کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
دوستان
سلام الان که نامه کلیری تو سایت ابوظبی اومده یک سری ضد نقیض هاتوش هست.یک جا گفته یک شنبه و سه شنبه بیارید پاس هاتون رو یک جا گفته تمام روزهای کاری از یک شنبه تا پنج شنبه...بچه های که به شخصه رفتن میشه بگید کی ها تحویل میگرن پاس ها رو تو ابوظبی؟
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: amirak7 ، dd7472003 ، مل مل
سلام دوستان
ماهم کلیر شدیم.
تو نامه کلیری زده رزومه ایمیل کنین. تا حالا برای کسی پیش اومده بعد از کلیری سفارت رزومه بخواد؟
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: amirak7 ، dv2017 ، NGNJ ، moh.saee ، dd7472003 ، مل مل ، golia ، alborz3718 ، ahfpca ، matin86
(2016-04-24 ساعت 12:07)Joje mohajer نوشته:  دوستان
سلام الان که نامه کلیری تو سایت ابوظبی اومده یک سری ضد نقیض هاتوش هست.یک جا گفته یک شنبه و سه شنبه بیارید پاس هاتون رو یک جا گفته تمام روزهای کاری از یک شنبه تا پنج شنبه...بچه های که به شخصه رفتن میشه بگید کی ها تحویل میگرن پاس ها رو تو ابوظبی؟
تحویل پاسپورت سفارت ابوظبی فقط روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت دو بعد از ظهر هستش که از ساعت یک و نیم افراد رو داخل سفارت راه میدن و دو باجه ها باز میشن،مبارکتون باشه،امیدوارم موفق باشید
شماره کیس:2016as13**،تعداد افراد کیس:۲ نفر،کنسولگری:انکارا تغییر به ابوظبی توسط kcc، تاریخ مصاحبه: هفته اخر اکتبر،شغل:حق التدریس در دانشگاه و مربیگری، تحصیلات:دانشجوی دکتری،وضعیت سربازی:معافیت،اپدیت ها:اخرین اپدیت: ۵ اپریل،وضعیت هر دو نفر ap،ضمنا یک بار هم تبدیل به or شدم و کلیری اعلام شد ولی بعد از مراجعه به سفارت گفتند اشتباه شده و هنوز باید منتظر باشیم
تشکر کنندگان: Joje mohajer ، سعید... ، AMIRI1 ، dd7472003 ، مل مل ، golia
سلام دوستان عزیز . یکی از اقوام در لاتاری 2016
برنده شدن و مصاحبه هم رفتن و نقص مدرک داشتن
و گفتن برا ما پست کن . ایشون ایمیل میزنه که من اسپانسر نتونستم پیدا کنم گفتن مدارک مالی ارائه بده
و ایشون پرسیده بعد از فرستادن مدارک کی بهم ویزا
میدین که نوشتن شما ap خوردن و باید منتظر بمونین
ایشون نه کار دولتی داشته و نه کار خصوصی خاصی
و نه مدرک تحصیلی بالایی و بعد از مصاحبه هم فقط نقص مدرک رو تو ورقه ای که دادن بوده تیک زدن
سوال من اینه ایشون میتونه مدارک مالی در ایران رو ارائه بده و اگه آره چه مبلغ و چه مدت باید تو بانک موجودی داشته باشه و آیا راهی برا انتقال پول برا
باز کردن حساب به نام خودش در اونجا وجود داره ؟
تشکر کنندگان:
(2016-04-24 ساعت 15:57)Pargosha نوشته:  سلام دوستان عزیز . یکی از اقوام در لاتاری 2016
و گفتن برا ما پست کن . ایشون ایمیل میزنه که من اسپانسر نتونستم پیدا کنم گفتن مدارک مالی ارائه بده
و نه مدرک تحصیلی بالایی  و بعد از مصاحبه هم فقط نقص مدرک رو  تو ورقه ای که دادن بوده تیک زدن
سوال من اینه ایشون میتونه مدارک مالی در ایران رو ارائه بده و اگه آره   چه مبلغ و چه مدت باید تو بانک موجودی داشته باشه و آیا راهی برا انتقال پول برا
باز کردن حساب به نام خودش در اونجا وجود داره  ؟

خیر همچین امکانی نیست که بتونند حساب باز کنید براشون در اونجا و در حسابشان در ایران باید حداقل 15 هزار دلار پول باشه و به تعداد افراد کیس 5000 دلار
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: Pargosha ، مل مل ، matin86
(2016-04-24 ساعت 17:05)milaveh نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 15:57)Pargosha نوشته:  سلام دوستان عزیز . یکی از اقوام در لاتاری 2016
و نه مدرک تحصیلی بالایی  و بعد از مصاحبه هم فقط نقص مدرک رو  تو ورقه ای که دادن بوده تیک زدن
سوال من اینه ایشون میتونه مدارک مالی در ایران رو ارائه بده و اگه آره   چه مبلغ و چه مدت باید تو بانک موجودی داشته باشه و آیا راهی برا انتقال پول برا
باز کردن حساب به نام خودش در اونجا وجود داره  ؟

خیر همچین امکانی نیست که بتونند حساب باز کنید براشون در اونجا  و در حسابشان در ایران باید حداقل 15 هزار دلار پول باشه و به تعداد افراد کیس 5000 دلار

دوست عزيز به نظر من بهترين راه اينه ايشون به ازاي هر نفر ١٨ ميليون از يه آشنايي دوستي قرض بگيرن يه گواهي موجودي حساب بگيرن بعد پول پس بدن يك روز بيشتر لازم نيست تو حسابشون باشه چون واسه اونا فقط موجودي مهمه
موفق باشيد
شماره کیس:  56xx  ----  تاریخ رویت قبولی:May 1‎8, 2015‎  ----   کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- ‎2015‎  ---  کارنت شدن کیس:8فوریه  مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP  (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP.    : ١١،٢١،٢٢ آپريل   -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم  Ready  : ١١،١٩،٢١ آپريل  -  ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
تشکر کنندگان: dd7472003 ، Pargosha ، مل مل
Smile 
سلام خوبيد؟ من احتياج به راهنمايي دارم . لطفاً راهنمايي بفرماييد.
من در (دسامبر سال 2015 ) در سفارت آمريکا در ابوظبي مصاحبه داشتم و در زمان مصاحبه مشمول Administrative Processing شدم. در تاريخ هاي: آپديت اول( 15 دسامبر 2015) - آپديت دوم ( 25 ژانويه 2016) - آپديت سوم ( 6 آپريل 2016) و آپديت چهارم ( 21 آپريل 2016) در مجموع تاکنون چهار آپديت داشتم. که در آخرين آپديت که برابر دوم ارديبهشت سال 1395 بود ؛ عبارت:
If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. به :
If your visa application is approved, it will be processed and mailed or available within two business days. تغيير يافته است.
1 – آيا پرونده ام کلير شده است؟ چون مي خوام براي درخواست ويزا اقدام کنم. که متحمل هزينه خوام شد. اگر بلي به نظرتان چه زماني در سفارت حضور يابم؟ و همچنين تاکنون هيچ ايميلي دريافت نکرده ام که اين هم عجيب است.
2- تاکنون سايت سفارت ابوظبي شماره کيس ام را نشاخته ست ، آيا اين وضعيت عادي است؟!! بايد با سفارت مکاتبه نمايم؟
3- با توجه به تغيير عبارت فوق و نزديکي دو آپديت با فاصله زماني کمتر از 15 روز به نظرتان چند روز ديگ پرونده ام کلير خواهد شد؟
4- آیا زمانيکه پرونده کلير بشود در سايت KCC عبارت (Administrative Processing) به (Issued) تغيير خواهد يافت يا زمانيکه ويزا در پاسپورت درج گردد عبارت (Issued) نمايش داده مي شود؟
به خاطر پاسخگويي اتان سپاسگزارام.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من در تاریخ 8 فوریه در دبی مصاحبه داشتم. و AP خودم ولی کسی به من نگفت که پول یا همان 330 DOLAR و تو وب سایت چک می کنم. اسم هست ولی گفت منتظر باشید. این پول رو کی باید بریزیم ??
تشکر کنندگان:
(2016-04-24 ساعت 19:57)AMIRI1 نوشته:  سلام خوبيد؟ من احتياج به راهنمايي دارم . لطفاً  راهنمايي بفرماييد.
من در (دسامبر سال 2015 ) در سفارت آمريکا در ابوظبي مصاحبه داشتم و در زمان مصاحبه مشمول  Administrative Processing شدم. در تاريخ هاي: آپديت اول( 15 دسامبر 2015)  -  آپديت دوم ( 25 ژانويه 2016) -   آپديت سوم ( 6 آپريل 2016) و آپديت چهارم ( 21 آپريل 2016) در مجموع تاکنون چهار آپديت داشتم. که در آخرين آپديت که برابر دوم ارديبهشت سال 1395 بود ؛ عبارت:
If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days.  به :
If your visa application is approved, it will be processed and mailed or available within two business days. تغيير يافته است.
1 – آيا پرونده ام کلير شده است؟ چون مي خوام براي درخواست ويزا اقدام کنم. که متحمل هزينه خوام شد.  اگر بلي به نظرتان چه زماني در سفارت حضور يابم؟ و همچنين تاکنون هيچ ايميلي دريافت نکرده ام که اين هم عجيب است.
2-  تاکنون سايت سفارت ابوظبي شماره کيس ام را نشاخته ست ،  آيا اين وضعيت عادي است؟!! بايد با سفارت مکاتبه نمايم؟
3- با توجه به تغيير عبارت فوق و نزديکي دو آپديت با فاصله زماني کمتر از 15 روز به نظرتان چند روز ديگ پرونده ام کلير خواهد شد؟
4-  آیا زمانيکه پرونده کلير بشود در سايت KCC عبارت  (Administrative Processing)  به (Issued) تغيير خواهد يافت يا زمانيکه ويزا در پاسپورت درج گردد عبارت (Issued) نمايش داده مي شود؟
به خاطر پاسخگويي اتان سپاسگزارام.
باید منتظر باشید تا در سایت سفارت به شما اطلاع داده بشه،ضمن اینکه ابوظبی به همه ایمیل نمیزنه،باید با استناد به سایت سفارت و تاریخی که در اون زمان تحویل پاسپورت،نیاز یا عدم نیاز به مدیکال مجدد و ... به اطلاع شما میرسه اقدام کنید،احتمال بسیار قوی طی چند روز اینده در سایت سفارت هم کلیر میشین،ضمنا عبارت issued در سایت سیس زمانی دذرج میشه که ویزا در پسپورت شما دذرج بشه،مبارکتون باشه
شماره کیس:2016as13**،تعداد افراد کیس:۲ نفر،کنسولگری:انکارا تغییر به ابوظبی توسط kcc، تاریخ مصاحبه: هفته اخر اکتبر،شغل:حق التدریس در دانشگاه و مربیگری، تحصیلات:دانشجوی دکتری،وضعیت سربازی:معافیت،اپدیت ها:اخرین اپدیت: ۵ اپریل،وضعیت هر دو نفر ap،ضمنا یک بار هم تبدیل به or شدم و کلیری اعلام شد ولی بعد از مراجعه به سفارت گفتند اشتباه شده و هنوز باید منتظر باشیم
تشکر کنندگان: AMIRI1 ، مل مل
(2016-04-22 ساعت 06:35)SAMBAR نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرایی سلام
چون میدونستم که این صفحه پر بیننده ترین و فعال ترین صفحه سایت هست به همین دلیل پیغامم رو براتون اینجا میذارم چون دقیقا سال گذشته هم این موقع ها تنها دوست و همراه من و همسرم همین صفحه و دوستان خوبی بودن که اینجا همراهیمون میکردن.
اولا که از دوستان به خاطر کوتاهی هامون معذرت میخوام اما ما به شدت درگیر کارهای سفر و کارهایی بودیم که باید اینجا انجام میدادیم بودیم و خدا رو شکر تا حدی تو این کشور جاگیر شدیم و همچنان داریم کارهامون رو پیش میبریم. اما علت اصلی مزاحمت من و همسرم این هست که به دوستانی که به سلامتی کلیر شدن و قصد سفر به اینجا رو دارن و متاسفانه کسی رو تو آمریکا ندارند که روزهای اول همراهیشون کنه خصوصا خانمها و آقایونی که کلیر شدن و منتظر کلیرنس همسرشون هستن و زمان اکسپایر ویزاشون رسیده و باید به اینجا سفر کنن اطلاع بدیم که ما در خدمتتون هستیم و هر کاری که ازمون برمیاد انجام میدیم. ما در وودلند هیلز در لوس آنجلس ساکن هستیم و خیلی خوشحال میشیم که در خدمتتون باشیم. چون نمیدونم اجازه دارم یا نه که براتون اینجا شماره خودم و خانمم رو بنویسم به همین دلیل شماره نذاشتم ولی با ایمیلی که تو همین سایت اعلام کردم تو پروفایل میتونید تماس بگیرین و ما همه جوره در خدمتیم. لطفا این موضوع رو به سایر دوستان فعال تو بقیه صفخه ها هم اطلاع بدید.
با آرزوی سلامتی و شادی و موفقیت و کلیرنس هر چه سریعتر.
زهره و فرهاد.

سلام وخسته نباشید من سفید برفی هستم لطفا با ایمیلم تماس بگیرید m.arabmoheghi_1979@yahoo.com متشکرم کارتون دارم
تشکر کنندگان: golia ، AMIRI1
سلام دوستان
من بوسیله پیکاپ امروز ویزا دریافت نمودم ولی متاسفانه دو مورد اشتباه وجود دارد
1 شماره پاسپورت خودم یک رقم آن اشتباه در ویزا وارد شده
2 وضعیت تاهل خانمم بجای married به اشتباه single در ویزا خورده
لطفا دوستان و مدیران راهنمایی کنند تا کمی از استرس ما کاسته شود
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان:
(2016-04-24 ساعت 21:30)heidary1356 نوشته:  سلام دوستان
من بوسیله پیکاپ امروز ویزا دریافت نمودم ولی متاسفانه دو مورد اشتباه  وجود دارد

اونجا مشخصاتتان رو چک نکردن براتون؟ به سفارت ایمیل بدید و توضیح بدید بهشون
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر

تشکر کنندگان: heidary1356
(2016-04-24 ساعت 20:05)alex.66 نوشته:  سلام دوستان من در تاریخ 8 فوریه در دبی مصاحبه داشتم. و  AP خودم ولی کسی به من نگفت که پول یا همان 330 DOLAR و تو وب سایت چک می کنم.  اسم هست ولی گفت منتظر باشید. این پول رو کی باید بریزیم ??

330 دلار سفارت رو باید داخل سفارت پرداخت میکردید
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر

تشکر کنندگان:
(2016-04-24 ساعت 22:39)milaveh نوشته:  

اونجا مشخصاتتان رو چک نکردن براتون؟   به سفارت ایمیل بدید و توضیح بدید بهشون

متاسفانه خیر چک نکردن
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان:
(2016-04-24 ساعت 22:52)heidary1356 نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 22:39)milaveh نوشته:  

اونجا مشخصاتتان رو چک نکردن براتون؟   به سفارت ایمیل بدید و توضیح بدید بهشون

متاسفانه خیر چک نکردن

بهتره حتما با سفارت چک کنید و احتمال بالا مجددا پاسپورتهاتون رو بفرستید تا ویزای مجدد صادر شه، چون سال گذشته هم موردایی بودن که تاریخ ویزا اشتباه بوده و در فرودگاه دیپورت شدن و مجبور شدن تا دوباره برای ویزا به ابوظبی برن
تشکر کنندگان: مل مل ، heidary1356 ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان