کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-06-10 ساعت 21:00)مل مل نوشته:  
(2016-06-09 ساعت 18:19)Aliakbarasghari نوشته:  دوستان مهاجرم سلام
من الان از سفارت اومدم
...
خدا كشتي انجا كه خواهد برد ولو ناخدا جامه از تن درد
درود تا خبر بعدي
عشق اميد و واقع بيني و پذيرفتن اينكه اين موضوع كاملا خارج از كنترل هست كمي راحتمون ميكنه

دوست عزیز
امیدوارم یکشنبه خبرهای خوشتون رو بشنویم و موفق باشید
ممنونم که ما رو هم در جریان گذاشتید

سپاس
من هم ازصميم قلب بهترين ها رو براتون ارزو ميكنم
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان: matin86 ، ahfpca ، مل مل
سلام من امروز uplate داشتم
شماره کیس:   ***2
نتیجه:خودم یه ضرب .همسر AP
تاریخ مصاحبه: هفته سوم نوامبر
مصاحبه: ابوظبی
آپدیت ها همسرم:9 دسامبر.25ژانویه ..31 ژانویه(ایمیل)..10جون.15 جون(تبدیل به OR شد).19 جون(تبدیل به / شد)
ورود خودم:3می دریافت سوشیال 40 روز بعد از ورود  دریافت گرین کارت:33 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان:
کسی امروز update نشده که سفارت ش ابوظبی باشه؟
آپدیت ها همسرم:9 دسامبر.25ژانویه ..31 ژانویه(ایمیل)..10جون.15 جون(تبدیل به OR شد).19 جون(تبدیل به / شد)
ورود خودم:3می دریافت سوشیال 40 روز بعد از ورود  دریافت گرین کارت:33 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان:
سلام دوستان نمیخواد این اف بی آی چک ما بیاد

تشکر کنندگان: ehsank2 ، alborz3718
(2016-06-08 ساعت 20:53)ahmadzadehhamid نوشته:  
(2016-06-08 ساعت 19:36)daniyal1351 نوشته:  ما هفت ماه و نیمه که منتظریم و کلی ایمیل هم زدیم و هیچ اتفاقی نیوفتاده خودتونو خسته نکنید الان هم که کلا سفارت ها تصمیم ندارن فعالیتی کنن پس از دست ما کاری ساخته نیست فقط خدا بهتون صبر بده به ما هم همینطور

میشه از شرایط کیستون بگید؟
کجا مصاحبه شدید؟
همسرم برنده اصلی بودن کارشناسی ارشد رشته غیر حساس از رشته های علوم اجتماعی  و شغل غیر حساس و غیر دولتی که حتی اشاره کردن که بیشتر غیر حضوری کار می کنن خودمم لیسانس جغرافیا دارم شغل آزاد و سربازی ارتش . فقط چند باری در طی چند سال اخیر سفر خارج از کشور اونم کشورهای غیر حساس داشتیم . مصاحبه در ابوظبی
[/quote]

ببخشید میتونم بپرسم کدوم کشور های غیر حساس
[/quote]

مالزی ترکیه هند اتریش تایلند
تشکر کنندگان:
سلام دوستان خوبم
میدونم که شاید وسط این همه استرس شما عزیزان ممکنه سوال من بی ربط باشه
ولی خب اینجا خیلی فعاله و سوال منم یه جورایی به کلیرنس مربوط میشه

من وزارت دفاع خدمت کردم صاایران که بعد از۳روز افتادم ایز ایران
خواستم ببینم قبلاً کسی بوده وزارت دفاع خدمت کرده باشه؟

وضعیت کلیرنسش چه جوری بوده؟

اصلا" کلیر شده؟چه مدت طول کشیده؟

من برنده ۲۰۱۷هستم با کیس ۴۲xx و سفارت ٱنکارا
خیلی استرس دارم چون وزارت دفاع و صاایران جزو سازمانهای تحریم شده هستند و یه جورایی محل خدمت ٱقازاده هاست
البته من ٱقازاده نبودم گویا اون دوره مهندس کامپیوتر زیاد میخواستن و منم بخاطر رشته م پذیرش شده بودم البته که تا روز ٱخرم کانتر بازی کردیمـ
ممنون که برام وقت میزارین

تشکر کنندگان: smpf ، maryammary ، matin86
(2016-06-10 ساعت 18:32)ستوده نوشته:  دوستان گرامی
سایت سفارت آمریکا در ایروان یک شماره کیس غیرلاتاری اعلام کرد.

چه شماره ای؟
تشکر کنندگان: smpf
(2016-06-10 ساعت 18:51)matin86 نوشته:  هوووورررراااا خبر خوب!
دوستان سفارت آنكارا امروز چندكليرى داشته و ايميلشون هم اومده و من از ٤تاشون اطلاع دارم ممكنه بيشتر باشن
مصاحبشون ٧ژانويه بوده !

من هم فكر ميكنم از هفته ديگه شروع ميشه اين هفته ارمنستان خوب كلير كرد بقيه سفارت ها هم ژانويه اي داشتند
تشکر کنندگان: Asker ، matin86 ، ahfpca ، behzad mg ، smpf ، maryammary
(2016-06-11 ساعت 01:35)hoseinonline نوشته:  
دوستان سفارت آنكارا امروز چندكليرى داشته و ايميلشون هم اومده و من از ٤تاشون اطلاع دارم ممكنه بيشتر باشن
مصاحبشون ٧ژانويه بوده !

من هم فكر ميكنم از هفته ديگه شروع ميشه اين هفته ارمنستان خوب كلير كرد بقيه سفارت ها هم ژانويه اي داشتند

بله هفته اينده حتما خبرهاى خيلى خوبى ميشنويم !اما ارمنستان اين هفته فقط يك كيس لاتارى داشت
همش كيس خانوادگى كلير كرده
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: behzad mg ، smpf ، koool ، hamidzxc ، maryammary
(2016-06-10 ساعت 22:45)maryammary نوشته:  کسی امروز update نشده که سفارت ش ابوظبی باشه؟

سلام دوست عزيز
ما كه آپديت نشديم
انشاالله كه خبر كليريتون رو به زودي بشنويم Wink
کيس نامبر: ‎2016AS1***‎
تعداد افراد: 4 نفر
کنسولگری: ‎Abu Dhabi‎ (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : 29 oct
برنده: همسرم
خودم : سربازی س ، كار آزاد
آپدیت ها: 1 نوامبر ، 25ژانویه ، 13 و 14 مارچ ، 16 مارچ برای همسرم و خودم ، 20 اپریل همسرم
کلیر:  
سفر به آمریکا: ‎
تشکر کنندگان:
(2016-06-11 ساعت 01:35)hoseinonline نوشته:  
مصاحبشون ٧ژانويه بوده !

دوست عزیز
چرا میفرمائید ارمنستان خوب کلیر کرد ؟
بعد از هفته ها فقط یک کیس اعلام کرد که مربوط به ماه قبل بود.
اون هم نفر اصلیش یکضرب ویزا گرفته بود و فقط مونده بود نفر دومش ! Sad
چهار پنج کیس دیگه ای که اعلام شد هیچ کدوم کیس لاتاری نیستند Sad
تشکر کنندگان: hamidzxc ، maryammary ، matin86
سلام دوست عزيز
ما كه آپديت نشديم
انشاالله كه خبر كليريتون رو به زودي بشنويم Wink
[/quote]

ما هفته اول نوامبر مصاحبه مون ابوظبی بود .من یک ضرب گرفتم همسرم AP .. هنوز کلیر نشده.بخاطر اینکه ویزامون تموم نشده من اومدم امریکا.
دیروز تازه یک update داشتیم
همسرم سپاه خدمت کرده و کارش هم شرکت خصوصی بوده .تا الان بیشتر از 3 بار هر دو ماه یکبار به سفارت ایمیل پیگیری زدم و جواب تکراری میدن که طول میکشه
تشکر کنندگان: matin86
(2016-06-11 ساعت 11:29)samira2016 نوشته:  سلام دوستان من میخام برای اولین بار یک ایمیل برای پیگیری وضعیت ویزام بزنم کسی متن ایملشو داره ؟

Dear Consular
My interview was on ----------- and consular told me i have some necessary administrative processing.
our medical examination will be expire on ------------and this is so hard for us to come Turkey again and do medical test.
could you please let me know what is the status of my case and is it possible to get our visa before expiriation of medical report?

Regards
Applicant's Name
case number
Date of Birth
تشکر کنندگان: matin86
سلام دوستان
مصاحبه ما هفته اول مارچ در انکارا بوده و تا حالا 13 بار کیس اصلی اپدیت داشته و من و فرزندم هم وضعیت ردی بوده این همه اپدیت برای چی من نگرانم یک نفر اپدیت باران می کنند یک نفر اپدیت نداره یا خیلی کم
تشکر کنندگان:
(2016-06-10 ساعت 23:35)Ali--usa نوشته:  سلام دوستان خوبم
میدونم که شاید وسط این همه استرس شما عزیزان ممکنه سوال من بی ربط باشه
ولی خب اینجا خیلی فعاله و سوال منم یه جورایی به کلیرنس مربوط میشه

من وزارت دفاع خدمت کردم صاایران که بعد از۳روز افتادم ایز ایران
خواستم ببینم قبلاً کسی بوده وزارت دفاع خدمت کرده باشه؟

وضعیت کلیرنسش چه جوری بوده؟

اصلا" کلیر شده؟چه مدت طول کشیده؟

من برنده ۲۰۱۷هستم با کیس ۴۲xx و سفارت ٱنکارا
خیلی استرس دارم چون وزارت دفاع و صاایران جزو سازمانهای تحریم شده هستند و یه جورایی محل خدمت ٱقازاده هاست
البته من ٱقازاده نبودم گویا اون دوره مهندس کامپیوتر زیاد میخواستن و منم بخاطر رشته م پذیرش شده بودم البته که تا روز ٱخرم کانتر بازی کردیمـ
ممنون که برام وقت میزارین

درود دوست گرامی

تبریک میگم بابت قبولی و خوبه که زود شروع به مطالعه در این سایت فوق العاده کردید.
اگر روال مصاحبه‌ها مثل امسال باشه، شما حدود بهمن و اسفند برای مصاحبه خواهی رفت و اصلن نگران محل خدمت سربازی خودتون نباشید چون با اینکه تصور میشه حساسیت آمریکایی‌ها روی سـپـا ه باید بیشتر باشه ولی دیدیم و می‌بینیم که بچه‌هایی که اونجا خدمت کردن خیلی هم قشنگ کلیر میشن و میرن آمریکا، صرف خدمت کردن در یک ارگان باعث گیر افتادن اشخاص نمیشه بلکه اینکه اونجا چیکار میکردن مهمتره، بنابراین شما در تمام مراحل کار با صداقت محض پیش برید، به هیچ عنوان دروغی بهشون نگید و هیچ نگرانی هم نداشته باشید.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: Joje mohajer ، ehsank2 ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان