کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-04-17 ساعت 18:47)farzaneh_saremi نوشته:  
(2016-04-17 ساعت 18:37)masod3 نوشته:  
(2016-04-17 ساعت 18:22)farzaneh_saremi نوشته:  دوست عزیز من هم به خاطر تدریس به بچه دبستانی ها و یا شاید سفره چهار ساله پیشم به مالزی ای پی خوردم ....

عجب غلطی کردیم درس خوندم .... بجا اینکه برامون فایده داشته باشه تاحالا ضرر بوده

حداقل شما چیزی برای پشیمونی دارید. من اصلا نمیدونم چرا ای پی خوردم و اصلا قراره چه اتفاقی بیوفته یه روز خودم رو مقصر میدونم یه روز آفیسر رو! انشالله درست میشه و ما هنوز 5 ماه فرصت داریم مطمئنم به زودی ابوظبی تعداده زیادی رو کلیر میکنه همیشه اینطور نمیمونه

دوست عزیز من این پیام شما را که خوندم خیلی ناراحت شدم که خانم مجرد ومعلم ای پی خوردن تو ابوظبی ..در صورتی که دوست بنده شوهرشون برنده بودن معلم منتهی سربازیشونا سرباز معلم بودن دوهفته پیش تو آنکارا مصاحبه داشتن وهر سه شون یه ضرب شدن..جای تعجب هس برا من که معلم با شغل دولتی یه ضرب..وجالبتر اینکه ابوظبی بیشتر کیسا را ای پی میزنه ...منم ابوظبی افتادم Sad البته آخرش تقدیرمون هرچی باشه همون میشه..وآخرآخر پروسه لاتاری اخر اخر شانسی هس
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: مل مل ، asal1372
(2016-04-17 ساعت 21:45)ستوده نوشته:  
(2016-04-17 ساعت 12:32)a4542 نوشته:  
(2016-04-17 ساعت 10:51)Joje mohajer نوشته:  معلومه که دوستانی که کلییر شدن دیگه به اینجا سر نمیزنن.وگرنه جواب میدادن. Sad

دوست عزیز همزمان با آپدیت orهم میشوید.مثلا ممکنه مدت طولانی بیش از یکماه آپدیت نداشته باشید و پس از ان اپدیت به همراه orشوید.

دوست عزیز ، جناب a4542
درود بر شما
استنباط بنده از فرمایش شما اینه که عزیزانی که در شرف کلیر شدن هستند چنانچه آپدیت جدیدی ندارند ضرورتی نداره دنبال تبدیل شدن / به or باشند ، درسته ؟

دوست عزیز به نظر من که اینطوره باز از مدیران محترم سایت سوال فرمایید.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2016-04-18 ساعت 08:43)لطف اله نوشته:  
(2016-04-17 ساعت 18:47)farzaneh_saremi نوشته:  
(2016-04-17 ساعت 18:37)masod3 نوشته:  عجب غلطی کردیم درس خوندم .... بجا اینکه برامون فایده داشته باشه تاحالا ضرر بوده

حداقل شما چیزی برای پشیمونی دارید. من اصلا نمیدونم چرا ای پی خوردم و اصلا قراره چه اتفاقی بیوفته یه روز خودم رو مقصر میدونم یه روز آفیسر رو! انشالله درست میشه و ما هنوز 5 ماه فرصت داریم مطمئنم به زودی ابوظبی تعداده زیادی رو کلیر میکنه همیشه اینطور نمیمونه

دوست عزیز من این پیام شما را که خوندم خیلی ناراحت شدم که خانم مجرد ومعلم ای پی خوردن تو ابوظبی ..در صورتی که دوست بنده شوهرشون برنده بودن معلم منتهی سربازیشونا سرباز معلم بودن دوهفته پیش تو آنکارا مصاحبه داشتن وهر سه شون یه ضرب شدن..جای تعجب هس برا من که معلم با شغل دولتی یه ضرب..وجالبتر اینکه ابوظبی بیشتر کیسا را ای پی میزنه ...منم ابوظبی افتادم Sad البته آخرش تقدیرمون هرچی باشه همون میشه..وآخرآخر پروسه لاتاری اخر اخر شانسی هس
دوست عزیز در همین تایپیک موردی داشتیم از آنکارا که شغلشون دولتی بود و یکضرب گرفته بودن اما پس از مدتی ایمیل زده بودن که ویزاها رو برگردونید و اشتباه شده و باید مراحل اداری رو طی کنید.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: لطف اله
(2016-04-18 ساعت 10:37)a4542 نوشته:  
(2016-04-18 ساعت 08:43)لطف اله نوشته:  
(2016-04-17 ساعت 18:47)farzaneh_saremi نوشته:  حداقل شما چیزی برای پشیمونی دارید. من اصلا نمیدونم چرا ای پی خوردم و اصلا قراره چه اتفاقی بیوفته یه روز خودم رو مقصر میدونم یه روز آفیسر رو! انشالله درست میشه و ما هنوز 5 ماه فرصت داریم مطمئنم به زودی ابوظبی تعداده زیادی رو کلیر میکنه همیشه اینطور نمیمونه

دوست عزیز در همین تایپیک موردی داشتیم از آنکارا که شغلشون دولتی بود و یکضرب گرفته بودن اما پس از مدتی ایمیل زده بودن که ویزاها رو برگردونید و اشتباه شده و باید مراحل اداری رو طی کنید.

Cool
این دیگه خیلی وحشتناکه Cool
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
(2016-04-18 ساعت 00:44)usmamal نوشته:  
(2016-04-18 ساعت 00:33)hadis1379 نوشته:  
(2016-04-17 ساعت 17:39)sd_seraj نوشته:  رشته تحصیلیم تربیت بدنیه و گواهی تدریسی که دادم هم واسه سراسری بود و هم علمی کاربردی، ولی یه چیزم بگم، اون روزی که ما مصاحبه داشتیم تو ابوظبی واسه مصاحبه تو اون اتاق نرفتیم و جای همون گیشه های تحویل مدارک مصاحبه شدیم و یه خانوم جوونی با ما مصاحبه کرد که تا جایی که ما بودیم همرو AP زد، بعد از اینکه از سفارت در اومدیم بهمون گفتن که ایشون افیسر مسئول مصاحبه نبوده و افیسر اصلی مرخصی بوده و ایشون فقط مدارک رو تحویل میگیره و یه سوالات روتین میپرسن و مثل اینکه یه ضرب نمیتونه بده و مصاحبه ما هم خیلی زود تموم شد. ضمن اینکه من سایت سایمون رو دیدم اکثر نپالی ها یه ضرب گرفته بودن، به نظرم یه بخشی از این قضیه مربوط به وضعیت کشور ما هم هست که امسال اینهمه طولانی شده.در هر صورت ممنون از لطف و راهنماییتون، امیدوارم به زودی تکلیف همه مشخص شه و همگی کلیر شن

سلام .دقيقا براي ماهم تو انكارا همينطور بود مااصلا تو اتاق نرفتيم پشت باجه خانم بسيار جواني فقط يك سوال از من و دوسوال ازهمسرم پرسيد همه ميگفتن من حتما يضرب ميگيرم ولي متاسفانه APخوردم.رشته غير حساس وخانم و شغل خصوصي

دوست عزيز تا انجايي كه من مي دانم كسي داخل اتاق نميرود و همه از پشت باجه مصاحبه مي شوند

دوستان ما که 5.6 ماه پیش رفتیم داخل اتاق آفیسر مصاحبه کرد گرچه اهمیتی نداره و اغلب ap می خورند مهم نتیجه است که ایشالا همه ویزا می گیرند
**Case number : 1xxx‎
Dv ‎260 : 28 may‎
Interview: ‎second week of november‎
Abu ‎dhabi‎
Up ‎dates: 18November‎
Ceac ‎update: ‎
25 ‎January‎
Clearance .31 March
تشکر کنندگان: مل مل
دوستان من امروز ١٨ اوريل توي سايت سيس ايشود شدم ، ٣ روز ديگه ميرم انكارا كه ويزا و پاسپورت را از پست بگيرم

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Ap waiting more than 120 days
Last update 24 march
تشکر کنندگان: behjan ، copol ، sara_ka ، ali.b ، m_vaziran ، مل مل ، moh.saee ، لطف اله ، ahfpca
(2016-04-18 ساعت 13:20)usmamal نوشته:  دوستان من امروز ١٨ اوريل توي سايت سيس ايشود شدم ، ٣ روز ديگه ميرم انكارا كه ويزا و پاسپورت را از پست بگيرم

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Last update 24 march

بسلامتي ميشه بيشتر درمورد كيس شرايطتون توضيح بديد ممنون.مصاحبتون كي بود؟سربازي؟

تشکر کنندگان: مل مل ، لطف اله
(2016-04-18 ساعت 13:50)hadis1379 نوشته:  
(2016-04-18 ساعت 13:20)usmamal نوشته:  دوستان من امروز ١٨ اوريل توي سايت سيس ايشود شدم ، ٣ روز ديگه ميرم انكارا كه ويزا و پاسپورت را از پست بگيرم

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Last update 24 march

سربازي ارتش مصاحبه ٢ دسامبر و كلير شدن ٥ اوريل
تشکر کنندگان: copol ، مل مل ، masiharezoo ، hamidzxc ، لطف اله
(2016-04-18 ساعت 13:52)usmamal نوشته:  
(2016-04-18 ساعت 13:50)hadis1379 نوشته:  

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Last update 24 march

سربازي  ارتش مصاحبه ٢ دسامبر و كلير شدن ٥ اوريل

ضمن تبریک ممکنه بپرسم شما خودتون پاسپورتو بردین سفارت دادین حالا میرید میگیرید یا اینکه فرستادید؟
f4
may 2003
ank2010
interview date march 2016
ankara
خودم (نفر اصلی)و بچه ها یکضرب
صدور ویزا 30جون
همسر ap
ورود 22 augest
green card 7 oct
دریافت ایمیل کلیری همسر 12 oct
صدور ویزا همسر 21 NOV
تشکر کنندگان:
(2016-04-18 ساعت 14:06)azb2003 نوشته:  
(2016-04-18 ساعت 13:52)usmamal نوشته:  
(2016-04-18 ساعت 13:50)hadis1379 نوشته:  بسلامتي ميشه بيشتر درمورد كيس شرايطتون توضيح بديد ممنون.مصاحبتون كي بود؟سربازي؟

سربازي  ارتش مصاحبه ٢ دسامبر و كلير شدن ٥ اوريل

ضمن تبریک ممکنه بپرسم شما خودتون پاسپورتو بردین سفارت دادین حالا میرید میگیرید یا اینکه فرستادید؟

خير پاسپورت را با پست فرستادم و وقتي پاسپورت رسيد سفارت اعلام كردند كه ما مدارك را دريافت كرديم و اگر چيزي كم بود بهتان با ايميل اعلام مي كنيم
تشکر کنندگان: copol ، مل مل
سلام
یه سوال
من سال ۲۰۰۵ یه هفت ماهی ارمنستان بودم برای عکاسی... تو فرم ۲۶۰ زده اگه بیشتر از یک سال کشوری بودین اعلام کنین و گواهی عدم سوء پیشینه بیارین
دوستان الان گفتن بیشتر از ۶ ماه
الان من موندم چکار کنم
اصلا گواهی عدم سوء پیشینه رو از کجا بگیرم؟ سفارت میده؟میشه اساتید راهنمایی کنن
شماره کیس:    68xx   تاریخ رویت قبولی:   2015 ‎20 may
کنسولگری:     ‎Ankara     تعداد افراد منظور در کیس :    1
ارسال فرمهای سری اول:    26may   
کارنت شدن کیس:   ‎10 April.
نامه دوم : ۲۲ April
مصاحبه:            2jun2016       
دریافت ویزا:       ورود به آمریکا:           دریافت گرین کارت:
وضعیت : سربازی معافی.        شغل : دارای شرکت خصوصی. بدونه سابقه کار دولتی      مدرک تحصیلی : کارشناسی برق
مجرد
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-04-18 ساعت 14:50)masod3 نوشته:  سلام
یه سوال
من سال ۲۰۰۵ یه هفت ماهی ارمنستان بودم برای عکاسی... تو فرم ۲۶۰ زده اگه بیشتر از یک سال کشوری بودین اعلام کنین و گواهی عدم سوء پیشینه بیارین
دوستان الان گفتن بیشتر از ۶ ماه
الان من موندم چکار کنم
اصلا گواهی عدم سوء پیشینه رو از کجا بگیرم؟ سفارت میده؟میشه اساتید راهنمایی کنن

دوست عزيز شما نيازي به گواهي عدم سوپيشنه نداريد نه از ايران و نه ار ارمنستان
اگر بيشتر از يك سال در كشوري زندگي كرده ايد نياز به گواهي داريد، راهش هم مراجعه به سفارت ان كشور در تهران است
تشکر کنندگان: masod3 ، مل مل
(2016-04-18 ساعت 14:20)usmamal نوشته:  
(2016-04-18 ساعت 13:52)usmamal نوشته:  سربازي  ارتش مصاحبه ٢ دسامبر و كلير شدن ٥ اوريل

خير پاسپورت را با پست فرستادم و وقتي پاسپورت رسيد سفارت اعلام كردند كه ما مدارك را دريافت كرديم و اگر چيزي كم بود بهتان با ايميل اعلام مي كنيم
از انکارا پست کردید ؟
f4
may 2003
ank2010
interview date march 2016
ankara
خودم (نفر اصلی)و بچه ها یکضرب
صدور ویزا 30جون
همسر ap
ورود 22 augest
green card 7 oct
دریافت ایمیل کلیری همسر 12 oct
صدور ویزا همسر 21 NOV
تشکر کنندگان:
(2016-04-18 ساعت 14:59)azb2003 نوشته:  
(2016-04-18 ساعت 14:06)azb2003 نوشته:  ضمن تبریک ممکنه بپرسم شما خودتون پاسپورتو بردین سفارت دادین حالا میرید میگیرید یا اینکه فرستادید؟

از انکارا پست کردید ؟

بله همون شعبه پستي كه دفعه اول انتخاب كرده بوديد! مجاز به تغيير دفتر پستي نيستيد
تشکر کنندگان:
(2016-04-18 ساعت 13:52)usmamal نوشته:  سربازي  ارتش مصاحبه ٢ دسامبر و كلير شدن ٥ اوريل

با عرض تبريك ! بعد از صدور ويزاها آيا خودتان به انكارا ميرويد يا اينكه كسي براتون ويزا را از پست ميگيره و ميفرسته ؟ ظاهراً بايد خود فرد متقاضي باشه !!
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان