کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-06-11 ساعت 12:03)ahfpca نوشته:  
(2016-06-10 ساعت 23:35)Ali--usa نوشته:  سلام دوستان خوبم
میدونم که شاید وسط این همه استرس شما عزیزان ممکنه سوال من بی ربط باشه
ولی خب اینجا خیلی فعاله و سوال منم یه جورایی به کلیرنس مربوط میشه

من وزارت دفاع خدمت کردم صاایران که بعد از۳روز افتادم ایز ایران
خواستم ببینم قبلاً کسی بوده وزارت دفاع خدمت کرده باشه؟

وضعیت کلیرنسش چه جوری بوده؟

اصلا" کلیر شده؟چه مدت طول کشیده؟

من برنده ۲۰۱۷هستم با کیس ۴۲xx و سفارت ٱنکارا
خیلی استرس دارم چون وزارت دفاع و صاایران جزو سازمانهای تحریم شده هستند و یه جورایی محل خدمت ٱقازاده هاست
البته من ٱقازاده نبودم گویا اون دوره مهندس کامپیوتر زیاد میخواستن و منم بخاطر رشته م پذیرش شده بودم البته که تا روز ٱخرم کانتر بازی کردیمـ
ممنون که برام وقت میزارین

درود دوست گرامی

تبریک میگم بابت قبولی و خوبه که زود شروع به مطالعه در این سایت فوق العاده کردید.
اگر روال مصاحبه‌ها مثل امسال باشه، شما حدود بهمن و اسفند برای مصاحبه خواهی رفت و اصلن نگران محل خدمت سربازی خودتون نباشید چون با اینکه تصور میشه حساسیت آمریکایی‌ها روی سـپـا ه باید بیشتر باشه ولی دیدیم و می‌بینیم که بچه‌هایی که اونجا خدمت کردن خیلی هم قشنگ کلیر میشن و میرن آمریکا، صرف خدمت کردن در یک ارگان باعث گیر افتادن اشخاص نمیشه بلکه اینکه اونجا چیکار میکردن مهمتره، بنابراین شما در تمام مراحل کار با صداقت محض پیش برید، به هیچ عنوان دروغی بهشون نگید و هیچ نگرانی هم نداشته باشید.

سلام دوست عزیز
اصلا نگران نباشید همانطور که دوستمون گفت شما قبل از عید مصاحبه میروید و زمان کافی برای کلیر شدن دارید . من خودم سربازی س بودم و ۵ ماه بیشتر طول کشید و در نهایت کلیر شدم و همانطور که میدانید سربازی اجباری هست و اونها هم این موضوع رو کاملا میدانند
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: ahfpca ، matin86
(2016-06-11 ساعت 11:29)samira2016 نوشته:  سلام دوستان من میخام برای اولین بار یک ایمیل برای پیگیری وضعیت ویزام بزنم کسی متن ایملشو داره ؟ و دیگه اینکه این آدرس ایمیل ‎AbuDhabiIV@state.gov‎ درسته ؟ یا آدرس دیگه ای هست ؟

سلام من هم ديروز ايميل زدم ، پيشنهاد مي كنم از قسمت contact us ايميل بدين
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
تشکر کنندگان:
salam bebakhshid font farsi nadaram man alan yerevanam dirooz officer behem naghse madrak va ap zad dustan baraye naghs madrak mitunam harvaght case numberam tuye sayteshun oomad hamun moghe madarek beberam ya bayad zoodtar bebaram???
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت Rolleyes
تشکر کنندگان:
ma 4 khanevade lottery budim ke 2 ta agha va 2ta khanevade dige khanumashun barande budan 3ta ap khordim va faghat 1 khanum ba bachashun yek zarb shod 2 nafar ham turisti reject shodan va 1 khanevade ham famili budan ke movagh nashodan oza khub nabud dar vaghe ma 4 khanevade akharin nafarat lottery 2016 az iran budim
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت Rolleyes
تشکر کنندگان: koool ، sahar2016 ، hamidzxc ، ahfpca
(2016-06-11 ساعت 11:29)samira2016 نوشته:  سلام دوستان من میخام برای اولین بار یک ایمیل برای پیگیری وضعیت ویزام بزنم کسی متن ایملشو داره ؟ و دیگه اینکه این آدرس ایمیل  ‎AbuDhabiIV@state.gov‎   درسته ؟ یا آدرس دیگه ای هست ؟

من که ایمیل زدم هیچ جوابی ندادند
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
تشکر کنندگان: hesam87 ، samira2016 ، maryammary
کیس نامبر 2595 از ارمنستان اینجاست؟
از بچه های دسامبر بود و یکی از همرهاش آپدیت شده دیروز

فک کنم دارن یاد ما قدیمیا میافتن کم کم ?
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: hesam87 ، matin86
(2016-06-11 ساعت 13:49)samira2016 نوشته:  ادرس ایمیل سفارت ‎AbuDhabiIV@state.gov درسته ؟ همینه

شما میتونی از قسمت تماس باما در سایت ایمیل بزنید
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
تشکر کنندگان: samira2016
(2016-06-10 ساعت 02:31)matin86 نوشته:  
(2016-06-04 ساعت 20:33)R@#@ نوشته:  
(2016-06-04 ساعت 18:17)hamidzxc نوشته:  شما چند سالتونه ؟
مادرتون قبلا یا الان کار میکردند ؟

مادرم قبلا کار میکرد  ولی الان دیگه نه خودمم 17 سالمه .تنها نگرانیم اینه که افیسر به طور واضح گفت فقط پدرم ایپی خورده در حالی که توی سیس من و مادرم رو هم ایپی زدن Sad

نگران نباشيد معمولا براى مصاحبه شوندگان ارمنستان براى نفرات دوم به بعد حتى اگه APهم نخورده باشن همين پيغام رو مينويسه اما واسه اينكه خيالتون راحت شه با فاير فاكس باز كنيد كيس ٢و٣رو كه خودتون و مادرتون هستيدو روى نمام خطوط متن سلكت كنيدو راست كليك كرده و view selection source رو كليك كنين  و امتحان كنيد كه يك خطى هستين يا دوخطى معمولا APنخورده ها دوخطى نشون ميده و APخورده ها يك خطى
و دوخطى ها كلمه اول سطر نوشته inaddition
براى من و بچه هام به همين صورته
من اينو خودم متوجه شدم كه اونايى كه ready ننوشته واسشون از اين طريق ميشه فهميد APهستن يا نه !
دوست عزیز من متوجه توضیحات نشدم عکس اینی که گفتید رو کجا میتوانم پیدا کنم؟
تشکر کنندگان: koool ، matin86
(2016-06-11 ساعت 12:14)Joje mohajer نوشته:  
(2016-06-11 ساعت 12:03)ahfpca نوشته:  
(2016-06-10 ساعت 23:35)Ali--usa نوشته:  سلام دوستان خوبم
میدونم که شاید وسط این همه استرس شما عزیزان ممکنه سوال من بی ربط باشه
ولی خب اینجا خیلی فعاله و سوال منم یه جورایی به کلیرنس مربوط میشه

من وزارت دفاع خدمت کردم صاایران که بعد از۳روز افتادم ایز ایران
خواستم ببینم قبلاً کسی بوده وزارت دفاع خدمت کرده باشه؟

وضعیت کلیرنسش چه جوری بوده؟

اصلا" کلیر شده؟چه مدت طول کشیده؟

من برنده ۲۰۱۷هستم با کیس ۴۲xx و سفارت ٱنکارا
خیلی استرس دارم چون وزارت دفاع و صاایران جزو سازمانهای تحریم شده هستند و یه جورایی محل خدمت ٱقازاده هاست
البته من ٱقازاده نبودم گویا اون دوره مهندس کامپیوتر زیاد میخواستن و منم بخاطر رشته م پذیرش شده بودم البته که تا روز ٱخرم کانتر بازی کردیمـ
ممنون که برام وقت میزارین

درود دوست گرامی

تبریک میگم بابت قبولی و خوبه که زود شروع به مطالعه در این سایت فوق العاده کردید.
اگر روال مصاحبه‌ها مثل امسال باشه، شما حدود بهمن و اسفند برای مصاحبه خواهی رفت و اصلن نگران محل خدمت سربازی خودتون نباشید چون با اینکه تصور میشه حساسیت آمریکایی‌ها روی سـپـا ه باید بیشتر باشه ولی دیدیم و می‌بینیم که بچه‌هایی که اونجا خدمت کردن خیلی هم قشنگ کلیر میشن و میرن آمریکا، صرف خدمت کردن در یک ارگان باعث گیر افتادن اشخاص نمیشه بلکه اینکه اونجا چیکار میکردن مهمتره، بنابراین شما در تمام مراحل کار با صداقت محض پیش برید، به هیچ عنوان دروغی بهشون نگید و هیچ نگرانی هم نداشته باشید.

سلام دوست عزیز
اصلا نگران نباشید همانطور که دوستمون گفت شما قبل از عید مصاحبه میروید و زمان کافی برای کلیر شدن دارید . من خودم سربازی س بودم و  ۵ ماه بیشتر طول کشید و در نهایت کلیر شدم و همانطور که میدانید سربازی اجباری هست و اونها هم این موضوع رو کاملا میدانند

ممنون از جواب شما ۲ دوست عزیز
درکل تا وزارت دفاعی داشتیم تو این سایت
چون اونجور که تو سربازی فهمیدم اکثرا با امریه میان وزارت دفاع وتعداد سرباز کمی میگیره و خب این حساسیت رو برای سفارت بالا میبره
من تاالان وزارت دفاعی ندیدم

تشکر کنندگان:
(2016-06-11 ساعت 13:09)lotfe.kh نوشته:  salam bebakhshid font farsi nadaram man alan yerevanam dirooz officer behem naghse madrak va ap zad dustan baraye naghs madrak mitunam harvaght case numberam tuye sayteshun oomad hamun moghe madarek beberam ya bayad zoodtar bebaram???

به نظر من منتظر نمونید و زودتر نقص مدارک رو برطرف کنید
موفق باشید
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3 
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
تشکر کنندگان: hamidzxc ، tamana2016 ، matin86
(2016-06-11 ساعت 20:38)مل مل نوشته:  
(2016-06-11 ساعت 13:09)lotfe.kh نوشته:  salam bebakhshid font farsi nadaram man alan yerevanam dirooz officer behem naghse madrak va ap zad dustan baraye naghs madrak mitunam harvaght case numberam tuye sayteshun oomad hamun moghe madarek beberam ya bayad zoodtar bebaram???

به نظر من منتظر نمونید و زودتر نقص مدارک رو برطرف کنید
موفق باشید

بهتر بود از خود آفیسر می پرسیدی. اما مورد من هم همینطور بود نقص مدرک مالی داشتم و در عین حال ap هم خوردم. همونجا پرسیدم کی برطرف کنم گفت وقتی شماره کیست در سایت سفارت اعلام شد و مجددا اومدی ارمنستان مدرک مالی و پاسپورتت رو با هم داخل صندوق بنداز.
کیس نامبر:5xxx/تعداد افراد:1 نفر/مصاحبه: آپریل /نتیجه مصاحبه: AP(ارتش)/کلیرنس: 9 آگست/تحویل مدارک به سفارت:17 آگست/ دریافت ویزا:23آگست/ ورود به آمریکا:؟/
هزینه های قبل از دریافت ویزا:
هزینه ترجمه: 700.000 تومان+هزینه ارزیابی ملک 600.000 تومان+هزینه دوبار سفر به ایروان 4.000.000 تومان+ هزینه پرداختی به سفارت 330 دلار+ هزینه دو بار مدیکال 100.000 درام
هزینه های بعد از دریافت ویزا:
هزینه صدور گرین کارد: 165 دلار
بلیط رفت و برگشت سیاتل: 4.4 میلیون تومان+
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب:

تشکر کنندگان: tamana2016 ، مل مل ، lotfe.kh
(2016-06-11 ساعت 13:35)chakavakl نوشته:  کیس نامبر 2595 از ارمنستان اینجاست؟
از بچه های دسامبر بود و یکی از همرهاش آپدیت شده دیروز

فک کنم دارن یاد ما قدیمیا میافتن کم کم ?

دوست عزیز
درود بر شما
میشه بفرمائید وضعیت Ready نقر اصلی کیس 2595 به چه معنی هستش ؟
آیا ویزای ایشون آماده صدور هست و هنوز برای گرفتن ویزا اقدام نکردن ؟
تشکر کنندگان:
(2016-06-11 ساعت 13:15)lotfe.kh نوشته:  ma 4 khanevade lottery budim ke  2 ta agha va  2ta khanevade dige khanumashun barande budan 3ta ap khordim va faghat 1 khanum ba bachashun yek zarb shod 2 nafar ham turisti reject shodan va 1 khanevade ham famili budan ke  movagh nashodan oza khub nabud dar vaghe ma 4 khanevade akharin nafarat lottery 2016 az iran budim

نه عزیزم شما آخرین نفر نبودید،ما هم موندیم Big Grin
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: koool ، tamana2016 ، matin86
سلام به همه دوستان و امیدوارم هر چه زودتر نتایج کلیرنسشون بیاد

پدر من حدود 52 سال سن داره، میخواستم ببینم که آیا سن بالای پدرم باعث ریجکت شدنش میشه؟
کسی اینجا هست با همچنین شرایطی ویزا گرفته باشه؟

ممنون
کیس: لاتری
کیس نامیر: زیر 2000
رویت قبولی: ‎May 3  ،  بعد از ریجکت شدن از سفارت برای ویزای توریستی !!!!!
ارسال فرم: ‎May 16
تعداد افراد: 3 نفر
کارنت شدن: ‎8 آگست
نامه ی دوم: 20 سپتامبر
تاریخ مصاحبه: 28 نوامبر
مكان مصاحبه: ابوظبی
شغل : آزاد
سربازی: ارتش
آپدیت ها :
سایت ابوظبی: 4 دسامبراولین بار و دوم آگست به خاطر کلیر شدن
سایت CEAC: برنده اصلی 14 دسامبر،فرزند و همسر 13 دسامبر و تعدادی آپدیت دیگه به خاطر ارسال ایمیل
دو خطی: 27 جولای
آپدیت OR: دوم آگست
نامه کلیری: دوم آگست به همراه درخواست برا بونافاید
تحویل پاسپورت: سیزدهم آگست به همراه بونافاید (اثبات رابطه اصیل مطابق با قانون اجرایی رییس جمهور)، فرزند به عنوان دانشجو در حال تحصیل در آمریکا
دریافت ویزا: 15 آگست
ورد به آمریکا : 9 سپتامبر
تشکر کنندگان: milaveh ، ahfpca
(2016-06-11 ساعت 22:50)boss نوشته:  سلام به همه دوستان و امیدوارم هر چه زودتر نتایج کلیرنسشون بیاد

پدر من  حدود 52 سال سن داره، میخواستم ببینم که آیا سن بالای پدرم باعث ریجکت شدنش میشه؟
کسی اینجا هست با همچنین شرایطی ویزا گرفته باشه؟

ممنون

خیر دوست عزیز سن دلیل ریجکت نیست
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: boss ، hamidzxc ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان