موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که بعد از April رفتن مصاحبه ابوظبی و بچه 2-14 ساله دارن ،برای مدیکال ،چند روز قبل رفتن . منظورم اینه که تغییراتی که برای مدیکال آنکارا (حذف تست سل بچه ها ) اتفاق افتاد در ابوظبی هم به همین روال هست یا بایستی 4-5روز قبل تر از مصاحبه وقت مدیکال بگیریم ؟؟؟
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بله 5 روز طول میکشه من ابوظبی بودم پسرم دوشنه ازمایش داد یکشنبه هفته ی بعد پاسخ دادن
ولی مشکلی نیست بعد از مصاحبه میشه جواب را داد
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-23 ساعت 11:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-23 ساعت 11:41 توسط samira2016.)
بالاخره من 20-Apr-2016 یه آپدیت خوردم و هیچ ایمیلی تا به حال نزدم البته چون در سایت سفارت نوشته ضرورتی نداره و باعث تسریع روند هم نمیشه
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-23 ساعت 11:51)matin.sh نوشته: (2016-04-23 ساعت 11:10)golia نوشته: دوستانی که بعد از April رفتن مصاحبه ابوظبی و بچه 2-14 ساله دارن ،برای مدیکال ،چند روز قبل رفتن . منظورم اینه که تغییراتی که برای مدیکال آنکارا (حذف تست سل بچه ها ) اتفاق افتاد در ابوظبی هم به همین روال هست یا بایستی 4-5روز قبل تر از مصاحبه وقت مدیکال بگیریم ؟؟؟
ما پنجشنبه مصاحبه داشتیم یکشنبه رفتیم مدیکال چهارشنه حاضر شد جواب مدیکال
بنظر میرسه شما 31مارس به مصاحبه رفتین اما این تغییرات از 4اپریل بوجود اومده و توسایت دکتر اونگان(مدیکال آنکارا) بوضوح نوشته از 4اپریل نیازی به تست سل کودکان نیست و شما میتونید مثل خودتان برای بچه ها هم وقت بگیرید و دوستانی که بعد از اون تاریخ رفتن مصاحبه آنکارا تایید کردن . ولی برای مدیکال در امارات کسی بعد از تاریخ 4اپریل تجربه ای در میون نگذاشته و هیچ رفرنسی هم وجود نداره .
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-21 ساعت 17:20)sasachi نوشته: (2016-04-21 ساعت 16:58)behjan نوشته: (2016-04-21 ساعت 16:48)پرسپولیس6 نوشته: دوست عزیز
فقط جهت اطلاع عرض میکنم (لطفا تحقیق بیشتری بفرمایید)
مدیکال ما کمتر از یکماه اعتبار داشت ولی با همون مدیکال فبلی هم ویزامون صادر شد
موفق باشید
باسلام وعرض ادب به دوستان بزرگوار من ویزای دبی از قبل گرفتم که اگر کلیر شدم برای سفر مشکلی نداشته باشم که خداروشکر امشب عازم ابوظبی هستم که با مدیکال جدید تاریخ ویزا مدت بیشتری زمان داشته باشد خیلی از راهنمایتون ممنون وبا آرزوی کلیری تمام دوستان منتظر و موفقیت شما دوستان عزیز وبزرگوارم
دوست عزیز در مورد مدیکال آیا برای بچه های زیر 12 سال در ابوظبی همچنان تست سل میگیرن و چند روز جوابش طول میکشه یا مثل دو سفارت دیگه تست سل رو برداشتن و جواب سریع آماده میشه؟ با سپاس از شما
سلام دوست عزیز دو هفته قبل ما رفتیم و نیاز بود و انجام هم شد فکر کنم هنوز از قانون جدید اطلاعی حاصل نکردند
آن کيس نامبر 2016AS1###:
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
ارسال فرم : 29 می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت : نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،
آپدیت ها : سایت سفارت 13 اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من ۲۲ اپریل اپدیت شدم ، کسی هست مثل من؟
دقیقا چهار ماه بعد از مصاحبه ؟ ممکن کلیر شده باشم؟
رویت قبولی : ۸ می ، ارسال فرم ۲۸ جون ، مصاحبه : ۲۲ دسامبر ابوظبی ، وظعیت AP
اپدیتها ۵ و ۲۵ ژانویه و ۲۲ اپریل
لیسانس بازرگانی ، معافیت سربازی ، کار در شرکت بازرگانی خصوصی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
منم ٢٢ آپريل آپديت داشتم تقريبا ١١ روز بعد از مصاحبه البته اين سومين آپديتم بود آپديت از سيس بوده چون سفارت جمعه ها تعطيله ، خوشبختانه انگار ابوظبي بيدار شده ايشالا شماام زودتر كلير ميشي
(2016-04-23 ساعت 13:43)kavehsharifi نوشته: سلام
من ۲۲ اپریل اپدیت شدم ، کسی هست مثل من؟
دقیقا چهار ماه بعد از مصاحبه ؟ ممکن کلیر شده باشم؟
شماره کیس: 56xx ---- تاریخ رویت قبولی:May 18, 2015 ---- کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- 2015 --- کارنت شدن کیس:8فوریه مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP. : ١١،٢١،٢٢ آپريل -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم Ready : ١١،١٩،٢١ آپريل - ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-23 ساعت 07:03)NGNJ نوشته: (2016-04-23 ساعت 00:19)2ladan نوشته: (2016-04-20 ساعت 23:36)ستوده نوشته: ud398
ممکنه لطفاً بفرمائید کدوم نیمه ماه دسامبر مصاحبه داشتید ؟
فکر میکنید نوبت ژانویه ایها کی میشه ؟
سلام به دوستان عزیز
در مورد کیس ما 3 دسامبر مصاحبه داشتیم و 4 آپریل کلیر شدیم و جالب اینجا بود که روزی که رفتیم واسه دریافت پاسپورت و ویزا دو کیس دیگه که همزمان با ما مصاحبه شده بودند آمده بودند واسه دریافت ویزا . بنابراین درصورتیکه پرونده پیچیدگی خاصی نداشته باشه میشه گفت بر اساس تاریخ مصاحبه پیش میرن. با آرزوی کلیری هر چه سریعتر برای همه دوستان .
با عرض تبريك و ارزوي موفقيت ،نه دوست عزيز به خدا اگر ما هم كه شش ماهه منتظريم پيچيدگي خاصي داشته باشيم اين از شعور سفارت ارمنستان هست كه داره ادم وار كارش را انجام ميده امسال ابوظبي داره پوست مي كنه و اينم فكر كنم جنبه س ي ا س ي داشته باشه چون من دوستاني را ميشناسم كه مرتب به ا م ر ي ك ا مسافرت توريستي مي كردند و ظرف دو هفته ويزا شون ميامده ولي حال اونها هم تو سفارت ابوظبي بيشتر از دو ماهه منتظرن
دوست عزیز امیدوارم هر چه زودتر کلیر شدنتون رو هورراااااااااااا بکشید. و تکلیفتون روشن بشه. من واقعاً از نظم سفارت ارمنستان راضی بودم. چه روز مصاحبه و چه روز دریافت ویزا
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد به امید خدا میتون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-23 ساعت 07:03)NGNJ نوشته: (2016-04-23 ساعت 00:19)2ladan نوشته: (2016-04-20 ساعت 23:36)ستوده نوشته: ud398
ممکنه لطفاً بفرمائید کدوم نیمه ماه دسامبر مصاحبه داشتید ؟
فکر میکنید نوبت ژانویه ایها کی میشه ؟
سلام به دوستان عزیز
در مورد کیس ما 3 دسامبر مصاحبه داشتیم و 4 آپریل کلیر شدیم و جالب اینجا بود که روزی که رفتیم واسه دریافت پاسپورت و ویزا دو کیس دیگه که همزمان با ما مصاحبه شده بودند آمده بودند واسه دریافت ویزا . بنابراین درصورتیکه پرونده پیچیدگی خاصی نداشته باشه میشه گفت بر اساس تاریخ مصاحبه پیش میرن. با آرزوی کلیری هر چه سریعتر برای همه دوستان .
با عرض تبريك و ارزوي موفقيت ،نه دوست عزيز به خدا اگر ما هم كه شش ماهه منتظريم پيچيدگي خاصي داشته باشيم اين از شعور سفارت ارمنستان هست كه داره ادم وار كا افرش را انجام ميده امسال ابوظبي داره پوست مي كنه و اينم فكر كنم جنبه س ي ا س ي داشته باشه چون من دوستاني را ميشناسم كه مرتب به ا م ر ي ك ا مسافرت توريستي مي كردند و ظرف دو هفته ويزا شون ميامده ولي حال اونها هم تو سفارت ابوظبي بيشتر از دو ماهه منتظرن
حق دارید دوست عزیز از ما هم به همین صورته،بدون دلیل خاصی شش ماه شد در صورتی که افیسر بهمون گفت یک تا دو ماه میشه،کاریشم نمیشه کرد الا صبر،امیدوارم به زودی همگی کلیر بشیم و از این استرس خلااااااص
شماره کیس:2016as13**،تعداد افراد کیس:۲ نفر،کنسولگری:انکارا تغییر به ابوظبی توسط kcc، تاریخ مصاحبه: هفته اخر اکتبر،شغل:حق التدریس در دانشگاه و مربیگری، تحصیلات:دانشجوی دکتری،وضعیت سربازی:معافیت،اپدیت ها:اخرین اپدیت: ۵ اپریل،وضعیت هر دو نفر ap،ضمنا یک بار هم تبدیل به or شدم و کلیری اعلام شد ولی بعد از مراجعه به سفارت گفتند اشتباه شده و هنوز باید منتظر باشیم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما هفته پیش ابوظبی مصاحبه داشتیم من نفر اصلی AP خوردم خانومم وضعیتش تو سایت ready هست میخواستم بدونم منظور از ready چیه ؟یعنی خانومم هیچ احتیاجی به چک نداره فقط منتظر تموم شدن AP منه؟ برای بقیه دوستانم همینطورمیزنه تو سایت؟
ممنون
شماره کیس: 56xx ---- تاریخ رویت قبولی:May 18, 2015 ---- کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- 2015 --- کارنت شدن کیس:8فوریه مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP. : ١١،٢١،٢٢ آپريل -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم Ready : ١١،١٩،٢١ آپريل - ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-23 ساعت 16:36)amirak7 نوشته: سلام دوستان
ما هفته پیش ابوظبی مصاحبه داشتیم من نفر اصلی AP خوردم خانومم وضعیتش تو سایت ready هست میخواستم بدونم منظور از ready چیه ؟یعنی خانومم هیچ احتیاجی به چک نداره فقط منتظر تموم شدن AP منه؟ برای بقیه دوستانم همینطورمیزنه تو سایت؟
ممنون
کاملا درسته دوست عزیز ایشالا زدودی کلیر شید
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی بوده تو دو ماه ی آپدیت هم نداشته باشه؟
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد