران نباشید
**Case number : 1xxx‎
Dv ‎260 : 28 may‎
Interview: ‎second week of november‎
Abu ‎dhabi‎
Up ‎dates: 18November‎
Ceac ‎update: ‎
25 ‎January‎
Clearance .31 March
تشکر کنندگان: milaveh ، matin86 ، مل مل ، behjan ، پرسپولیس6
سلام
این دوستان در ابوظبی دیگه با ای میل هم ابدیت نمی کنن
به نظر دوستان طبیعیه ؟
با تشکر
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان: milaveh ، مل مل
(2016-04-03 ساعت 16:01)farzaneh_saremi نوشته:  [quote='farsan' pid='699928' dateline='1459677722']
سلام ماهم دوماهه از مصاحبه میگذره حتی اپديت هم نداشتیم انگار اصلا پروندمون رو نگاه هم نکردن
من هم آپدیت نداشتم. نگران نباشید. آفیسر به من گفت یک ماه ولی خبری نیست به شما چند وقت رو وعده داد؟

[/quoteافيسر به ما گفت دوهفته تا دوماه

سلام
اصلا به هيچ وجه نگران نباشيد ما هم خيلي خيلي نگران بوديم كه چرا حتي يك اپديت هم نميخوريم و نكنه اصلا پرونده ما نيستو ... Wink و بعد 5 ماه بدون همون يك آپديت كلير شديم و آخر اين ماه هم رفتني هستيم.
پس اصلن خودتونو نگران نكنيد فعلا فقط دنبال ٢ چيز باشيد اول زبان بعدش دلار!!
Case Number: 2016AS20** => 4 Person =>DS260:23 May => interview:Yerevan, 27 October => AP
uptade: None                                    Cleared : 2 March

Live in Pullman, Washington
تشکر کنندگان: matin86 ، مل مل ، پرسپولیس6 ، smpf
(2016-04-03 ساعت 18:11)Aliakbarasghari نوشته:  سلام
این دوستان در ابوظبی دیگه با ای میل هم ابدیت نمی کنن
به نظر دوستان طبیعیه ؟
با تشکر

دقیقا من هم ایمیل فرستادم به سفارت که نام فامیلم اشتباه تایپ شده ولی نه جوابی دادن و نه آپ
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر

تشکر کنندگان: مل مل ، smpf ، Aliakbarasghari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان