موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-28 ساعت 17:27)behzad mg نوشته: از دوستانی که ژانویه مصاحبه داشتن آیا کسی کلیر شده ؟
ما که نه هنوز ومنتظریم ...
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-29 ساعت 19:30)ستوده نوشته: (2016-04-29 ساعت 10:04)Hosein_hhs نوشته: ارمنستان
4001-4007-4020-4027-4028-4030-4036-4040-4048-4055-4060-4062-4104-4123-4124-4137-4136-4130-4132-4144
امار كل كيسهاي ماه ژانويه ارمنستان به استثناي كيسهايي كه از ماه هاي قبل جا مونده باشن
از اين تعداد كيس ،كيسهاي 4036-4028-4001يكضرب گرفتن و كيس 4062 يك نفر كلير شده و يك نفر مونده
و كيسهاي 4026-4030-4048 در حالت ready هستند كه ظاهرا در ماه هاي بعدي دعوت به مصاحبه شده و يا خواهند شد.
حال دوستان اگر امار ارائه شده كم و زيادي داره اعلام كنند
دوست عزیز درود بر شما و سپاس از اطلاعاتتون
ما هم از استثناهای آمار شما هستیم و در انتظار کلیر شدن
کیس 4026 که دو بار مورد اشاره قرار گرفته در آمار کلی تون وجود نداره آیا منظورتون 4062نبوده که ؟
ضمناً ممکنه لطفاً منبع آمار و اطلاعاتتون رو اعلام بفرمائید ؟
با تشکر مجدد
سپاسگزارم از توجه شما اشتباه در تايپ بود
متاسفانه با توجه به تغيير شكل سايت سيس ديگه اماري نميشه از سايت سيمون استخراج كرد و لذا اين امارو خودم با ممارست زياد استخراج كردم
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-23 ساعت 13:38)shram نوشته: (2016-04-19 ساعت 21:31)ngr نوشته: سلام دوستان
ما یکشنبه اومدبم دبی و ذوشنبه رفتیم تست جدید بدیم و با پرداخت پول بیشتر گفتن عصر ساعت 6 جواب رو میدن. ما دفعه قبل با آقای حسین که پدرشون هم تو این خط کار میکنه رفته بودیم که فوق العاده آقای محترم و خوب و منصفی بودن و قصد داشتیم این دفعه هم با ایشون بریم که خانم م رو دیدیم و گفت با حسین یک تیم هستیم و ما هم قبول کردیم که باشون بریم.سه شنبه رفتیم دم بیمارستان که بریم ابوظبی که اقای حسین رو دیدم و فهمیدیم یه تیم نیستن!!!!!!!!!! خلاصه سفارت برگه داد برای دوشنبه. واقعا مسیر رفت و برگشت خسته کننده است و هوا بسیار گرم و تو سفارت هم که فقط نیم ساعت آدم کار داره پس تصمیم گرفتیم که برگه رو بدیم آقای حسین ببره سفارت و پاسو تحویل بگیره.بنده خدا یکشنبه که اومد گفت نمی خوام تو دلتون رو خالی کنم اما کسانی که باید دوشنبه تحویل میگرفتن تازه یکشنبه گرفتن و ممکن هست فردا پاس شما آماده نباشه. با دوست دیگمون که اون باید پنجشنبه تحویل میگرفت تماس گرفتیم دیدیم بله همون جور بوده که آقای حسین گفتن. خلاصه دوشنبه رفتن و خبر دادن که ندادن پاسارو و بنده خدا گفته بود اینا چهارشنبه پرواز دارن و سفارت گفته بود چهازشنبه پاس آمادس. البته آقای حسین بهمون گفت سه شنبه هم بازم برگه مارو می بره سفارت شاید تا پاسا آماده بود. البته گفتن معمولا از لحظه ای که توی سایت میزنه ایشود باید 24 ساعت بگذره تا پاسو بدن. خلاصه امروز ساعت 2 ما خودمون تو سایت دیدیم زده ایشود و زنگ زدیم به آقای حسین که قبل اینکه ما چیزی بگیم خودش خندید و گفت پاس هارو گرفته.خداروشکر اینجوری نیازی به کنسل کردن بلیط برگشت نبود نیازی به گرفتن هتل مجدد نیود. واقعا خدا خیر آقای حسین بده ما که ازشون کلی ممنون هستیم. اگر کسی شماره ایشون رو خواست به من پیام بده چون فوق العاده آدم مظمئن و منصفی هستن
یک سوال دارم از دوسنتانی که پاسو گرفتن .این بخش annotation چیه؟و ماله شما چطوری هست؟
سلام لطف مي كنيد بفرماييد براي مديكال چقدر هزينه داديد مجددا؟و اينكه اگه ممكنه شماره آقاي حسين را به ما بديد؟ از روزي كه كلير ميشيم چقدر فرصت داريم پاسپورت ها راتحويل بدهيم؟
"سلام دوست عزیز ما هم به اتفاق خانواده ده روز دیگر مصاحبه داریم لطفا در صورت امکان شماره این بزرگوار یعنی آقا حسین رو به ما هم بدهید.. ممنونم و بهتون تبریک میگم.
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دست شما درد نکنه حسین آقا
ولی من کاملا منظور شما رو متوجه نشدم
اگر ممکنه قدری بیشتر توضیحدهید
در ضمن فکر میکنم که شماره های
3629-3704-3729-37683784-3798-3983-3988-4007-4020-4023-4030-
4040-4048-4055-4060-4104-4123-4124-4130-4132-4136-4137-4144
مربوط به ماه ژانویه ارمنستان بوده اند ( از آمار 1-1-2016 سیمون استخراج شده اند) و هنوز در AP هستند
که تعدادی از آنها با آمار شما مطابقت داره
لطفا بیشتر توضیح دهید
[/quote]
حميد عزيز سپاس بابت تكميل كردن ليست هدف من دقيقا ارائه امار دقيق از تعداد كسايي هست كه در ماه ژانويه مصاحبه در سفارت ارمنستان داشتن كه شما خيلي كمك كردين و من هم سعي ميكنم فردا ليستي كه شما دادين رو چك كنم.در مورد ليست خودم من دونه به دونه اين كيس نامبر هارو تو سايت سيس چك كردم و ياداداشت كردم ولي قبلا ميشد با استفاده ازنرم افزارسريع تعداد زيادي كيس نامبر رو چك كرد ولي اگر دقت كرده باشين مدتي است كه سايت سيس جهت امنيت بيشتر سايت از شما كد امنيتي ميخواد كه سبب ميشه روند چك كردن كيس نامبر ها خيلي سخت بشه.
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ایروانی کسی هست ready شده باشد؟
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با تبریک ، دوست عزیز ،
اگه ممکنه توضیح بفرمایید که جهت مدیکال مجدد باز هم کارت زرد از پاستور گرفتید یا واکسن جدیدی زدید و یا فقط همه آزمایشات دکتر در ایروان انجام شد ؟
با سپاس و آرزوی موفقیت
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-29 ساعت 21:45)eng2006 نوشته: (2016-04-28 ساعت 14:55)Joje mohajer نوشته: (2016-04-28 ساعت 11:59)eng2006 نوشته: لطفا بگین از کجا بفهمیموقتی نفر اصلی کلیر شده همه اعضا خانواده هم کلیر شده اند؟
10 روز دیگه مدیکال ماه 6 ماهه میشه .حالا برای تمدیدش باید همه اعضا برن ابوظبی دوباره ؟و همه واکسن هارو بزنن؟فقط نفر اصلی میخاد بره اما بخاطر مدیکال همه باید برن؟
همینجا نمیشه بعضیاشو زد؟
اخه خیلی گرونه اونجا
و اینکه تازه کلیر شدیم چند روز فرصت داریم بریم سفارت ابوظبی؟
با سلام
دوست عزیز مبنای اصلی کلیری سایت خود سفارت ابوظبی هست اگر چک کنید متوجه میشوید که همه اعضای کیس با هم کلیر میشوند و مهلت تاریخی که باید ویزا بگیرید در ان ذکر شده است. چون شما و اعضای خانواده مهلت مدیکال تمام شده باید همگی برید دبی و ان را تمدید کنید و البته نیازی به واکسیناسیون مجدد نیست.اگر نیازی به تمدید مدیکال نبود میتوانستید از طریق اژانسهای مسافرتی پاسپورت تمام اعضا را پیکاپ کنید.
----------------------------------------------------
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
New medical examination is required.
Please send us your passport(s) and updated medical exam(s). Your first medical exam was good for 6 months – if you plan to travel before that first medical exam expires, we can issue a visa good until that expiration date. Otherwise, you should come to the UAE to complete a new medical exam. Please ensure we have your passport(s) by February 28th in order to be certain we have a visa number for your case. Please note that we are closed on Fridays and Saturdays. Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance. Our hours for bringing in your passport and medical is any work day (Sunday- Thursday) at 2pm. If we do not receive your passport by May 24, 2016, we cannot guarantee a Diversity Visa for you and your family.
سایت ابوظبی این پیغام رو میده
حالا همه کلیر اند؟
اگه واکسن نمیخاد پس چرا همه باید برن سفارت دوباره؟ و اونجا چطوری تمدید میشه؟
و چقدر طول میکشه؟
یعنی باید چند روز جلو تر برای مدیکال؟
کل پروسه ویزا چند روزه؟
اگه بقیه اعضا مشمول ap نشده بودند بله کلیرن و آگه مدیکال تون نیاز به تمدید داشته باشه باید همه ی اعضا تشریف ببرید و پروسه ی ویزا سه تا 5 روز طول میکشه ، حالا شما زمان لازم برای مدیکال و جوابش رو هم خودتون در نظر بگیرید
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-29 ساعت 21:45)eng2006 نوشته: (2016-04-28 ساعت 14:55)Joje mohajer نوشته: (2016-04-28 ساعت 11:59)eng2006 نوشته: لطفا بگین از کجا بفهمیموقتی نفر اصلی کلیر شده همه اعضا خانواده هم کلیر شده اند؟
10 روز دیگه مدیکال ماه 6 ماهه میشه .حالا برای تمدیدش باید همه اعضا برن ابوظبی دوباره ؟و همه واکسن هارو بزنن؟فقط نفر اصلی میخاد بره اما بخاطر مدیکال همه باید برن؟
همینجا نمیشه بعضیاشو زد؟
اخه خیلی گرونه اونجا
و اینکه تازه کلیر شدیم چند روز فرصت داریم بریم سفارت ابوظبی؟
با سلام
دوست عزیز مبنای اصلی کلیری سایت خود سفارت ابوظبی هست اگر چک کنید متوجه میشوید که همه اعضای کیس با هم کلیر میشوند و مهلت تاریخی که باید ویزا بگیرید در ان ذکر شده است. چون شما و اعضای خانواده مهلت مدیکال تمام شده باید همگی برید دبی و ان را تمدید کنید و البته نیازی به واکسیناسیون مجدد نیست.اگر نیازی به تمدید مدیکال نبود میتوانستید از طریق اژانسهای مسافرتی پاسپورت تمام اعضا را پیکاپ کنید.
----------------------------------------------------
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
New medical examination is required.
Please send us your passport(s) and updated medical exam(s). Your first medical exam was good for 6 months – if you plan to travel before that first medical exam expires, we can issue a visa good until that expiration date. Otherwise, you should come to the UAE to complete a new medical exam. Please ensure we have your passport(s) by February 28th in order to be certain we have a visa number for your case. Please note that we are closed on Fridays and Saturdays. Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance. Our hours for bringing in your passport and medical is any work day (Sunday- Thursday) at 2pm. If we do not receive your passport by May 24, 2016, we cannot guarantee a Diversity Visa for you and your family.
سایت ابوظبی این پیغام رو میده
حالا همه کلیر اند؟
اگه واکسن نمیخاد پس چرا همه باید برن سفارت دوباره؟ و اونجا چطوری تمدید میشه؟
و چقدر طول میکشه؟
یعنی باید چند روز جلو تر برای مدیکال؟
کل پروسه ویزا چند روزه؟
دوست عزيز من واقعا تعجب ميكنم كه چقدر شما دل دل مي كنيد همونطور كه گفتيد مديكال شما ده روز بيشتر مهلت نداره پس يا بايد ظرف ده روز اينده ويزاي شما در پاسپورتتون درج شده باشه و به امريكا تشريف برده باشين كه عملا به نظر خيلي ممكن نمياد يا با خانواده براي تمديد مديكال كه معمولا يه پروسه دو يا سه روزه هست تشريف ببريد اگر دفعه قبل كه رفتيد مديكال دكتر واكسن خاصي را نگفته باشه كه لازمه مثلا چند ماه بعد بزنيد و تاييد تكميل واكسن ها را داده باشه نياز به زدن واكسن مجدد به هيچ عنوان نيست (براي پسر هفده ساله من تو همون برگه علامت زده بود كه سه ماه ديگه يه نوبت اخر كزاز را بايد بزنه) فقط همون ازمايش خون و عكس قفسه سينه و تمام.براي گرفتن ويزا لازم نيست همه با هم بريد سفارت يه نفر با مديكال و پاسپورت بقيه ميره سفارت انشالا ويزا مي گيره پروسه ويزا اينطور كه دوستان گفتن اگر يكشنبه پاس را به سفارت ببريد تا پنجشنبه حداكثر طول مي كشه و سه شنبه ببريد يا پنجشنبه يا دوشنبه هفته بعد ميدن مي تونن بقيه اعضا خانواده بعد از مديكال برگردند تا در هزينه صرفه جويي بشه البته اين نظر منه
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من 5شنبه مصاحبه داشتم و وارد مراحل اداری شدم ,متاسفانه عکسم رو قبول نکردن و گفتن عکس جدید ببرم.از آفیسر پرسیدم گفت بذار هرموقع کلیر شدی بیار.به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟زودتر نفرستم؟