موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-29 ساعت 14:57)masiharezoo نوشته: (2016-04-28 ساعت 17:21)ali.b نوشته: (2016-04-28 ساعت 12:20)kavehsharifi نوشته: کلییر شدم همین الان
دوستان واسه پیکاپ اگه جای مطمعن میشناسن لطفا معرفی کنن
ایا پاسپورت و برگه ای که سفارت داد کافیه؟
دوست عزیز تبریکهای مارو پذیرا باشید
تبریک میگم و موفق باشید.
ممنون دوستان ، به امید کلییری سریعتر همه
رویت قبولی : ۸ می ، ارسال فرم ۲۸ جون ، مصاحبه : ۲۲ دسامبر ابوظبی ، وظعیت AP
اپدیتها ۵ و ۲۵ ژانویه و ۲۲ اپریل
لیسانس بازرگانی ، معافیت سربازی ، کار در شرکت بازرگانی خصوصی
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام همراهان گرامی
اونایی که ابوظبی مصاحبه داشتند اگر کسی اطلاعی داره که nmc دبی جمعه مدیکال انجام میده یا تعطیله راهنمایی کنید لطفا. ممنون.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده)
اپدیت سیس ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ 25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-30 ساعت 12:33)سعید... نوشته: سلام همراهان گرامی
اونایی که ابوظبی مصاحبه داشتند اگر کسی اطلاعی داره که nmc دبی جمعه مدیکال انجام میده یا تعطیله راهنمایی کنید لطفا. ممنون.
دوست عزیز جمعه ها مدیکال انجام نمیشه ما دوشنبه مصاحبه داشتیم شنبه صبح اول وقت مدیکال انجام دادیم یکشنبه عصر جواب مدیکالمون حاضر شد.
شماره کیس: 56xx ---- تاریخ رویت قبولی:May 18, 2015 ---- کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- 2015 --- کارنت شدن کیس:8فوریه مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP. : ١١،٢١،٢٢ آپريل -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم Ready : ١١،١٩،٢١ آپريل - ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان
خانم من یکضرب ویزا گرفت و خودم ap خوردم. البته ویزای خانمم فعلا نگرفتیم.
13 ژانویه مصاحبه داشتیم. هنوز کلیر نشدم. امیدی هست؟:-(
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-26 ساعت 09:36)Ccroperator نوشته: دوستان عزیز با سلام و آرزوی کلیری همتون
یک سوال از همه عزیزان دارم
اگه الان برگردید به زمان انتخاب سفارت برای مصاحبه
با توجه به اطلاعات و شناختی که الان از سه کشور ترکیه و امارات و ارمنستان دارید کدوم محل و کشور رو برای مصاحبه انتخاب میکردین؟
خیلی ممنون که با جوابتو دوستان خودتون رو راهنمایی میکنین
من ترکیه رو انتخاب کردم و خوشبختانه تغییرش هم ندادند، البته ارمنستان هم میشد اوکی بودم ولی اصلن دلم نمیخواست امارات بیافتم. علتشم سفارت نبود، خود مردمش بودن، چون چند سال قبل دو بار به دوبی سفر کرده بودم و متاسفانه از مردمش خوشم نیومد (مشخصن آدمهای تازه به دوران رسیده و بیفرهنگی هستن). حالا نمیدونم بعد از این چندین سال که من اونجا نرفتم چطور شده باشن (لطفن دوستان بیان نظر بدن). ولی ترکیه خیلی عالی بود، مردمش هم عین خودمون هستن و ما اونجا اصلن احساس غریبگی نداشتیم و همه خوب و مهربان و خوش برخورد بودن.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-30 ساعت 17:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-30 ساعت 19:05 توسط ahfpca.)
(2016-04-27 ساعت 08:59)jsh نوشته: سلام دوستان
اگه یه نفر سو پیشینه که از یه کشوری دیگه گرفته باشه به خاطر اقامت تو اون کشور و تاریخ سو پیشینه تز یک سال پیش باشه مشکلی ایجاد میشه موقع مصاحبه ؟؟؟؟؟ یعنی نیاز به سو پیشینه جدید هست؟؟ ممنون میشم کمکم کنید
خواهشن اگر کسی میدونه کمک کنه و مرسی
اگر بعد از گرفتن اون گواهی عدم سو پیشینه (در بیشتر از یکسال گذشته) همچنان مقیم اون کشور هستند باید دوباره بگیرند، ولی اگر مثلن از ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ مقیم بودند و بعد به ایران اومدند و در سال ۲۰۱۳ هم (به هر طریقی) از اون کشور گواهی عدم سو پیشینه گرفتند و از اون موقع تا حال هم در ایران اقامت دارند (و الان هم از اون گواهی بیشتر از یکسال گذشته) همان گواهی کفایت میکند ولی محض اطمینان میتونید به سفارت ایمیل بزنید، شرایط رو اعلام و لزوم تجدید گواهی رو سوال کنید، سریع بهتون جواب میدن.
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-29 ساعت 22:00)Hosein_hhs نوشته: با سلام
دست شما درد نکنه حسین آقا
ولی من کاملا منظور شما رو متوجه نشدم
اگر ممکنه قدری بیشتر توضیحدهید
در ضمن فکر میکنم که شماره های
3629-3704-3729-37683784-3798-3983-3988-4007-4020-4023-4030-
4040-4048-4055-4060-4104-4123-4124-4130-4132-4136-4137-4144
مربوط به ماه ژانویه ارمنستان بوده اند ( از آمار 1-1-2016 سیمون استخراج شده اند) و هنوز در AP هستند
که تعدادی از آنها با آمار شما مطابقت داره
لطفا بیشتر توضیح دهید
حميد عزيز سپاس بابت تكميل كردن ليست هدف من دقيقا ارائه امار دقيق از تعداد كسايي هست كه در ماه ژانويه مصاحبه در سفارت ارمنستان داشتن كه شما خيلي كمك كردين و من هم سعي ميكنم فردا ليستي كه شما دادين رو چك كنم.در مورد ليست خودم من دونه به دونه اين كيس نامبر هارو تو سايت سيس چك كردم و ياداداشت كردم ولي قبلا ميشد با استفاده ازنرم افزارسريع تعداد زيادي كيس نامبر رو چك كرد ولي اگر دقت كرده باشين مدتي است كه سايت سيس جهت امنيت بيشتر سايت از شما كد امنيتي ميخواد كه سبب ميشه روند چك كردن كيس نامبر ها خيلي سخت بشه.
[/quote]
دوست گرامی
این تلاش و زحمت شما واقعن مایهی تقدیره. امیدوارم هر چه زودتر شما و همگی دوستان کلیر شویم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.امیدوارم هر چه زودتر همه کلیر بشن و از بلا تکلیفی نجات پیداکنند.از دوستان عزیزی که درسه ماه اخیر ابو ظبی مصاحبه شدید،آیا کسی اسم اون آفیسر آقارو که موهای خرمایی وسبیل تنک داره و حدودا ۳۵ سالشه قد بلند و لاغر و چشمای سبز رنگ داره و معمولا داخل اتاق مصاحبه می کنه رو می دونه؟