کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-04-03 ساعت 18:11)Aliakbarasghari نوشته:  سلام
این دوستان در ابوظبی دیگه با ای میل هم ابدیت نمی کنن
به نظر دوستان طبیعیه ؟
با تشکر

سلام ماهم ایمیل زدیم اپديت نشدیم
تشکر کنندگان: مل مل ، smpf ، Aliakbarasghari
(2016-04-03 ساعت 18:44)arminbhz نوشته:  
(2016-04-03 ساعت 14:32)farsan نوشته:  سلام ماهم دوماهه از مصاحبه میگذره حتی اپديت هم نداشتیم انگار اصلا پروندمون رو نگاه هم نکردن

سلام
اصلا به هيچ وجه نگران نباشيد ما هم خيلي خيلي نگران بوديم كه چرا حتي يك اپديت هم نميخوريم و نكنه اصلا پرونده ما نيستو ...  Wink  و بعد 5 ماه بدون همون يك آپديت كلير شديم و آخر اين ماه هم رفتني هستيم.
پس اصلن خودتونو نگران نكنيد فعلا فقط دنبال ٢ چيز باشيد اول زبان بعدش دلار!!

ممنون از پاسختون مبارک باشه هرکجای این دنیا که هستین امیدوارم موفق و سلامت باشید خدا پشت وپناهتان
تشکر کنندگان: مل مل ، behjan ، عاشق ، dd7472003 ، alakanzas ، matin86 ، smpf ، arminbhz ، asal1372
ببخشید دوستان. من با خیلی از دوستان آشنا شدم که توی سایت سفارت و یا حتی سیس کلیری شون نشون داده نشده ولی کلیر شده بودن. خب اگر برای ما هم چنین اتفاقی بیوفته باید چجوری متوجه کلیر شدنمون بشیم؟؟؟

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان: مل مل ، عاشق ، smpf
(2016-04-03 ساعت 20:26)farzaneh_saremi نوشته:  ببخشید دوستان. من با خیلی از دوستان آشنا شدم که توی سایت سفارت و یا حتی سیس کلیری شون نشون داده نشده ولی کلیر شده بودن. خب اگر برای ما هم چنین اتفاقی بیوفته باید چجوری متوجه کلیر شدنمون بشیم؟؟؟

قطعا باید ایمیلتون رو چک کنید چون در صورت کلیری ایمیل هم میفرستند
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: مل مل ، copol ، smpf
(2016-04-03 ساعت 20:41)milaveh نوشته:  
(2016-04-03 ساعت 20:26)farzaneh_saremi نوشته:  ببخشید دوستان. من با خیلی از دوستان آشنا شدم که توی سایت سفارت و یا حتی سیس کلیری شون

قطعا باید ایمیلتون رو چک کنید چون در صورت کلیری ایمیل هم میفرستند

میگن ابوظبی ایمیل نمیفرسته و برای این دوستان که تعدادشون هم کم نبود ایمیل نزده بودن. اصلا امسال نمیدونم چرا ابوظبی این کارارو میکنه!

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان: مل مل ، matin86 ، smpf
(2016-04-03 ساعت 20:46)farzaneh_saremi نوشته:  
(2016-04-03 ساعت 20:41)milaveh نوشته:  
(2016-04-03 ساعت 20:26)farzaneh_saremi نوشته:  ببخشید دوستان. من با خیلی از دوستان آشنا شدم که توی سایت سفارت و یا حتی سیس کلیری شون

قطعا باید ایمیلتون  رو چک کنید چون در صورت کلیری ایمیل هم میفرستند

میگن ابوظبی ایمیل نمیفرسته و برای این دوستان که تعدادشون هم کم نبود ایمیل نزده بودن. اصلا امسال نمیدونم چرا ابوظبی این کارارو میکنه!

خب بپرسید چطوریه فهمیدن که کلیرن ، ی کم عجیبه. .. آره ابوظبی خیلی کند شده
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: مل مل ، smpf
(2016-04-03 ساعت 21:14)milaveh نوشته:  
(2016-04-03 ساعت 20:46)farzaneh_saremi نوشته:  
(2016-04-03 ساعت 20:41)milaveh نوشته:  قطعا باید ایمیلتون  رو چک کنید چون در صورت کلیری ایمیل هم میفرستند

خب بپرسید چطوریه فهمیدن که کلیرن ، ی کم عجیبه. .. آره ابوظبی خیلی کند شده

شما هر زمان که در سایت سیس اپ دیت شدید اون زمان میتونید امیدوار باشید که دارید کلیر میشید و باید منتظر orیا تغییر وضعیت در سایت سفارت یا هر چیز دیگه ای باشید. بنابراین اینکه فکر کنید بدون آپ دیت در سایت سیس کلیر شدید و از این جهت نگرانید خیر. هر تغییری در روند پرونده شما در سیس منتقل میشه بنابراین بدون آپ دیت یعنی کلیر نشدید حتی ممکنه یک بار آپ دیت بشید و همون آپ دیت کلیری باشه
تشکر کنندگان: مل مل ، عاشق ، matin86 ، copol ، smpf ، milad_magnet
(2016-04-03 ساعت 02:16)hamidzxc نوشته:  به این ترتیب از اکتبریهای ارمنستان فقط شماره های
149 و 633
باقی میمانند که اونها هم انشا.... در نوبت بعدی کلیر خواهند شد

اين دو كيس اكتبري نيستند مربوط به دسامبر هستند،.لطفا آمار غلط در گروه نذاريد
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: مل مل ، copol ، smpf
دوستان من پاسمو فرستادم برای سفارت ولی الان دو هفتست که نیومده
کسی هست تجربه مشابهی داشته باشه؟
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

تشکر کنندگان: smpf
(2016-04-03 ساعت 19:07)milaveh نوشته:  
به نظر دوستان طبیعیه ؟
با تشکر

دقیقا من هم ایمیل فرستادم به سفارت که نام فامیلم اشتباه تایپ شده ولی نه جوابی دادن و نه آپ

ما که حتی بعد از 2.5 ماه که از مصاحبه مون می گذره، هنوز سایت ابوظبی شماره کیسمون رو نمی شناسه
دوستان راهنمایی کردند که طبیعی نیست و پیگیری کنم
با فرمت پیشنهادی صفحه 217، 6 روز پیش ایمیل زدم و رسید اتوماتیک هم دریافت کردم، ولی کماکان سایت نمی شناسه
فقط سیس می شناسه و چند آپدیت داشتیم، البته تا 25 ژانویه
عجیبه، نه؟
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3 
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
تشکر کنندگان: behjan ، matin86 ، پرسپولیس6 ، smpf ، Aliakbarasghari
(2016-04-03 ساعت 22:17)مل مل نوشته:  
(2016-04-03 ساعت 19:07)milaveh نوشته:  
به نظر دوستان طبیعیه ؟
با تشکر

دقیقا من هم ایمیل فرستادم به سفارت که نام فامیلم اشتباه تایپ شده ولی نه جوابی دادن و نه آپ

ما که حتی بعد از 2.5 ماه که از مصاحبه مون می گذره، هنوز سایت ابوظبی شماره کیسمون رو نمی شناسه
دوستان راهنمایی کردند که طبیعی نیست و پیگیری کنم
با فرمت پیشنهادی صفحه 217، 6 روز پیش ایمیل زدم و رسید اتوماتیک هم دریافت کردم، ولی کماکان سایت نمی شناسه
فقط سیس می شناسه و چند آپدیت داشتیم، البته تا 25 ژانویه
عجیبه، نه؟

نگران نباشید ما هم فوریه بودیم و شرایطموم مشابه شماست آفیسر شما هم همون آقای جوون بودن؟ یادم میاد یکی از دوستان ماههای اول هم همین مشکل رو داشتن که بالاخره با نامه کلیریشون سایت هم ایشون رو شناخت
تشکر کنندگان: مل مل
سلام دوستان
لطفا همگی امیدوار باشید و انرژی مثبت بدین ، یکی از دوستان توی همین تایپیک گفته بودن که 27 روزه کلیر شدن
به امید کلیری و موفقیت برای همه ی بچه های 2016
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، smpf ، مل مل ، moh.saee
(2016-04-03 ساعت 22:10)shahabjafari نوشته:  دوستان من پاسمو فرستادم برای سفارت ولی الان دو هفتست که نیومده

خوب تو سایت سیس چک کردین که پاستون رسیده سفارت و ایشود شدین یا نه؟
ما هم 10/12 روزه فرستادیم هنوز به دستمون نرسیده ولی ویزا ایشود شده
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، مل مل
(2016-04-03 ساعت 22:10)shahabjafari نوشته:  دوستان من پاسمو فرستادم برای سفارت ولی الان دو هفتست که نیومده
من ۵ فروردین پاسپورتها را دادم به یه آژانس که برام پیکاپ کنه. قرار بود امروز پاسپورتها برسه به دستم اما چون روز شنبه سایت CEAC را چک کردم دیدم ویزا صادر نشده رفتم آژانس. اونجا فهمیدم که نمایندشون یه هفته رفته بوده مرخصی. تازه دیروز پاسپورتها را برده سفارت که اتفاقا برای همین یه آپدیت هم داشتیم.
خلاصه اینکه اگه برای پیکاپ دادی به آژانس، حواست به این موضوع باشه که ممکنه نفرشون توی امارات اصلا پاسپورت را تحویل سفارت نداده باشه.
حتما از آژانس سفت و سخت پیگیری کن.

شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان: مل مل ، matin86
(2016-04-04 ساعت 09:23)Khosrow_53 نوشته:  
من ۵ فروردین پاسپورتها را دادم به یه آژانس که برام پیکاپ کنه. قرار بود امروز پاسپورتها برسه به دستم اما چون روز شنبه سایت CEAC را چک کردم دیدم ویزا صادر نشده رفتم آژانس. اونجا فهمیدم که نمایندشون یه هفته رفته بوده مرخصی. تازه دیروز پاسپورتها را برده سفارت که اتفاقا برای همین یه آپدیت هم داشتیم.
خلاصه اینکه اگه برای پیکاپ دادی به آژانس، حواست به این موضوع باشه که ممکنه نفرشون توی امارات اصلا پاسپورت را تحویل سفارت نداده باشه.
حتما از آژانس سفت و سخت پیگیری کن.
دوست عزیز
آیا همراه آپ جدید وضعیت کیستون مجددا" به AP تبدیل شد ؟
و آیا or مجددا" به / تغییر یافته است ؟
موفق باشید
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان