کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-06-14 ساعت 19:51)hesam87 نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 19:47)behzad mg نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 19:42)hesam87 نوشته:  من یه امار گرفتم هنوز 60 نفر از ماه Dec مونده؟؟؟
100 نفر از ماه Jan
100 نفر از ماه Feb
100 نفر از ماه Mar

دوست عزیز آیا این آمار شما صد در صد درسته ؟ چونکه آماری که قبلا دوستان ارایه کرده بودن تعداد خیلی کمتری بود !
این امار به نفر هست نه کیس
حدودا هست با تلرانس +-10
دوست عزیز آمارتون مربوط به هر سه سفارت هست ؟
تشکر کنندگان:
دوستان منتظر
درود بر همگی
یک نظرخواهی و یا پیشنهاد
در خصوص طرح موضوع توقف کلیرنس مصاحبه شدگان ایرانی در سفارتهای ابوظبی ، آنکارا و ایروان در سایت سفارت مجازی آمریکا در تهران و بیان نگرانیهای ایجاد شده با توجه به کلیر نشدن کارنتیهای از ماههای دسامبر ، نوامبر و حتی اکتبر چه نظری دارید ؟
فکر میکنید چنین اقدامی جایز هست و میتونه نتیجه ای به دنبال داشته باشه ؟
تشکر کنندگان: milaveh ، lighthouse ، matin86 ، sasachi ، Hana2015
سلام خدمت همه دوستان
من روز مصاحبه که 23 می در امارات بود فقط یکبرگه که افیسر داد روامضا کردم گویا بعضی دوستان دو برگه رو امضا کردند و بعد اینکه کسی از من نخواست قسم بخورم ایا این اتفاق واسه کس دیکه هم افتاده یا شاید قسم رو موقع کلیر شدن ازمون میخوان که بدیم؟
کیس اصلی یک نفر مجرد
مکان مصاحبه Abu Dhabi
اولین ورود فرودگاه دالاس واشنگتون دی سی
ساکن وست ویرجینیا Chantilly
متفاوت باش،و قبل از صحبت کردن فکر کن، انسان رو قدرت تفکرش متفاوت کرد.
تشکر کنندگان:
(2016-06-14 ساعت 22:00)ستوده نوشته:   دوستان منتظر
درود بر همگی
یک نظرخواهی و یا پیشنهاد
در خصوص طرح موضوع توقف کلیرنس مصاحبه شدگان ایرانی در سفارتهای ابوظبی ، آنکارا و ایروان در سایت سفارت مجازی آمریکا در تهران و بیان نگرانیهای ایجاد شده با توجه به کلیر نشدن کارنتیهای از ماههای دسامبر ، نوامبر و حتی اکتبر چه نظری دارید ؟

به نظرم اين پيشنهاد عاليه
تشکر کنندگان: hesam87 ، milaveh ، شاد1353 ، matin86 ، sasachi ، Hana2015
(2016-06-14 ساعت 21:45)ستوده نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 19:51)hesam87 نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 19:47)behzad mg نوشته:  دوست عزیز آیا این آمار شما صد در صد درسته ؟ چونکه آماری که قبلا دوستان ارایه کرده بودن تعداد خیلی کمتری بود !
این امار به نفر هست نه کیس
حدودا هست با تلرانس +-10
دوست عزیز آمارتون مربوط به هر سه سفارت هست ؟

بله
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه:  march‎
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
تشکر کنندگان:
(2016-06-14 ساعت 23:14)hoseinonline نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 22:00)ستوده نوشته:   دوستان منتظر
درود بر همگی
یک نظرخواهی و یا پیشنهاد

به نظرم اين پيشنهاد عاليه

من هم موافقم به شدت
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: matin86 ، sasachi ، Hana2015
(2016-06-14 ساعت 22:15)alirezafarhang81 نوشته:  سلام خدمت همه دوستان
من روز مصاحبه که 23 می در امارات بود فقط یکبرگه که افیسر داد روامضا کردم گویا بعضی دوستان دو برگه رو امضا کردند و بعد اینکه کسی از من نخواست قسم بخورم ایا این اتفاق واسه کس دیکه هم افتاده یا شاید قسم رو موقع کلیر شدن ازمون میخوان که بدیم؟

نگران نباشید ما هم قسم نخوردیم و ی کاغذ هم امضا کردیم
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان:
(2016-06-14 ساعت 22:15)alirezafarhang81 نوشته:  سلام خدمت همه دوستان

من که اصلا یادم نمیاد برگه ای امضا کرده باشم یا نه، مهم نیست،اگر که به شما گفتن مدارکتون کامله و باید مراحل اداری طی بشه نگران نباش
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
تشکر کنندگان:
b
درود بر همگی
یک نظرخواهی و یا پیشنهاد
فکر میکنید چنین اقدامی جایز هست و میتونه نتیجه ای به دنبال داشته باشه ؟[/b][/size][/color]
[/quote]

درود بر شما دوست گرامی
بنظر بنده جایز نیست ، چرا که حساسیت موضوع را بیشتر میکند . دوستان گلم باید بیاد داشته باشیم که پروسه ویزای لاتاری یک شانس هست که توسط آ م ر ی ک ا به برخی از طریق رندوم داده شده است ، اما هرگز حق نیست و ما در این خصوص هیچ حقی نداریم تا ازش دفاع کنیم . هنوز زمان بسیار هست و جای نگرانی نیست و با توکل به خداوند شکیبایی پیشه کنید و فراموش نکنید که از ابتدا در هر مرحله گوشزد کرده اند که این ویزا 100 درصد تضمین شده نیست !!!
با مرور سوابق برندگان سالهای قیل متوجه میشوید که هر سال مشکلات خاص خود را داشته و از این لحاظ منحصر بوده است اما هر سال در جهت بهبود سیستم
تلاش شده است و این قابل تحلیل نمیباشد مگر تا انتهای سال جاری لاتاری 2016 صبر کنید .
در هر صورت داشتن استرس منطقی بنظر میرسد اما باید به طرق مختلف انرا مهار کرد و به روال عادی زندگی را ادامه داد تا حصول نتیجه .
از ته دل آرزو دارم که همگی در صورت خیر وصلاح خداوند از این مرحله به شادی و موفقیت گذر کنیم .
فردا روشن است . . . Smile
2016----3      سفارت : ابوظبی   مصاحبه : نیمه ژانویه   سربازی : ارتش  Big Grin    تعداد  :4   مدرک : دکتری    شغل : خصوصی    وضعیت : کلیرنس  
آپدیت سفارت: فقط یکبار بعد از مصاحبه      آپدیت سیاک  :25 ژانویه کلی و 20 آپریل فقط کیس اصلی Wink و 29 و 31 جولای دوخطی و 1 آگوست OR
کلیری :   یکی از بهترین روزهای خدا 4 آگوست  
اولین ورود : ؟
تشکر کنندگان: matin86 ، ahfpca ، ستوده ، mohajerUsa ، مل مل ، ehsank2
(2016-06-14 ساعت 08:27)ستوده نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 00:27)maryammary نوشته:  کسی از ماه اکتبر و نوامبر نمونده که کلیر نشده باشه هنوز مثل کیس ما ؟
دوست عزیز
من در پستهای قبلی اعلام کرده بودم که از مصاحبه شدگان سفارت آمریکا در ایروان که کیس نامبرشون در ماه اکتبر کارنت شده ، هنوز تعداد 12 نفر در انتظار کلیر شدن هستند.

بله ستوده جان اما مصاحبشون در ماههاى بعد بوده نه اكتبر مثل شما كه مصاحبتون ژانويه بود اما كارنتى اكتبر بودين
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: ستوده
(2016-06-14 ساعت 09:07)ستوده نوشته:  دوستان منتظر
درود بر همگی
در تکمیل آمار 12 نفری مصاحبه شدگان سفارت آمریکا در ایروان که کیس نامبرشون در ماه اکتبر کارنت شده و در انتظار کلیر شدن هستند ، به اطلاعتون برسونم که کیس دیگری هست که وضعیت نفر اولش Issued هست ولی نفر دومش در حالت Adminstrative Processing قرار داره.

بله همون نصفه كيسهايى هستند كه عرض كردم
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
(2016-06-14 ساعت 16:46)milaveh نوشته:  بچه ها کسی آدرس ایمیل kcc رو داره؟ میخوام ایمیل بدم ، سفارت که هیچ جوابی نمیده به من

من ايميل زدم جواب اتوماتيك همون موقع داد و من اطلاعاتمو كامل نوشته بودم باز دوباره فرستادم باز هم همون اومدبه اين صورت:
The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email address, KCCDV@state.gov<mailto:KCCDV@state.gov> is for case-specific Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of your entry, please do so at www.dvlottery.state.gov/ESC<http://www.dvlottery.state.gov/ESC>. This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing. You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program.

For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry.

For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at www.travel.state.gov<http://www.travel.state.gov>. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered. The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions.

Thank you for contacting KCC.

KCCDV/Public Inquiry
Kentucky Consular Center
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov<mailto:KCCDV@state.gov>

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

This email is UNCLASSIFIED.
(2016-06-15 ساعت 02:32)matin86 نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 16:46)milaveh نوشته:  بچه ها کسی آدرس ایمیل kcc رو داره؟ میخوام ایمیل بدم ، سفارت که هیچ جوابی نمیده به من

من ايميل زدم جواب اتوماتيك همون موقع داد و من اطلاعاتمو كامل نوشته بودم باز دوباره فرستادم باز هم همون اومدبه اين صورت:
The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email.  This email address, KCCDV@state.gov<mailto:KCCDV@state.gov> is for case-specific Diversity Visa inquires only.  If you would like to check the status of your entry, please do so at www.dvlottery.state.gov/ESC<http://www.dvlottery.state.gov/ESC>.  This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing.  You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program.

For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry.  If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry.

For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at www.travel.state.gov<http://www.travel.state.gov>. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered.  The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions.

KCCDV/Public Inquiry
Kentucky Consular Center

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

تا چند روز دیگه یه جواب کلیشه ای دیگه هم میفرستن که پرونده شما دست سفارته و دست کنسوله و از دست ما خارجه
تشکر کنندگان: milaveh ، hesam87
(2016-06-15 ساعت 02:39)sasachi نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 02:32)matin86 نوشته:  

The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email.  This email address, KCCDV@state.gov<mailto:KCCDV@state.gov> is for case-specific Diversity Visa inquires only.  If you would like to check the status of your entry, please do so at www.dvlottery.state.gov/ESC<http://www.dvlottery.state.gov/ESC>.  This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing.  You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program.

For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry.  If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry.

For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at www.travel.state.gov<http://www.travel.state.gov>. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered.  The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions.

KCCDV/Public Inquiry
Kentucky Consular Center

تا چند روز دیگه یه جواب کلیشه ای دیگه هم میفرستن که پرونده شما دست سفارته و دست کنسوله و از دست ما خارجه

ممنون
تشکر کنندگان: milaveh
البته منم کاملا موافقم که تحلیل لاتاری رو باید پس از سپتامبر انجام داد. ولی افسوس که اون زمان برای خیلی از ماها دیگه دیر شده و نوشداروی پس از مرگ سهرابه. با توجه به آمار تقریبی که دوستان زحمت کشیدن و تا اخر آوریل در اوردن چیزی در حدود 500 نفر از اول ژانویه تا اول می پشت کلیرنس هستند ماههای بعد رو که فعلا آماری نداریم به فرض اینکه شانس یاری کنه و زودتر از سپتامبر سقف ویزا پر نشه ما حدود 3 ماه و نیم وقت داریم در واقع حدود ماهی حداقل 150 نفر باید کلیر بشن .امسال که واقعا محشر بود اما میشه دوستان آمار بدن که در کدوم یک از ماههای تاریخ لاتاری در این چند سال ماهی 150 کیس رو کلیر کردن شاید نگرانی من هم یه مقدار کم شه. با سپاس
تشکر کنندگان: milaveh ، hesam87 ، ستوده ، مل مل ، hamidzxc ، koool ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان