کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-06-15 ساعت 10:09)alborz3718 نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 09:29)سفید برفی نوشته:  سلام و درود به همه منتظران  لاتاری
من خیلی نگرانم مصاحبه ما هفته اول مارچ در انکارا بوده و کیس اصلی همسرم 14 تا اپدیت داشته  . ایا کسی هست که 14 بار اپدیت شده
مارچ 2.7.31. .... اپریل 21...... می 6.13.20.26. ..... جون.2.6.8.9.13

سلام  دوست گرامی شما منظورتون 14 تا اپدیت در سایت سیس است یا سایت سفارت آنکارا؟
سلام در سایت سفارت
تشکر کنندگان: alborz3718
البته 14 جون یک اپدیت دیگر داشتیم
تشکر کنندگان:
سلام
امروز یکی از ذوستا ن من که مصاحبه او هفته اول مارچ در انکارا بود بعد از 14 تا اپدیت سایت سفارت انکارا کامپلت شد بجای processing pending
تشکر کنندگان: alborz3718
(2016-05-27 ساعت 13:07)soroosh17 نوشته:  
(2016-05-26 ساعت 20:57).HIDDEN. نوشته:  
(2016-05-26 ساعت 19:44)soroosh17 نوشته:  

ممنون
د

(2016-06-15 ساعت 11:01)samira2016 نوشته:  چرا بابا کلییر میکنن فعلا کند شده که از نظر من بخاطر اینه که شاید منتظرن مصاحبهها تموم بشه بعد شروع کنن
گرچه ایرانی ها دیگه مصاحبه شون تموم شده
به نظر من علت کندی کلییر ها همین بود که به جای اینکه وقت رو چک کردن بزارن افسر ها وقت روی مصاحبه ها گذاشتن

سلام سمیرا خانم
متاسفم
متاسفم که نظر من در بیش از یک ماه پیش داره به واقعیت نزدیکتر میشه
علیرغم آنکه در آن موقع شما و آقای ahpa آن را مضحکترین و خنده دار ترین چیزی دانستید که تا آن موقع شنیده اید
و یا یکی از دوستان ، با تعابیر علامه و مفسر و .... سعی در تخطئه موضوع کردند
امیدوارم این کورسوی امید باقی مانده ، بتونه کاری بکنه و قسمت آخر نظر من ( گریه و زاری)
به واقعیت تبدیل نشه
ای کاش در آن زمان به جای تمسخر و انشاا.... و ماشاا..... میومدیم و جمع بندی میکردیم و در صورت لزوم اقدام جمعی میکردیم
تشکر کنندگان: milaveh ، ستوده
(2016-06-14 ساعت 22:00)ستوده نوشته:   دوستان منتظر
درود بر همگی
یک نظرخواهی و یا پیشنهاد
در خصوص طرح موضوع توقف کلیرنس مصاحبه شدگان ایرانی در سفارتهای ابوظبی ، آنکارا و ایروان در سایت سفارت مجازی آمریکا در تهران و بیان نگرانیهای ایجاد شده با توجه به کلیر نشدن کارنتیهای از ماههای دسامبر ، نوامبر و حتی اکتبر چه نظری دارید ؟
فکر میکنید چنین اقدامی جایز هست و میتونه نتیجه ای به دنبال داشته باشه ؟

سلام
با توجه به اتفاقات اخیر طرح این موضوع 100 در 100 اشتباه است . اصلا نباید چنینن چیزی به عنوان اینکه چرا کلیرنس متوقف شده مطرح بشه . چراکه اولا متوقف نشده چون هنوز اطلاعات بعضی دوستان در سیس اپدیت میشود . هر جند برای بعضی ها طولانی شده است . در ثانی به ما گفته شده که در هر صورت برنده شدن به معنای ویزای قطعی نیست . من هم مانند شما خیلی نگرانم اما منتظر میمانم . بهتر است روند سال 2015 رو از صفحه 1000 به بعد ببینید و ملاحظه میکنید که این اتفاق در آن سال هم افتاده است .
تشکر کنندگان:
(2016-06-15 ساعت 09:14)mohajerUsa نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 00:16)milaveh نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 23:14)hoseinonline نوشته:  به نظرم اين پيشنهاد عاليه

من هم موافقم به شدت

منظورشون از توقف چی هست؟

سفارتخانه‌های اروپا به بهانه تهدیدات امنیتی داعش همزمان با برگزاری جام ملت‌های اروپا، درخواست ویزای حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار نفر از اتباع خاورمیانه را در حالت استندبای نگه داشته‌اند.» این روایت یکی از کارمندان سفارتخانه‌ی کشوری اروپایی در تهران است.
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
تشکر کنندگان: milaveh ، matin86
(2016-06-15 ساعت 11:20)behzad mg نوشته:  دوستان لطف کنید به جای حرفای ناامید کننده انرژی مثبت به همدیگه بدیم تا فضای تاپیک مثبت بشه و از استرس دوستان کم بشه ، من اطمینان دارم که به امید خدا بالای نود درصد بچه ها کلیر میشیم

انشاالله همینطور که شما فرمودید میشه
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
تشکر کنندگان: hesam87 ، samira2016 ، mohajerUsa ، milaveh ، behzad mg
hamidzx باز هم با نظرتون مخالف هستم , من گفتم که روند کلییری کند شده تا مصاحبه ها تموم بشه و نمی دونم شما چرا احساس کردی که حرف یک ماه پیش شما رو تایید کردم

اگه حرف شما درست بود کل پروسه ی لاتاری رو منحل میکردن دوست عزیز سرشون که درد نمیکنه برای دردسر
هیچ اقدام جمعی هم نمی تونید انجام بدید چون تعهدی برای دادن ویزا ندارن توی تمام مراحل لاتاری هم این را گفتند
تنها اقدام فردی هم که میشه کرد ایمیل زدن است که من زدم و محترمانه پاسخم را در کمتر از یک روز دادند من هم مطمئن هستم بیشتر دوستان کلییر میشن
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: ehsank2 ، سعید... ، masoud398 ، behzad mg ، mohajerUsa ، golia ، milaveh ، koool ، ahfpca
اگر كيس ready بشه بعد مصاحبه متن اون با قبل مصاحبه فرق ميكنه يا نه همون متن قبل هست كه نوشته كيس شما برنامه ريزي شده براي مصاحبه ٠٠٠٠البته منظورم بيشتر براي افراد زير مجموعه هست
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
تشکر کنندگان:
هیچ کار دست جمعی که از دستمون بر نمیاد نظرتون با دعای دست جمعی چیه ، هر شب، سر ی ساعت معین با کلی انرژی مثبت
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: tamana2016 ، hesam87 ، ehsank2 ، behzad mg ، amirak7 ، ahfpca
(2016-06-15 ساعت 18:27)milaveh نوشته:  هیچ کار دست جمعی که از دستمون بر نمیاد نظرتون با دعای دست جمعی چیه ، هر شب،  سر ی ساعت معین با کلی انرژی مثبت

این خیلی خوبه
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
تشکر کنندگان: hesam87 ، moh.saee ، ahfpca
خدا نکنه صدور ویزای مهاجرت متوقف بشه. هزیه هنگفتی در ابن راه می کنیم که ممکنه همه به هدر بره همراه با آرزوهایمان.
تشکر کنندگان:
من امروز 90 روزه شدم.
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
تشکر کنندگان: hesam87 ، matin86 ، amirak7 ، milaveh
(2016-06-14 ساعت 22:00)ستوده نوشته:   دوستان منتظر
درود بر همگی
یک نظرخواهی و یا پیشنهاد
در خصوص طرح موضوع توقف کلیرنس مصاحبه شدگان ایرانی در سفارتهای ابوظبی ، آنکارا و ایروان در سایت سفارت مجازی آمریکا در تهران و بیان نگرانیهای ایجاد شده با توجه به کلیر نشدن کارنتیهای از ماههای دسامبر ، نوامبر و حتی اکتبر چه نظری دارید ؟
فکر میکنید چنین اقدامی جایز هست و میتونه نتیجه ای به دنبال داشته باشه ؟

دوستان عزیز ،
مخالفان و موافقان محترم
لطفاً در ردّ یا تأئید پیشنهاد فوق نظر بدید تا اگه به نتیجه اجماعی رسیدیم ، در صورت لزوم اقدام مقتضی بعمل بیاریم.
تشکر کنندگان: matin86 ، hamidzxc ، milaveh
(2016-06-15 ساعت 21:29)moh.saee نوشته:  من امروز 90 روزه شدم.

منم 100
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه:  march‎
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
تشکر کنندگان: ehsank2 ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان