کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-06-14 ساعت 00:43)maryammary نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 00:40)matin86 نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 00:27)maryammary نوشته:  کسی از ماه اکتبر و نوامبر نمونده که کلیر نشده باشه هنوز مثل کیس ما ؟

از ابوظبى كه چندين كيس ميشناسم از اكتبر و نوامبر منتظرن
ااز ارمنستان هم دوكيس نصفه از اكتبر و دوتا از نوامبر موندن
آمار آنكارا رو درست ندارم

قضیه دوخطی شدن درسته ؟ یعنی دوخطی شی داری کلیر میشی حتی اکه or نشده باشی؟

بله درسته اما دوخطى شدنى كه با آپديت همراه باشه
ابتدا دوخطى ميشين بعد با آپديت بعدى كه توسط سفارته or
اما اين دوخطى شدن و دوباره يك خطى شدن در طول پروسه ممكنه چندبار اتفاق بيوفته
اون دوخطى نهايى تبديل به orميشه
مثلا كيس خودم همراه با بچه هام دوخطى هستيم الان حدود يكى دوماه كه چك كردم اما كيس همسرم تا به حال چندبار دوخطى و يك خطى شده
باتوجه به آپديتى كه داشتين انشاءا...بزودى orوكلير ميشن همسرتون
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: مل مل
قضیه دوخطی شدن درسته ؟ یعنی دوخطی شی داری کلیر میشی حتی اکه or نشده باشی؟
[/quote]

بله درسته اما دوخطى شدنى كه با آپديت همراه باشه
ابتدا دوخطى ميشين بعد با آپديت بعدى كه توسط سفارته or
اما اين دوخطى شدن و دوباره يك خطى شدن در طول پروسه ممكنه چندبار اتفاق بيوفته
اون دوخطى نهايى تبديل به orميشه
مثلا كيس خودم همراه با بچه هام دوخطى هستيم الان حدود يكى دوماه كه چك كردم اما كيس همسرم تا به حال چندبار دوخطى و يك خطى شده
باتوجه به آپديتى كه داشتين انشاءا...بزودى orوكلير ميشن همسرتون
[/quote]

من قضیه دوخطی رو قبلا نمیدونستم تا اینکه این بار 10 جون همسرم update داشت متوجه شدم دوخطی .. ولی or نیست
شماره کیس:   ***2
نتیجه:خودم یه ضرب .همسر AP
تاریخ مصاحبه: هفته سوم نوامبر
مصاحبه: ابوظبی
آپدیت ها همسرم:9 دسامبر.25ژانویه ..31 ژانویه(ایمیل)..10جون.15 جون(تبدیل به OR شد).19 جون(تبدیل به / شد)
ورود خودم:3می دریافت سوشیال 40 روز بعد از ورود  دریافت گرین کارت:33 روز بعد از ورود
اصلا حس خوبی نیست در حالی که پارسال تو جون داشتن کیسای اوریل رو کلیر میکردن امسال هنوز ژانویه رو هم شروع نکردن یعنی چی آخه؟??
تشکر کنندگان: ارشان پناهی ، مل مل ، matin86
با سلام‌ دوستان اگر لطف کنید و راه نماییم کنید
من ایروان مصاحبه داشتم و هم نقص مدرک و ای پی خوردم میتونم هر وقت کلییر شدم و کیس نامبرم در سایت سفارت ارمنستان اومد همون موقع که پاسپورتم میبرم به همرام نقص مدارکم را هم ببرم با تشکر
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
تشکر کنندگان:
(2016-06-14 ساعت 00:27)maryammary نوشته:  کسی از ماه اکتبر و نوامبر نمونده که کلیر نشده باشه هنوز مثل کیس ما ؟

چرا دوست عزیز ما هم از اکتبر منتظریم هنوز،جالبه یه بار هم or شدم ولی دوباره / شدم.حالا نمیدونم دلیلش چی بوده!!ولی واقعا امتحان صبری بود این لاتاری Cool
شماره کیس:2016as13**،تعداد افراد کیس:۲ نفر،کنسولگری:انکارا تغییر به ابوظبی توسط kcc، تاریخ مصاحبه: هفته اخر اکتبر،شغل:حق التدریس در دانشگاه و مربیگری، تحصیلات:دانشجوی دکتری،وضعیت سربازی:معافیت،اپدیت ها:اخرین اپدیت: ۵ اپریل،وضعیت هر دو نفر ap،ضمنا یک بار هم تبدیل به or شدم و کلیری اعلام شد ولی بعد از مراجعه به سفارت گفتند اشتباه شده و هنوز باید منتظر باشیم
(2016-06-12 ساعت 15:54)Interuniversal نوشته:  
(2016-06-12 ساعت 15:28)ahfpca نوشته:  و مسیر ایرانیان قبلی مقیم آمریکا که «موفق‌ترین و پرافتخارترین اقلیت حاضر در آمریکا» هستند رو ادامه بدید.
قصدم ايجاد انحراف در تاپيك نيست ولي من خيلي با اين جمله داخل پرانتز موافق نيستم
با اينكه ايراني ها به اصطلاح زرنگ و در نتيجه بسيار موفق هستند ولي اقليت هاي ديگر بسيار موفق تر هستند منجلمه هندي ها،چيني ها،كره اي ها و غيره
چون اونها در يك چيز باهم مشترك هستند و اون چيزي نيست جز متحد بودن و هواي هم رو داشتن
ما هممون متاسفانه اين مدلي نيستيم اميدوارم منسجم تر بشيم و هواي هم رو بيشتر داشته باشيم!
به اميد اون روز Rolleyes

درود دوست عزیز

این جمله از من نیست، نقل قول از (اگه درست یادم باشه) اوباما هست.
حرف شما در کل درسته ولی اونها به نسبت سنجیدن و گفتن، یعنی نسبت تعداد ایرانیان موفق و تحصیل کرده و پر افتخار رو به تعداد کل ایرانیها گرفتن (و برای بقیه اقلیتها هم همین نسبت رو گرفتن) بعد دیدن تو همه اقلیتها ایرانیها از بقیه جلوتر هستند.

پیروز باشید

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: مل مل ، matin86
(2016-06-14 ساعت 01:17)sasachi نوشته:  اصلا حس خوبی نیست در حالی که پارسال تو جون داشتن کیسای اوریل رو کلیر میکردن امسال هنوز ژانویه رو هم شروع نکردن یعنی چی آخه؟??

درود دوست گرامی

اصلن نگران نباشید، پروسه لاتاری از روز اولی که راه افتاده هر سال تغییر و تحول داشته و به قول معروف خودشون مشغول سعی و خطا هستن، بنابراین اینکه پروسه‌ی امسال رو طبق چه سیاستی پیش بردن و انجام دادن رو آخر سپتامبر که تموم شد میشه تحلیل کرد و تا قبل از اون فقط حدس و گمان و مقایسه با سالهای قبله که میدونیم قابل اتکا نیست.
پس بیایید استرس رو فراموش کنیم و به زندگی عادی برسیم و تمرین زبان کنیم، دل به تقدیر بدیم و از خدا بخواهیم که بهترین راه رو پیش روی ما بذاره.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: مل مل ، behzad mg ، matin86
(2016-06-14 ساعت 02:04)tamana2016 نوشته:  با سلام‌ دوستان اگر لطف کنید و راه نماییم کنید
من ایروان مصاحبه داشتم و هم نقص مدرک و ای پی خوردم میتونم هر وقت کلییر شدم و کیس نامبرم در سایت سفارت ارمنستان اومد همون موقع که پاسپورتم میبرم به همرام نقص مدارکم را هم ببرم با تشکر
دوست عزیز سلام
جوابتون رو میدم چون خودم با این مورد مواجه شدم البته تو یه سفارت دیگه.
شک نکن باید هرچه سریعتر مدارک ناقص رو ارسال کنی.
آفیسر به من گفت تا نقص مدارک تکمیل نشه پرونده شما متوقفه . من مدرکم رو ( گواهی پلیس) فرستادم و بلافاصله به جریان افتاد پروندم و 2 هفته بعدش کلیر شدم .
بنظرم وقت رو از دست ندید و مدارک رو ارسال کنید .

تشکر کنندگان: مل مل ، tamana2016 ، matin86
دوست عزیز
من در پستهای قبلی اعلام کرده بودم که از مصاحبه شدگان سفارت امریکا در ایروان که کیس نامبرشون در ماه اکتبر کارنت شده ، هنوز تعداد 12 نفر در انتظار کلیر شدن هستند.
تشکر کنندگان: مل مل ، matin86
سلام امسال کلير کردن سفارتها خیلی متفاوت شده اصلا مثل سالهای قبل نیست از مدیر محترم سایت تقاضا دارم تحلیل بفرمایند واینکه آیا امیدوار باشیم امسال به ویزای یواس یا نه خدایی صبر ایوب میخواد من نمیدونم چه چیزی رو چک میکنند خودمونیم به خودمون شک کردیم والا
تشکر کنندگان: مل مل ، behzad mg ، Simin2017 ، matin86
دوستان منتظر
درود بر همگی
در تکمیل آمار 12 نفری مصاحبه شدگان سفارت امریکا در ایروان که کیس نامبرشون در ماه اکتبر کارنت شده و در انتظار کلیر شدن هستند ، به اطلاعتون برسونم که کیس دیگری هست که وضعیت نفر اولش Issued هست ولی نفر دومش در حالت Adminstrative Processing قرار داره.
تشکر کنندگان:
(2016-06-13 ساعت 22:21)Aliakbarasghari نوشته:  
(2016-06-13 ساعت 09:12)مل مل نوشته:  
(2016-06-12 ساعت 19:40)Aliakbarasghari نوشته:  دوستان گلم
من با اجازتون كم كم ميرم به تاپيك اولين سفر
باور كنيد اين مهاجرت هم برام سخته
...
بشخصه از همتون تشكر ميكنم و هر كمكي كه از دستم بر بياد انجام ميدم
باقي بقايتان
تابستان تفتيده ابوظبي
١٣٩٥
كره زمين
كهكشان راه شيري

" اي كاش ادمي وطنش را ميشد همچون بنفشه ها با خود ببرد هر كجا كه خواست " فرهاد

به به از این همه ذوق و سلیقه در نگارش
ما هم لحظه به لحظه با شما اضطراب داشتیم تا یکشنبه بتونید ویزاتون رو بگیرید و به مشکلی بر نخورید
خوش به حال آ م ر ی ک ا که امثال شماها شهروندش می شید
خیر پیش و سفر سبز تا همیشه دنیا، تا شقایق هست ...   Wink
پیروز باشید و سربلند
انشاالله همگي با هم و در كنار هم
پشت به پشت هم و با كمك همديگه
از لطف و محبت شما ممنون
سزاوار اين همه لطف نيستم
قربان شما

خواهش می کنم، بزرگوارید
به امید خدا
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3 
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
تشکر کنندگان: hesam87 ، masiharezoo ، matin86
سلام و درود به همه منتظران لاتاری
من خیلی نگرانم مصاحبه ما هفته اول مارچ در انکارا بوده و کیس اصلی همسرم 14 تا اپدیت داشته . ایا کسی هست که 14 بار اپدیت شده
مارچ 2.7.31. .... اپریل 21...... می 6.13.20.26. ..... جون.2.6.8.9.13
تشکر کنندگان:

شما کی مصاحبه شدید ؟
چرا ap خوردید ؟
اگه امضاتون رو تکمیل کنید ممنون میشم
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان:
امضا نمی دونم چطور درست کنم
هفته دوم نوامبر مصاحبه مون بود.
من یک ضرب گرفتم همسرم AP.
شغل همسرم شرکت خصوصی .سربازی س
شماره کیس:   ***2
نتیجه:خودم یه ضرب .همسر AP
تاریخ مصاحبه: هفته سوم نوامبر
مصاحبه: ابوظبی
آپدیت ها همسرم:9 دسامبر.25ژانویه ..31 ژانویه(ایمیل)..10جون.15 جون(تبدیل به OR شد).19 جون(تبدیل به / شد)
ورود خودم:3می دریافت سوشیال 40 روز بعد از ورود  دریافت گرین کارت:33 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: chakavakl ، مل مل ، matin86 ، ahfpca

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان