کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
3983 از ارمنستان آپدیت داشته امروز. معلوم نیست ایمیل زده یا آپدیت اصلی بوده؟
تشکر کنندگان:
خدارو هزاران مرتبه شکر می کنم..که در اوج نامیدی به من این خبر رو داد...من هم باید پاسپورتم و تحویل بدم..فقط باید میکالم و دوباره تکرار کنم چون 6 ماه از آون گذشته...بازهم از این سایت مهاجر سرا و تمام دوستان که اینجا هستن تشکر می کنم...ارشان..
(2016-07-18 ساعت 23:42)ارشان پناهی نوشته:  خدارو هزاران مرتبه شکر می کنم..که در اوج نامیدی به من این خبر رو داد...من هم باید پاسپورتم و تحویل بدم..فقط باید میکالم و دوباره تکرار کنم چون 6 ماه از آون گذشته...بازهم از این سایت مهاجر سرا و تمام دوستان که اینجا هستن تشکر می کنم...ارشان..

سلام.کلیر شدین؟شرایط کیستون چی بود؟
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان:
(2016-07-18 ساعت 23:42)ارشان پناهی نوشته:  خدارو هزاران مرتبه شکر می کنم..که در اوج نامیدی به من این خبر رو داد...من هم باید پاسپورتم و تحویل بدم..فقط باید میکالم و دوباره تکرار کنم چون 6 ماه از آون گذشته...بازهم از این سایت مهاجر سرا و تمام دوستان که اینجا هستن تشکر می کنم...ارشان..

تبریک میگم براتون آرزوی موفقیت و سعادت دارم میشه بفرمائید چه ماهی مصاحبه داشتين کدوم سفارت و شرایط کاروسربازي ممنون
تشکر کنندگان: matin86
(2016-07-18 ساعت 17:55)سعید... نوشته:  سلام دوستان 
سفارت ابوظبی سایت رو چک کنید . من همین الان توی سایت سیس کل کیس اپدیت خوردیم و نفر اصلی or شد. و از سفارت هم ایمیل فرستادن که مدیکال جدید و پاسپورت ها رو تا 26 جولای برسونید ولی توی سایت سفارت هنوز نامه کلیری جایگزین نشده

سعيد جان خيلي تبريك ميگم بهتون ايشالا كلييري همه بچه ها هوراااااااا بكشيم هورررررررررراااااااااااااااا
شماره کیس:  56xx  ----  تاریخ رویت قبولی:May 1‎8, 2015‎  ----   کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- ‎2015‎  ---  کارنت شدن کیس:8فوریه  مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP  (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP.    : ١١،٢١،٢٢ آپريل   -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم  Ready  : ١١،١٩،٢١ آپريل  -  ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
تشکر کنندگان: مل مل ، سعید... ، matin86
(2016-07-18 ساعت 23:56)tyrex نوشته:  

من 3 جنووری مصاحبه داشتم..مدرکم کارشناسی ارشد دتنشگاه تهران بود.مجرد.سرباز ا و مدرس...کیسم 4000
تشکر کنندگان: مل مل ، mohajerUsa ، saraza ، matin86
(2016-07-19 ساعت 00:13)farsan نوشته:  

تبریک میگم براتون آرزوی موفقیت و سعادت دارم میشه بفرمائید چه ماهی مصاحبه داشتين کدوم سفارت و شرایط کاروسربازي ممنون

من 3januaryابوظبی مصاحبه داشتم و سربازی ا بودم و فوق لیسانس...
تشکر کنندگان: hamidzxc ، SAEED TEHRANI ، مل مل ، mohajerUsa ، Joje mohajer ، matin86 ، sosol
(2016-07-19 ساعت 00:24)ارشان پناهی نوشته:  

من 3 جنووری مصاحبه داشتم..مدرکم کارشناسی ارشد دتنشگاه تهران بود.مجرد.سرباز ا و مدرس...کیسم 4000

سربازی ا بودی یعنی چی؟
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان:
دوستانى كه كلير شديد مباركتون باشه و در ادامه راه موفق باشيد Smile براى ما هم دعا كنيد، ما از ١٢ تا ٢٦ جون، ٥ بار آپديت شديم ولى از اون به بعد خبرى نشده، بخاطر كيس نامبر بالا وقتمون هم كمه :p
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or).  نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
تشکر کنندگان: ahfpca ، مل مل ، saraza ، matin86
(2016-07-19 ساعت 01:45)khodamtanha نوشته:  
(2016-07-18 ساعت 23:56)tyrex نوشته:  سلام.کلیر شدین؟شرایط کیستون چی بود؟

سربازی ا بودی یعنی چی؟

یعنی ارتش Wink
اینجا ما از «شورت هند» بودن پوز همه خبرنگارای دنیا رو زدیم.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: مل مل ، saraza
(2016-07-18 ساعت 22:52)alina-b نوشته:  3983 از ارمنستان آپدیت داشته امروز. معلوم نیست ایمیل زده یا آپدیت اصلی بوده؟

ایمیل بوده دوست من
تشکر کنندگان: alina-b

مبارک باشه
امیدوارم هر جا هستی شاد و پیروز باشی
تشکر کنندگان: saraza
(2016-07-18 ساعت 17:55)سعید... نوشته:  سلام دوستان 
سفارت ابوظبی سایت رو چک کنید . من همین الان توی سایت سیس کل کیس اپدیت خوردیم و نفر اصلی or شد. و از سفارت هم ایمیل فرستادن که مدیکال جدید و پاسپورت ها رو تا 26 جولای برسونید ولی توی سایت سفارت هنوز نامه کلیری جایگزین نشده

بسیار بسیار تبریک میگم
امیدوارم که حالا که داره تاپیکت عوض میشه ما رو از آمار هایی که میدادی بی نصیب نزاری
تشکر کنندگان: مل مل ، سعید... ، saraza
سلام به دوستان عزیز
برای کسانی که به امید خدا کلیر میشن و بایستی بلیط رفت و برگشت به یکی از سه کشور بگیرن از انجایی که مدت فرایند چاپ ویزا و تحویل پاسپورتها توسط سفارتها دقیق معلوم نیست . آیا بهتر است تاریخ برگشت را تا حد امکان دور گرفت و اگر کارفرد زودتر تمام شد تاریخ پرواز برگشتش را با پرداخت جریمه به جلو بیندازد و یا تاریخ برگشت را زود گرفت و اگر کار فرد طول کشید با پرداخت جریمه بلیطش را به تعویق بیندازد؟
کدام راه به صرفه تر است؟
ممنون از پاسختان
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
تشکر کنندگان:

مبارکه... انشالله که موفق باشد
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان: matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان