موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-25 ساعت 20:18)moh.saee نوشته: (2016-04-25 ساعت 20:07)shahabyou نوشته: (2016-04-25 ساعت 18:03)milaveh نوشته: ما هم تقریبا بیست روز قبل از شما مصاحبه داشتیم و یک آپدیت داریم فقط ! فک کنم همینطور ماه به ماه میان جلو و هنوز به ما مارچ ی ها نرسیدن
سلام ما هم 10 مارچ مصاحبه داشتیم و تاکنون دو آیدیت پشت هم فقط در همان مارچ داشته ایم
سلام. من هم 15 مارچ بودم و دو آپدیت روز بعد از مصاحبه و یه آپدیت به خاطر زدن ایمیل. هنوز هم کیس نامبرم توسط سفارت ابوظبی شناخته نمیشه.
خدا رو شکر که حداقل با ایمیل آپ شدید ، ایمیل ما رو که جوابم ندادن
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-25 ساعت 20:07)shahabyou نوشته: (2016-04-25 ساعت 18:03)milaveh نوشته: (2016-04-25 ساعت 14:58)masiharezoo نوشته: سلام دوستان
من بعد از مصاحبه فقط یکبار اپدیت شدم.الان 1 ماه دیگه اپدیتی نداشتم . منتظر بمونم یا ایمیل بزنم به سفارت.
سپاسگزارم
ما هم تقریبا بیست روز قبل از شما مصاحبه داشتیم و یک آپدیت داریم فقط ! فک کنم همینطور ماه به ماه میان جلو و هنوز به ما مارچ ی ها نرسیدن
سلام ما هم 10 مارچ مصاحبه داشتیم و تاکنون دو آیدیت پشت هم فقط در همان مارچ داشته ایم
هر دو آپدیت برای کیس اصلی بود؟
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من دیروز که سایت سیس و ابوظبی رو چک کردم متوجه شدم که کلییر شدم ولی سوالم اینه از کجا بفهمم خانم و بچه هام هم کللیر شدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[font=Tahoma] به نام اهورامزدا[/font]
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-25 ساعت 21:03)shahram.mis1356 نوشته: سلام دوستان من دیروز که سایت سیس و ابوظبی رو چک کردم متوجه شدم که کلییر شدم ولی سوالم اینه از کجا بفهمم خانم و بچه هام هم کللیر شدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به سلامتی دوست عزیز ، اگه اون ها ap نخورده بودن که کلیر شدن دیگه ، میشه لطفا بگید شرایط کیستون چی بوده و کی مصاحبه شدید؟
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-25 ساعت 21:17)milaveh نوشته: (2016-04-25 ساعت 21:03)shahram.mis1356 نوشته: سلام دوستان من دیروز که سایت سیس و ابوظبی رو چک کردم متوجه شدم که کلییر شدم ولی سوالم اینه از کجا بفهمم خانم و بچه هام هم کللیر شدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به سلامتی دوست عزیز ، اگه اون ها ap نخورده بودن که کلیر شدن دیگه ، میشه لطفا بگید شرایط کیستون چی بوده و کی مصاحبه شدید؟
خودم لیسانس و شغل غیر دولتی خانمم لیسانس و شغل دولتی 15 دسامبر 2015 مصاحبه شدیم و بعد از سه تا اپدیت دیروز سایت ابوظبی رو که چک کردم کلییر بودم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-25 ساعت 20:07)shahabyou نوشته: (2016-04-25 ساعت 18:03)milaveh نوشته: (2016-04-25 ساعت 14:58)masiharezoo نوشته: سلام دوستان
من بعد از مصاحبه فقط یکبار اپدیت شدم.الان 1 ماه دیگه اپدیتی نداشتم . منتظر بمونم یا ایمیل بزنم به سفارت.
سپاسگزارم
ما هم تقریبا بیست روز قبل از شما مصاحبه داشتیم و یک آپدیت داریم فقط ! فک کنم همینطور ماه به ماه میان جلو و هنوز به ما مارچ ی ها نرسیدن
منم مارچ مصاحبه شدم و تا الان 8و 9و 15 اپدیت شدم
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه: march
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-25 ساعت 21:34)shahram.mis1356 نوشته: (2016-04-25 ساعت 21:17)milaveh نوشته: (2016-04-25 ساعت 21:03)shahram.mis1356 نوشته: سلام دوستان من دیروز که سایت سیس و ابوظبی رو چک کردم متوجه شدم که کلییر شدم ولی سوالم اینه از کجا بفهمم خانم و بچه هام هم کللیر شدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودم لیسانس و شغل غیر دولتی خانمم لیسانس و شغل دولتی 15 دسامبر 2015 مصاحبه شدیم و بعد از سه تا اپدیت دیروز سایت ابوظبی رو که چک کردم کلییر بودم
باز هم تبریک ، موفق باشید
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-25 ساعت 22:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-25 ساعت 22:41 توسط eng2006.)
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
New medical examination is required.
Please send us your passport(s) and updated medical exam(s). Your first medical exam was good for 6 months – if you plan to travel before that first medical exam expires, we can issue a visa good until that expiration date. Otherwise, you should come to the UAE to complete a new medical exam. Please ensure we have your passport(s) by February 28th in order to be certain we have a visa number for your case. Please note that we are closed on Fridays and Saturdays. Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance. Our hours for bringing in your passport and medical is any work day (Sunday- Thursday) at 2pm. If we do not receive your passport by May 24, 2016, we cannot guarantee a Diversity Visa for you and your family.
سلام
سایت سفارت ابوظبی اینو زده ولی سایت سیس فقط or شده
1-لطفا بگین این یعنی جواب کلیرن اومده و اوکی شده؟
2-حالا باید چیکار کنم؟
3-مدیکال باید دوباره انجام بدم؟
4-ایا همه اعضای خانواده کلیر شدن؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-25 ساعت 22:37)eng2006 نوشته: We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
New medical examination is required.
Please send us your passport(s) and updated medical exam(s). Your first medical exam was good for 6 months – if you plan to travel before that first medical exam expires, we can issue a visa good until that expiration date. Otherwise, you should come to the UAE to complete a new medical exam. Please ensure we have your passport(s) by February 28th in order to be certain we have a visa number for your case. Please note that we are closed on Fridays and Saturdays. Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance. Our hours for bringing in your passport and medical is any work day (Sunday- Thursday) at 2pm. If we do not receive your passport by May 24, 2016, we cannot guarantee a Diversity Visa for you and your family.
سلام
سایت سفارت ابوظبی اینو زده ولی سایت سیس فقط or شده
1-لطفا بگین این یعنی جواب کلیرن اومده و اوکی شده؟
2-حالا باید چیکار کنم؟
تبريك دوست عزيز بله شما كلير شديد و اگر مديكالتون از شش ماه اعتبارش نگذشته فقط بايد پاسپورتتون را ببريد تا ويزا در اون درج بشه اگر لطف كنيد در مورد شرايطتتون توضيح بديد ممنون ميشيم مصاحبه تون چه تاريخي بوده شغل و تحصيلاتتون ؟...
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-25 ساعت 23:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-25 ساعت 23:49 توسط eng2006.)
مصاحبه 5.5 ماه پیش بود
ابوظبی
ما هم از همون اپدیت 25 ژانویه بودیم
دو سه روز پیش سایت سیس اور شده بود
ممنون میشم همه سوالاتمو جواب بدین
1-لطفا بگین این یعنی جواب کلیرن اومده و اوکی شده؟چرا سایت سیس اپدیت نشده یا ایمیل نیومده
2-حالا باید چیکار کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز تبریک میگم شما کلیر شدین در متن نوشته شده که بررسی های جدید پزشکی مورد نیاز هست یعنی تاریخ مدیکالتون منقضی شده و باید دوباره از دکتر وقت بگیرین و مدیکال رو انجام بدین دوست من شما باید از سایت سفارت چک کنین ببینین همه اعضا کلیر شدن یا نه بازم تبریک میگم.
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-25 ساعت 23:30)eng2006 نوشته: مصاحبه 5.5 ماه پیش بود
ابوظبی
ما هم از همون اپدیت 25 ژانویه بودیم
دو سه روز پیش سایت سیس اور شده بود
ممنون میشم همه سوالاتمو جواب بدین
1-لطفا بگین این یعنی جواب کلیرن اومده و اوکی شده؟چرا سایت سیس اپدیت نشده یا ایمیل نیومده
2-حالا باید چیکار کنم؟
پاسخ سوا اولتون كه كه تبريك هست واينكه ابوظبي هميشه ايميل نميده و بنا به صحبت افيسر ملاك سايت سفارت هست
٢ميتونيد پاستون را يا بديد ببرن ويزا پيكاپ كنن يا يكي از اعضاي كيس بره و پاس بقيه را هم ببره
٣اگر فقط دو هفته وقت داريد تا مديكالتون تمام بشه بهتره همه بريد مديكال را تمديد كنيد چون عملا نميشه ظرف دو هفته تو امريكا باشيد ولي باز خود دانيد
٤ ايا براي بقيه اعضا ap زده بود توي سيس يا اونا ready بودن اگر ap نبودن همه كلير شدين اگرنه روي سيس را چك كنيد وضعيت اونا را چي ميزنه
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-25 ساعت 13:35)lotfe.kh نوشته: دوستان کسی میدونه تا چه زمانی معمول هست که کیس در سیاک ازIn Transit به ready مبدل شه؟
شما چرا الان دارید Status چک میکنید؟ تاریخ و ساعت مصاحبهی شما مشخصه، نگران چی هستید؟ ایشالا یه ضرب میگیرید و دیگه هم تو این تاپیک پیداتون نمیشه.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-26 ساعت 00:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-26 ساعت 00:31 توسط ahfpca.)
(2016-04-25 ساعت 18:29)Hosein_hhs نوشته: (2016-04-25 ساعت 18:04)milaveh نوشته: (2016-04-25 ساعت 15:27)daniyal1351 نوشته: من بعد از ۱۸۵ روز امروز آپدیت داشتم آخرین آپدیتم ۲۵ ژانویه بود از سفارت ابوظبی و سه بار هم آپدیت داشتم بخاطر ایمیلی که زده بودم ولی سفارت هر سه بار صبح ها ایمیل داده بود و بلافاصله هم تو سیس آپدیت شده بودم پنج روز پیش هم دوباره ایمیل زده بودم بعد ۱ ماه و نیم ولی جوابی ندادن به نظر شما این آپدیت امروزم به خاطر ایمیل بدون پاسخ بوده یا آپدیت واقعیه ؟
ببخشید میپرسم ، تاریخ مصاحبتون کی بوده
باسلام
دوستان اگر به امضاها دقت كنين و با توجه به محل مصاحبه پاسخ بديم به نتيج بهتري ميرسيم
اونچه كه من تا الان از امضاي دوستان ديدم اينطور بوده
ايروان:يكبار دوبار ويا سه بار بعد از مصاحبه بصورت پشت سر هم اپديت در سيس انجام ميده و تا زمان كليري اپديت ديگه اي نداره
انكارا:از روز مصاحبه اپديت هاي انكارا شروع ميشه بيشتر ابپديت هاي انكارا گروهي هستش و تقريبا هفته اي يكبار در سايت سفارت عزيزان اپديت ميشن ودرمورد سيس هم تقريبا همينطور ولي با شدت كمتر
ابوظبي:متاسفانه در خصوص ابوظبي رويه خاصي نديدم اكثر عزيزا با مشكل عدم شناخت كيس پس از مصاحبه روبرو ميشن و مشكل بعدي هم اشتباه در نگارش اسم و يا فاميل در سايت هست.ولي ظاهرا در مجموع سفارت ابوظبي هم زياد تا زمان كليري اپديت نداره
حال دوستان ميتونن نظراتشون رو در خصوص روند اين فرايند بفرمايند
دوستانی که با مشکل ایرادات تایپی در ویزا مواجه میشید حتمن مراتب اعتراض خودتون رو با ایمیل به سایت اصلی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کنید، ظاهرن شخصی بیدقت و سر به هوا در اون سفارت مشغول به کار هست که باید جاش رو به یه آدم با دقت بده. اگه گزارش ندید این روند ادامه پیدا میکنه و هموطنان بیشتری از ما دچار تاخیر و هزینه میشن. حتمن در ایمیلتون ذکر کنید که این مشکل برای شما غیر از بار مالی، بار روحی و روانی هم داره و در جریان برنامهریزی شما برای مهاجرت ایجاد اختلال میکنه. مطمین باشید به کیفیت کارشون حساس هستن و خیلی سریع رسیدگی میکنن.
اگر هم نگران گزارش دادن هستید، فعلن از ویزای دارای اشتباه عکس بگیرید و بعد از ویزای اصلاح شده عکس بگیرید و بعد از ورود به آمریکا این گزارش رو بفرستید.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)