2015-10-30 ساعت 13:26
(2015-10-29 ساعت 22:26)ho_tasha نوشته:سلام به منم همینو گفت من رزومه رو از طریق پرتال ابوظبی فرستادم که یه ایمیل اتومتیک اومدکه توش رزومه خودم بود میشه بپرسم شما کجارو چکمی کنید که رزومه رو میگه میخواد.(2015-10-29 ساعت 21:25)Siamak.k نوشته:با سلام دوست عزیز.(2015-10-29 ساعت 21:11)حورالعین نوشته: سلام دوستان اگه میشه راهنمایی بفرمایید
من بعد از مصاحبه بهم گفت سی وی برام ایمیل کن این کار را انجام دادم ولی وقتی وضعیت کلیرنس را چک میکنم هنوز برام نوشته سی وی ارسال کنید دوباره هم ارسال کردم چرا ?
سلام دوست عزیز
نگران نباشید .پرونده شما هر تغییری که داشته باشه یا به اصطلاح هر آپدیتی که داشته باشه برای شما ایمیل میاد و بعد از اون شما میتونید چک کنید و ببینید که کیس شما تو چه وضعیتی هستش . معمولا چند روز بعد از ارسال ایمیل کیس شما آپدیت میشه .عجله نکنید چند روز صبر کنید اگر خبری نشد ایمیل پیگیری بزنید.
موفق باشید
ببنید بعد از اینکه شما رزومه رو فرستادین بعد از ۲ تا ۳ رو زکاری بهتر هستش یه ایمیلی بهشون بزنید و ازشون بخواهید که confirm کنن که ایمیل به دستشون رسیده اونوقت به راحتی خیال شما هم راحت میشه توصیه من این هست که یه ایمیلی بهشون بزنید تا مطمئن بشید که گرفتن و داخل پرونده شما قرار دادن.
موفق باشید.