موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-19 ساعت 17:50)heidary1356 نوشته: سلام دوستان پاسپورت من روز سه شنبه توسط پیکاب تحویل سفارت شد و سفارت جهت دریافت پاسپورت روز دوشنبه هفته بعد را اعلام کرد.
یکشنبه هفته بعد هم ایشود شد. اما با مراجعه روز یک روز بعد از تاریخی که سفارت اعلام کرده بود (یعنی روز سه شنبه ) به سفارت جهت دریافت، سفازت اعلام کرده که هنوز آماده نیست.
آیا کسی بلاخص از مدیران و دوستان در این مورد اطلاعی دارند
متشکرم از همه دوستان
باسلام دوست عزیزو بزرگوار آیا شما با مدیکال جدید پاسپورت به سفارت بردید یا نه چون من هم کلیر شدم و اعلام کردند که باید حتما مدیکال جدید بدم با تشکر از راهنمایتان
شماره کیس***2016as1 تاریخ رویت قبولی: 15may کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول:1jun کارنت شدن کیس:12Aug مصاحبه:اکتبر دریافت کلیرنس: APاکتبر کلیر:18aprilبعداز حدود170روز دریافت ویزا:
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-17 ساعت 18:47)farzaneh_saremi نوشته: (2016-04-17 ساعت 18:37)masod3 نوشته: (2016-04-17 ساعت 18:22)farzaneh_saremi نوشته: دوست عزیز من هم به خاطر تدریس به بچه دبستانی ها و یا شاید سفره چهار ساله پیشم به مالزی ای پی خوردم ....
عجب غلطی کردیم درس خوندم .... بجا اینکه برامون فایده داشته باشه تاحالا ضرر بوده
حداقل شما چیزی برای پشیمونی دارید. من اصلا نمیدونم چرا ای پی خوردم و اصلا قراره چه اتفاقی بیوفته یه روز خودم رو مقصر میدونم یه روز آفیسر رو! انشالله درست میشه و ما هنوز 5 ماه فرصت داریم مطمئنم به زودی ابوظبی تعداده زیادی رو کلیر میکنه همیشه اینطور نمیمونه
اصلن به این چیزها فکر نکنید، فقط از خدا بخواهید که اونچه که به خیر و صلاح شماست رخ بده. و به جای بیتابی و انتظار و استرس، با آرامش به تمرین مکالمهی انگلیسی بپردازید و ایشالا اونچه که به خیر و صلاح همهمون هست اتفاق بیافته.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-19 ساعت 18:43)behjan نوشته: (2016-04-19 ساعت 17:50)heidary1356 نوشته: سلام دوستان پاسپورت من روز سه شنبه توسط پیکاب تحویل سفارت شد و سفارت جهت دریافت پاسپورت روز دوشنبه هفته بعد را اعلام کرد.
یکشنبه هفته بعد هم ایشود شد. اما با مراجعه روز یک روز بعد از تاریخی که سفارت اعلام کرده بود (یعنی روز سه شنبه ) به سفارت جهت دریافت، سفازت اعلام کرده که هنوز آماده نیست.
متشکرم از همه دوستان
باسلام دوست عزیزو بزرگوار آیا شما با مدیکال جدید پاسپورت به سفارت بردید یا نه چون من هم کلیر شدم و اعلام کردند که باید حتما مدیکال جدید بدم با تشکر از راهنمایتان
دوست عزيز بسيار بسيار تبريك شما ديروز كلير شديد چه متواضع چرا چراغ خاموش ميرين فكر كنم بايد بعد از ١٨روز استراحت به سفارت ابو ظبي يه خدا قوت گفت و به فال نيك گرفت باز هم تبريك مي گم و به اميد موفقيت هاي اينده
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-19 ساعت 18:43)behjan نوشته: (2016-04-19 ساعت 17:50)heidary1356 نوشته: سلام دوستان پاسپورت من روز سه شنبه توسط پیکاب تحویل سفارت شد و سفارت جهت دریافت پاسپورت روز دوشنبه هفته بعد را اعلام کرد.
متشکرم از همه دوستان
سلام بر شما کلیری شما مبارک باشه به امید موفقیت در آ م ر ی ک ا
بله من مدیکال جدید گرفتم و سپس پیکاب کردم شما هم باید مدیکال جدید بگیرید البته اگر مدت مدیکال شما کمتر از 1 ماه زمان دارد ولی بیشتر زمان داشته باشد اختیاری است به هر حال مدت ویزای شما تا پایان مدیکال شما معتبر است
آن کيس نامبر 2016AS1###:
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
ارسال فرم : 29 می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت : نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،
آپدیت ها : سایت سفارت 13 اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه سايت ابوظبي امروز كيس مارو شناخت موردي كه هست اينكه در فاميلي يك حرف رو اشتباه زدن يعني بجاي حرف nحرف u خورده حالا پرسش من اين هست كه بايد به سفارت اطلاع بديم با ايميل يا اينكه مهم نيست؟
//2016AS4*** Case مصاحبه مارچ ابوظبي// تعداد ٢ نفر//وضعيت:ap//برنده اصلي همسر شغل كارمند شركت خصوصي خودم سربازي ار ت شغل ازاد
/آپدیت ها 21و22 اپریل 27 جولای با ایمیل 5 اگوست نفر دوم دوخطی 7 orاگوست 10 آگوست نفر اصلی دوخطی
به لطف خدا ١١ اگوست كلير
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-19 ساعت 20:25)yazdanf نوشته: سلام به همه سايت ابوظبي امروز كيس مارو شناخت موردي كه هست اينكه در فاميلي يك حرف رو اشتباه زدن يعني بجاي حرف nحرف u خورده حالا پرسش من اين هست كه بايد به سفارت اطلاع بديم با ايميل يا اينكه مهم نيست؟
خب به سلامتی ، انگار حیات داره به سفارت بر میگرده ، در کل مشکلی نیست ولی ایمیل هم بدید ضرری نداره مال ما هم همینطور ه ، ایمیل دادیم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
متشکرم از همه دوستان
مبارکه دوست عزیز ، برای ما منتظر ها هم دعا کنید
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-19 ساعت 10:55)usmamal نوشته: دوست عزيز من مديكالم را تجديد كردن چون فقط ٥٠ روز فرصت داشتم و ١١ اوريل پاسپورت را به پست تحويل دادم و ١٨ ويزا صادر شد و امروز كه ١٩ اوريل باشد از سفارت ايميل گرفتم كه مدارك دوباره تحويل پست شد و بعد از ٢٤ ساعت مي توانيد به شعبه پستي كه قبلا انتخاب كرديدمراجعه كرده و پاسپورت را دريافت كنيد
نه من ايران نيامدم چون بدون پاسپورت نميشه ، از انكارا اومدم استانبول پيش يكي از دوستانم
Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Ap waiting more than 120 days
Last update 24 march
سلام ببخشید که سوال زیاد میکنم شما خودتون خواستید مدیکالو تمدید کنید یا سفارت گفته بود؟ و اطلاع دارید که معمولا تا چه زمانی
وقت داریم برای مدیکال
f4
may 2003
ank2010
interview date march 2016
ankara
خودم (نفر اصلی)و بچه ها یکضرب
صدور ویزا 30جون
همسر ap
ورود 22 augest
green card 7 oct
دریافت ایمیل کلیری همسر 12 oct
صدور ویزا همسر 21 NOV
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما یکشنبه اومدبم دبی و ذوشنبه رفتیم تست جدید بدیم و با پرداخت پول بیشتر گفتن عصر ساعت 6 جواب رو میدن. ما دفعه قبل با آقای حسین که پدرشون هم تو این خط کار میکنه رفته بودیم که فوق العاده آقای محترم و خوب و منصفی بودن و قصد داشتیم این دفعه هم با ایشون بریم که خانم م رو دیدیم و گفت با حسین یک تیم هستیم و ما هم قبول کردیم که باشون بریم.سه شنبه رفتیم دم بیمارستان که بریم ابوظبی که اقای حسین رو دیدم و فهمیدیم یه تیم نیستن!!!!!!!!!! خلاصه سفارت برگه داد برای دوشنبه. واقعا مسیر رفت و برگشت خسته کننده است و هوا بسیار گرم و تو سفارت هم که فقط نیم ساعت آدم کار داره پس تصمیم گرفتیم که برگه رو بدیم آقای حسین ببره سفارت و پاسو تحویل بگیره.بنده خدا یکشنبه که اومد گفت نمی خوام تو دلتون رو خالی کنم اما کسانی که باید دوشنبه تحویل میگرفتن تازه یکشنبه گرفتن و ممکن هست فردا پاس شما آماده نباشه. با دوست دیگمون که اون باید پنجشنبه تحویل میگرفت تماس گرفتیم دیدیم بله همون جور بوده که آقای حسین گفتن. خلاصه دوشنبه رفتن و خبر دادن که ندادن پاسارو و بنده خدا گفته بود اینا چهارشنبه پرواز دارن و سفارت گفته بود چهازشنبه پاس آمادس. البته آقای حسین بهمون گفت سه شنبه هم بازم برگه مارو می بره سفارت شاید تا پاسا آماده بود. البته گفتن معمولا از لحظه ای که توی سایت میزنه ایشود باید 24 ساعت بگذره تا پاسو بدن. خلاصه امروز ساعت 2 ما خودمون تو سایت دیدیم زده ایشود و زنگ زدیم به آقای حسین که قبل اینکه ما چیزی بگیم خودش خندید و گفت پاس هارو گرفته.خداروشکر اینجوری نیازی به کنسل کردن بلیط برگشت نبود نیازی به گرفتن هتل مجدد نیود. واقعا خدا خیر آقای حسین بده ما که ازشون کلی ممنون هستیم. اگر کسی شماره ایشون رو خواست به من پیام بده چون فوق العاده آدم مظمئن و منصفی هستن
یک سوال دارم از دوسنتانی که پاسو گرفتن .این بخش annotation چیه؟و ماله شما چطوری هست؟
کيس نامبر 2016AS4**:
تعداد افراد: 2
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو ap
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی آپ دیت شبانه نشده این چند وقت ؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که سررشته از برنامه نویسی دارن به سایت سیمون برن و برای حل مشکل capcha باهاشون همکاری کنن ! هم آزمونی برای خودتونه و هم دعای خیر 55000 برنده لاتاری رو پشتش داره
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-19 ساعت 19:16)NGNJ نوشته: (2016-04-19 ساعت 18:43)behjan نوشته: (2016-04-19 ساعت 17:50)heidary1356 نوشته: سلام دوستان پاسپورت من روز سه شنبه توسط پیکاب تحویل سفارت شد و سفارت جهت دریافت پاسپورت روز دوشنبه هفته بعد را اعلام کرد.
متشکرم از همه دوستان
دوست عزيز بسيار بسيار تبريك شما ديروز كلير شديد چه متواضع چرا چراغ خاموش ميرين فكر كنم بايد بعد از ١٨روز استراحت به سفارت ابو ظبي يه خدا قوت گفت و به فال نيك گرفت باز هم تبريك مي گم و به اميد موفقيت هاي اينده
دوست عزیز جناب بهجان بسیار بسیار تبریک میگم خدمت شما و امیدوارم در وطن جدید موفق باشید به نظر من اون الزامی که برای تمدید مدیکال سفارت گفته برای کسانی است که نمیتونن تا تاریخ انقضای مدیکال اول وارد وطن جدیدشون بشن.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا: