موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-13 ساعت 19:57)سعید... نوشته: (2016-05-13 ساعت 18:58)Afsaneh5388 نوشته: سلام دوستان كسي ميدونه برأي تحويل پاس به سفارت ابوظبي چه روزي از هفته بهتره و معمولا چند روز زمان ميبره
سلام
ابوظبی یکشنبه و سه شنبه ساعت 1:30 ظهر پاس ها رو برای صدور ویزا تحویل میگیره و معمولا 4 تا 7 روز کاری طول میکشه ولی بیشتر دوستان میگن اگه یکشنبه پاس ها رو تحویل بدی 5 شنبه تحویل میدن.
سلام جواب دوستمون درسته اما طبق تجربه شخصی ما و دوستانمون ابوظبی کمی در این مورد بی نظمی کرده اخیرا.پس حواستون به اینکه بلت برگشت رو کی میگیرید باشه
ما سه شنبه تحویل دادیم گفت دوشنبه بیاین بگیرین که نداد و گفت چهارشنبه ظهر که پرواز ما چهازشنبه صبح بود و عملا همه چیز خراب میشد که خدا کمک کرد و سه شنبه ویزارو داد
کيس نامبر 2016AS4**:
تعداد افراد: 2
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو ap
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-13 ساعت 20:31)sasachi نوشته: (2016-05-13 ساعت 20:07)danial91 نوشته: دوستانی که اطلاع دارن آیا واقعا خدمت در س پ ا ه روند کلیر شدن رو تقریبا ناممکن میکنه ؟
من تاپیک کلیرنس های 3-4 سال گذشته رو خوندم 90 درصد موارد که شکر خدا معاف بودن. اون درصد کمی هم که س پ ا ه بودن اکثرا یا خودشون یا کل کیسشون رو هیچوقت کلیر نکرده بودن.
حالا سوال من اینه که آیا خدمت در س پ ا ه یا امریه اینقدر دردسر سازه؟ یعنی اونا واقعا نمیدونن که این خدمت اجباری هست و دست خود آدم نیست؟!!
آیا امکانش هست در زمان مصاحبه اصلا نگیم کجا خدمت کردیم؟!
دوست عزیز امسال دوستانی با خدمت س پ 4 ماهه کلیر شدند و دوستانی بدون خدمت یا با کار آزاد شاید بعد از 6 ماه هنوز کلیر نشده باشن. کلیرنس مثله یه اتاقه تاریکه که کسی نمیدونه توش چه خبره. به هر حال کسی که خدمت میره با احتمال خیلی خیلی زیاد کلیرنس شامل حالش میشه پس چرا با پنهون کاری و نگفتن واقعیت شما بهونه بهشون بدین که شما رو در کلیرنس رد کنن و تبعات بعدی شامل شما بشه بذارید اگه قرار خدای نکرده کلیر نشید به خاطر بی برنامگی و بی مسئولیتیه اونا باشه نه دروغ شما البته این نظر منه و هرکسی میتونه نظرات خودش رو داشته باشه. شاید شما علاقه به ریسک داشته باشید پای ریفیوز شدنش هم بایستید به هر حال هر مدرکی دال بر دروغ منجربه رفیوز شدن شما و سابقه بد در پرونده خواهد شد اما هر کسی مسئول گفتار و نوشتار خودشه شاید دوستانی هم بودند که حقیقت رو چه در مورد شغل و چه در سایر موارد نگفتن و یکضرب گرفتن یا به راحتی کلیر شدن و الان دارن به ریش دیگرانی که حقیقت رو گفتن ودر گیر این پروسه بسیار ناخوشایند کلیرنس شدند میخندنن. به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند
سرباری شوهر من سپاه بود زودتر از من کلیر شد پس سربازی حتی توی سپاه روند رو غیر ممکن نمی کنه
کيس نامبر 2016AS4**:
تعداد افراد: 2
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو ap
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='Elyar84' pid='711235' dateline='1463148228']
با سلام و تشکر از دوستانی که به سوالات اینجانب تا امروز با حوصله جواب دادن
اطلاعات کیسمون رو در اختیار دوستان قرار میدم بلکه کمکی کرده باشم
کيس نامبر: 2016AS5**
تعداد افراد: 2 نفر
کنسولگری: Ankara
تاریخ مصاحبه : 2Marth
برنده: خودم
خودم : معافیت سربازی ،دکترا ،عدم شغل دولتی
آپدیت ها:2،3،5،11،13،26،31 مارچ، 26 آپریل برای خودم ،
در تاریخ 3 May تبدیل به دو سطری
در تاریخ 5 May تبدیل or
در تاریخ 6 May ایمیل برای ارسال پاسپورت ها و همزمان ارسال پاسپورتها
در تاریخ 11 May ایمیل رسید پاسپورتها
در تاریخ 13 May (امروز) صبح ساعت 5 تبدیل دوباره or به /
در تاریخ 13 می (امروز) ساعت 11/30 تبدیل به İSSUD
ولی هنوز از پاسپورتها خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به امید کلیری دوستانی که خیلی دوستش دارن
سفر به آمریکا:
[/q
سلام دوست عزیز ضمن تبریک فراوان
شما پاسپورتهایتان را خودتان بردید آنکارا یا پیک اپ کردید؟
اگر پیک اپ نمودید روال کارتان را میتوانید توضیح دهید
با تشکر
شماره کیس2016as5*** تاریخ رویت قبولی:19 نوامبر 2015 کنسولگری: آنكارا تعداد افراد منظور در کیس :۳ برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015 کارنت شدن کیس:9 فوريه2016 نامه دوم : 22فوريه2016 مديكال: 2آپريل 2016 مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶ نتیجه:AP آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ، 8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست دریافت ویزا: 18 آگست ورود به آمریکا:14 سپتامبر دریافت گرین کارت:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان..من 3 januaryمصاحبه داشتم.و تمام مدارکم کامل بود و APخوردم..مجردم هستم و کارمم خصوصی..مدرس زبان انگلیسی هستم و شماره ام تقریبا 4000 با این روند امید داشته باشم یا.،،،لطفا سپاسگذار خواهم بود راهنماییم کنید،،سربازی ا.....
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-14 ساعت 22:29)Majid khajeh نوشته: (2016-05-13 ساعت 14:31)yazdanf نوشته: (2016-05-13 ساعت 11:01)Majid khajeh نوشته: سلام دوستان من ۲۰ مارس مصاحبه ام بود و Ap خوردم ولی سایت سفارت ابوظبی هنوز کیس من رو نمیشناسه
فرستاده شده از SM-A310Fِ من با Tapatalk
سلام من ٢١ مارس مصاحبه داشتم همين مشكلو داشتم بهد از ٢٠ روز ايميل زدم درست شد شما هم يه ايميل بزن از طريق كانتكت اس
میشه لطف کنید دقیقا توضیح دهید که چی کار کنم؟ ؟
فرستاده شده از SM-A310Fِ من با Tapatalk
بچه ها منم مارچیم تا کی باید صبر کنیم دیگه نمیتونم
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه: march
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش