(2016-06-20 ساعت 03:45)matin86 نوشته: واسه خودمونم همين سوال پيش اومده كه ارمنستان چه مشكلى داره ؟وقتى به كى سى سى ايميل زدم در جواب گفتن در دست اونها نيست و ايميلم رو فوروارد ميكنن به سفارت ارمنستان .براى من هيچ منطقى نيست رفتارشون .سفارت ميگه از دست ما خارجه و كى سى سى هم همينو ميگه!پست دست كيه؟
توكل بر خدا ! انشاءا....اين هفته ،هفته كليرى باشه و هممون از اين بلاتكليفى بيرون بيايم
منبع رو كه در پست هاى قبل عرض كردم از گروه تلگرامى ابوظبى شنيدم .
دوست عزیز
وقتی یه همچین خبری که اصلا منبع مشخصی پشتش نیست تو این فروم مطرح میشه استرس ایجاد میکنه
یا شما یا دوست دیگری فرمودند که اون نفری که خبر رو اعلام کرده تو گروه ابوظبی، تماس تلفنی داشته
سفارت ابوظبی اصلا تماس تلفنی رو جواب نمیده
جناب متین عزیز من هم با شما موافقم چون اصلا جواب تلفن نمیدن که بخوان بگن که پرونده ها مشکل دار شده،
حالا جدا از این قضیه چرا امسال اینطوری شده به نظرتون؟
شما چه برداشتی میکنید؟
واا...من تنها نتيجه اى كه ميتونم بگيرم اينه كه دليلى نداره بخوان كلير نكنن تنها علتش ميتونه اين وضعيت درگيريها و اتفاقات اخير باشه كه باعث شده يكم بيشتر تو اين زمينه مكث كنن و فكر ميكنم سه ماه آخر رو ميزارن واسه كلير كردن
گزينه كم اومدن ويزا كه منتفيه چون اگه سرانگشتى هم حساب كنيم تعداد يكضربيها و كلير شده ها هنوز به نصف سهميه ايران هم نرسيده
پس تنها دليلش اينه كه گذاشته باشن همه به مصاحبه برسن و براى ماههاى آخر فرصت كلير شدن باشه
من خوش بينم حتى تا اين اندازه كه فكر ميكنم تا چندروز آينده خبرهاى خوبى رو شاهد خواهيم بود
كيس نامبر:2016AS00004xxx >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>> نامه دوم:17november >>> تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
(2016-06-18 ساعت 08:05)mohajerUsa نوشته: اگر بچه های ابوظبی مشکل دارن چرا کیس های ایروان هم هیچ اتفاقی براشون نمی افته؟
من فک نمیکنم مشکل از ابوظبی باشه
اگر مشکلی هم پیش اومده باشه از کی سی سی بوجود اومده و فعلا کاری که میشه کرد اینه که منتظر موند و توکل به خدا کرد
لطفا منبع خبرتون رو هم ذکر کنید
با تشکر
واسه خودمونم همين سوال پيش اومده كه ارمنستان چه مشكلى داره ؟وقتى به كى سى سى ايميل زدم در جواب گفتن در دست اونها نيست و ايميلم رو فوروارد ميكنن به سفارت ارمنستان .براى من هيچ منطقى نيست رفتارشون .سفارت ميگه از دست ما خارجه و كى سى سى هم همينو ميگه!پست دست كيه؟
توكل بر خدا ! انشاءا....اين هفته ،هفته كليرى باشه و هممون از اين بلاتكليفى بيرون بيايم
منبع رو كه در پست هاى قبل عرض كردم از گروه تلگرامى ابوظبى شنيدم .
دوست عزیز
وقتی یه همچین خبری که اصلا منبع مشخصی پشتش نیست تو این فروم مطرح میشه استرس ایجاد میکنه
یا شما یا دوست دیگری فرمودند که اون نفری که خبر رو اعلام کرده تو گروه ابوظبی، تماس تلفنی داشته
بله درست ميفرماييد
گفتن گويا كسى آشنايى در سفارت ابوظبى داشته و اين قضيه رو عنوان كرده
اما به هر حال قبول دارم حرفتون رو كه باعث استرس ميشه
در كل انشاءا...خبرهاى خوب در راه باشن
كيس نامبر:2016AS00004xxx >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>> نامه دوم:17november >>> تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
دوستان سلام
من ویزام رو گرفتم چند هفته پیش ولی چیزی که به ذهنم رسید به شما بگم اینه که مطمئن باشید تا قبل از مصاحبه تقریبا تصمیم در مورد شما گرفته شده که مشمول ویزای یه ضرب بشید یا کلیرنس.
دلیلم مصاحبه خودمه .
روز مصاحبه و بعد از دادن مدارک به بادجه ، متصدی از من خواست توی یه رسید پستی آدرسم رو برای گرفتن ویزا بنویسم .
خانمم داشت رسید رو پر میکیرد و منم داشتم مدارک رو تحویل میدادم . یهو متصدی متوجه شد که من نقص مدرک دارم ( گواهی پلیس ) . بلافاصله گفت شما چون نقص مدرک دارید لازم نیست رسید رو پر کنید و وقتی مدارک رو حضوری آوردید پرونده دوباره به جریان میوفته .
مدارک رو هفته بعد از مصاحبه بردم و رسید رو پر کردم و دو هفته بعد ویزام اومد دم خونه.
مطمئن باشید از قبل مصاحبه تا حدود زیادی در مورد شما تصمیم گرفته شده . پس خودتون رو بخاطر اینکه کاش به آفیسر این جواب رو میدادم یا اون جواب سرزنش نکنید .
(2016-06-20 ساعت 12:12)electricalboy نوشته: خبر خیلی خوب یک سریها تو ابوظبی کلیر شدن.
ولی چرا سایت ceac هنوز administrative process نشون میده ؟قضیه چیه؟
تا زمانى كه ويزا تو پاسشون نخورده اين حالت تو سيس هست
تنها تفاوتش در خط چهارم متن سيسه كه بين mailed و available ، جاى / كلمه orمينويسه
بعد از اينكه ويزا درج شد در پاسشون ، توى سيس تبديل به ايشود ميشه
(2016-06-20 ساعت 16:15)trad3r نوشته: دوستان سلام
من ویزام رو گرفتم چند هفته پیش ولی چیزی که به ذهنم رسید به شما بگم اینه که مطمئن باشید تا قبل از مصاحبه تقریبا تصمیم در مورد شما گرفته شده که مشمول ویزای یه ضرب بشید یا کلیرنس.
دلیلم مصاحبه خودمه .
روز مصاحبه و بعد از دادن مدارک به بادجه ، متصدی از من خواست توی یه رسید پستی آدرسم رو برای گرفتن ویزا بنویسم .
خانمم داشت رسید رو پر میWord Filteredد و منم داشتم مدارک رو تحویل میدادم . یهو متصدی متوجه شد که من نقص مدرک دارم ( گواهی پلیس ) . بلافاصله گفت شما چون نقص مدرک دارید لازم نیست رسید رو پر کنید و وقتی مدارک رو حضوری آوردید پرونده دوباره به جریان میوفته .
مدارک رو هفته بعد از مصاحبه بردم و رسید رو پر کردم و دو هفته بعد ویزام اومد دم خونه.
مطمئن باشید از قبل مصاحبه تا حدود زیادی در مورد شما تصمیم گرفته شده . پس خودتون رو بخاطر اینکه کاش به آفیسر این جواب رو میدادم یا اون جواب سرزنش نکنید .
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده)
اپدیت سیس ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ 25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
(2016-06-20 ساعت 07:52)mohajerUsa نوشته: دوست عزیز
جناب متین عزیز من هم با شما موافقم چون اصلا جواب تلفن نمیدن که بخوان بگن که پرونده ها مشکل دار شده،
حالا جدا از این قضیه چرا امسال اینطوری شده به نظرتون؟
شما چه برداشتی میکنید؟
واا...من تنها نتيجه اى كه ميتونم بگيرم اينه كه دليلى نداره بخوان كلير نكنن تنها علتش ميتونه اين وضعيت درگيريها و اتفاقات اخير باشه كه باعث شده يكم بيشتر تو اين زمينه مكث كنن و فكر ميكنم سه ماه آخر رو ميزارن واسه كلير كردن
گزينه كم اومدن ويزا كه منتفيه چون اگه سرانگشتى هم حساب كنيم تعداد يكضربيها و كلير شده ها هنوز به نصف سهميه ايران هم نرسيده
پس تنها دليلش اينه كه گذاشته باشن همه به مصاحبه برسن و براى ماههاى آخر فرصت كلير شدن باشه
من خوش بينم حتى تا اين اندازه كه فكر ميكنم تا چندروز آينده خبرهاى خوبى رو شاهد خواهيم بود
مرسی متین عزیزم، بغله بنده هم با شما موافقم احساس میکنم احتمال این صحبت هایی که شما میکنید بیشتر هست، من هم احساس میکنم تا چند روز آینده خبرهای خوبی میشنویم به یاری حق،به هر حال مرسی از پاسخی که دادید،انشاالله که همگی کلیر شدن رو تجربه میکنیم
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
کیس:2017AS42XX رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2 نظام وظیفه:معافیت سفارت: ایروان اولین ارسال: 28 می 2016 کارنت:10 ژانویه2017 نامه دوم:20 ژانویه2017 مصاحبه: 16مارچ 2017 نتیجه:AP اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
خیر گواهی برای اونایی که تو ایران زندگی میکنند نیازی نیست ولی اگر بیش از 6 ماه در کشور دیگه ای اقامت داشتید باید گواهی پلیس از اون کشور ( یا از طریق سفارتش در تهران ) تهیه کنید.
(2016-06-20 ساعت 12:12)electricalboy نوشته: خبر خیلی خوب یک سریها تو ابوظبی کلیر شدن.
ولی چرا سایت ceac هنوز administrative process نشون میده ؟قضیه چیه؟
تا زمانى كه ويزا تو پاسشون نخورده اين حالت تو سيس هست
تنها تفاوتش در خط چهارم متن سيسه كه بين mailed و available ، جاى / كلمه orمينويسه
بعد از اينكه ويزا درج شد در پاسشون ، توى سيس تبديل به ايشود ميشه
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
دوستان ژانويه كسي از دو هفته بعد از مصاحبه آپديتي داشته؟
شماره کیس 2016AS37##
سفارت ابوظبي 1نفر
تاریخ مصاحبه هفته سوم January
اپدیت سفارت 21 Jan
اپدیت سیس
20 January
21 January
25 January
27 January
31 January
2 February
21 April email ( بي پاسخ)
01 May email
03 May email(آپديت ايميل)
کیس من و همسرم دیروز دوباره آپدیت خورد و در سیس OR ما تبدیل به / شد ...
ما شکه شدیم
شماره کیس: ***2
نتیجه:خودم یه ضرب .همسر AP
تاریخ مصاحبه: هفته سوم نوامبر
مصاحبه: ابوظبی
آپدیت ها همسرم:9 دسامبر.25ژانویه ..31 ژانویه(ایمیل)..10جون.15 جون(تبدیل به OR شد).19 جون(تبدیل به / شد)
ورود خودم:3می دریافت سوشیال 40 روز بعد از ورود دریافت گرین کارت:33 روز بعد از ورود