کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-06-17 ساعت 14:33)tyrex نوشته:  
(2016-06-17 ساعت 13:44)matin86 نوشته:  
(2016-06-16 ساعت 22:34)farsan نوشته:  سلام دوست من میشه بگید چه بلايي سر پرونده های ژانویه وفوريه اومده خیلی نگران شدم کلير که نمیکنن حالا پرونده هارم مشکل دار شدن خدایا خودت کمک کن همه چی به خوبی و خوشی ختم به خیر بشه
واا...من زياد اطلاع دقيقى ندارم اونجور كه از بچه هاى ابوظبى پرسيدم ميگفتن زنگ زدن ابوظبى و گفتن مشكل دارن در پرونده هاى ژانويه و فوريه  و بعد به كى سى سى هم كه زنگ زدن تأييد كرده واسه ابوظبى
حالا اين بحث تو گروه  ابوظبى شده بود
من صحت موضوع رو تأييد نميكنم

به زودی کلیر ژانویه و فوریه شروع میشه . لطفا شایعه پراکنی نکنید.

"توکل یعنی"
اجازه بدهی خداوند خودش تصمیم بگیرد
تو فقط دعا کن و پیشاپیش شاد باش
و ایمان داشته باش که دعایت بزودی مستجاب میشود
چون خداوند به اندازه "امید و اطمینان" توست
که می بخشد …
همين حالا در اين لحظات انرژى مثبت خود را به جهان هستى ارسال كنيد و در ثانيه هاى معنوى بزرگترين آرزوى خود را مرور كنيد
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: tyrex ، ehsank2 ، amirak7 ، matin86 ، hesam87 ، chakavakl ، ahfpca ، koool ، مل مل ، masiharezoo
(2016-06-17 ساعت 13:44)matin86 نوشته:  
(2016-06-16 ساعت 22:34)farsan نوشته:  
(2016-06-16 ساعت 20:55)matin86 نوشته:  واا...وضعيت كليرى فعلا خيلى بده انشاءا...قراره خوب بشه
سفارتها هنوز دسامبر رو كامل تموم نكردن و فقط آنكارا چندكيس از ژانويه كلير كرده
اوضاع ارمنستان كه اصلا خوب نيست فعلا
ابوظبى هم گويا در پرونده هاى ژانويه وفوريه به مشكل برخورده!
امروز يك كيس ابوظبى كلير كرده وگويا چندروز پيش سه كيس از آپريل
سلام دوست من میشه بگید چه بلايي سر پرونده های ژانویه وفوريه اومده خیلی نگران شدم کلير که نمیکنن حالا پرونده هارم مشکل دار شدن خدایا خودت کمک کن همه چی به خوبی و خوشی ختم به خیر بشه
واا...من زياد اطلاع دقيقى ندارم اونجور كه از بچه هاى ابوظبى پرسيدم ميگفتن زنگ زدن ابوظبى و گفتن مشكل دارن در پرونده هاى ژانويه و فوريه  و بعد به كى سى سى هم كه زنگ زدن تأييد كرده واسه ابوظبى
حالا اين بحث تو گروه  ابوظبى شده بود
من صحت موضوع رو تأييد نميكنم
اگر بچه های ابوظبی مشکل دارن چرا کیس های ایروان هم هیچ اتفاقی براشون نمی افته؟
من فک نمیکنم مشکل از ابوظبی باشه
اگر مشکلی هم پیش اومده باشه از کی سی سی بوجود اومده و فعلا کاری که میشه کرد اینه که منتظر موند و توکل به خدا کرد
لطفا منبع خبرتون رو هم ذکر کنید
با تشکر
تشکر کنندگان: مل مل ، matin86
دوستای خوبم
تو این لحظاتی که یه حرف یا یک شایعه کوچیک به شدت استرس ایجاد میکنه میخوام خواهش کنم از تک تکتون اگر خبری میشنوید یا کسی میگه قبل از هر چیز منبع خبر رو بخواین
چون یه حرف رو هوا باعث کلی تنش میشه
تشکر کنندگان: ehsank2 ، amirak7 ، koool ، مل مل ، behzad mg ، moh.saee ، matin86
سلام به دوستان عزیزو اساتید با تجربه
در مورد سفارت آنکارا با وجود پست جهت دریافت ویزا ، در صورت کلیر شدن آیا امکان پیکاپ ویزا توسط شرکتهای مسافرتی و یا افرادی غیر از برنده اصلی وجود دارد یا نه؟یعنی می توان پاسپورتها را به شرکتی داد تا آن شرکت پاسپورتها را به آنکارا برده و تحویل پست نماید و پس از صدور ویزا از پست دریافت نماید و به ایران برگرداند؟
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
تشکر کنندگان: Daneshjo
دوستان عزیز
لطفا از بچه های ژانویه و فوریه هر سه سفارت اگر کسی هست، لطفا بگه وضعیت AP به صورت هست
ممنون
تشکر کنندگان:
(2016-06-18 ساعت 10:12)alborz3718 نوشته:  سلام به دوستان عزیزو اساتید با تجربه
در مورد سفارت آنکارا با وجود پست جهت دریافت ویزا ، در صورت کلیر شدن آیا امکان پیکاپ ویزا توسط شرکتهای مسافرتی و یا افرادی غیر از برنده اصلی وجود دارد یا نه؟یعنی می توان پاسپورتها را به شرکتی داد تا آن شرکت پاسپورتها را به آنکارا برده و تحویل پست نماید و پس از صدور ویزا از پست دریافت نماید و به ایران برگرداند؟

سلام بله دوست عزيز فقط سفارت ارمنستان پيكاپ نداره شما ميتونيد با دفاتر هواپيمايي كه اين كار رو انجام ميدن هماهنگ بشيد
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان: alborz3718
(2016-06-17 ساعت 19:42)hamidzxc نوشته:  
(2016-06-17 ساعت 02:01)koool نوشته:  
(2016-06-16 ساعت 23:42)hamidzxc نوشته:  منظورتون کدوم سرعته ؟
اینکه تقریبا توی دو ماه اخیر ، سرعت و تعداد کلیری به سمت صفر میل کرده یعنی افزایش سرعت ؟
آیا دو ماه گذشته نسبت به شش ماه گذشته ، نزدیک ترشدن به پایان لاتاری نیست؟

فرضا ، امسال هم همان 90 در صد بگیرند یعنی حدود 10500 کیس در آسیا ( که این تعداد تابحال سابقه نداشته)
من آمار کیسها و ویزاها در 5 سال اخیر رو در پستهای قبلی گذاشته ام
کمی به اونها دقت کنید و با امسال مقایسه کنید

اقدام بکنید و همزمان به خدا توکل کنید .
ازتو حرکت از خدا برکت

سلام
 لطفا میشه آمار 5 سال قبل رو دوباره بزارید یا حدالقل شماره صفحه رو بگید من هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم . تشکر

دوست عزیز سلام
آماری که من استخراج کرده ام در فایل پیوست تقدیم میشود
امیدوارم مفید باشد

این تاپیک چرا مدیر فعال نداره؟!
الان بیشتر از ۱۴ ساعته که جناب hamidzxc آمارهایی رو پیوست پستشون کردن و تو تاپیک فرستادن که «تایید نشده» تا ما بتونیم ببینیم.
از مدیر فعلی تاپیک خواهش می‌کنم یکی دو نفر از دوستان فعال که ایشون میشناسه و بهشون اطمینان داره رو به جمع مدیران تاپیک اضافه که این تاخیرها بوجود نیاد و ما بتونیم مطالب رو زودتر مطالعه کنیم.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: behzad mg ، hamidzxc ، chakavakl ، matin86
سلام
دوستان من بعد از مدیکال یک واکسن باید میزدم (یکماه بعد و واکسن رو زدم) ، در حال حاضر هم منتظر کلیر شدن هستم.

سوال : آیا زمانی که کلیر شدم باید حتما مدیکال جدید انجام بدم؟

آیا کسی تجربه شو داشته ؟

تشکر از همه دوستان
انشالا زودتر همه کلیر میشن
پاینده باشید
تشکر کنندگان:
(2016-06-18 ساعت 12:16)electricalboy نوشته:  سلام
دوستان من بعد از مدیکال یک واکسن باید میزدم (یکماه بعد و واکسن رو زدم) ، در حال حاضر هم منتظر کلیر شدن هستم.

سوال : آیا زمانی که کلیر شدم باید حتما مدیکال جدید انجام بدم؟

آیا کسی تجربه شو داشته ؟

تشکر از همه دوستان
انشالا زودتر همه کلیر میشن
پاینده باشید

اگر دوست عزیز کلییر شما بالای 6 ماه زمان ببرد که قطعا باید تمدید مدیکال نمایید در غیر این صورت خود مختار هستید که در فرصت زمانی کمتر تشریف ببرید آمریکا
در مورد واکسن هم اگر شما مدیکالتون بدون مشکل انجام شده صرفا لازم به تمدید مدیکال ندارین و واکسن و سوابقش بدرد آمریکاتون شاید در آینده بخوره
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت Rolleyes
تشکر کنندگان: tamana2016 ، مل مل ، matin86
دوستان به امضا ها نگاه کنید پس اونهایی که بعد ما رفتن مصاحبه کجا هستن ؟
ما الان کلا 15 نفر نیستیم توی این فروم که منتظر کلییر شدن هستیم انگار
یدونه من کیس 5800 دیدم یدونه هم تازه این دوستمون lotfe.kh که 7200 است
به نظرم دوستان امضاهاشون را درست کنن و یه لیست از کاربرای همینجا درست کنیم ببینیم چی به چی است
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: milaveh ، ehsank2 ، behzad mg ، mohajerUsa ، koool ، rezaahvaz ، مل مل ، matin86
(2016-06-18 ساعت 10:34)mohajerUsa نوشته:  دوستان عزیز
لطفا از بچه های ژانویه و فوریه هر سه سفارت اگر کسی هست، لطفا بگه وضعیت AP به صورت هست
ممنون

سلام
دوستان اگر این کار رو کنند خیلی خوب میشه!

ممنون
تشکر کنندگان:
من با نظر دوستان موافقم . لطفا همه دوستان امضاشون رو تکمیل کنن اینو چند تا دیگه از دوستان هم گفتن ولی متاسفانه تغییری نکرد.
من یواش یواش دارم فکر میکنم یک عده فقط میخوان استفاده کنن ولی خودشون حاضر نیستن حتی کوچکترین اطلاعاتی از وضعیت خودشون به دیگران بدن
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: amirak7 ، samira2016 ، سعید... ، مل مل ، عسول ، tyrex ، matin86
(2016-06-18 ساعت 17:13)rezaahvaz نوشته:  من با نظر دوستان موافقم . لطفا همه دوستان امضاشون رو تکمیل کنن اینو چند تا دیگه از دوستان هم گفتن ولی متاسفانه تغییری نکرد.
من یواش یواش دارم فکر میکنم یک عده فقط میخوان استفاده کنن ولی خودشون حاضر نیستن حتی کوچکترین اطلاعاتی از وضعیت خودشون به دیگران بدن

دوستان وضعیت سربازی رو هم تو امضاهاتون بنویسید. خیلی تاثیر داره.
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
تشکر کنندگان:
من متأسفانه چندبار تلاش كردم ولي نتونستم امضا درست كنم.

كيس نامبر:51** تعداد كيس: 4تا تاريخ مصاحبه:6اپريل كليرنس:منتظر
تشکر کنندگان:
(2016-06-18 ساعت 18:01)hadis1379 نوشته:  من متأسفانه چندبار تلاش كردم ولي نتونستم امضا درست كنم.

كيس نامبر:51**   تعداد كيس: 4تا  تاريخ مصاحبه:6اپريل  كليرنس:منتظر

اینجور که من تجربه کردم، وقتی که تعداد ارسالهاتون بیشتر از ۵ تا شد اونوقت لینک «تغییر امضا» به درختواره‌ی «ویرایش مشخصات» در بخش «تنظیمات حساب کاربری» در «کنترل پنل کاربر»ی شما افزوده میشه و اونجا میتونید متن مورد نظر رو وارد و در تغییراتی آتی اصلاح کنید، سایز فونت و رنگ رو هم میتونید تنظیم کنید.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان