موضوعها: 0
رتبه:
14
4 تشکر در 2 ارسال
سلام دوستان اگه میشه راهنمایی بفرمایید
من بعد از مصاحبه بهم گفت سی وی برام ایمیل کن این کار را انجام دادم ولی وقتی وضعیت کلیرنس را چک میکنم هنوز برام نوشته سی وی ارسال کنید دوباره هم ارسال کردم چرا ?
کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct آپدیت سفارتOct/27-Jan/27 آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر Feb/3
ISSUE: Feb/10
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
بچه ها مصاحبه ها هر چند روز یکبار باهم انجام میشه یا هرروز مصاحبه هستش؟آخه انگار کسی امروز یا دیروز نیومده از وضعیتش خبر بده.موضوع چیه؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من سه شنبه ابوظبي مصاحبه داشتم و ap خوردم ولي تو سايت ابوظبي شماره ام را مي زنم نمي آيد.كسي مي دانه بايد چيكار كنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
هفته پیش ابو ظبی مصاحبه داشتم .سربازی معافیت داشتم و کار غیر دولتی که به خود افسر گفتم ۲ماه میرم سر کار. اما باز A P خوردم واز من خواست که رزومه خودمو ایمیل کنم. کارشناسی ارشد صنایع.بعد از ارسال رزومه کاری ایا ایمیل میدن. و گفت ۲ ۳ ماه طول میکشه.وضعیت خودمنو از کجا چک کنیم. مرسی
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزان 2016 گرامی امروز پس از مدتها که مهاجرسرا نیامده بودم گفتم به تاپیک کلیرنس سری بزنم در کمال تعجب دیدم شما عزیزان پروسه استرس و نگرانی را خیلی زود شروع کرده اید عزیزان مصاحبه های شش ماه اول بالای 90 درصد کلیر میشوند بنابراین بی دلیل به خودتان استرس وارد نکنید. در مورد دوستی که دانشجویی رد شده بودند که علت مشخص است ولی این هیچ ربطی به لاتاری ندارد در مورد لاتاری داشتن مدرک دیپلم یا سه سال کار مهم است. بنابراین داشتن رشته های حساس باعث خوردن کلیرنس میشود نه ریجکت شدن. در مورد مصاحبه هم یک توصیه دوستانه به همه دوستان میکنم هیچگاه برای لاتاری به فعالیتهاتون و تحصیلاتتون پر و بال ندهید و تنها اگر سوالی پرسیده شد همان را پاسخ دهید و دروغ نگویید. دوستان تواناییهای شما محفوظ ولی برای لاتاری اصلا سطح تحصیلات شما در گرفتن ویزا نقشی ندارد. هرچه تحصیلات و کارهای خود را بیشتر باز کنید احتمال طولانی تر کردن کلیرنس خود را بالا میبرید.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-30 ساعت 01:32)amin1 نوشته: سلام
هفته پیش ابو ظبی مصاحبه داشتم .سربازی معافیت داشتم و کار غیر دولتی که به خود افسر گفتم ۲ماه میرم سر کار. اما باز A P خوردم واز من خواست که رزومه خودمو ایمیل کنم. کارشناسی ارشد صنایع.بعد از ارسال رزومه کاری ایا ایمیل میدن. و گفت ۲ ۳ ماه طول میکشه.وضعیت خودمنو از کجا چک کنیم. مرسی
دوست گرامی الان چون هنوز سیس برای 2016 باز نشده از جایی نمیتوانید پیگیری کنید البته چون از اول ژانویه سیس برای شما باز میشود آنجا میتوانید پیگیری کنید. البته اگر زودتر از ژانویه کلیر بشوید برای شما ایمیل کلیر می اید و سایت سفارت هم برای چک کردن پیش از ژانویه بکار میرود. البته چون گفته 2 تا 3 ماه بعد چک بفرمائید بعید است قبل از زانویه کلیر بشوید
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی رشته های پرخطر شامل موارد زیر است که البته خودشان هم شاخه های مرتبط هم دارند:
Conventional Munitions
Nuclear Technology, Physics, and Engineering
Rocket Systems and Unmanned Air Vehicle
Navigation, Avionics and Flight Control
Chemical, Biotechnology and Biomedical Engineering
Remote Sensing, Imaging and Reconnaissance
Advanced Computer/Microelectronic Technology
Materials Technology
Information Security
Laser and Directed Energy Systems Technology
Marine Technogy
Robotics Urban Planning