موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-17 ساعت 01:42)hoseinonline نوشته: (2016-06-16 ساعت 21:25)matin86 نوشته: ستوده جان اين متن ايميليه كه سفارت ارمنستان ارسال كرده برام و درخصوص پست هم توضيح داده:
Sent from Yahoo Mail for iPad
Begin forwarded message:
On Thursday, June 16, 2016, 4:11 PM, Yerevan, Iran IV <IranIVYerevan@state.gov> wrote:
Dear inquirer,
Thank you for your inquiry. Your case is pending Administrative Processing. We have no control over this legally mandated process and we have no way to predict how much longer it will take before the Administrative Processing is complete. However, as soon as the Administrative process is finalized your case number will be published in our website at the following link http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html
When your case number appears on our website please come at your earliest convenience with your passport, 221(g)-Additional Information Sheet, and all missing documents to submit your documents for final processing of your case. Please check the validity of the medical exam before submitting your passport. Your visa will be valid till the expiration of the medical exam. If needed please kindly submit new medical exams along with the missing documents.
TO SUBMIT THE ADDITIONAL DOCUMENTS, please register with our service provider, CSC, visiting the following webpage https://ais.usvisa-info.com/en-am/iv or call local number: +374 60 270 113 or, if calling from within the United States, please dial +1-703-520-2525. *Please note that each family member needs to register individually and have a separate registration receipt.
AFTER GETTING REGISTERED submit your documents to the CSC office UMAKS service location, 27 Amiryan st. Yerevan from Monday through Friday from 9:00AM to 6:00PM, excluding Armenian holidays, presenting the courier in authorization along with this letter at the courier location.
If your visa application is approved, your visa with your passport and the completed visa packet will be delivered to you at the UMAKS service location. If your visa application is not approved, the Consular officer will inform you in writing and provide information on the next steps.
You can confirm if your visa is ready to be picked up at https://ais.usvisa-info.com/. Select the country where you applied for your visa, and access your account using your email address and password that you created when scheduling your visa appointment. Your waybill number and the delivery status will appear on the “applicant summary” screen.
Applicants can also designate third parties to drop off and pick up their passports for them by providing a letter of authorization signed by the applicant that contains the third party’s full legal name and a photocopy of the applicant’s identification (passport or national ID card). For more information please visit https://ais.usvisa-info.com/
Important: It is your responsibility to track the arrival of your visa through the following website: https://usvisa-info.com, if not, the delivery of your visa or documents will be delayed. Documents not claimed within 30 days of delivery to the selected DHL location will be returned to the Consulate.
ATTENTION: UNDER NO CIRCUMSTANCES CAN A VISA BE ISSUED OR AN ADJUSTMENT OF STATUS OCCUR IN YOUR CASE AFTER SEPTEMBER 30, 2016.
VERY IMPORTANT: BECAUSE OF THE LIMITED NUMBER OF VISAS THAT MAY BE ISSUED UNDER THIS PROGRAM, VISAS MAY CEASE TO BE AVAILABLE EVEN BEFORE THIS DATE. THIS IS ESPECIALLY TRUE THE CLOSER TO SEPTEMBER 30 AN APPLICATION OR RE-APPLICATION IS MADE.
Consular Section | Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Yerevan | 1 American Ave, Yerevan 0082, Armenia
با سلام
مگه امنستان هم پستی شده. پس چرا زودتر تو ایمیل ها به ما نگفتند... حالا میشه بعدا ثبت نام کرد...
با این اوصاف میشه ویزا را در ارمنستان پیکاپ کرد؟
جون انجا بودم و خانم و پسر ۶ سالش یک ضرب گرفتن اما همه کارشون تو سفارت انجام شد
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 14 جون یعنی دو سه روز پیش مصاحبه دادم
اما از کارت پایان خدمتم زیاد سوال کرد من نیروی انتظامی خدمت کردم و در سفارت ایروان مصاحبه دادم
افیسر بهم یک برگ ابی داد که توش کیس نامبرم بود و گفت هرهفته چک کن
وگفت 2 تا 3 ماه طول میکشه گفت باتوجه به اینکه 30سپتامبر مهلت شما تموم میشه سعی میکنیم زودتر جوابتونو بدیم
نمیدونم چقدر میتونم رو حرفش حساب کنم آیا واقعا سعی میکنه زودتر جواب بده یا نه
منم هر روز چک میکنم
نظردوستان چیه در این مورد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستي كه در مورد معافيت جبهه پرسيده بود ، معافيت جبهه احتمال زياد باعث ap ميشه ، چون شوهر من معاف كفالت بود و چندين بار ازش پرسيدن دو نفر توي سفارت كه چرا معاف شده ؟
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خداوند بی نهایت است
اما به قدر نیاز تو فرود می آید
بقدر آرزوی تو گسترده می شود
و بقدر ایمان تو کار گشاست ...
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نگران دیر کلیر کردن سفارت ها نباشید اگه وقت بزارید و فایل پارسال یعنی ۲۰۱۵ سیمون رو یه نگاه بندازید متوجه می شید که بیشترین حجم کلیری در سه ماه آخر بوده و در این مدت سپری شده تمرکز آنها بیشتر بر روی تازه مصاحبه شونده ها بوده و کسانی که پرونده سبک تری نسبت به سایرین داشتن . من بهتون قول میدم از ماه جولای بالای صد نفر در هر ماه کلیر می کنن فقط نمیشه به دوستانی که در ماه های آخر مصاحبه رفتن قول صد در صد داد که ویزا می گیرن چون پارسال حجم بیشتر کسانی که بهشون ویزا ندادن ap خورده های ماه های آخر بود که پروسه آنها تمام نشد متاسفانه .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-17 ساعت 11:49)daniyal1351 نوشته: دوستان نگران دیر کلیر کردن سفارت ها نباشید اگه وقت بزارید و فایل پارسال یعنی ۲۰۱۵ سیمون رو یه نگاه بندازید متوجه می شید که بیشترین حجم کلیری در سه ماه آخر بوده و در این مدت سپری شده تمرکز آنها بیشتر بر روی تازه مصاحبه شونده ها بوده و کسانی که پرونده سبک تری نسبت به سایرین داشتن . من بهتون قول میدم از ماه جولای بالای صد نفر در هر ماه کلیر می کنن فقط نمیشه به دوستانی که در ماه های آخر مصاحبه رفتن قول صد در صد داد که ویزا می گیرن چون پارسال حجم بیشتر کسانی که بهشون ویزا ندادن ap خورده های ماه های آخر بود که پروسه آنها تمام نشد متاسفانه .
مرسی از انرژی + که دادی
خدا خیزت بده.انشاالله همینجوری که میگی بشه
كيس نامبر 4k
تعداد :1 نفر
مصاحبه: march
ابوظبي
وضعيت : كليرنس
اپدیتها 9,15 march
دانشجوی کارشناسی ارشد
سرباز : ارتش
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-17 ساعت 00:31)ahfpca نوشته: (2016-06-16 ساعت 09:10)alireza21mehr نوشته: سلام به همه دوستان.
ما هفته پیش مصاحبه داشتیم تو ایروان. نقص مدرک داشتیم. و AP خوردیم. کنسول بهمون گفت که مدارک رو اسکن و ایمیل کنید و یا پست کنید. در حالیکه من همش میشنوم که به بقیه گفتن با خودتون بیارین. من الان مدراک رو ترجمه کردم. میخوام هم اسکن بفرستم هم پست کنم. ولی اگر کیلیر شدیم دوباره باید ببرم با خودم؟
و آیا متنی مشخص داریم که من تو ایمیلم بزنم یا خودم مثل یه نامه فرمال و رسمی بنویسم اشکالی نداره. ممنون میشم اگه اطلاعات داشتین راهنماییم کنین.
سوال دیگه هم اینه که AP خورده باشیم مدیکال تجدید میشه؟ اخه کنسول به ما گفت یکی از شما بیاد برای ویزاها کافیه.
درود دوست گرامی
یه نکته به نظرم رسید:
اگه قراره مدارک رو هم اسکنش رو ایمیل کنید و هم پست کنید۷ وقتی اسکنها رو ایمیل میکنید حتمن یادآوری کنید که اصلشون رو هم با پست دارید براشون میفرستید چون از نظر اداری اونا این انتظار رو دارن که از کارهایی که دارید در رابطه با پروندهتون در ارتباط با سفارت انجام میدید بهشون اطلاع رسانی کنید.
سلام
با توجه با ارسال ایمیل بدون اینکه در ایمیل قید بکنیم که با پست ارسال میکنیم, اونها این ایمیل رو برای ما ارسال کردن:
Dear inquirer,
TO SUBMIT THE ADDITIONAL DOCUMENTS, please register with our service provider, CSC, visiting the following webpage https://ais.usvisa-info.com/en-am/iv or call local number: +374 60 270 113 or, if calling from within the United States, please dial +1-703-520-2525. *Please note that each family member needs to register individually and have a separate registration receipt.
AFTER GETTING REGISTERED submit your documents to the CSC office UMAKS service location, 27 Amiryan st. Yerevan from Monday through Friday from 9:00AM to 6:00PM, excluding Armenian holidays, presenting the courier in authorization along with this letter at the courier location.
If your visa application is approved, your visa with your passport and the completed visa packet will be delivered to you at the UMAKS service location. If your visa application is not approved, the Consular officer will inform you in writing and provide information on the next steps.
You can confirm if your visa is ready to be picked up at https://ais.usvisa-info.com/. Select the country where you applied for your visa, and access your account using your email address and password that you created when scheduling your visa appointment. Your waybill number and the delivery status will appear on the “applicant summary” screen.
Applicants can also designate third parties to drop off and pick up their passports for them by providing a letter of authorization signed by the applicant that contains the third party’s full legal name and a photocopy of the applicant’s identification (passport or national ID card). For more information please visit https://ais.usvisa-info.com/
Important: It is your responsibility to track the arrival of your visa through the following website: https://usvisa-info.com, if not, the delivery of your visa or documents will be delayed. Documents not claimed within 30 days of delivery to the selected DHL location will be returned to the Consulate.
Consular Section | Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Yerevan | 1 American Ave, Yerevan 0082, Armenia
در ضمن با توجه به نامه ما یه اکانت برای خودمون درست کردیم ولی هیج کزینه ای برای ارسال مدارک به UMAKS نداشت آیا منظورش ارسال با پست DHL به Offic csc هست ؟
در این صورت این شماره رجیستر که گرفتین به چه دردی میخوره؟
اگر هم قرار هست که از طریق سایت ارسال کنیم هیچ گرینه ای پیدا نکردیم.
با تشکر
شماره کیس: 2016AS00007XxX
تاریخ رویت قبولی: 05 may
کنسولگری: Yerevan
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:19 may
کارنت شدن کیس: 21 Apr
مصاحبه:9 June
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎ:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-17 ساعت 12:08)ستوده نوشته: دوستان همراه
درود
سفارت آمریکا در ارمنستان یک کیس کلیر کرد اما شماره اعلام شده متأسفانه لاتاری نیست .
چشم نخوره
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-17 ساعت 12:17)ستوده نوشته: (2016-06-17 ساعت 12:11)ehsank2 نوشته: (2016-06-17 ساعت 12:08)ستوده نوشته: دوستان همراه
درود
سفارت آمریکا در ارمنستان یک کیس کلیر کرد اما شماره اعلام شده متأسفانه لاتاری نیست .
چشم نخوره
دوست عزیز اوضاع ابوظبی چطوره ؟
خوبه سلام میرسونه. فقط سر و صدا نکنید که بچه های سفارت ابوظبی خوابند. طفلکها خسته اند میفهمی. خسسسسسسته
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-17 ساعت 12:17)ستوده نوشته: (2016-06-17 ساعت 12:11)ehsank2 نوشته: (2016-06-17 ساعت 12:08)ستوده نوشته: دوستان همراه
درود
چشم نخوره
دوست عزیز اوضاع ابوظبی چطوره ؟
هر سه سفارت نابودن فعلا، تا ببینیم خدا چی میخواد، ولی من نمیدونم با توجه به این که امسال 84 هزار نفر برنده شدن و قرار هست 50 هزار نفر ویزا بگیرن چرا روند کلیر کردن تا الان اینقدر بد بوده، ولی هنوز سه ماه وقت داریم، باید ببینیم چی پیش میاد
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston