موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان ، با توجه به اینکه دوستانی که در سال 94 ap خوردن پروسه کلیر شدنشون 5 تا 6 ماه طول کشیده و با توجه به اینکه فقط تا آخر سپتامبر ویزا صادر میکنن و روند کلیر شدنها اینقدر طولانی بشه ، وضعیت آپریلی ها و ماههای بعدی رو هواست؟ یعنی واقعا جای نگرانی داره؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-27 ساعت 15:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-27 ساعت 15:58 توسط USIMMIGRANT.)
دوستان چندتا سوال دارم ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
١.كساني كه ابوظبي مصاحبه داشتن، پرواز و هتلشان دبي بود يا ابوظبي؟ اگه دبي بود صبح زود راحت رفتيد ابوظبي واسه مصاحبه؟ ميشه خيلي مختصر بگين چيكار كرديد؟
٢.من شهرستانم و چندتا آژانس تماس گرفتن پروازاشون به فرودگاه شارجه هست و واسه روزي كه من ميخوام مستقيم به دبي ندارن، ولي ميگن ترنسفر داره و نيم ساعت تا دبي هست! به نظرتون اشكال نداره همين پروازارو بگيرم؟
٣. ميشه يه چندتا هتلهايي كه در دبي شما رفتيد و قيمت خوبي داشت و در كل راضي بوديد را معرفي كنيد؟ ممنون دوستان
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-27 ساعت 15:35)سعید... نوشته: (2016-04-26 ساعت 18:57)alakanzas نوشته: دوستان اکتبری .آیا کسی مونده که کلیر نشده باشه؟
سلام اگه اشتباه نکنم از ابوظبی کیس هایی که اکتبر رفتن مصاحبه اینها هنوز کلیر نشدن
1346
1367
1411
1421
1518
1686
2697
کیس 1525 سایت سفارت هنوز نمیشناسه ولی تو سایت سیس با اپدیت 9 مارچ نفر دوم or شده ولی نفر اصلی نشده!!!
ایشالا تا هفته دیگه کلیر بشن.
بله متاسفانه ما هم یکی از این نفرات هستیم.
كيس نامبر:2016AS000026xx >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-27 ساعت 15:35)سعید... نوشته: (2016-04-26 ساعت 18:57)alakanzas نوشته: دوستان اکتبری .آیا کسی مونده که کلیر نشده باشه؟
سلام اگه اشتباه نکنم از ابوظبی کیس هایی که اکتبر رفتن مصاحبه اینها هنوز کلیر نشدن
1346
1367
1411
1421
1518
1686
2697
کیس 1525 سایت سفارت هنوز نمیشناسه ولی تو سایت سیس با اپدیت 9 مارچ نفر دوم or شده ولی نفر اصلی نشده!!!
ما هم توی ۲۷ اکتبر مصاحبه داشتیم و هنوز منتظریم،دقیقا امروز شد شش ماه،امیدوارم هر چه زودتر همگی کلیر شن و کسی جا نمونه
شماره کیس:2016as13**،تعداد افراد کیس:۲ نفر،کنسولگری:انکارا تغییر به ابوظبی توسط kcc، تاریخ مصاحبه: هفته اخر اکتبر،شغل:حق التدریس در دانشگاه و مربیگری، تحصیلات:دانشجوی دکتری،وضعیت سربازی:معافیت،اپدیت ها:اخرین اپدیت: ۵ اپریل،وضعیت هر دو نفر ap،ضمنا یک بار هم تبدیل به or شدم و کلیری اعلام شد ولی بعد از مراجعه به سفارت گفتند اشتباه شده و هنوز باید منتظر باشیم
رتبه:
21
7 تشکر در 2 ارسال
(2016-04-27 ساعت 18:40)alakanzas نوشته: (2016-04-27 ساعت 15:35)سعید... نوشته: (2016-04-26 ساعت 18:57)alakanzas نوشته: دوستان اکتبری .آیا کسی مونده که کلیر نشده باشه؟
1346
1367
1411
1421
1518
1686
2697
بله متاسفانه ما هم یکی از این نفرات هستیم.
شما که با توجه به امضاتون نباید انقدر تو پروسه کلیرنس میموندید.
خودتون فکر میکنید چه عاملی باعث شده؟ آیا اتفاق خاصی در روز مصاحبه افتاد یا آفیسر حرف خاصی زد؟
ببخشید فضولی میکنم برای تجربه برای دوستانی که در آینده مصاحبه دارن میپرسم اگه دوست ندارین جواب ندید
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سفارت ابوظبی تاریخ 24 april بیست و سه نفر از کیس های اکتبر و نوامبر و دسامبر رو کلیر کرد. فکر کنم اول ماه May هم همین تعداد رو کلیر کنه... ایشالا این سری هر کی از اکتبر و نوامبر و دسامبر مونده کلیر بشه...
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده)
اپدیت سیس ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ 25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
1346
1367
1411
1421
1518
1686
2697
سلام دوست عزیز
ماهم هنوز کلیر نشدیم ولی تو آمارتون نیستیم
کيس نامبر: 2016AS1***
تعداد افراد: 4 نفر
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : 29 oct
برنده: همسرم
خودم : سربازی س ، كار آزاد
آپدیت ها: 1 نوامبر ، 25ژانویه ، 13 و 14 مارچ ، 16 مارچ برای همسرم و خودم ، 20 اپریل همسرم
کلیر:
سفر به آمریکا:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-27 ساعت 16:21)سعید... نوشته: (2016-04-27 ساعت 15:58)USIMMIGRANT نوشته: دوستان چندتا سوال دارم ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
١.كساني كه ابوظبي مصاحبه داشتن، پرواز و هتلشان دبي بود يا ابوظبي؟ اگه دبي بود صبح زود راحت رفتيد ابوظبي واسه مصاحبه؟ ميشه خيلي مختصر بگين چيكار كرديد؟
٢.من شهرستانم و چندتا آژانس تماس گرفتن پروازاشون به فرودگاه شارجه هست و واسه روزي كه من ميخوام مستقيم به دبي ندارن، ولي ميگن ترنسفر داره و نيم ساعت تا دبي هست! به نظرتون اشكال نداره همين پروازارو بگيرم؟
٣. ميشه يه چندتا هتلهايي كه در دبي شما رفتيد و قيمت خوبي داشت و در كل راضي بوديد را معرفي كنيد؟ ممنون دوستان
سلام دوست گرامی
1-پرواز airarabia شارجه. هتل sun and sand سه ستاره دبی با ترانسفر از فرودگاه شارجه. هتل بد نبود قابل تحمل بود.به نظرم هتل avenue خیلی بهتره البته چهار ستاره هست. صبح ساعت 4:15 از هتل با تاکسی رفتیم ترمینال الغبیبه و با اتوبوس ساعت 5 صبح رفتیم ابوظبی و از ترمینال ابوظبی با تاکسی ساعت7:45 دم در سفارت پیاده شدیم و برگشت هم به همین صورت. مدیکال هم از هتل تا ایستگاه مترو پیاده رفتیم و با مترو رفتیم nmc. با کمترین هزینه... به نظرم خودتون کارهاتون رو انجام بدید و به کسایی نسپارید که برای پولتون کیسه دوختن...
2- بلیط و ویزا و هتل رو از یه اژانس بگیرین تا بتونین تخفیف درست و حسابی ازشون بگیرین...
3- هتل نزدیک به ایستگاه مترو و همراه با ترانسفر گزینه خوبی میتونه باشه
با امید موفقیت در تمام مراحل ...
سلام
ما برای مصاحبه چون روز مدیکالمون جور در بیاد و مجبور بودبم سه شنبه بریم با پرواز فلای دبی و ایران ایر نتونستیم مستقیم بریم دبی و با ایر عربیا رفتیم شارجه و یه مینی بوس بود که ترنسفر کرد به دبی و روبری مرکز خرید الغریر مارو پیاده کرد که با هتل ما که لاوندر بود توی دیره فاصله ای نداشت. برای گرفتن ویزا با ایران ایر رفتیم دبی و با مترو سه دقیقه ای رفتیم هتل
صبح روز مصاحبه آقای حسین اومدن مارو بردن و گروه دومی بودیم که رسیدیم که چون هوا تاریکه اصلا متوجه مسافت نمی شید
هتل لاوندر و هتل لند مارک رو امتحان کردیم از لحاظ تمیزی هردو تمیز از لحاظ اینترنت توی اتاق لندمارک عالی از لحاظ نزدیکی به مرکز مترو الاتحاد هر دو عالی که لند مارک نزدیکتر بود. در کل این مرکز مترو هم خظ سبز داره واسه رفتنن به تست پزشکی و هم خط قرمز داره واسه رفتنی به جاهای تفریحی
در کل من یه چیزی بگم در مورد هتل. اگر ویزا کارت یا مستر کارت دارید راحت خودتون هتل رزرو کنید هزینه نصف ائنی هست که آژانس میگه.برای لند مارک ما 10 شب 2500 درهم دادیم که اژانس هواپیمایی همونو 4000خورده ای درهم می گفت
کيس نامبر 2016AS4**:
تعداد افراد: 2
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو ap
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
۲۷ اپریل اپدیت و تبدیل به OR
هنوز ایمیل و پست کلیر شدن نیومده.
رویت قبولی : ۸ می ، ارسال فرم ۲۸ جون ، مصاحبه : ۲۲ دسامبر ابوظبی ، وظعیت AP
اپدیتها ۵ و ۲۵ ژانویه و ۲۲ اپریل
لیسانس بازرگانی ، معافیت سربازی ، کار در شرکت بازرگانی خصوصی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان داشتم تو سايت ابوظبي بخش faq مي گشتم يه قسمتي داشت با عنوان note Iranian Aplicant و توضيحي كه داده بود در مورد ap جالب بود فكر كردم باتون بگزارم
Administrative Processes: Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant's entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from Department of Homeland Security granting an extension of stay. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them.
البته بعد سرچ كردم ديدم فرمهاي Ds -230 در واقع با همون فرمهاي Ds-260 الان جايگزين شده ولي همونطور كه مي بينيد تاكيد كرده اينكه فقط بنويسد در فرم شغل خصوصي يا بازنشسته باعث طولاني تر شدن زمان ap ميشه
گفته اگر هر سفري به امريكا داشتيد بايد با تاريخ دقيق نه فقط سال ذكر بشه حتي اگر جزو سه سفر اخرتون نبوده اگر درست ترجمه كرده باشم
البته من تا جاييكه چك كردم ما اين مورد ها را در فرم ٢٦٠ كه فرستاديم رعايت كرده بوديم ولي ديگه چرا هنوز فس فس مي كنن نمي دونم
و اخرش هم كه اب صاف و پاك را ريخته رو دست همه
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می