موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-28 ساعت 11:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-28 ساعت 12:01 توسط eng2006.)
لطفا بگین از کجا بفهمیموقتی نفر اصلی کلیر شده همه اعضا خانواده هم کلیر شده اند؟
10 روز دیگه مدیکال ماه 6 ماهه میشه .حالا برای تمدیدش باید همه اعضا برن ابوظبی دوباره ؟و همه واکسن هارو بزنن؟فقط نفر اصلی میخاد بره اما بخاطر مدیکال همه باید برن؟
همینجا نمیشه بعضیاشو زد؟
اخه خیلی گرونه اونجا
و اینکه تازه کلیر شدیم چند روز فرصت داریم بریم سفارت ابوظبی؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
کلییر شدم همین الان
دوستان واسه پیکاپ اگه جای مطمعن میشناسن لطفا معرفی کنن
ایا پاسپورت و برگه ای که سفارت داد کافیه؟
رویت قبولی : ۸ می ، ارسال فرم ۲۸ جون ، مصاحبه : ۲۲ دسامبر ابوظبی ، وظعیت AP
اپدیتها ۵ و ۲۵ ژانویه و ۲۲ اپریل
لیسانس بازرگانی ، معافیت سربازی ، کار در شرکت بازرگانی خصوصی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-28 ساعت 12:20)kavehsharifi نوشته: کلییر شدم همین الان
سلام دوست عزیز تبریییک میگم بهتون
کيس نامبر: 2016AS1***
تعداد افراد: 4 نفر
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : 29 oct
برنده: همسرم
خودم : سربازی س ، كار آزاد
آپدیت ها: 1 نوامبر ، 25ژانویه ، 13 و 14 مارچ ، 16 مارچ برای همسرم و خودم ، 20 اپریل همسرم
کلیر:
سفر به آمریکا:
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-28 ساعت 12:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-28 ساعت 12:58 توسط USIMMIGRANT.)
(2016-04-28 ساعت 10:44)NGNJ نوشته: دوستان داشتم تو سايت ابوظبي بخش faq مي گشتم يه قسمتي داشت با عنوان note Iranian Aplicant و توضيحي كه داده بود در مورد ap جالب بود فكر كردم باتون بگزارم
Administrative Processes: Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant's entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from Department of Homeland Security granting an extension of stay. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them.
البته بعد سرچ كردم ديدم فرمهاي Ds -230 در واقع با همون فرمهاي Ds-260 الان جايگزين شده ولي همونطور كه مي بينيد تاكيد كرده اينكه فقط بنويسد در فرم شغل خصوصي يا بازنشسته باعث طولاني تر شدن زمان ap ميشه
گفته اگر هر سفري به امريكا داشتيد بايد با تاريخ دقيق نه فقط سال ذكر بشه حتي اگر جزو سه سفر اخرتون نبوده اگر درست ترجمه كرده باشم
البته من تا جاييكه چك كردم ما اين مورد ها را در فرم ٢٦٠ كه فرستاديم رعايت كرده بوديم ولي ديگه چرا هنوز فس فس مي كنن نمي دونم
و اخرش هم كه اب صاف و پاك را ريخته رو دست همه
مرسي بابت اطلاعات ارزشمندتون، قسمت آخر كه گفته Administrative processes are completed within six months or more يعني اينكه پروسه اداري حداكثر تا ٦ ماه طول ميكشه يا شايدم بيشتر و اين به معناي اينكه ٦ ماه طول ميكشه نيست، و به معناي حداكثر تا ٦ ماه است. گفتم اينو بگم بچه ها نگران نشن.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-28 ساعت 12:55)USIMMIGRANT نوشته: (2016-04-28 ساعت 10:44)NGNJ نوشته: دوستان داشتم تو سايت ابوظبي بخش faq مي گشتم يه قسمتي داشت با عنوان note Iranian Aplicant و توضيحي كه داده بود در مورد ap جالب بود فكر كردم باتون بگزارم
Administrative Processes: Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant's entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from Department of Homeland Security granting an extension of stay. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them.
البته بعد سرچ كردم ديدم فرمهاي Ds -230 در واقع با همون فرمهاي Ds-260 الان جايگزين شده ولي همونطور كه مي بينيد تاكيد كرده اينكه فقط بنويسد در فرم شغل خصوصي يا بازنشسته باعث طولاني تر شدن زمان ap ميشه
گفته اگر هر سفري به امريكا داشتيد بايد با تاريخ دقيق نه فقط سال ذكر بشه حتي اگر جزو سه سفر اخرتون نبوده اگر درست ترجمه كرده باشم
البته من تا جاييكه چك كردم ما اين مورد ها را در فرم ٢٦٠ كه فرستاديم رعايت كرده بوديم ولي ديگه چرا هنوز فس فس مي كنن نمي دونم
مرسي بابت اطلاعات ارزشمندتون، قسمت آخر كه گفته Administrative processes are completed within six months or more يعني اينكه پروسه اداري حداكثر تا ٦ ماه طول ميكشه يا شايدم بيشتر و اين به معناي اينكه ٦ ماه طول ميكشه نيست، و به معناي حداكثر تا ٦ ماه است. گفتم اينو بگم بچه ها نگران نشن.
پروسه اداری ما از 6 ماه هم گذشته
كيس نامبر:2016AS000026xx >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-28 ساعت 12:20)kavehsharifi نوشته: کلییر شدم همین الان
سلام دوست عزيز تبریک
من پیشنهاد میکنم تحت هر شرایطی از پیکاپ کردن اجتناب کنید چون به استرسش که نمی ارزه هیچ احتمال اشتباه هم خیلی زیاد است چون کاملاً بی دقت هستند و بلایی که به سر من آمد هیچ بعید نیست که سر شما هم بیاید
ویزا وقتی توسط پیکاپ بدستم رسید تو دو تا پاسپورت ها اشتباه تایپی بود و ایشان هم دقت که چه عرض کنم اصلا چک نکرده بود و حالا روز از نو و روزی از نو با هزینه خودم دوباره سفر امارات و...
آن کيس نامبر 2016AS1###:
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
ارسال فرم : 29 می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت : نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،
آپدیت ها : سایت سفارت 13 اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-28 ساعت 13:51)alakanzas نوشته: (2016-04-28 ساعت 12:55)USIMMIGRANT نوشته: (2016-04-28 ساعت 10:44)NGNJ نوشته: دوستان داشتم تو سايت ابوظبي بخش faq مي گشتم يه قسمتي داشت با عنوان note Iranian Aplicant و توضيحي كه داده بود در مورد ap جالب بود فكر كردم باتون بگزارم
پروسه اداری ما از 6 ماه هم گذشته
در بالا كه گفتم حداكثر ٦ ماه يا بيشتر. من فكر كنم بخاطر رشتتون باشه چون رشته هاي معماري، عمران و رشته هاي مشابه حساس ميباشن. نگران نباشيد هنوز وقت بسيار زياد است و به زودي كليير ميشين.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من تیرماه ارمنستان مصاحبه دارم.اسم مرکز پیش دانشگاهی را در فرم 260 اشتباه زدم.ایا مشکلی ایجاد میشه؟با تشکر.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستانی که ژانویه مصاحبه داشتن آیا کسی کلیر شده ؟
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یک موضوعی شنیدم بحث یک خطی و 2 خطی در فایل html سیس
کسی از این موضوع خبر داره و میتونید توضیح بدید ممنون میشم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-28 ساعت 14:55)sayadshahin@yahoo.com نوشته: سلام دوستان.من تیرماه ارمنستان مصاحبه دارم.اسم مرکز پیش دانشگاهی را در فرم 260 اشتباه زدم.ایا مشکلی ایجاد میشه؟با تشکر.
قبل از قسم خوردن به افسر بگین
مشکلی نیست
-شماره کیس: 54xx
-کنسولگری: ایروان
-ارسال فرم: June 05
تعداد افراد: یک نفر
کارنت شدن کیس: February
مصاحبه: April 12
وضعیت: Ap
دریافت ویزا:...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،يه سوال دارم،از بين سفارتهاي ابوظبي و انكارا و ايروان كدوم سفارت سريع تر كلير ميكنه؟