کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-05-15 ساعت 18:39)alakanzas نوشته:  215 روز گذشت. انگار محکوم شدیم به انتظار.

ایمیل زدید براشون؟ شما خودتون فکر میکنید چرا طول کشیده روز مصاحبه چیزه خاصی نگفت آفیسره یا گیره خاصی نداد؟ من فکر میکنم تو این دو هفته اتفاقات خوبی میفته
تشکر کنندگان: alakanzas
(2016-05-15 ساعت 19:46)sasachi نوشته:  
(2016-05-15 ساعت 18:39)alakanzas نوشته:  215 روز گذشت. انگار محکوم شدیم به انتظار.

ایمیل زدید براشون؟ شما خودتون فکر میکنید چرا طول کشیده روز مصاحبه چیزه خاصی نگفت آفیسره یا گیره خاصی نداد؟ من فکر میکنم تو این دو هفته اتفاقات خوبی میفته

چندین بار ایمیل زدم .روز مصاحبه آفیسر گفت تا 3 ماه دیگه کلیر میشید ولی متاسفانه هنوز اتفاقی نیفتاده.
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

تشکر کنندگان: GHOBAD21
(2016-05-14 ساعت 11:35)ngr نوشته:  
(2016-05-13 ساعت 20:31)sasachi نوشته:  
(2016-05-13 ساعت 20:07)danial91 نوشته:  دوستانی که اطلاع دارن آیا واقعا خدمت در س پ ا ه روند کلیر شدن رو تقریبا ناممکن میکنه ؟
من تاپیک کلیرنس های ‎3-4‎ سال گذشته رو خوندم 90 درصد موارد که شکر خدا معاف بودن. اون درصد کمی هم که س پ ا ه بودن اکثرا یا خودشون یا کل کیسشون رو هیچوقت کلیر نکرده بودن.
حالا سوال من اینه که آیا خدمت در س پ ا ه یا امریه اینقدر دردسر سازه؟ یعنی اونا واقعا نمیدونن که این خدمت اجباری هست و دست خود آدم نیست؟!!
آیا امکانش هست در زمان مصاحبه اصلا نگیم کجا خدمت کردیم؟!
دوست عزیز امسال دوستانی با خدمت س پ 4 ماهه کلیر شدند و دوستانی بدون خدمت یا با کار آزاد شاید بعد از 6 ماه هنوز کلیر نشده باشن. کلیرنس مثله یه اتاقه تاریکه که کسی نمیدونه توش چه خبره. به هر حال کسی که خدمت میره با احتمال خیلی خیلی زیاد کلیرنس شامل حالش میشه پس چرا با پنهون کاری و نگفتن واقعیت شما بهونه بهشون بدین که شما رو در کلیرنس رد کنن و تبعات بعدی شامل شما بشه بذارید اگه قرار خدای نکرده کلیر نشید به خاطر بی برنامگی و بی مسئولیتیه اونا باشه نه دروغ شما البته این نظر منه و هرکسی میتونه نظرات خودش رو داشته باشه. شاید شما علاقه به ریسک داشته باشید پای ریفیوز شدنش هم بایستید به هر حال هر مدرکی دال بر دروغ منجربه رفیوز شدن شما و سابقه بد در پرونده خواهد شد اما هر کسی مسئول گفتار و نوشتار خودشه شاید دوستانی هم بودند که حقیقت رو چه در مورد شغل و چه  در سایر موارد نگفتن و یکضرب گرفتن یا به راحتی کلیر شدن و الان دارن به ریش دیگرانی که حقیقت رو گفتن ودر گیر این پروسه بسیار ناخوشایند کلیرنس شدند میخندنن. به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند

سرباری شوهر من سپاه بود زودتر از من کلیر شد  Big Grin پس سربازی حتی توی سپاه روند رو غیر ممکن نمی کنه Tongue

سلام به همگی
دوست عزیز میشه محبت کنید و بگید که همسرتون توی فرم DS-260 در قسمت Branch of service چی نوشتن؟با توجه به اینکه تو س خدمت کردن. و اینکه روز مصاحبه ازشون در این مورد چی پرسیدن و چه مدرکی خواستن؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان:
دوستان ایا هر سال کلیرنسا همین حدود طول میکشیده یا امسال انقدر کند شده؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
واقعا خسته کننده و غیر قابل تحمل شده این وضعیت کلیرنس.اخه لامذهبا تکلیف ادمو روشن کنید دیگه.یا زنگی زنگ یا رومی روم Sad
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS3###:‎ ‎‎
تعداد افراد: 4 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 21 DEC
وضعیت :  نفر اول و دوم AP و فرزندان Ready
شرایط نفر اول: کار دولتی
شرایط نفر دوم: سربازی س ،کار دولتی
آپدیت ها : خیلی زیاد Wink
کلیرنفر اصلی: 22 می     ایشود:26 می  
کلیر دوم:28    july          ایشود:1  Aug
ورود به امریکا:12 jun
مقصد : بوستون،ماساچوست
تشکر کنندگان: GHOBAD21 ، milaveh ، hasanhamedi2000
سلام فکر میکنم باید به تاپیک مربوط به موضوع رجوع کنید.تبریک میگم
تشکر کنندگان:
(2016-05-15 ساعت 22:04)Gold vision نوشته:  واقعا خسته کننده و غیر قابل تحمل شده این وضعیت کلیرنس.اخه لامذهبا تکلیف ادمو روشن کنید دیگه.یا زنگی زنگ یا رومی روم Sad

شما دسامبر رفتيد مصاحبه؟![emoji15]اميدوارم كه هر چه زودتر كلير بشويد و تفدير مي كنم از صبر و تحملي كه داريد
تشکر کنندگان:
(2016-05-15 ساعت 22:26)mostafa2017 نوشته:  
(2016-05-15 ساعت 22:04)Gold vision نوشته:  واقعا خسته کننده و غیر قابل تحمل شده این وضعیت کلیرنس.اخه لامذهبا تکلیف ادمو روشن کنید دیگه.یا زنگی زنگ یا رومی روم Sad

دوست عزیز من از برندگان ۲۰۱۷ هستم. می‌تونم بپرسم که قسمت سربازی رو چگونه در فرم پر کردین؟

با سپاس و به امید این که تو همین هفته کلیرنس خودتون رو دریافت کنین

سوال مربوط در تاپيك مربوطه بپرسيد
تشکر کنندگان:
(2016-04-07 ساعت 23:52)2ladan نوشته:  
(2016-04-07 ساعت 16:36)Hosein_hhs نوشته:  سلام
دوست عزيز مطمئنا هنگام مصاحبه به شما افيسر گفت كه اين سايت (سفارت امريكا در ارمنستان)رو چك كنين وقتي كيس نامبرتون رو ديدين براي گرفتن ويزا اقدام كنين و صحبتي از ايميل  نزدن

سپاس از یادآوری شما دوست عزیز. حق با شماست هیچ اشاره ای به ایمیل نکردن .
با آرزوی کلیری هر چه سریعتر برای شما و بقیه همراهان مهاجرسرا

(2016-05-15 ساعت 21:44)mostafa2017 نوشته:  دوستان

من برنده لاتاری ۲۰۱۷ هستم. گفتم شاید دوستان اینجا تجربه بیشتری داشته باشند و سوالمو اینجا بپرسم.

من تو آزمایشگاه بیمارستان دولتی کار کردم. آزمایشگاه دست پیمانکار خصوصی بود که وارد کننده تجهیزات آزمایشگاهی بود. حالا به نظر شما، من اسم شرکت خصوصی رو بزنم تو فرم و تو قسمت توضیحات بگم که آزمایشگاه تو بیمارستان دولتی بود؟ یا از اول بزنم بیمارستان دولتی؟ (من زیر ۱ سال اونجا کار کردم و بیمه‌ بودم). ممنون میشم جوابتونو بدونم.

(چون خوندم کلیرنس کار دولتی بیشتر از خصوصی طول میکشه، برا همین شک کردم به این که فقط بگم بیمارستان دولتی، یا بگم که آزمایشگاهش دست بخش خصوصی بود)

ممنونم
تبریک بابت قبولی شماميتوني اسم اون شرکتی روکه آزمایشگاه زیرنظر اونه رو بنویسید و اگه افيسر سوال کردازمحل کار میتونی توضیح بدی البته اساتید بهتر ميتونن نظر بدن موفق باشید
تشکر کنندگان: mostafa2017 ، پرسپولیس6
(2016-05-15 ساعت 12:03)farsan نوشته:  سلام دوستان روزتون به خیر یه سوال داشتم اساتید اگه ميدونن راهنمایی کنن هفته اول فوریه مصاحبه داشتیم اما سایت سيس فقط همون اولش یه اپديت داشته دیگه هیچ تمومی نخورده به نظر غیر معمول نیست یعنی پرونده مون رو نگاه نکردن سفارت ابوظبی بوده چکار کنیم به کجا ایمیل بزنیم

سلام ، من ابوظبی اپریل مصاحبه داشتم ، در CEAC تاریخ 27 اپریل ( بعد از مصاحبه) و 10 می آپدیت داشتم . البته معلوم نمیکنه هرکسی چه چکهایی خورده ولی شما 10 می آپدیت نشدی؟ توی CEAC
تشکر کنندگان:
(2016-05-16 ساعت 00:08)electricalboy نوشته:  
(2016-05-15 ساعت 12:03)farsan نوشته:  سلام دوستان روزتون به خیر یه سوال داشتم اساتید اگه ميدونن راهنمایی کنن هفته اول فوریه مصاحبه داشتیم اما سایت سيس فقط همون اولش یه اپديت داشته دیگه هیچ تمومی نخورده به نظر غیر معمول نیست یعنی پرونده مون رو نگاه نکردن سفارت ابوظبی بوده چکار کنیم به کجا ایمیل بزنیم

سلام ، من ابوظبی اپریل مصاحبه داشتم ، در CEAC تاریخ 27 اپریل ( بعد از مصاحبه) و 10 می آپدیت داشتم . البته معلوم نمیکنه هرکسی چه چکهایی خورده ولی شما 10 می آپدیت نشدی؟ توی CEAC
نه هیچ اپديتي نداشتیم
تشکر کنندگان:
اینا رو تو صفحه مربوط به فرم 260 بپرس دوست عزیز نه اینجا
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان:
(2016-05-16 ساعت 07:27)mostafa2017 نوشته:  
(2016-05-15 ساعت 22:56)farsan نوشته:  
(2016-04-07 ساعت 23:52)2ladan نوشته:  سپاس از یادآوری شما دوست عزیز. حق با شماست هیچ اشاره ای به ایمیل نکردن .
با آرزوی کلیری هر چه سریعتر برای شما و بقیه همراهان مهاجرسرا

(2016-05-15 ساعت 21:44)mostafa2017 نوشته:  دوستان

من برنده لاتاری ۲۰۱۷ هستم. گفتم شاید دوستان اینجا تجربه بیشتری داشته باشند و سوالمو اینجا بپرسم.

من تو آزمایشگاه بیمارستان دولتی کار کردم. آزمایشگاه دست پیمانکار خصوصی بود که وارد کننده تجهیزات آزمایشگاهی بود. حالا به نظر شما، من اسم شرکت خصوصی رو بزنم تو فرم و تو قسمت توضیحات بگم که آزمایشگاه تو بیمارستان دولتی بود؟ یا از اول بزنم بیمارستان دولتی؟ (من زیر ۱ سال اونجا کار کردم و بیمه‌ بودم). ممنون میشم جوابتونو بدونم.

(چون خوندم کلیرنس کار دولتی بیشتر از خصوصی طول میکشه، برا همین شک کردم به این که فقط بگم بیمارستان دولتی، یا بگم که آزمایشگاهش دست بخش خصوصی بود)

ممنونم
تبریک بابت قبولی شماميتوني اسم اون شرکتی روکه آزمایشگاه زیرنظر اونه رو بنویسید و اگه افيسر سوال کردازمحل کار میتونی توضیح بدی البته اساتید بهتر ميتونن نظر بدن موفق باشید

سپاس فراوان دوست عزیز از جوابتون، این که گفتین اگه آفیسر سوال کرد بگم که بیمارستان بودم یعنی‌ حتا تو قسمت توضیحات نگم که تو بیمارستان دولتی بود؟ آخه این شرکت که وارد کننده تجهیزات پزشکی‌ هستش، یک اسم داره که اونم مربوط به وارد کردن تجهیزات پزشکی‌ هستش از این طرف هم چند سالی‌ می‌شه که یک آزمایشگاه بیرون بیمارستان زده با یک اسم دیگه و کلا از بیمارستان اومده بیرون الان. منم اون اسمی که اون موقع برای تجهیزات پزشکیشون بود رو مجبورم بزنم، چون اون موقع هنوز آزمایشگاه بیرون بیمارستان نزده بودن. نظرتون چیه؟  امیدوارم دوستان دیگه هم کمک کنند.

* این شرکت تو کار واردات تجهیزات پزشکی‌ هستند و تازه چند سالی‌ می‌شه که آزمایشگاه خودشون رو بیرون از بیمارستان زدن و دیگه پیمانکار آزمایشگاه بیمارستان نیستند.

1-  از این طرف تو این بیمارستان تقریبا ۱ سال بیمه‌ بودم، قبل این بیمارستان هم تو درمانگاه خصوصی مشغول به کار بودم (کار آموزی، کار) ولی‌ اونجا بیمه نبودم، دوستان هم گفتند چون اگه بیمه باشه ممکن چک کنند، بهتره اینو بزنم، نظر شما چیه؟

2- حالا با این شرایط بین بیمارستان دولتی با پیمانکار خصوصی و درمانگاه کلا خصوصی موندم کدوم رو بنویسم که دروغ هم نگفته باشم....

درود بر شما
دوست عزیز خواهشمند است با توجه به قوانین این سایت ، سوال خودتان را در تاپیک مربوطه مطرح نمایید و از شلوغی بیش از اندازه این تاپیک خودداری فرمائید .
همانطور که ملاحظه مینمایید اینجا همه به نوعی دچار استرس و هیجان و انتظار نامعلوم هستند و تحمل طرح سوالات بی ربط بسیار دشوار است !!
از اینکه به درخواست اعضا احترام می گذارید سپاسگذاریم.
تشکر کنندگان: mostafa2017 ، samira2016
(2016-05-16 ساعت 06:40)farsan نوشته:  
(2016-05-16 ساعت 00:08)electricalboy نوشته:  

نه هیچ اپديتي نداشتیم

سلام.
ظاهرا آپدیت ها چیز خاصی رو مشخص نمی کنه. من 28 آپریل ایروان مصاحبه داشتم. از اون روز پشت سر هم 4 یا 5 تا آپدیت داشتم. بعد دیگه از 5 می هیچ خبری نشد که نشد. الان هم دیگه هیچی نمی دونم. بچه های دیگه که مثل ما هستند میگن که هیچ چیز خاصی نمیشه به این آپدیت ها نسبت داد. یکی 1 بار آپدیت میشه و تمام یکی 10 تا.
البته یکی از دوستان تو همین مهاجرسرا تعداد زیادی آپدیت طی 35-36 روز داشته که کلیر هم شده. اون خیلی برام عجیب بود که توی این وانفسا که همه سفارتها دست نگه داشتن چجوری بوده.
کیس نامبر: 56**
محل مصاحبه :ایروان
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها:28 و 29 آپریل و 2 و4 می و 11 جولای بابت فرستادن ایمیل- دوم آگوست بدون ایمیل ولی هنوز یک خطی-8 اگوست با ایمیل- 9 آگوست آپدیت دوخطی- 10 آگوست کلیر در سایت سفارت
وعده آفیسر: دو هفته دیگه کلیر میشی
کلیر: بعد از 105 روز انتظار(10 آگوست)
تحصیلات: کارشناسی ارشد
تعداد افراد: 2 نفر
تشکر کنندگان:
(2016-05-15 ساعت 16:33)Haniusa نوشته:  
(2016-05-12 ساعت 11:56)masiharezoo نوشته:  کیس  AS4872  کلیر شد از ارمنستان
تبریک میگم.

سلام دوست عزیز ما سه روز پیش مصاحبه داشتیم و کلیرینس خوردیم. میشه بگید کل کیس ها رو از کجا چک می کنید؟

سلام
لطفا این سایت را مشاهده فرمایید.
chrome://lvd-sae/content/unpackedcrx/newtab/newtab.html
کیس نامبر: 2016AS0004nnn
نفرات : 1
سفارت : ایروان
رویت قبولی : 5 may
ارسال فرم :23  jun
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
اولین اپدیت 29 مارچ و 28 اپریل و 16 می و27 جولای و 2 اگوست
کلیر : 3 اگوست
تشکر کنندگان: