موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.واقعا مشخص نیست ...چرا و چه چیزای باعث طولانی شدن APمی شه..من مجردم و خوب طبق سربازی ارتش و رشته دانشگاهی همه میگفتن..آنی میگیری..،7ماه طول کشید..فکر میکنم کامل بودن مدارک و چک های اینترنتی که می کنند،،سوابق کسانی که آمریکا دارید همه اینها مهم باشه..امیدوارم همه بزودی خبر های خوب اینجا بنویسند...ارشان...4000.مصاحبه ابو ظبی.مجرد.کارشناسی ارشد.مصاحبه 3january.یک شنبه برا مدیکال و تحویل پاسپورت حرکت به سوی ابوظبی...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-17 ساعت 21:56)Interuniversal نوشته: (2016-07-17 ساعت 19:50)pampam37 نوشته: (2016-07-16 ساعت 22:03)tyrex نوشته: سلام .
شما ابوظبث بودین؟
ممنون دوست عزيز بابت پاسختون،اما contact us در سايت سفارت؟؟؟؟چون من فكر ميكردم دست kccهست و از اختيار سفارت خارج هست
دوست گرامي
ايميل زدن و اعتراض كردن و اين چيزها خيلي تاثيري در روند پروندتون نخواهد داشت
نگران نباشيد وقت داريد براي كلير شدن
بله در سایت سفارت . پرونده ها در حال حاضر امریکاست و با ایمیل تنها سایتceacاپدیت میشه. ولی ما دلمون به همین اپدیت ها خوشه?
ولی همانطور که ایشون فرمودند تاثیری در روند بررسی پرونده نداره
✒کیس نامبر = **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
مدرک= لیسانس مهندسی مکانیک
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
سیس = 27jun(به خاطر ایمیل ) ،9feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
5 شهریور 1400 سفر مجدد بعد از دو سال غیبت
ارزوی سعادت و کلیر شدن براتون دارم ?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-19 ساعت 13:47)ahfpca نوشته: (2016-07-19 ساعت 10:06)alborz3718 نوشته: سلام به دوستان عزیز
برای کسانی که به امید خدا کلیر میشن و بایستی بلیط رفت و برگشت به یکی از سه کشور بگیرن از انجایی که مدت فرایند چاپ ویزا و تحویل پاسپورتها توسط سفارتها دقیق معلوم نیست . آیا بهتر است تاریخ برگشت را تا حد امکان دور گرفت و اگر کارفرد زودتر تمام شد تاریخ پرواز برگشتش را با پرداخت جریمه به جلو بیندازد و یا تاریخ برگشت را زود گرفت و اگر کار فرد طول کشید با پرداخت جریمه بلیطش را به تعویق بیندازد؟
کدام راه به صرفه تر است؟
ممنون از پاسختان
به نظر من بهتره فقط بلیط رفت رو بگیرید و برید و مدارک رو تحویل بدید، وقتی ویزا حاضر شد، بلیط برگشت رو اینترنتی بخرید، اینجوری فوقش یکشب بیشتر تو هتل میمونید.
سلام شما می تونید بلیط برگشت روopenبگیرید که قابلیت تغییر دادن بلیط برگشت بدون پرداخت جریمه را داشته باشید
✒کیس نامبر = **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .یه سوالی دارم . ما که سه نفرمون ویزا داریم وقتی پدرم کلیر بشن انشاالله تو سایتceacپدرم اپدیت میشن یا مادر؟
و اینکه ابوظبی تعدادی از ماه های اولیه کلیر کرده کسی اماری از باقی مانده ها تا ماه مارچ یا تا فوریه رو داره؟
✒کیس نامبر = **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز سلام من بارها اين سوالو پرسيدم اما كسي جواب نداده ،خواهش ميكنم دوستان با تجربه جوابمو بدن براي اعتراض به تاخير در كليري بايد به سفارت ايميل بزنيم يا kcc و ادرسش چيه؟بزرگوارس كنيد جوابمو بدين ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-19 ساعت 19:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-19 ساعت 19:55 توسط alirezafarhang81.)
(2016-07-19 ساعت 13:47)ahfpca نوشته: (2016-07-19 ساعت 10:06)alborz3718 نوشته: سلام به دوستان عزیز
برای کسانی که به امید خدا کلیر میشن و بایستی بلیط رفت و برگشت به یکی از سه کشور بگیرن از انجایی که مدت فرایند چاپ ویزا و تحویل پاسپورتها توسط سفارتها دقیق معلوم نیست . آیا بهتر است تاریخ برگشت را تا حد امکان دور گرفت و اگر کارفرد زودتر تمام شد تاریخ پرواز برگشتش را با پرداخت جریمه به جلو بیندازد و یا تاریخ برگشت را زود گرفت و اگر کار فرد طول کشید با پرداخت جریمه بلیطش را به تعویق بیندازد؟
کدام راه به صرفه تر است؟
ممنون از پاسختان
به نظر من بهتره فقط بلیط رفت رو بگیرید و برید و مدارک رو تحویل بدید، وقتی ویزا حاضر شد، بلیط برگشت رو اینترنتی بخرید، اینجوری فوقش یکشب بیشتر تو هتل میمونید.
سلام دوست عزیز دبی چون ویزا میخواد رو باید حتما بلیط رفتو برگشت بگیرید در نظر داشته باشید جابجا کردن تایم بلیط برگشت با شرکتهای ایرانی راحتتره ولی مشکل اینجاست هر روز پرواز ندارند و گاهی مجبورید بعد کنسلی سه چهار روز وقت بگذارید تا پرواز بعدی با دفاتر هواپیمایی مشورت کنید و حتما حضوری برید تا به پاسخ تمام سوالات برسید
کیس اصلی یک نفر مجرد
مکان مصاحبه Abu Dhabi
اولین ورود فرودگاه دالاس واشنگتون دی سی
ساکن وست ویرجینیا Chantilly
متفاوت باش،و قبل از صحبت کردن فکر کن، انسان رو قدرت تفکرش متفاوت کرد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام این چند روز خبری از کلیر نبوده؟
کيس نامبر**72 2016As
تعداد افراد كيس:سه نفر
تاريخ مصاحبه: ۱۹جون یا ۱۳ماه رمضان یا ۳۰خرداد
از انکارا به ابوظبی
تاريخ دريافت ويزا:
ورود به آمریکا:
احتمالا به قصد دالاس
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-19 ساعت 18:57)pampam37 نوشته: دوستان عزيز سلام من بارها اين سوالو پرسيدم اما كسي جواب نداده ،خواهش ميكنم دوستان با تجربه جوابمو بدن براي اعتراض به تاخير در كليري بايد به سفارت ايميل بزنيم يا kcc و ادرسش چيه؟بزرگوارس كنيد جوابمو بدين ممنون
دوست عزیزلازم نیست به کی سی سی نامه بدین .اونها در جواب مینویسن که در این خصوص کاری انجام نمیدن .به همون سفارتی که مصاحبه شدین ایمیل بزنید.
لاتاری 2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آیا برای تحویل پاسپورت به سفارت ارمنستان باید حتما اکانت ساخت ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-19 ساعت 18:57)pampam37 نوشته: دوستان عزيز سلام من بارها اين سوالو پرسيدم اما كسي جواب نداده ،خواهش ميكنم دوستان با تجربه جوابمو بدن براي اعتراض به تاخير در كليري بايد به سفارت ايميل بزنيم يا kcc و ادرسش چيه؟بزرگوارس كنيد جوابمو بدين ممنون
دوست عزیز این ادرس سفارت مجازی امریکا در تهران هستشVirtualUSEmbassyTehr@state.gov ایمیل به فارسی بزنید و بگید با توجه به محدودیت زمانی کیس های لاتاری در خواست رسیدگی زودتر از سایر کیسها رو داریم موضوع رو به مقام مربوطه انعکاس بدین والا اعتراض کردن جواب کلیشه ای رو براتون میدن اسم و کیس نامبرتونم بدین ضرر نداره جواب گرفتین خبر کنین...
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید یکی از دوستان مدتی پیش اعلام کردند که برای پیگیری کیسشون رفته بودند ابوظبی و افیسر بهشون گفته بود حدودا ۱ ماه دیگه ویزاشون میاد کسی از ایشون خبری داره؟
✒کیس نامبر = **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb