موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
این طور که به نظر میاد اکثر دوستان مارچ و قبل تر رفتن مصاحبه کسی هست مصاحبه اش می باشه و آپدیتی داشته باشه؟
کیس نامبر 3800
تعداد افراد کیس 1 نفر خانم
تاریخ مصاحبه 2 می - آنکارا
وضعیت AP
مدرک لیسانس مدیریت تبلیغات تجاری
شرکت خصوصی
اپدیت ها
سیس 9 جون - 29 جولای (/ هم شده or) اما دو خطی نشده
و بالاخره كلير (5Aug)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-03 ساعت 17:54)pkafshdoozak نوشته: دوستان سلام
این طور که به نظر میاد اکثر دوستان مارچ و قبل تر رفتن مصاحبه کسی هست مصاحبه اش می باشه و آپدیتی داشته باشه؟
سلام دوست عزيز
ما در ماه مي مصاحبه داشتيم و ٥تا اپديت داشتيم
البته خيلي ها هم مي داشتن اما اپديت نداشتن
شماره کیس: 2016AS00006xxx
تاریخ رویت قبولی:10May2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: 25May2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه:24may2016
آبدیت 1 : 24may2016,آبدیت 2 : 29may2016,آپدیت3: 31may2016,آپدیت4: 1jun2016
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
:دریافت گرین کارت
:جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='pkafshdoozak' pid='716843' dateline='1467552244']
دوستان سلام
[/quoسلام من می رفتن ولی ابدیتی نداشتم
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-03 ساعت 21:15)chakavakl نوشته: (2016-07-03 ساعت 21:11)mo3n نوشته: (2016-07-03 ساعت 14:59)chakavakl نوشته: سفارت ارمنستان ایمیلی نمیده
وضعیت شما هم وقتی ویزا رو بگیرید به Issue تغییر پیدا میکنه
شما نفرمودید درباره شغلتون ، خدممتون ، در کل دلیل AP طولانی
ممنون از توجه و راهنمایی شما دوست عزیز ، در مورد طولانی شدن AP که فکر کنم اکثرا همینطور بوده ، اما در مورد شغلم اشتباهی که کردم چون شغل آزاد داشتم و همواره شرکت یا فروشگاه از خودم بوده ، هیچ سابقه کاری در فرم 260 ندادم به جز چند سال اخیر ، (حدود بیست و پنج سال کار کامپیوتر ، سخت افزار و قطعات کار کرده ام ) فقط در مصاحبه توضیح دادم ، در مورد خدمتم هم که (س) بوده ، بازم تو مصاحبه توضیح دادم که سرباز صفر بدون درجه بودم ، بنابراین به دوستان توصیه می کنم در مورد سابقه کار و خدمت سربازی ، مدارک کامل و توضیح کامل بدهند. موفق باشید ...
خوب حالا دیگه کم کم داره دلیل AP طولانی همسرم مشخص میشه
همسر من هم مثل شما توضیح داد به آفیسر
خدا بخواد برای ما هم نزدیکه
موفق باشید
سلام . بایت کلیریتون تبریک میگم . انشاالله موفق باشید . یه سوالی که دارم پدر من هم تو س پ ا ه هیچ درجه ای نداشته و توضیح دادن که ندارم و در مورد کارش هم توضیح داد ولی فکر کنم درست متوجه نشدند و البته پدرم یه شرکت از خودش داره که البته بیمه ای از اون طرف براش رد نمیشه و کار اصلیش با شرکت خودش نیست برا همین توی فرم ۲۶۰ و همچنین تو مصاحبه ذکر نکرد ممکنه براش دردسر بشه ؟ و اینکه احتمالا ممکنه بفهمند؟
✒کیس نامبر = **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
مدرک= لیسانس مهندسی مکانیک
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
سیس = 27jun(به خاطر ایمیل ) ،9feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
5 شهریور 1400 سفر مجدد بعد از دو سال غیبت
ارزوی سعادت و کلیر شدن براتون دارم ?
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گمان مي كنم علت روند كند شدن كلير اين هست كه دولت يو اس تلاش مي كند تا پايان ماه سپتامبر ده هزار پناهجوي سوري را وارد كشور كند و در ماه گذشته بيش از ٤ هزار پناه جوي سوري را وارد كشور شده اند و احتمالا بيشتر وقت و انرژي دولت ا م ريكا روي كلير شدن سوري ها صرف مي شود
Case no 2000
Interview 2 dec ankara
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بنظرتون اگر جولای خبری نشه بازم امیدی هست با توجه به این حجم ap ها؟
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-04 ساعت 22:38)saraza نوشته: (2016-07-03 ساعت 21:15)chakavakl نوشته: (2016-07-03 ساعت 21:11)mo3n نوشته: ممنون از توجه و راهنمایی شما دوست عزیز ، در مورد طولانی شدن AP که فکر کنم اکثرا همینطور بوده ، اما در مورد شغلم اشتباهی که کردم چون شغل آزاد داشتم و همواره شرکت یا فروشگاه از خودم بوده ، هیچ سابقه کاری در فرم 260 ندادم به جز چند سال اخیر ، (حدود بیست و پنج سال کار کامپیوتر ، سخت افزار و قطعات کار کرده ام ) فقط در مصاحبه توضیح دادم ، در مورد خدمتم هم که (س) بوده ، بازم تو مصاحبه توضیح دادم که سرباز صفر بدون درجه بودم ، بنابراین به دوستان توصیه می کنم در مورد سابقه کار و خدمت سربازی ، مدارک کامل و توضیح کامل بدهند. موفق باشید ...
خوب حالا دیگه کم کم داره دلیل AP طولانی همسرم مشخص میشه
موفق باشید
سلام . بایت کلیریتون تبریک میگم . انشاالله موفق باشید . یه سوالی که دارم پدر من هم تو س پ ا ه هیچ درجه ای نداشته و توضیح دادن که ندارم و در مورد کارش هم توضیح داد ولی فکر کنم درست متوجه نشدند و البته پدرم یه شرکت از خودش داره که البته بیمه ای از اون طرف براش رد نمیشه و کار اصلیش با شرکت خودش نیست برا همین توی فرم ۲۶۰ و همچنین تو مصاحبه ذکر نکرد ممکنه براش دردسر بشه ؟ و اینکه احتمالا ممکنه بفهمند؟
لطف می کنید یکی جوابی بده منو از نگرانی دربیاره . ممنونش میشم .
✒کیس نامبر = **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-05 ساعت 15:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-05 ساعت 15:39 توسط ahfpca.)
(2016-07-05 ساعت 15:10)saraza نوشته: (2016-07-04 ساعت 22:38)saraza نوشته: (2016-07-03 ساعت 21:15)chakavakl نوشته: خوب حالا دیگه کم کم داره دلیل AP طولانی همسرم مشخص میشه
موفق باشید
درود دوست گرامی
اونا میدونن که ارتش و سپاه کادر اداری هم دارن (که درجهی نظامی ندارن) و اینکه شما با صداقت هر چی که هست رو بهشون گفتید براشون کافیه.
نگران نباشید و مثبت و امیدوار باشید، از نیروی تفکر مثبت استفاده کنید و به قول معرف به خدا توکل کنید و ازش بخواید که هر چی به خیر و صلاح شماست براتون در نظر بگیره.
مورد پدر شما به نظرم بدون مشکل میاد و من جایی ندیدم که سفارت از دوستان بابت محل کارشون درخواست ارائه لیست بیمه کرده باشه. بنابراین نگران نباشید ایشالا طی چند هفته آینده روند کلیر شدن شروع میشه و همگی کلیر میشیم.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-05 ساعت 15:38)ahfpca نوشته: (2016-07-05 ساعت 15:10)saraza نوشته: (2016-07-04 ساعت 22:38)saraza نوشته: سلام . بایت کلیریتون تبریک میگم . انشاالله موفق باشید . یه سوالی که دارم پدر من هم تو س پ ا ه هیچ درجه ای نداشته و توضیح دادن که ندارم و در مورد کارش هم توضیح داد ولی فکر کنم درست متوجه نشدند و البته پدرم یه شرکت از خودش داره که البته بیمه ای از اون طرف براش رد نمیشه و کار اصلیش با شرکت خودش نیست برا همین توی فرم ۲۶۰ و همچنین تو مصاحبه ذکر نکرد ممکنه براش دردسر بشه ؟ و اینکه احتمالا ممکنه بفهمند؟
درود دوست گرامی
اونا میدونن که ارتش و سپاه کادر اداری هم دارن (که درجهی نظامی ندارن) و اینکه شما با صداقت هر چی که هست رو بهشون گفتید براشون کافیه.
نگران نباشید و مثبت و امیدوار باشید، از نیروی تفکر مثبت استفاده کنید و به قول معرف به خدا توکل کنید و ازش بخواید که هر چی به خیر و صلاح شماست براتون در نظر بگیره.
مورد پدر شما به نظرم بدون مشکل میاد و من جایی ندیدم که سفارت از دوستان بابت محل کارشون درخواست ارائه لیست بیمه کرده باشه. بنابراین نگران نباشید ایشالا طی چند هفته آینده روند کلیر شدن شروع میشه و همگی کلیر میشیم.
خیلی ممنون بابت جواب لطف کردید . انشاالله. هر جه زودتر لین فضای پر شه از هورا
✒کیس نامبر = **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یعنی این مدت هیچکی کلیر نشد بیاد خبر بده اقلا کمی دلگرم بشیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-05 ساعت 21:16)Asker نوشته: دوستان یعنی این مدت هیچکی کلیر نشد بیاد خبر بده اقلا کمی دلگرم بشیم
انشاالله از هفته دیگه کلی خبرای خوب تو راهه .
✒کیس نامبر = **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb