کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
دوست گرامی ‎usmamal‎

ضمن تبریک فراوان و آرزوی موفقیت در تمامی مراحل پیش رو چند تا سوال داشتم:

۱- برای تجدید مدیکال چه مدارکی رو از ایران بردید به مطب و اونجا هم چه مراحلی رو گذروندید و چقدر هزینه‌ش شد؟
۲- تحویل پاسپورت و دریافتش از سفارت در آنکارا فقط باید با پست انجام بشه؟ و نمیشه حضور برد و پس گرفت؟
۳- وقتی مطب در آنکارا سوابق کارت زرد ما رو داره و چند ماه قبل هم تاییدیه پزشکی صادر کرده، آیا دوباره باید کارت زرد بگیریم و براشون ببریم؟!!

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-04-17 ساعت 19:09)ahfpca نوشته:  دوست گرامی ‎usmamal‎

ضمن تبریک فراوان و آرزوی موفقیت در تمامی مراحل پیش رو چند تا سوال داشتم:

۱- برای تجدید مدیکال چه مدارکی رو از ایران بردید به مطب و اونجا هم چه مراحلی رو گذروندید و چقدر هزینه‌ش شد؟
۲- تحویل پاسپورت و دریافتش از سفارت در آنکارا فقط باید با پست انجام بشه؟ و نمیشه حضور برد و پس گرفت؟
۳- وقتی مطب در آنکارا سوابق کارت زرد ما رو داره و چند ماه قبل هم تاییدیه پزشکی صادر کرده، آیا دوباره باید کارت زرد بگیریم و براشون ببریم؟!!

پاسپورت و بركه واكسيناسيون و عكس قفسه سينه كه از سفارت گرفته بودي
ارسال و دريافت پاسپورت فقط از طريق پست هست مگر اينكه سفارت در ايميل دستور ديگري داده باشد
هزينه هم منهاي واكسن ها حدود ١٥٠ دلار است
تشکر کنندگان: ahfpca ، مل مل ، golia
دوستان میشه یکی بگه منظور از رشته حساس و غیر حساس چیه؟
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان این طبیعیه که کیس ما تو سایت سیس آپدیت شده ولی تو سایت سفارت هنوز تاریخ قبلیو نشون میده ؟؟
CN : 5xxx
Per : 4
IV : 6 / April / 2016
ABU DHABI
Status : AP
Updates : 6,17,18,19,21 April ,20 Jun, 11,13 July
Embassy update :14 July
Clearance :13 July
29 Aug : دریافت ویزا
28 Sep : ورود به آمریکا
Los Angeles CA
15 Nov : دریافت گرین کارت

(2016-04-17 ساعت 20:36)moh@m@d نوشته:  سلام
دوستان این طبیعیه که کیس ما تو سایت سیس آپدیت شده ولی تو سایت سفارت هنوز تاریخ قبلیو نشون میده ؟؟

احتمالا كلير شدن تام نزديكه
(2016-04-17 ساعت 19:59)moh.saee نوشته:  دوستان میشه یکی بگه منظور از رشته حساس و غیر حساس چیه؟
فکر کنم رشته های حساس رشتهای هسته ای شیمی یا دکترای بعضی رشته ها باشه
غیر حساس هم حسابداری,عمران و غیره
بازم دوستان باتجربه بهتر میدونن
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: مل مل ، moh.saee

تاریخ مصاحبتون کی بوده
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان:
(2016-04-17 ساعت 21:17)milaveh نوشته:  

تاریخ مصاحبتون کی بوده

خدا رو شکر کن سایت سفارت کیس رو میشناسه. مال من رو که هنوز نمیشناسه.
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
(2016-04-17 ساعت 21:23)moh.saee نوشته:  
(2016-04-17 ساعت 21:17)milaveh نوشته:  

تاریخ مصاحبتون کی بوده

خدا رو شکر کن سایت سفارت کیس رو میشناسه. مال من رو که هنوز نمیشناسه.
نگران این موضوع نباشید، چون وقتی کیستون تبدیل به OR شه یهویی نامه کلیر واستون میاد، مشکل خاصی نیس مال شما
تشکر کنندگان: مل مل ، golia ، moh@m@d
(2016-04-17 ساعت 20:48)matin.sh نوشته:  
(2016-04-17 ساعت 19:59)moh.saee نوشته:  دوستان میشه یکی بگه منظور از رشته حساس و غیر حساس چیه؟
فکر کنم رشته های حساس رشتهای هسته ای شیمی یا دکترای بعضی رشته ها باشه
غیر حساس هم حسابداری,عمران و غیره
بازم دوستان باتجربه بهتر میدونن
رشته هایی که میتونن کاربری ن ظ ا م ی داشته باشند حساسند مثل هسته ای، لیزر، مخابرات، هوا فضا و ....، و سایرین هم مثل علوم انسانی غیر حساس میشن
(2016-04-17 ساعت 12:32)a4542 نوشته:  
(2016-04-17 ساعت 10:51)Joje mohajer نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 20:41)Joje mohajer نوشته:  با سلام
دوستان يك سوْال أيا كساني كه  orشدن قبلش ابديت دوخطي داشتن؟(إز طريق بررسي سورس متن)
معلومه که دوستانی که کلییر شدن دیگه به اینجا سر نمیزنن.وگرنه جواب میدادن. Sad

دوست عزیز همزمان با آپدیت orهم میشوید.مثلا ممکنه مدت طولانی بیش از یکماه آپدیت نداشته باشید و پس از ان اپدیت به همراه orشوید.

دوست عزیز ، جناب a4542
درود بر شما
استنباط بنده از فرمایش شما اینه که عزیزانی که در شرف کلیر شدن هستند چنانچه آپدیت جدیدی ندارند ضرورتی نداره دنبال تبدیل شدن / به or باشند ، درسته ؟
تشکر کنندگان: مل مل ، sahar2016

سايت سفارت ابوظبي تا اخر فقط يكبار وقتي كيس را ميشناسه اپديت ميشه و بعد از اون وقتي كه متن به اطلاعيه جهت گرفتن ويزا تغيير مي كنه اپديت ميشه تو اين فاصله فقط سايت سيس هست كه اپديت ميشه و نشونه بررسي شدن كيس شماست در اين مورد با سفارتهاي ديگه متفاوته اميدوارم مدت زمان كليري شما كوتاه باشه ولي روند سفارت ابوظبي امسال خيلي كند هست با توجه به اينكه تازه مصاحبه شديد صبور باشيد و اميدوار
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
تشکر کنندگان: مل مل ، moh@m@d
(2016-04-17 ساعت 17:39)sd_seraj نوشته:  
(2016-04-17 ساعت 15:35)USIMMIGRANT نوشته:  
(2016-04-17 ساعت 14:45)sd_seraj نوشته:  اخه امسال کلا ابوظبی همین مدلی بوده،هنوز ازمصاحبه شده های اکتبر و نوامبر خیلی موندن،والا من به هر کس میگفتم میگف یه ضرب میگیری

همه درست ميگفتن احتمال اينكه يكضرب ميگرفتي خيلي زياد بوده، رشته تحصيليت چي بوده؟ دانشگاه آزاد تدريس ميكني يا دولتي؟ اگه آزادي هستي حساسيت ندارن روش ولي اگه دولتي تدريس ميكني شايد روي اسمش حساس بودن! ولي مطمعن باش به خاطر تدريس نيس، چون واسه تدريس خيلي زود كليير ميكنن رشته شماهم كه به قول خودتون حساس نبوده اصلا نبايد كليرنس ميزدن. مطمعن باش اشكال جاي ديگه اي هست. اميدوارم هر چه سريعتر كليير بشي.
رشته تحصیلیم تربیت بدنیه و گواهی تدریسی که دادم هم واسه سراسری بود و هم علمی کاربردی، ولی یه چیزم بگم، اون روزی که ما مصاحبه داشتیم تو ابوظبی واسه مصاحبه تو اون اتاق نرفتیم و جای همون گیشه های تحویل مدارک مصاحبه شدیم و یه خانوم جوونی با ما مصاحبه کرد که تا جایی که ما بودیم همرو AP زد، بعد از اینکه از سفارت در اومدیم بهمون گفتن که ایشون افیسر مسئول مصاحبه نبوده و افیسر اصلی مرخصی بوده و ایشون فقط مدارک رو تحویل میگیره و یه سوالات روتین میپرسن و مثل اینکه یه ضرب نمیتونه بده و مصاحبه ما هم خیلی زود تموم شد. ضمن اینکه من سایت سایمون رو دیدم اکثر نپالی ها یه ضرب گرفته بودن، به نظرم یه بخشی از این قضیه مربوط به وضعیت کشور ما هم هست که امسال اینهمه طولانی شده.در هر صورت ممنون از لطف و راهنماییتون، امیدوارم به زودی تکلیف همه مشخص شه و همگی کلیر شن

سلام .دقيقا براي ماهم تو انكارا همينطور بود مااصلا تو اتاق نرفتيم پشت باجه خانم بسيار جواني فقط يك سوال از من و دوسوال ازهمسرم پرسيد همه ميگفتن من حتما يضرب ميگيرم ولي متاسفانه APخوردم.رشته غير حساس وخانم و شغل خصوصي

تشکر کنندگان: مل مل ، golia
(2016-04-18 ساعت 00:33)hadis1379 نوشته:  
(2016-04-17 ساعت 17:39)sd_seraj نوشته:  
(2016-04-17 ساعت 15:35)USIMMIGRANT نوشته:  همه درست ميگفتن احتمال اينكه يكضرب ميگرفتي خيلي زياد بوده، رشته تحصيليت چي بوده؟ دانشگاه آزاد تدريس ميكني يا دولتي؟ اگه آزادي هستي حساسيت ندارن روش ولي اگه دولتي تدريس ميكني شايد روي اسمش حساس بودن! ولي مطمعن باش به خاطر تدريس نيس، چون واسه تدريس خيلي زود كليير ميكنن رشته شماهم كه به قول خودتون حساس نبوده اصلا نبايد كليرنس ميزدن. مطمعن باش اشكال جاي ديگه اي هست. اميدوارم هر چه سريعتر كليير بشي.
رشته تحصیلیم تربیت بدنیه و گواهی تدریسی که دادم هم واسه سراسری بود و هم علمی کاربردی، ولی یه چیزم بگم، اون روزی که ما مصاحبه داشتیم تو ابوظبی واسه مصاحبه تو اون اتاق نرفتیم و جای همون گیشه های تحویل مدارک مصاحبه شدیم و یه خانوم جوونی با ما مصاحبه کرد که تا جایی که ما بودیم همرو AP زد، بعد از اینکه از سفارت در اومدیم بهمون گفتن که ایشون افیسر مسئول مصاحبه نبوده و افیسر اصلی مرخصی بوده و ایشون فقط مدارک رو تحویل میگیره و یه سوالات روتین میپرسن و مثل اینکه یه ضرب نمیتونه بده و مصاحبه ما هم خیلی زود تموم شد. ضمن اینکه من سایت سایمون رو دیدم اکثر نپالی ها یه ضرب گرفته بودن، به نظرم یه بخشی از این قضیه مربوط به وضعیت کشور ما هم هست که امسال اینهمه طولانی شده.در هر صورت ممنون از لطف و راهنماییتون، امیدوارم به زودی تکلیف همه مشخص شه و همگی کلیر شن

سلام .دقيقا براي ماهم تو انكارا همينطور بود مااصلا تو اتاق نرفتيم پشت باجه خانم بسيار جواني فقط يك سوال از من و دوسوال ازهمسرم پرسيد همه ميگفتن من حتما يضرب ميگيرم ولي متاسفانه APخوردم.رشته غير حساس وخانم و شغل خصوصي

دوست عزيز تا انجايي كه من مي دانم كسي داخل اتاق نميرود و همه از پشت باجه مصاحبه مي شوند
تشکر کنندگان: copol ، dv2017 ، مل مل
ایشالا فردا روز خوبی باشه برای همه ی منتظر ها
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: sasachi ، mrb ، مل مل ، behzad mg ، hamidzxc

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان