موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-01 ساعت 04:13)samane1363 نوشته: http://www.abudhabiivo.net/
دوستان عزیز سلام
لطفا یه نفر پاسخ بده
برای ارتباط با سفارت ابوظبی آیا از طریق آدرس سایت بالا , بخش contact us مثل گذشته استفاده میکنید یا روش دیگری جایگزین شده امسال؟
چون این سایت مثل اینکه کیس نامبرها رو نمیشناسه!!!
سلام دوست عزیز
خیلی از دوستان ایمیل مستقیم به این ادرس فرستادند و جواب هم گرفتن: abudhabiiv@state.gov
ولی معمولا از قسمت contact us برای ارسال ایمیل استفاده می کنیم. کیس نامبر ما رو هم ابتدا نمی شناخت و بعد از ارسال ایمیل از قسمت contact us مشکل رو برطرف کردن.
شماره کیس: 2016AS58xx
برنده اصلی: همسرم، شغل آزاد، تحصیلات دکتری رشته غیر حساس، معاف از خدمت
ارسال فرمها: 15 می
آنلاک کردن فرمها و ارسال مجدد: 16 نوامبر
مصاحبه: 17 می ابوظبی
نتیجه مصاحبه: همسرم AP، بنده Ready، خانم آفیسر گفتند 2 تا 3 ماه دیگه سایت رو چک کنید
آپدیتها در سیس
آپدیت کلی: 17، 22، 23 می؛ 1 جون (ایمیل)؛ 8 جون
آپدیت برنده اصلی (همسرم): 6 جون، 9 جون، 15 جون
آپدیت همراه: 12 جون
آپدیت در سایت ابوظبی و شناختن کیس: 1 جون پس از دریافت ایمیل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان کی نیدومه کی میدونه که چی میشه ایا لازم هستش که بریم در سفارت یا این کارم بی معنیه
خسته شدم از این وضعیت
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنونم از پاسختون
همسرم, ۱۸ سپتامبر, اپ آخر که مربوط به تبدیل / به or بود رو خورد, ۲۰ سپتامبر ایمیل ارسال پاسپورت برامون اومد و پاس رو همون روز به سفارت رسوندیم ولی یه مورد استثنایی(بقول خودشون) پیش اونده بود که موقع پرینت این یه ویزا کل سیستمشون قطع میشد =-O , =-O ... بالاخره روز ۳۰ سپتامبر بعد از نامه نگاریهای شبانه روزی با kcc ویزای همسرم پرینت شد و دو روز بعد بدستمون رسید
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-02 ساعت 12:34)سعید... نوشته: سلام دوستان
جهت اطلاع رسانی من کیس های مصاحبه شده از ماه مارچ به قبل ابوظبی رو در سایت سیس چک کردم فقط 5 نفر اپدیت 30 جون / داشتن و بقیه تغییری نداشته. دوستان اگه امار مارچ به بعد رو زحمت کشیدین اطلاع رسانی کنید. ضمنا دوستان دیگه منتظر نباشید تا سه شنبه چون روز تعطیلیه آمریکا و سفارت ابوظبی هست و از 7 تا 9 جولای هم عید فطر هست کلا این هفته همش تعطیلیه
من ماه مارچ ابوظبی رو بررسی کردم به جز کلیری یک کیس هیچ اتفاق خاصی نیفتاده متاسفانه ، ولی به امید خدا از هفته دوم جولای کلیری ها شروع میشه ، منکه خیلی خوش بین و امیدوار هستم به این فرضیه ...
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-02 ساعت 12:34)سعید... نوشته: سلام دوستان
جهت اطلاع رسانی من کیس های مصاحبه شده از ماه مارچ به قبل ابوظبی رو در سایت سیس چک کردم فقط 5 نفر اپدیت 30 جون / داشتن و بقیه تغییری نداشته. دوستان اگه امار مارچ به بعد رو زحمت کشیدین اطلاع رسانی کنید. ضمنا دوستان دیگه منتظر نباشید تا سه شنبه چون روز تعطیلیه آمریکا و سفارت ابوظبی هست و از 7 تا 9 جولای هم عید فطر هست کلا این هفته همش تعطیلیه
سلام سعید جان
آپدیت 30 جون ما که مال ایمیل بوده مال بقیه رو نمیدونم...
کيس نامبر: 2016AS1***
تعداد افراد: 4 نفر
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : 29 oct
برنده: همسرم
خودم : سربازی س ، كار آزاد
آپدیت ها: 1 نوامبر ، 25ژانویه ، 13 و 14 مارچ ، 16 مارچ برای همسرم و خودم ، 20 اپریل همسرم
کلیر:
سفر به آمریکا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-02 ساعت 14:16)mo3n نوشته: (2016-06-30 ساعت 17:48)ستوده نوشته: دوستان عزیز و همراه
کیس 3160 ، از کارنتیهای ماه دسامبر ، دیروز از سوی سفارت آمریکا در ارمنستان کلیر شد.
مبارکشون باشه و انشااله قسمت همه منتظران
مطلع باشید قبل از کیس مذکور ، یک و نیم ماه پیش در تاریخ 17 می ، همون سفارت فقط یک کیس با شماره 1912 رو کلیر کرده بود.
این از وضعیت سفارت ارمنستان !
دوستانی که از اوضاع سفارتهای ابوظبی و آنکارا اطلاع دارند ، لطفاً سایر اعضاء رو در جریان قرار بدهند.
سلام به دوستان عزیز مهاجر ،
بله ،ممنون از لطف شما دوست عزیز ، کیس 3160 مربوط به من و خانواده ام (3 نفر) است ، بالاخره بعد از شش ماه ونیم کلیر شدیم ، خیلی ذوق کردیم ، پس نگران نباشید (مخصوصا در مورد خدمت سربازی و نوع شغل و ... ) ، کلیرها شروع شده ، امیدوارم برای دوستانی که مثل ما بیشتر از پنج ، شش ماه منتظرند و دوستان دیگر هم ، زودتر اعلام بشن .
مبارك باشه دوست عزيز انشالله در ادامه مسير موفق باشين لطف ميكنين شرايط كيستونرو بگين يا امضاتون رو بزارين كه يه مقايسه خوبي باشه ممنون ميشم
//2016AS4*** Case مصاحبه مارچ ابوظبي// تعداد ٢ نفر//وضعيت:ap//برنده اصلي همسر شغل كارمند شركت خصوصي خودم سربازي ار ت شغل ازاد
/آپدیت ها 21و22 اپریل 27 جولای با ایمیل 5 اگوست نفر دوم دوخطی 7 orاگوست 10 آگوست نفر اصلی دوخطی
به لطف خدا ١١ اگوست كلير
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
روز جمعه داریم میریم برای گرفتن ویزا از عزیزانی که رفتن و ویزاشونو بعد از تمدید مدیکال گرفتن خواهش میکنم مدارک لازم برای بیمارستان و سفارت رو بگن که چیزی رو کم و کسر نداشته باشیم.به امید موفقیت همه عزیزان
لاتاری 2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-03 ساعت 12:28)panizrm نوشته: سلام به همه دوستان
روز جمعه داریم میریم برای گرفتن ویزا از عزیزانی که رفتن و ویزاشونو بعد از تمدید مدیکال گرفتن خواهش میکنم مدارک لازم برای بیمارستان و سفارت رو بگن که چیزی رو کم و کسر نداشته باشیم.به امید موفقیت همه عزیزان
تبریک میگم خدمتتون،برای تمدید مدیکال علاوه بر هزینه برای هر نفر چهار قطعه عکس هم همراهتون باشه به همراه مدارک مدیکال قبلیتون و بهتره برگه واکسیناسیون هم همراهتون باشه،وبرای سفارت هم همون برگه آی که سفارت خدمتتون دادن به همراه پاسپورتها،مدیکالها و پرینتی از سایت که اعلام کلیری شدید نیاز هست که همراهتون باشه
موفق باشید
شماره کیس:2016as13**،تعداد افراد کیس:۲ نفر،کنسولگری:انکارا تغییر به ابوظبی توسط kcc، تاریخ مصاحبه: هفته اخر اکتبر،شغل:حق التدریس در دانشگاه و مربیگری، تحصیلات:دانشجوی دکتری،وضعیت سربازی:معافیت،اپدیت ها:اخرین اپدیت: ۵ اپریل،وضعیت هر دو نفر ap،ضمنا یک بار هم تبدیل به or شدم و کلیری اعلام شد ولی بعد از مراجعه به سفارت گفتند اشتباه شده و هنوز باید منتظر باشیم