موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-07 ساعت 22:43)Aabearff نوشته: (2016-07-07 ساعت 22:41)khodamtanha نوشته: جمعه واسه من میشه 60 روز واقعا پریشان حالم
صبور باشيد ٦٠ روز زمان كافي براي كلير شدن نيست
Case no 2000
Interview 2 dec ankara
سلام و درود بر همه منتظران
من از برندگان لاتاری 2014 هستم برای تجدید خاطره امروز اومدم تو این قسمت
واقعا میتونم احساستون رو درک کنم لحظات سختیه من خودم اف بی آی چکم 201 روز طول کشید فقط توصیه میکنم صبور باشید و تحمل کنید انشاالله برای همه تون پایان خوشی داشته باشه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر هم رکابان
در سایت سیاک 2 کیس در 5 جولای و 1 کیس 3 جولای اپ دیت شدند که یکی مربوط به نوامبر و دوتا مربوط به ژانویه و همگی از سفارت ابوظبی میباشند . لازم به ذکر است که این کیسها در لیست اینجانب بوده اند که روزانه چک میشوند . به امید خدا در هفته آینده به احتمال زیاد کلیر میشوند .
فردا روشن است . . .
2016----3 سفارت : ابوظبی مصاحبه : نیمه ژانویه سربازی : ارتش تعداد :4 مدرک : دکتری شغل : خصوصی وضعیت : کلیرنس
آپدیت سفارت: فقط یکبار بعد از مصاحبه آپدیت سیاک :25 ژانویه کلی و 20 آپریل فقط کیس اصلی و 29 و 31 جولای دوخطی و 1 آگوست OR
کلیری : یکی از بهترین روزهای خدا 4 آگوست
اولین ورود : ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-07 ساعت 22:43)mo3n نوشته: (2016-07-04 ساعت 22:38)saraza نوشته: (2016-07-03 ساعت 21:15)chakavakl نوشته: خوب حالا دیگه کم کم داره دلیل AP طولانی همسرم مشخص میشه
همسر من هم مثل شما توضیح داد به آفیسر
خدا بخواد برای ما هم نزدیکه
موفق باشید
سلام . بایت کلیریتون تبریک میگم . انشاالله موفق باشید . یه سوالی که دارم پدر من هم تو س پ ا ه هیچ درجه ای نداشته و توضیح دادن که ندارم و در مورد کارش هم توضیح داد ولی فکر کنم درست متوجه نشدند و البته پدرم یه شرکت از خودش داره که البته بیمه ای از اون طرف براش رد نمیشه و کار اصلیش با شرکت خودش نیست برا همین توی فرم ۲۶۰ و همچنین تو مصاحبه ذکر نکرد ممکنه براش دردسر بشه ؟ و اینکه احتمالا ممکنه بفهمند؟
دوست عزیز ، در مورد خدمت نگران نباشید اگر فقط سربازی بوده و بعد از اتمام خدمت سر و کاری با ارگان ها نداشتن ، مطمئن باشید مشکلی نیست . در مورد شغل پدرتون هم اگه حساسیت زا نباشه مشکلی نداره ، ارائه اسناد هنگام مصاحبه و توضیحات کامل تر فقط همانطور که دوستان با تجربه تر توضیح داده اند پروسه بررسی رو کوتاه تر می کنه . امیدوارم به زودی کلیر همه دوستان اعلام بشه و فکر می کنم از حالا به بعد سریع تر بشه .. موفق باشید.
سلام .ممنون بابت توضیحتون . لطف کردید.
✒کیس نامبر = **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
مدرک= لیسانس مهندسی مکانیک
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
سیس = 27jun(به خاطر ایمیل ) ،9feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
5 شهریور 1400 سفر مجدد بعد از دو سال غیبت
ارزوی سعادت و کلیر شدن براتون دارم ?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-07 ساعت 11:32)milaveh نوشته: (2016-07-07 ساعت 11:15)saraza نوشته: (2016-07-07 ساعت 10:38)Alexandre نوشته: ایشالا تو هفته ی آینده کم کم شاهد رشد کلییری ها هستیم
انشاالله. مدت انتظار خیلی طولانی شده?
دقیقا شد 120 روز ، ایشالا که هفته بعدی خبری بشه ، خیلی کلافه ام
ما هم شدیم ۱۵۸ روز ?
✒کیس نامبر = **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-08 ساعت 14:34)koool نوشته: درود بر هم رکابان
در سایت سیاک 2 کیس در 5 جولای و 1 کیس 3 جولای اپ دیت شدند که یکی مربوط به نوامبر و دوتا مربوط به ژانویه و همگی از سفارت ابوظبی میباشند . لازم به ذکر است که این کیسها در لیست اینجانب بوده اند که روزانه چک میشوند . به امید خدا در هفته آینده به احتمال زیاد کلیر میشوند .
فردا روشن است . . .
میشه حدود کیس نامبرها رو هم بگید؟
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-08 ساعت 16:52)saraza نوشته: (2016-07-07 ساعت 22:43)mo3n نوشته: (2016-07-04 ساعت 22:38)saraza نوشته: سلام . بایت کلیریتون تبریک میگم . انشاالله موفق باشید . یه سوالی که دارم پدر من هم تو س پ ا ه هیچ درجه ای نداشته و توضیح دادن که ندارم و در مورد کارش هم توضیح داد ولی فکر کنم درست متوجه نشدند و البته پدرم یه شرکت از خودش داره که البته بیمه ای از اون طرف براش رد نمیشه و کار اصلیش با شرکت خودش نیست برا همین توی فرم ۲۶۰ و همچنین تو مصاحبه ذکر نکرد ممکنه براش دردسر بشه ؟ و اینکه احتمالا ممکنه بفهمند؟
دوست عزیز ، در مورد خدمت نگران نباشید اگر فقط سربازی بوده و بعد از اتمام خدمت سر و کاری با ارگان ها نداشتن ، مطمئن باشید مشکلی نیست . در مورد شغل پدرتون هم اگه حساسیت زا نباشه مشکلی نداره ، ارائه اسناد هنگام مصاحبه و توضیحات کامل تر فقط همانطور که دوستان با تجربه تر توضیح داده اند پروسه بررسی رو کوتاه تر می کنه . امیدوارم به زودی کلیر همه دوستان اعلام بشه و فکر می کنم از حالا به بعد سریع تر بشه .. موفق باشید.
سلام .ممنون بابت توضیحتون . لطف کردید.
ببخشید از شما یه سوال داشتم . موردی بوده که به خاطر کار منظورم شرکت خصوصی مهندسیه که یکی دو تا کار برا دولت انجام داده باشه و کیس نصفه باشه ریجکت بخوره؟
✒کیس نامبر = **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستان
من حدود ۴ ماه است که از تست انگشت نگاریم میگذره و هنوز خبری نیست.
کسی میتونه میانگین کلیرینس را بگه حود چند ماهه?
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میخواستم بدونم پیش اومده که یکی از افراد کیس بنا به هر دلیلی از سفر منصرف شده باشه و فقط یکی از افراد کیس برای تمدید مدیکال و ویزا بره .آیا مشکلی براش پیش میاد ممنون میشم اگه کسی میدونه پاسخ بده.
لاتاری 2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-09 ساعت 01:06)ema1183 نوشته: سلام بر همه دوستان
درود
خسته نباشید!
شما بفرمایید از صفحه ۱ همین تاپیک شروع کنید به خوندن تا برسید همینجا!
بعدم ۴ ماه از تست انگشت نگاریتون میگذره؟! یعنی بعد از انگشت نگاری با شما مصاحبه نکردن؟
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی آمار داره کلا چند نفر تو هر سه سفارت هنوز کلیر نشدن؟
CN:2016AS48XX
ارسال فرم اولیه: 25 MAY
کارنت:ژاتویه
مصاحبه:هفته اخر مارچ ایروان
نتیجه : ای پی
اپ دیت: روز مصاحبه و 5 اپریل
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال دارم :متاسفانه مدیکال بچه من بعد مصاحبه آماده شد و من پاکت مدیکال رو با خودم آوردم به این منظور که وقتی کلییر شدم همراه پاسپورت ها بفرستم سفارت ...آفیسر هم نقص مدرک برام زد . حالا نگرانم که آیا نمی بایست جواب مدیکال رو فردا مصاحبه میفرستادم سفارت و یا اینکه مهم نیست همون زمان کلییری هم اشکال نداره مدارک رو ارسال کرد...
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-09 ساعت 01:06)ema1183 نوشته: سلام بر همه دوستان
سلام . مگه شما مصاحبه نشدید؟
✒کیس نامبر = **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-09 ساعت 14:09)سعید... نوشته: (2016-07-09 ساعت 11:08)golia نوشته: سلام دوستان یه سوال دارم :متاسفانه مدیکال بچه من بعد مصاحبه آماده شد و من پاکت مدیکال رو با خودم آوردم به این منظور که وقتی کلییر شدم همراه پاسپورت ها بفرستم سفارت ...آفیسر هم نقص مدرک برام زد . حالا نگرانم که آیا نمی بایست جواب مدیکال رو فردا مصاحبه میفرستادم سفارت و یا اینکه مهم نیست همون زمان کلییری هم اشکال نداره مدارک رو ارسال کرد...
سلام اگر نقص مدرک به دلیل مدیکال فرزندتون خوردید فکرکنم تا نقص مدرک برطرف نشه پروندتون به جریان نمیفته...
دوست عزیز با سلام
در برگه ای که سفارت به شما جهت پروسه اداری داده مدارک کسری را علامت زده و در توضیحات نوشته شده که مدارک کسری را بعد از پایان
مراحل اداری به همراه پاسپورت به سفارت ارسال نمایید .
سفارت : آنکارا
تاریخ مصاحبه 22 March
وضعیت AP
کیس F4
تعداد 4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov