کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-06-13 ساعت 10:05)samira2016 نوشته:  منم از فوریه موندم الان 130 روزه
دیروزم ایمیل زدم

سلام
منظور شما از ایمیل چی هست؟
به سفارتتون ایمیل زدید؟
متن خاصی داره؟
یعنی مورد خاصی از سفارت باید پرسیده بشه
ممنون

تشکر کنندگان:
(2016-06-13 ساعت 02:10)amirak7 نوشته:  
(2016-06-12 ساعت 23:09)tyrex نوشته:  
(2016-06-12 ساعت 16:47)amirak7 نوشته:  دوستای عزیز اگه دیده باشین من 5 شنبه یه آمار تو گروه گذاشتم خوشحالم از او کیسا 3 تاشون با شماره های 5174 و ‎5484 و 5137 امروز or شدن ایشالا زودت کلیر میشن هورررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااا

سلام
دوست عزیز شما میدونی شرایط این کیس ها چی بوده که اینقد زود کلیر شدن؟

شرایط کیس 5484 خیلی ام بد بود ولی زود کلیر شدن

سربازی ارتش
شاغل در صنایع فولاد
رشته تحصیلی مهندسی مواد
ازدواج بعد از قبولی
تز فوق لیسانس هوا فضا

با این وضع ایشالا ماهاهم زودکلیر میشیم به امیدخدا

آخه مگه میشه چنین چیزی ؟؟ این همه ادم از ژانویه و فوریه موندن بعدش بیان از ماه های بعد کلیر کنن!! امکان نداره .شاید آپدیت شده .آپدیت شدن دلیلی بر کلیر شدن نیست.ارمنستان کیس هارو کم آپدیت میکنه ولی چند تا از بچه ها بدون آپدیت کلیر شدن.
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان: samira2016
الان ابوظبی جواب ایمیل دیروز من و داد و 13- Jun که امروز باشه یه آپدیت برای همین ایمیل برام خورد تو سایت
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: matin86
(2016-06-13 ساعت 09:53)behzad mg نوشته:  دوستان آیا کیسی از ماه فوریه و یا مارچ تازگیا کلیر شده ؟
من فکر میکنم اینا از ژانویه یهو رفتن سراغ آپریل و این دو ماهو فراموش کردن !!!

واقعا چرا اینجوری شده؟ممکنه اصلا فوریه و مارچ و کلیر نکنند؟نمیدونم این چه مسخره بازیه واقعا؟
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
تشکر کنندگان:
(2016-06-13 ساعت 14:26)samira2016 نوشته:  الان ابوظبی جواب ایمیل دیروز من و داد و 13- Jun  که امروز باشه یه آپدیت برای همین ایمیل برام خورد تو سایت

به من که اصلا جواب نداد
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
(2016-06-13 ساعت 14:42)ehsank2 نوشته:  
(2016-06-13 ساعت 14:26)samira2016 نوشته:  الان ابوظبی جواب ایمیل دیروز من و داد و 13- Jun  که امروز باشه یه آپدیت برای همین ایمیل برام خورد تو سایت

به من که اصلا جواب نداد

میشه متن نامتون رو اینجا برازین؟
ممنون مبشم
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه:  march‎
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
تشکر کنندگان:
(2016-06-13 ساعت 14:49)samira2016 نوشته:  I had an interview at Abu Dhabi US embassy on 4th of February 2016 and the consular said that my case needs administrative processing and I have to wait and check it on embassy website. It's been  more than 4 months and  I am still waiting for your reply.
Would you please let me know the status of my application and how long will it take to get my visa?

مچکرم
كيس نامبر 4k
ابوظبي
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
تشکر کنندگان:
(2016-06-13 ساعت 14:50)hesam87 نوشته:  
(2016-06-13 ساعت 14:49)samira2016 نوشته:  I had an interview at Abu Dhabi US embassy on 4th of February 2016 and the consular said that my case needs administrative processing and I have to wait and check it on embassy website. It's been  more than 4 months and  I am still waiting for your reply.
Would you please let me know the status of my application and how long will it take to get my visa?

مچکرم

بهتون چی جواب دادن ؟
كيس نامبر 4k
ابوظبي
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
(2016-06-13 ساعت 09:53)farsan نوشته:  
(2016-06-13 ساعت 09:49)mohajerUsa نوشته:  
(2016-06-13 ساعت 09:37)farsan نوشته:  دوست عزیز ماهم ازفوريه موندیم هیچ اپديتي هم نشدیم

دوست خوبم امکانش هست شرایط کیستون رو بگین یا اینکه اگر مقدوره امضاتون رو تکمیل کنید؟
سلام ما دونفريم برنده اصلی آقا شغل شرکت خصوصی سربازی س هیچ سفر خارجی نداشتیم دیگه هیچ چیز خاصی توپرونده مون نیست تحصیلات هم هردونفرليسانس رشته غیر حساس

من هم فوریه مصاحبه رفتم. یک نفر .خانم هستم. مجرد. زیر سی سال دانشجوی فوق رشته غیر حساس. شغل ازاد البته تقریبا بیکار. یک اپدیت هم بیشتر نداشتم اونم برا ایمیل Sad
تشکر کنندگان: samira2016 ، matin86
این و جواب دادن
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months.
For further information, please keep checking our website.
We hope this information will be helpful to you.
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: Sam2008 ، سعید... ، SAEED TEHRANI ، hesam87 ، matin86
پس چرا افيسر گفت ٢ ماه؟
تشکر کنندگان:
(2016-06-13 ساعت 14:40)ehsank2 نوشته:  
(2016-06-13 ساعت 09:53)behzad mg نوشته:  دوستان آیا کیسی از ماه فوریه و یا مارچ تازگیا کلیر شده ؟

واقعا چرا اینجوری شده؟ممکنه اصلا فوریه و مارچ و کلیر نکنند؟نمیدونم این چه مسخره بازیه واقعا؟

دوستان منم خیلی استرس دارم ولی واقعا نیازی به استرس نیست
اونا هر کیسی کلیر شه رو میزنن و با کسی خصومت ندارن که دو ماه رو یهو بپرونن و برن سراغ ماه های بعد
به امید اینکه همه زودتر کلیر شیم دوستای خوبم Big Grin Rolleyes
تشکر کنندگان: behzad mg ، ehsank2 ، matin86
(2016-06-13 ساعت 15:57)samira2016 نوشته:  این و جواب دادن
Thank you for your email.  We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes.  Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months.
For further information, please keep checking our website.
We hope this information will be helpful to you.

دوست عزیز شما به چه آدرسی ایمیل میدید ، مال مارو که جواب نمیدن
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان:
(2016-06-13 ساعت 16:56)mohajerUsa نوشته:  
(2016-06-13 ساعت 14:40)ehsank2 نوشته:  دوستان آیا کیسی از ماه فوریه و یا مارچ تازگیا کلیر شده ؟

دوستان گرامی مطالعه صفحات قبلی موضوع کلیرنس و همینطور موضوع کلیرنس 2015 نشون میده هر کیسی با کیس های دیگه کاملا متفاوت هست و شرایط خاص خودش رو داره و در مورد هر کیس مواردی که اون کیس خاص ایجاب می کنه نیاز به بررسی داره و بنابر این یک فرمول کلی برای همه صدق نمی کنه و نمی شه انتظار داشت کیس ها به ترتیب زمان مصاحبه کلیر بشن. بنابر این اصلا جای نگرانی نیست.
شماره کیس: 2016AS58xx
برنده اصلی: همسرم، شغل آزاد، تحصیلات دکتری رشته غیر حساس، معاف از خدمت
ارسال فرمها: 15 می
آنلاک کردن فرمها و ارسال مجدد: 16 نوامبر
مصاحبه: 17 می ابوظبی
نتیجه مصاحبه: همسرم AP، بنده Ready، خانم آفیسر گفتند 2 تا 3 ماه دیگه سایت رو چک کنید
آپدیتها در سیس
آپدیت کلی: 17، 22، 23 می؛ 1 جون (ایمیل)؛ 8 جون
آپدیت برنده اصلی (همسرم): 6 جون، 9 جون، 15 جون
آپدیت همراه: 12 جون
آپدیت در سایت ابوظبی و شناختن کیس: 1 جون پس از دریافت ایمیل
تشکر کنندگان: behzad mg ، matin86
من به این آدرس AbuDhabiIV@state.gov میل زدم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان