کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
با سلام

ایا کسی از دوستان که در لاتاری ۲۰۱۶ پذیرفته شده اند و مصاحبه شده اند و مشمول AP را میشناسید که کلیر شده باشند ؟

سپاس
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من بعد از مدیکالم یک واکسن باید میزدم ( مصاحبه رفتم ، AP خوردم ). به نظر شما در مرحله بعد( بعد از کلیری برای ویزا) آیا باید مدیکال رو تمدید کرد بخاطر واکسنی که زده شده؟

دوستان قضیه 6 ماه و همه میدونن ، در مورد واکسن اگر تجربه ای دارید ممنون میشم.

پاینده باشید
تشکر کنندگان:
چقدر دارن طولش میدن[emoji19] [emoji19]
تشکر کنندگان: matin86
من هم از 29 فوریه منتظر هستم و فقط یک اپدیت فردای مصاحبه داشتم...ایمیل هم تا حالا نزدم....واقعا نمیدونم قراره چقدر دیگه طولش بدن....
case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان: tyrex ، مل مل ، matin86
(2016-06-21 ساعت 14:47)farzaneh_saremi نوشته:  من هم از 29 فوریه منتظر هستم و فقط یک اپدیت فردای مصاحبه داشتم...ایمیل هم تا حالا نزدم....واقعا نمیدونم قراره چقدر دیگه طولش بدن....

من هم آخرین آپدیتم واسه 4 مارچ هست داخل سایت سیس
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
(2016-06-21 ساعت 15:05)ehsank2 نوشته:  
(2016-06-21 ساعت 14:47)farzaneh_saremi نوشته:  من هم از 29 فوریه منتظر هستم و فقط یک اپدیت فردای مصاحبه داشتم...ایمیل هم تا حالا نزدم....واقعا نمیدونم قراره چقدر دیگه طولش بدن....

من هم آخرین آپدیتم واسه 4 مارچ هست داخل سایت سیس

سالهای پیشم اگر نگاه کنید طولانی بوده پروسه . درست میشه باید ایمان داشته باشید . Smile
تشکر کنندگان:
من 100% مطمین هستم کلیر گروهی میکنن . چون کسایی که از ژانویه به اینور رفتن مصاحبه هنوز جواب استعلام کلیریشون را به سفارت ها اعلام نکردن. بیشتر منظورم جواب کلیری کسایی که خدمت رفتن .
اینجا کسی هست که سال 2016 رفته باشه مصاحبه ،خدمت هم رفته باشه و کلیر شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان: milaveh ، behzad mg ، مل مل
امروز من دیدم سایت ارمنستان یه تغییراتی کرده، مثلا در رابطه با کلیرنس ویزاهای غیر مهاجرتی البته این پاراگراف رو اضافه کرده:
PLEASE NOTE: Due to high demand, we are currently experiencing delays in administrative processing. Most cases require 3-7 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may take even longer.
که قبلا من ندیده بودم همچین زمانیو اعلام کنن تو سایتشون،اونم ویزاهای غیرمهاجرتی که کلیرنسشون از مهاجرتیا کمتر طول میکشیده! البته در مورد مهاجرتیا همچین چیزی ننوشته..
نمیدونم قراره چی بشه چون صفحه کلیرنس ویزاهای مهاجرتی تو سایت ارمنستان اصلا آپدیت نمیشه Sad
فقط امیدوارم بزودی یهو یه عالمه کیس رو باهم اعلام کنن
تشکر کنندگان:
(2016-06-21 ساعت 17:01)tyrex نوشته:  من 100% مطمین هستم کلیر گروهی میکنن . چون کسایی که از ژانویه به اینور رفتن مصاحبه هنوز جواب استعلام کلیریشون را به سفارت ها اعلام نکردن. بیشتر منظورم جواب کلیری کسایی که خدمت رفتن .
اینجا کسی هست که سال 2016 رفته باشه مصاحبه ،خدمت هم رفته باشه و کلیر شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خداکنه اینطور باشه که شما میفرمایید
به امید کلیری همگی دوستان منتظر
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: tyrex ، masiharezoo ، matin86 ، ahfpca
(2016-06-21 ساعت 18:05)behzad mg نوشته:  
(2016-06-21 ساعت 17:01)tyrex نوشته:  من 100% مطمین هستم کلیر گروهی میکنن . چون کسایی که از ژانویه به اینور رفتن مصاحبه هنوز جواب استعلام کلیریشون را به سفارت ها اعلام نکردن. بیشتر منظورم جواب کلیری کسایی که خدمت رفتن .

خداکنه  اینطور باشه که شما میفرمایید

به امید حق که همینطور هست
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
تشکر کنندگان: tyrex ، hesam87
(2016-06-21 ساعت 18:12)ehsank2 نوشته:  
(2016-06-21 ساعت 18:05)behzad mg نوشته:  

خداکنه  اینطور باشه که شما میفرمایید

به امید حق که همینطور هست

امیدوارم
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان: hesam87 ، ehsank2
روزی که من رفتم مصاحبه یه خانم و اقایی بودن که با هم همراه بودیم افا که بازنشسته یه ارگان دولتی خفن بود ویزای یک ضرب گرفت ولی خانمشون که 5 ماه پیش از امریکا برگشته بود ap خورد
تشکر کنندگان: مل مل ، matin86 ، ahfpca
در کل هیچیشون معلوم نیستش
با درود بر دوستان همراه
بنده با شرايطي كه فرموديد كلير شدم
دوستان كيس با كيس متفاوت هست و براي اميد واري عرض كنم يه نگاهي به امضاي بنده بيندازيد
خداييش شما بوديد با اين شرايط به من ويزا ميداديد ؟
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل  دولتي
همسر : شغل دولتي  
تاریخ رویت قبولی:  may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری:  آنکارا
تشکر کنندگان: ehsank2 ، ahfpca ، Hana2015 ، amirak7 ، lotfe.kh ، tyrex ، masiharezoo ، مل مل ، mohajerUsa ، golia ، moh.saee ، matin86
(2016-06-21 ساعت 23:56)عسول نوشته:  با درود بر دوستان همراه
بنده با شرايطي كه فرموديد كلير شدم
دوستان كيس با كيس متفاوت هست و براي اميد واري عرض كنم يه نگاهي به امضاي بنده بيندازيد
خداييش شما بوديد با اين شرايط به من ويزا ميداديد ؟
جناب عسول
توفیق دریافت ویزا رو بهتون شادباش میگم
روزهای خوشی براتون آرزو میکنم
مگه شما چه مانعی دارید که از دادن ویزا بهتون ابراز تعجب میکنید ؟
اگه منظورتون سربازی در سپاهه که خب خیلیهای دیگه مثل شما سربازی رو در سپاه گذروندند و ویزا گرفتن.
به هر حال مبارکتون باشه و لذتش رو ببرید.
التماس دعا . . .  Smile
تشکر کنندگان: hesam87 ، ehsank2 ، ahfpca ، مل مل ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان