کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-04-19 ساعت 00:22)milaveh نوشته:  
(2016-04-18 ساعت 21:58)sasachi نوشته:  
(2016-04-18 ساعت 21:53)milaveh نوشته:  فکر نکنم اینطور باشه چون بودن خیلی ها که کلیر شدن از ابوظبی !  ولی نکنه اینطور بشه !؟

تا اول اوریل  که من از روی فایل سایمون تا شماره 3600 که سه ماه اول مصاحبه رفته بودن رو دیدم فقط حدود 40 نفر کلیر شده بودن از ابوظبی. از ژانویه به بعد هم که هرکسی مصاحبه رفته تا به حال کلیر نشده و همه روی 25 ژانویه و یا چند روز بعد از مصاحبشون موندن ?

شما چند تا آپدیت داشتید؟

فقط روز مصاحبه و یه دونه هم چند روز بعد. از فوریه تا الان دیگه هیچی
تشکر کنندگان: frd22 ، مل مل
(2016-04-19 ساعت 00:29)sasachi نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 00:22)milaveh نوشته:  
(2016-04-18 ساعت 21:58)sasachi نوشته:  تا اول اوریل  که من از روی فایل سایمون تا شماره 3600 که سه ماه اول مصاحبه رفته بودن رو دیدم فقط حدود 40 نفر کلیر شده بودن از ابوظبی. از ژانویه به بعد هم که هرکسی مصاحبه رفته تا به حال کلیر نشده و همه روی 25 ژانویه و یا چند روز بعد از مصاحبشون موندن ?

شما چند تا آپدیت داشتید؟

فقط روز مصاحبه و یه دونه هم چند روز بعد. از فوریه تا الان دیگه هیچی

ما هم ی دونه فردای روز مصاحبه
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: sasachi ، مل مل
از روز مصاحبه تا 25 ژانویه 5 بار ابدیت شد و دیگه هیجی تا به امروز
تشکر کنندگان: frd22 ، مل مل
(2016-04-19 ساعت 01:00)ارشان پناهی نوشته:  از روز مصاحبه تا 25 ژانویه 5 بار ابدیت شد و دیگه هیجی تا به امروز

تاریخ مصاحبتون کی بوده
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: frd22
(2016-04-19 ساعت 02:20)milaveh نوشته:  [quote='ارشان پناهی' pid='702912' dateline='1461011442']
از روز مصاحبه تا 25 ژانویه 5 بار ابدیت شد و دیگه هیجی تا به امروز

تاریخ مصاحبتون کی بوده
[/quoteJanuary.3rd
تشکر کنندگان: frd22
دوستان امروز از سفارت ايميل زدن كه پاسپورت را تحويل پست دادن و بعد از ٢٤ ساعت مي تونم برم بگيرم
شماره محموله پستي را هم دادن كه ميشه پيگيري كرد

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Ap waiting more than 120 days
Last update 24 march
تشکر کنندگان: frd22 ، hesam87 ، سعید... ، mr1mra ، moh.saee ، hamidzxc ، مل مل ، ahfpca
(2016-04-18 ساعت 14:20)usmamal نوشته:  
(2016-04-18 ساعت 14:06)azb2003 نوشته:  
(2016-04-18 ساعت 13:52)usmamal نوشته:  سربازي  ارتش مصاحبه ٢ دسامبر و كلير شدن ٥ اوريل

ضمن تبریک ممکنه بپرسم شما خودتون پاسپورتو بردین سفارت دادین حالا میرید میگیرید یا اینکه فرستادید؟

خير پاسپورت را با پست فرستادم و وقتي پاسپورت رسيد سفارت اعلام كردند كه ما مدارك را دريافت كرديم و اگر چيزي كم بود بهتان با ايميل اعلام مي كنيم

سلام دوست عزیز ضمن شادباش به خاطر دریافت ویزایتان ،ببخشید این سوالات را می پرسم چون درست متوجه وضعیت شما نشدم
شما 5 آپریل کلیر شدید و پاسپورتتان را با پست به سفارت ارسال نمودید یعنی تشریف بردید آنکارا و پاسپورت را تحویل پست ترکیه داده اید . چه زمانی تحویل دادید ؟
بعد هم اینکه فرمودید حالا دوباره می خواهید بروید آنکارا و پاسپورت با ویزایی که در تاریخ 18آپریل ایشود شده را دریافت نمایید .
چرا اینقدر صدور ویزا طول کشیده ؟
از کجا میدانستید که صدور ویزا اینقدر طول می کشد که برگشتید ایران؟
شما بدون پاسپورت برگشتید ایران !!!
ببخشید از سوالات زیادم چون من هم در آینده باید به امید خدا شرایطم شبیه شما خواهد بود ممنون می شوم روال کارتان را توضیح بدهید .
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
تشکر کنندگان: مل مل
دوست عزيز من مديكالم را تجديد كردن چون فقط ٥٠ روز فرصت داشتم و ١١ اوريل پاسپورت را به پست تحويل دادم و ١٨ ويزا صادر شد و امروز كه ١٩ اوريل باشد از سفارت ايميل گرفتم كه مدارك دوباره تحويل پست شد و بعد از ٢٤ ساعت مي توانيد به شعبه پستي كه قبلا انتخاب كرديدمراجعه كرده و پاسپورت را دريافت كنيد
نه من ايران نيامدم چون بدون پاسپورت نميشه ، از انكارا اومدم استانبول پيش يكي از دوستانم

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Last update 24 march
تشکر کنندگان: alborz3718 ، behjan ، سعید... ، ahfpca ، مل مل
دوست عزیز ،من از فایل های سیمون تعداد apهای تمامی سفارتها رو ماه به ماه استخراج و مقایسه کردم در حالی که انکارا و ایروان حدود 90 نفر البته ایروان کمی کمتر رو کلیر کردن ابوظبی حدود تنها 35 نفر کلیر کرده چیزی که امار ابوطبی رو بالا اورده تعداد یکضربی نسبتا بالاترش نسبت به دو سفارت دیگه هست و گرنه تعداد افراد کلیر شده از ابوظبی بسیار کمتر از دو سفارت دیگه هست
[/quote]

دوست گرامی با عرض شرمندگی آمارتون اشتباهه ابوظبی در ماه فوریه که تقریبا شروع کلیر کردن ها بود ۲۲ کیس ap خورده رو کلیر کرد و ۲۰ کیس نصفه و نیمه که کیس اصلی ایشود بود رو کلیر کرد تا اینجا میشه ۴۲ نفر در ماه مارچ هم ۴۸ نفر کلیر کرد در ماه آپریل هم یک کیس نصفه و نیمه کلیر شد در مجموع حداقل ۹۱ نفر کلیر شده اند .
تشکر کنندگان:
(2016-04-18 ساعت 20:24)usmamal نوشته:  
(2016-04-18 ساعت 19:55)مل مل نوشته:  
(2016-04-18 ساعت 14:50)masod3 نوشته:  سلام
یه سوال
من سال ۲۰۰۵ یه هفت ماهی ارمنستان بودم برای عکاسی... تو فرم ۲۶۰ زده اگه بیشتر از یک سال کشوری بودین اعلام کنین و گواهی عدم سوء پیشینه بیارین
دوستان الان گفتن بیشتر از ۶ ماه
الان من موندم چکار کنم
اصلا گواهی عدم سوء پیشینه رو از کجا بگیرم؟ سفارت میده؟میشه اساتید راهنمایی کنن

می تونید از یک تور بخواهید که آدرسی یرای دریافت گواهی در اختیارتون بگذارند و بعد با مسافران براتون بفرستند و به نظر من ریسک نکنید که بدون گواهی بروید
موفق باشید دوست عزیز

احتمالا شما اينقدر وسواس به خرج داده ايد كه براي همين بيش از ٥ ماه هنوز كلير نشده ايد

دوست عزیز تبریک میگم بابت کلیری.ولی ما نه استرس داشتیم نه وسواس ولی الان بیش از پنج ماهه که منتظریم.مدت کلییری بسته به سفارت و امر ی کا داره نه خود ما...
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
(2016-04-19 ساعت 11:33)Joje mohajer نوشته:  
(2016-04-18 ساعت 20:24)usmamal نوشته:  
(2016-04-18 ساعت 19:55)مل مل نوشته:  می تونید از یک تور بخواهید که آدرسی یرای دریافت گواهی در اختیارتون بگذارند و بعد با مسافران براتون بفرستند و به نظر من ریسک نکنید که بدون گواهی بروید
موفق باشید دوست عزیز

احتمالا شما اينقدر وسواس به خرج داده ايد كه براي همين بيش از ٥ ماه هنوز كلير نشده ايد

دوست عزیز تبریک میگم بابت کلیری.ولی ما نه استرس داشتیم نه وسواس ولی الان بیش از پنج ماهه که منتظریم.مدت کلییری بسته به سفارت و امر ی کا داره نه خود ما...

اميدوارم كه هر چه زودتر كلير شويد
به نظر من اين روند بايد طي بشه . در مورد من همه چيز همانطوري كه انتظار داشتم پيش رفت و سفارت انكارا هم بسيار منظم عمل كرد ، گمان مي كنم به جز مصاحبه بقيه مراحل كليرنس در محدوده اختيار سفارت نيست ، من در مصاحبه هيچ دروغي نگفتم البته خيلي از موارد غير ضروري را هم نگفتم و انها هم سوال نكردند. مصاحبه من كمتر از ٥ دقيقه طول كشيد و سعي كردم جواب هاي كوتاه بدهم
والا نمي دونم چرا كلير بعضي دوستان طولاني مي شود
بازهم ارزوي پيروزي برايتان دارم
تشکر کنندگان: behjan ، سعید... ، ahfpca ، مل مل
(2016-04-19 ساعت 10:55)usmamal نوشته:  دوست عزيز من مديكالم را تجديد كردن چون فقط ٥٠ روز فرصت داشتم و ١١ اوريل پاسپورت را به پست تحويل دادم و ١٨ ويزا صادر شد و امروز كه ١٩ اوريل باشد از سفارت ايميل گرفتم كه مدارك دوباره تحويل پست شد و بعد از ٢٤ ساعت مي توانيد به شعبه پستي كه قبلا انتخاب كرديدمراجعه كرده و پاسپورت را دريافت كنيد
نه من ايران نيامدم چون بدون پاسپورت نميشه  ، از انكارا اومدم استانبول پيش يكي از دوستانم

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Last update 24 march

ضمن تشکر فراوان از پاسختان 1- صدور ویزا همیشه یک هفته طول می کشد ؟2-ملاک شما از قطعیت کلیر شدن تغییر / به or در سایت سفارت بود و یا ایمیل کلیری از آنکارا؟
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
گمان مي كنم كمتر از يك هفته ، حدود سه يا چهار روز كاري يعني اگر ترتيبي بدهيد كه اول هفته پاسپورت در سفارت تحويل بشود تا اخر هفته ويزا صادر خواهد شد
قبل از اينكه سفارت ايميل بزند سه بار پشت هم سايت سيس اپديت شد بدون اينكه سايت سفارت اپ شود و / تبديل به or شد و سه روز بعد هم ايميل كليري سفارت اومد

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Last update 24 march
تشکر کنندگان: behjan ، سعید... ، ahfpca ، alborz3718 ، مل مل
سلام دوستان پاسپورت من روز سه شنبه توسط پیکاب تحویل سفارت شد و سفارت جهت دریافت پاسپورت روز دوشنبه هفته بعد را اعلام کرد.
یکشنبه هفته بعد هم ایشود شد. اما با مراجعه روز یک روز بعد از تاریخی که سفارت اعلام کرده بود (یعنی روز سه شنبه ) به سفارت جهت دریافت، سفازت اعلام کرده که هنوز آماده نیست.
آیا کسی بلاخص از مدیران و دوستان در این مورد اطلاعی دارند
متشکرم از همه دوستان
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: golia ، sahar2016 ، مل مل
از بچه های ابوظبی و مصاحبه شده دسامبر کسی هست که کلیر شده باشه یا اپدیت بعد از ۲۵ ژانویه داشته باشه،
رویت قبولی : ۸ می  ، ارسال فرم ۲۸ جون ، مصاحبه : ۲۲ دسامبر ابوظبی ، وظعیت AP  
اپدیتها ۵ و ۲۵ ژانویه و ۲۲ اپریل
لیسانس بازرگانی ، معافیت سربازی ، کار در شرکت بازرگانی خصوصی
تشکر کنندگان: sahar2016

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان