موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من امروز uplate داشتم
شماره کیس: ***2
نتیجه:خودم یه ضرب .همسر AP
تاریخ مصاحبه: هفته سوم نوامبر
مصاحبه: ابوظبی
آپدیت ها همسرم:9 دسامبر.25ژانویه ..31 ژانویه(ایمیل)..10جون.15 جون(تبدیل به OR شد).19 جون(تبدیل به / شد)
ورود خودم:3می دریافت سوشیال 40 روز بعد از ورود دریافت گرین کارت:33 روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی امروز update نشده که سفارت ش ابوظبی باشه؟
آپدیت ها همسرم:9 دسامبر.25ژانویه ..31 ژانویه(ایمیل)..10جون.15 جون(تبدیل به OR شد).19 جون(تبدیل به / شد)
ورود خودم:3می دریافت سوشیال 40 روز بعد از ورود دریافت گرین کارت:33 روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان نمیخواد این اف بی آی چک ما بیاد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم
میدونم که شاید وسط این همه استرس شما عزیزان ممکنه سوال من بی ربط باشه
ولی خب اینجا خیلی فعاله و سوال منم یه جورایی به کلیرنس مربوط میشه
من وزارت دفاع خدمت کردم صاایران که بعد از۳روز افتادم ایز ایران
خواستم ببینم قبلاً کسی بوده وزارت دفاع خدمت کرده باشه؟
وضعیت کلیرنسش چه جوری بوده؟
اصلا" کلیر شده؟چه مدت طول کشیده؟
من برنده ۲۰۱۷هستم با کیس ۴۲xx و سفارت ٱنکارا
خیلی استرس دارم چون وزارت دفاع و صاایران جزو سازمانهای تحریم شده هستند و یه جورایی محل خدمت ٱقازاده هاست
البته من ٱقازاده نبودم گویا اون دوره مهندس کامپیوتر زیاد میخواستن و منم بخاطر رشته م پذیرش شده بودم البته که تا روز ٱخرم کانتر بازی کردیمـ
ممنون که برام وقت میزارین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-10 ساعت 18:32)ستوده نوشته: دوستان گرامی
سایت سفارت آمریکا در ایروان یک شماره کیس غیرلاتاری اعلام کرد.
چه شماره ای؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-06-11 ساعت 08:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-06-11 ساعت 09:00 توسط aref_ra.)
(2016-06-10 ساعت 22:45)maryammary نوشته: کسی امروز update نشده که سفارت ش ابوظبی باشه؟
سلام دوست عزيز
ما كه آپديت نشديم
انشاالله كه خبر كليريتون رو به زودي بشنويم
کيس نامبر: 2016AS1***
تعداد افراد: 4 نفر
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : 29 oct
برنده: همسرم
خودم : سربازی س ، كار آزاد
آپدیت ها: 1 نوامبر ، 25ژانویه ، 13 و 14 مارچ ، 16 مارچ برای همسرم و خودم ، 20 اپریل همسرم
کلیر:
سفر به آمریکا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزيز
ما كه آپديت نشديم
انشاالله كه خبر كليريتون رو به زودي بشنويم
[/quote]
ما هفته اول نوامبر مصاحبه مون ابوظبی بود .من یک ضرب گرفتم همسرم AP .. هنوز کلیر نشده.بخاطر اینکه ویزامون تموم نشده من اومدم امریکا.
دیروز تازه یک update داشتیم
همسرم سپاه خدمت کرده و کارش هم شرکت خصوصی بوده .تا الان بیشتر از 3 بار هر دو ماه یکبار به سفارت ایمیل پیگیری زدم و جواب تکراری میدن که طول میکشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-11 ساعت 11:29)samira2016 نوشته: سلام دوستان من میخام برای اولین بار یک ایمیل برای پیگیری وضعیت ویزام بزنم کسی متن ایملشو داره ؟
Dear Consular
My interview was on ----------- and consular told me i have some necessary administrative processing.
our medical examination will be expire on ------------and this is so hard for us to come Turkey again and do medical test.
could you please let me know what is the status of my case and is it possible to get our visa before expiriation of medical report?
Regards
Applicant's Name
case number
Date of Birth
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
مصاحبه ما هفته اول مارچ در انکارا بوده و تا حالا 13 بار کیس اصلی اپدیت داشته و من و فرزندم هم وضعیت ردی بوده این همه اپدیت برای چی من نگرانم یک نفر اپدیت باران می کنند یک نفر اپدیت نداره یا خیلی کم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-10 ساعت 23:35)Ali--usa نوشته: سلام دوستان خوبم
میدونم که شاید وسط این همه استرس شما عزیزان ممکنه سوال من بی ربط باشه
ولی خب اینجا خیلی فعاله و سوال منم یه جورایی به کلیرنس مربوط میشه
من وزارت دفاع خدمت کردم صاایران که بعد از۳روز افتادم ایز ایران
خواستم ببینم قبلاً کسی بوده وزارت دفاع خدمت کرده باشه؟
وضعیت کلیرنسش چه جوری بوده؟
اصلا" کلیر شده؟چه مدت طول کشیده؟
من برنده ۲۰۱۷هستم با کیس ۴۲xx و سفارت ٱنکارا
خیلی استرس دارم چون وزارت دفاع و صاایران جزو سازمانهای تحریم شده هستند و یه جورایی محل خدمت ٱقازاده هاست
البته من ٱقازاده نبودم گویا اون دوره مهندس کامپیوتر زیاد میخواستن و منم بخاطر رشته م پذیرش شده بودم البته که تا روز ٱخرم کانتر بازی کردیمـ
ممنون که برام وقت میزارین
درود دوست گرامی
تبریک میگم بابت قبولی و خوبه که زود شروع به مطالعه در این سایت فوق العاده کردید.
اگر روال مصاحبهها مثل امسال باشه، شما حدود بهمن و اسفند برای مصاحبه خواهی رفت و اصلن نگران محل خدمت سربازی خودتون نباشید چون با اینکه تصور میشه حساسیت آمریکاییها روی سـپـا ه باید بیشتر باشه ولی دیدیم و میبینیم که بچههایی که اونجا خدمت کردن خیلی هم قشنگ کلیر میشن و میرن آمریکا، صرف خدمت کردن در یک ارگان باعث گیر افتادن اشخاص نمیشه بلکه اینکه اونجا چیکار میکردن مهمتره، بنابراین شما در تمام مراحل کار با صداقت محض پیش برید، به هیچ عنوان دروغی بهشون نگید و هیچ نگرانی هم نداشته باشید.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)